Razgovor sa suradnikom:Kirbapara

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Dobrodošlica[uredi kôd]

WikipediaTutorial.png
Ovaj je članak dio wikipedijina
Uvodnog tečaja
Tečaj

Naslovna stranica
Uređivanje članaka
Oblikovanje članaka
Wikipoveznice
Sestrinski projekti
Slike
Tablice
Stranice za razgovor
Ne zaboravite
Prijavljivanje
Imenski prostori
Zaključak

Vidi

Pomoć:Sadržaj

Kirbapara, dobro došli na Wikipediju na hrvatskome jeziku, započetu 16. veljače 2003. godine – slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije na hrvatskome standardnom jeziku.


Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija − što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta,
  • izvori − kako uspješno činiti Wikipediju boljom, te
  • slikeobvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika.

Ako želite vježbati možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć učinite sljedeće:


Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za razgovor, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte tako što ćete pritisnuti gumbić Button sig.png ili OOUI JS signature icon LTR.svg na alatnoj vrpci ili napisati 4 tilde (tilda = 4x istovremeno tipke AltGr + tipka s brojem 1), što kod uređivanja izgleda ovako ~~~~.
Vlastitu suradničku stranicu (onu koja se zove "Suradnik:Kirbapara") možete uređivati po svojoj želji u skladu s pravilima uređivanja suradničke stranice (npr. asketski ili šminkerski).


Molimo Vas, ne stavljajte zaštićene radove bez dopuštenja! Nemojte izravno kopirati sadržaje s drugih internetskih stranica ako nemate izričito dopuštenje. Ako imate dopuštenje, napišite to na stranici za razgovor ili jednostavno dodajte ovdje. No, obvezno to napravite prije nego započnete s pisanjem preuzetog teksta. Molimo uočite da se svi doprinosi Wikipediji smatraju dvojno licencirani, pod Creative Commons Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima 3.0 i GFDL licencijom. Ako ne želite da se vaše pisanje nemilosrdno uređuje i slobodno raspačava, nemojte ga ovamo slati. Također nam obećavate da ćete ono što ćete napisati sami napisati, ili ćete to prepisati iz nečeg što je u javnom vlasništvu ili pod sličnom slobodnom licencijom.


If you don't speak Croatian: This is a welcome message sent to new users of hr.wikipedia.

Još jednom, dobro došli! SpeedyGonsales 00:05, 29. lipnja 2020. (CEST)

Savjet[uredi kôd]

Information.svgPozdrav, zahvaljujemo na vašim doprinosima! Pročitajte Wikipedija:Uvodni tečaj. Kratak je i informativan, vrlo brzo ga se pročita. Kubura (razgovor) 21:57, 16. kolovoza 2020. (CEST)

Uputa[uredi kôd]

[1]--Tulkas Astaldo (razgovor) 08:24, 5. studenoga 2020. (CET)

[2]--Tulkas Astaldo (razgovor) 10:15, 2. prosinca 2020. (CET)

Ray Charles[uredi kôd]

Kirbapara, što ne valja sa našom fotografijom Raya Charlesa? --Mark7747 (razgovor) 00:12, 5. prosinca 2020. (CET)

Nije loša, ali sam stavio onu koja je korištena na većini ostalih wikipedija stranica, uključujući englesku, srpsku itd... Mnogo je bolja slika nego ona koju si vratio. A ima i stvar jedna mala za preminule ljude, a to je da im se na stranicu postavi slika tada kada su bili najpopularniji, a Charles je popularniji bio 1960-ih, a ne 90-ih. Pozdrav! Kirbapara (razgovor) 00:16, 5. prosinca 2020. (CET)
Da li smijem ponovo postati moju sliku? Mnogo je bolja. Kirbapara (razgovor) 00:18, 5. prosinca 2020. (CET)
Meni kao i večini hr.wiki suradnika se više dopada ova. Koja je vidljiva i na podosta ostalih wikica. Pozdrav --Mark7747 (razgovor) 00:20, 5. prosinca 2020. (CET)

Dobro jutro Kirbapara i Mark7747! Ovom mojom izmjenom je, vjerujem, riješen "problem" bolje/ljepše slike u članku Ray Charles. Face-wink.svg A koliko znam – ali ne znam je li to i neko (nepisano?) pravilo – uobičajeno u infookvir kakva biografskog članka stavljamo najnoviju slika dotične osobe. Srdačan pozdrav, Maestro Ivanković 09:06, 5. prosinca 2020. (CET)