Razgovor sa suradnikom:Antemurale Christianitatis

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Dobrodošlica[uredi kôd]

WikipediaTutorial.png
Ovaj je članak dio Wikipedijina
Uvodnog tečaja
Tečaj

Naslovna stranica
Uređivanje članaka
Oblikovanje članaka
Wikipoveznice
Sestrinski projekti
Slike
Tablice
Stranice za razgovor
Ne zaboravite
Prijavljivanje
Imenski prostori
Zaključak

Vidi

Pomoć:Sadržaj

Antemurale Christianitatis, dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. godine – slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije na hrvatskom standardnom jeziku.


Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija − što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Izvori − kako uspješno činiti Wikipediju boljom!
  • Slikeobvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika

Ako želite vježbati možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć učinite sljedeće:


Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za razgovor, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte tako što ćete pritisnuti gumbić Signature icon.png ili Vector toolbar signature button.png na alatnoj vrpci ili napisati 4 tilde (tilda = 4x istovremeno tipke AltGr + tipka s brojem 1), što kod uređivanja izgleda ovako ~~~~.
Vlastitu suradničku stranicu (onu koja se zove "Suradnik:Antemurale Christianitatis") možete uređivati po svojoj želji u skladu s pravilima uređivanja suradničke stranice (npr. asketski ili šminkerski).


Molimo Vas, ne stavljajte zaštićene radove bez dopuštenja! Nemojte izravno kopirati sadržaje s drugih internetskih stranica ako nemate izričito dopuštenje. Ako imate dopuštenje, napišite to na stranici za razgovor ili jednostavno dodajte ovdje. No, obvezno to napravite prije nego započnete s pisanjem preuzetog teksta. Molimo uočite da se svi doprinosi Wikipediji smatraju dualno licencirani, pod Creative Commons Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima 3.0 i GFDL licencijom. Ako ne želite da se vaše pisanje nemilosrdno uređuje i slobodno raspačava, nemojte ga ovamo slati. Također nam obećavate da ćete ono što ćete napisati sami napisati, ili ćete to prepisati iz nečeg što je u javnom vlasništvu ili pod sličnom slobodnom licencijom.


If you don't speak Croatian: This is the welcome message sent to new users of hr.wikipedia

Još jednom, dobro došli! SpeedyGonsales 15:17, 28. studenog 2015. (CET)

Predlaganje IČ-a[uredi kôd]

Information.svg Pozdrav Antemurale Christianitatis! Morao sam, nažalost, poništiti tvoj prijedlog za Izabrani članak budući da, u skladu s važećim pravilima izbora Izabranih članaka, nemaš dovoljan broj doprinosa u GIP-u. Srdačan pozdrav, Maestro Ivanković 11:49, 30. studenog 2015. (CET)

Prikaži[uredi kôd]

Prikazi kako ce izgledati2.gif

Information.svgPozdrav, cijenimo Vaše doprinose na Wikipediji i stoga Vas molimo da prije nego što snimite svoje promjene na stranici uporabite tipku Prikaži kako će izgledati koja se nalazi pored tipke Sačuvaj stranicu. Tako ćete odmah vidjeti što ste napravili i moći ispraviti eventualne pogrješke. Prečestim snimanjem raznih sitnica zatrpava se stranica nedavnih promjena. Tipka je prikazana na slici desno. Ako namjeravate raditi veće izmjene ili pisati duži tekst, bolje je da prvo kopirate stari tekst stranice na svoje računalo (u Notepad ili neki drugi program), tamo ga uredite, a zatim konačnu inačicu iskopirate u prozor za izmjenu teksta stranice. Hvala na razumijevanju.

-- Bonč (razgovor) • Tagline: Wikipedija je slobodna enciklopedija koju svatko može uređivati. •  16:49, 30. studenog 2015. (CET)

Kategorija:Čehoslovački športaši[uredi kôd]

Žuti karton


Žuti kartonDva, tako da poruka bude jasna. Kao što ne postoje danas niti su ikad postojali čehoslovački, jugoslavenski ili sovjetski športaši, jednako je teško očekivati da će se takvi roditi u budućnosti, pa onda čemu kategorija? Jesu li postojali športaši koji su nastupali za reprezentacije saveznih država? Jesu, ali športaši nisu savezni, jer čovjek nije slagalica (puzzle ili pucle, kako sam jednom čuo Smiley.svg), čovjek je jedinka koja uglavnom ima jedan nacionalni identitet kao i jedan rodni, vjerski itd identitet, ma koliko identiteti kao takvi bili relativno novijega vijeka i još uvijek promjenjiva kategorija. Wikibizut.svg SpeedyGonsales 01:07, 3. prosinca 2015. (CET)[odgovori]

Ľubomír Luhový[uredi kôd]

Crveni karton.
Blokirani ste!


U infookvir živoga, još uvijek aktivnoga čovjeka kao država uz Slovačku staviti Čehoslovačka? Zar danas postoji Čehoslovačka? Kolika ja znam, ne postoji. Nadam se da ćete kroz mjesec dana i vi shvatiti da danas Čehoslovačka više ne postoji. SpeedyGonsales 01:14, 3. prosinca 2015. (CET)[odgovori]