Razgovor sa suradnikom:Daruvarčanin

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
WikipediaTutorial.png
Ovaj je članak dio wikipedijina
Uvodnog tečaja
Tečaj

Naslovna stranica
Uređivanje članaka
Oblikovanje članaka
Wikipoveznice
Wikiprojekti
Slike
Tablice
Stranice za razgovor
Ne zaboravite
Prijavljivanje
Imenski prostori
Zaključak

Vidi

Pomoć:Sadržaj

Daruvarčanin, dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. godine – slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije na hrvatskom standardnom jeziku.


Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija − što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Izvori − kako uspješno činiti Wikipediju boljom!
  • Slikeobvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika

Ako želite vježbati možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć učinite sljedeće:


Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za razgovor, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte tako što ćete pritisnuti gumbić Button sig.png ili Vector toolbar signature button.png na alatnoj vrpci ili napisati 4 tilde (tilda = 4x istovremeno tipke AltGr + tipka s brojem 1), što kod uređivanja izgleda ovako ~~~~.
Vlastitu suradničku stranicu (onu koja se zove "Suradnik:Daruvarčanin") možete uređivati po svojoj želji u skladu s pravilima uređivanja suradničke stranice (npr. asketski ili šminkerski).


Molimo Vas, ne stavljajte zaštićene radove bez dopuštenja! Nemojte izravno kopirati sadržaje s drugih internetskih stranica ako nemate izričito dopuštenje. Ako imate dopuštenje, napišite to na stranici za razgovor ili jednostavno dodajte ovdje. No, obvezno to napravite prije nego započnete s pisanjem preuzetog teksta. Molimo uočite da se svi doprinosi Wikipediji smatraju dualno licencirani, pod Creative Commons Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima 3.0 i GFDL licencijom. Ako ne želite da se vaše pisanje nemilosrdno uređuje i slobodno raspačava, nemojte ga ovamo slati. Također nam obećavate da ćete ono što ćete napisati sami napisati, ili ćete to prepisati iz nečeg što je u javnom vlasništvu ili pod sličnom slobodnom licencijom.


If you don't speak Croatian: This is the welcome message sent to new users of hr.wikipedia

Još jednom, dobro došli! --Ivica Vlahović (razgovor) 13:36, 31. prosinca 2014. (CET)

Tolstoj[uredi]

Information.svgPozdrav, zahvaljujemo na vašim doprinosima! Neki od vaših nedavnih doprinosa ocijenjeni su netočnima i uklonjeni su. Namjerno unošenje netočnih informacija smatra se vandalizmom pa vas molimo da to ubuduće na radite. Ako ste krivi podatak unijeli slučajno, ispričavamo se na smetnji. Hvala na razumijevanju. Information.svg Dobrodošli na Wikipediju! Drago nam je što doprinosite Wikipediji, no skrećemo pozornost na činjenicu da je službeni jezik na hrvatskoj Wikipediji − hrvatski jezik. Želite li pisati na nekom drugom jeziku, što ste napravili u članku Lav Nikolajevič Tolstoj, molimo vas odaberite odgovarajuću inačicu Wikipedije gdje je taj jezik službeni. --Ivica Vlahović (razgovor) 13:36, 31. prosinca 2014. (CET)

[1][2] Ne radi se baš tako.
Proučite malo članak o preslovljavanju. Kubura (razgovor) 00:55, 2. siječnja 2015. (CET)


Ispravio sam netočnu transkripciju ruskih književnika, ali su promjene onemogućene. Upućen sam na pravila o transkripciji s ruskog i bjeloruskoga, a ondje me dočekao bućkuriš što ga je pisao neznalica koji nema pojma o slavenskim jezicima. Krajnje je vrijeme da se polupismeni ne petljaju u transkripciju i ne onemogućavaju znalce da poprave pogrješke. — Prethodni nepotpisani komentar napisao je Daruvarčanin (razgovordoprinosi) 11:30, 6. siječnja 2015.

Obavijest o blokiranju[uredi]

Crveni karton.
Blokirani ste na rok od 1 tjedna!

Razlog je: napadačko ponašanje[3], [4], [5] Ne možete ovako razgovarati sa suradnicima! Omalovažavanje i vrijeđanje suradnika spada u napadačko ponašanje te ste stoga blokirani. Za to vrijeme proučite upute kako se vrše ispravci podataka u člancima s kojima se ne slažete. -- Bonč (razgovor) • Tagline: Wikipedija je slobodna enciklopedija koju svatko može uređivati. •  15:36, 6. siječnja 2015. (CET)

Josip Broz Tito[uredi]

Žuti karton


Nakon 8 godina članak o Titu je otključan za uređivanje. Uređivanje tog članka koje ne slijedi uputu napisanu iznad okvira za uređivanje: Enciklopedijski sadržaj mora biti provjerljiv sukladno smjernici Wikipedija:Navođenje izvora povlači žuti karton. Imajte na umu naša pravila, ako niste sigurno što ili kako nešto napraviti, pitajte. Na stranici za razgovor članka ili negdje drugdje. Hvala na razumijevanju! SpeedyGonsales 18:56, 8. listopada 2016. (CEST)