Razgovor sa suradnikom:Brunojanecek

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Wikipedijin
uvodni tečaj
Tečaj

Naslovna stranica
Uređivanje članaka
Oblikovanje članaka
Wikipoveznice
Sestrinski projekti
Slike
Tablice
Stranice za razgovor
Ne zaboravite
Prijavljivanje
Imenski prostori
Zaključak

Dodatno

Pomoć:Sadržaj

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije na hrvatskom standardnom jeziku.


Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti? (vidi predložak desno)
  • Slike - obvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika

Ako želite vježbati možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć učinite slijedeće:


Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za razgovor, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte se tako što ćete pritisnuti gumbić na alatnoj traci ili napisati 4 tilde (tilda = 4x istovremeno tipke AltGr + tipka s brojem 1), što kod uređivanja izgleda ovako ~~~~.
Vlastitu suradničku stranicu (onu koja se zove "Suradnik:vaše ime") možete uređivati po svojoj želji u skladu s pravilima uređivanja suradničke stranice (npr. asketski ili šminkerski).


Molimo Vas, ne stavljajte zaštićene radove bez dopuštenja!

Nemojte izravno kopirati sadržaje s drugih web stranica ako nemate izričito dopuštenje. Ako imate dopuštenje, napišite to na stranici za razgovor ili jednostavno dodajte ovdje. No, obvezno to napravite prije nego započnete s pisanjem preuzetog teksta.

Molimo uočite da se svi doprinosi Wikipediji smatraju objavljenima pod uvjetima GNU licence za slobodnu dokumentaciju.

Ako ne želite da se vaše pisanje nemilosrdno uređuje i slobodno raspačava, nemojte ga ovamo slati. Također nam obećavate da ćete ono što ćete napisati sami napisati, ili ćete to prepisati iz nečeg što je u javnom vlasništvu ili pod sličnom slobodnom licencijom.


Još jednom, dobro došli! --Mario Žamić (razgovor) 13:35, 22. ožujak 2009. (CET)

Slike i reklama[uredi kôd]

Dobrodošli na wikipediju! Molimo vas da prilikom postavljanja slika slijedite upute koje možete pročitati pri samom postavljanju. Neke vaše slike nisu propisno označene, što znači da predložak {{Infoslika}} nije ispunjen u potpunosti, pravilno ili nikako, i/ili slika nije pravilno licencirana. Sve slike koje su nepropisno postavljene se brišu. Hvala na razumijevanju.

--Roberta F. 02:24, 30. ožujak 2009. (CEST)

Reklama[uredi kôd]

Dobrodošli na Wikipediju. Iako su svi dobrodošli činiti konstruktivne doprinose wikipediji, moramo vas zamoliti da promotivni materijal ne postavljate na wikipediju, s obzirom da wikipedija nije mjesto za reklamiranje i oglašavanje. Možete pogledati kratki uvodni tečaj gdje je objašnjeno kako doprinositi na wikipediji. Eventualna pitanja možete postaviti ovdje. Hvala na razumijevanju.

--Roberta F. 02:24, 30. ožujak 2009. (CEST)

Srediti slike[uredi kôd]

Vaša/e slika/e krši/e opća pravila označavanja novih slika.

Slika/e će biti obrisana/e ako se do 14. travnja 2009. ne označi/e u skladu s gore navedenim pravilima.

Molimo pročitajte ove članke ako imate nedoumica.

Smatrajte se obaviještenim.

Hvala!

Jure Grm, 30. dana mjeseca ožujka, godine Gospodnje dvijetisućedevete u 02:47 sati. (CET)


Slike i reklama...[uredi kôd]

Bruno, sve ti piše u predhodnom dijelu razgovora ... ukratko, slike nisu dobro označene, a i sadržavaju elemente reklame, kojoj nije mjesto na Wikipediji, a sada za upute kako to rješiti pročitaj na stranicama na koje te vode gornja upozorenja. Pozdrav, Jure Grm, 30. dana mjeseca ožujka, godine Gospodnje dvijetisućedevete u 03:17 sati. (CET)

Vidim da brišeš slike, i postavljaš nekakve svoje nepropisne... i da si uporan u tom a mi to nazivamo vandalizam. Proući pravila wikipedije. Ako to još jednom uradiš bit češ vjerovatno blokiran. --Zeljko (razgovor) 07:47, 30. ožujak 2009. (CEST)

Idi na postavi datoteku, lijeva strana ispod alati.

Kad se otvori ovo, klikni na

  • To je u potpunosti moje djelo. Otvorit će se ovo

Kopiraj ovo:

 {{Infoslika
 |Opis= 
 |Izvor= vlastiti rad 
 |Datum=
 |Autor= 
 |Objašnjenje= vlastiti rad, vidi dolje
 }}

i Zalijepi u prozor sažetak. Ispuni upotnik. Opis slike (recimo surf narijeci) i stavi datum.

Na dozvolu molim odaberite klikni na GLSD vaše djelo

Završi sa postavi datoteku.

I kad postavljaš slike i kad segod hočeš potpisati, potpisuješ se klikom na botunić sa potpisom a ne tipkanjem imena --Zeljko (razgovor) 10:47, 31. ožujak 2009. (CEST)

Idi na ovo kod svake slike klikni na opis i kod autor: klikni na bitun sa potpisom.Nemoj tipkat ime.

Nemoj brisat slike, jer se do njih teško dolazi.

Slike možaš staviti na svoju suradničku stranicu.

Ne valja ti slika gdje pozirate svi zajedno, nju stavi na svoju stranicu. Isto vrijedi i za sliku tvoje djevojke koja ti sa palcom pokazuje kako joj je super. To možeš zadržati sebi na svojoj stranici, --Zeljko (razgovor) 10:57, 31. ožujak 2009. (CEST)

Ova ti je slika dobra [1] a nisi na njoj na Dozvoli (najvažnije je) molim odaberite kliknuo na GLSD vaše djelo. Moraš ti uradit, jer će Maja izbrisat sliku. Ne znato što je zločesta, nego jer mora. Ne smiješ to zaboravljat, a ovo posljednje i ja često zaboravim pa radim iznova. --Zeljko (razgovor) 11:50, 31. ožujak 2009. (CEST)

Što Wikipedija nije![uredi kôd]

Brunojanecek, tekst poput ovog uz sliku: "Rafting avantura na rijeci Cetini kod Omisa dogada se svaki dan u periodu od 01.IV. - 01.X. s polascima u 09:00 i 14:00 sati (iz grada Omisa). Rafting avantura traje 3-4 sata. Vise o turistickom raftingu na rijeci Cetini mozete saznati na www.raft.hr" s fotografijama gdje u prvi plan upada nametljiv natpis www.raft.hr, prikladni su za turističke prospekte, ali ne i za Wikipediju. Molim te, pročitaj što Wikipedija nije, pogotovo dio "Wikipedija nije mjesto za oglašavanje ili reklamiranje". Ako imaš fotografija na kojima u prvi plan ne upada reklama "www.raft.hr", postavi ih, ispuni opis kako treba i biti će prihvatljiva, s time da Wikipedija nije skladište fotografija i one koje se ne rabe u imenskom prostoru budu obrisane. Drago nam je što želiš surađivati na Wikipediji, slobodno surađuj, pročitaj pravila, a mi ćemo ti pomoći kada zapneš. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 12:06, 31. ožujak 2009. (CEST)

Commons[uredi kôd]

Lijep pozdrav Brunojanecek!

Bilo bi jako dobro kada bi sve slike koje si postavio na Wikipediju, a u tvojem su vlasništvu, prebacio na Commonse. Postupak je vrlo jednostavan, kada klikneš na "Postavi datoteku", potrebno je samo pratit daljnje upute. Naravno ako gdje zapneš možeš se slobodno obratit za pomoć ;-). Uživaj!--frk@ 11:31, 3. travanj 2009. (CEST)

Obavijest o neispravno licenciranim datotekama[uredi kôd]

Poštovani/a Brunojanecek, postavili ste sljedeće datoteke koje nemaju informaciju o licenciranju:

  1. File:Rafting_na_rijeci_Cetini_kod_Omisa_011.jpg

Upute o ispravnom licenciranju datoteka pročitajte ovdje.

Nakon što dodate informaciju o licenci, slobodno uklonite predložak {{Slika za brisanje}}. Sva pitanja slobodno postavite u Kafiću.

Ako datoteke ne budu ispravljene do 5. kolovoza 2023., bit će izbrisane i uklonjene iz svih članaka koji ih koriste.

Hvala na razumijevanju!—Ivi104, 00:36, 27. srpnja 2023. (CEST)[odgovori]