Razgovor sa suradnikom:Majstor pero

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Wikipedijin
uvodni tečaj
Tečaj

Naslovna stranica
Uređivanje članaka
Oblikovanje članaka
Wikipoveznice
Sestrinski projekti
Slike
Tablice
Stranice za razgovor
Ne zaboravite
Prijavljivanje
Imenski prostori
Zaključak

Dodatno

Pomoć:Sadržaj

Majstor pero, dobro došli na Wikipediju na hrvatskome jeziku, započetu 16. veljače 2003. godine – slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije na hrvatskome standardnom jeziku.


Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija − što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta,
  • izvori − kako uspješno činiti Wikipediju boljom, te
  • slikeobvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika.

Ako želite vježbati možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć učinite sljedeće:


Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za razgovor, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte tako što ćete pritisnuti gumbić ili na alatnoj vrpci ili napisati 4 tilde (tilda = 4x istovremeno tipke AltGr + tipka s brojem 1), što kod uređivanja izgleda ovako ~~~~.
Vlastitu suradničku stranicu (onu koja se zove "Suradnik:Majstor pero") možete uređivati po svojoj želji u skladu s pravilima uređivanja suradničke stranice (npr. asketski ili šminkerski).


Molimo Vas, ne stavljajte zaštićene radove bez dopuštenja! Nemojte izravno kopirati sadržaje s drugih internetskih stranica ako nemate izričito dopuštenje. Ako imate dopuštenje, napišite to na stranici za razgovor ili jednostavno dodajte ovdje. No, obvezno to napravite prije nego započnete s pisanjem preuzetog teksta. Molimo uočite da se svi doprinosi Wikipediji smatraju dvojno licencirani, pod Creative Commons Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima 3.0 i GFDL licencijom. Ako ne želite da se vaše pisanje nemilosrdno uređuje i slobodno raspačava, nemojte ga ovamo slati. Također nam obećavate da ćete ono što ćete napisati sami napisati, ili ćete to prepisati iz nečeg što je u javnom vlasništvu ili pod sličnom slobodnom licencijom.


If you don't speak Croatian: This is a welcome message sent to new users of hr.wikipedia.

Još jednom, dobro došli! -Kraljnnm (razgovor) 17:44, 9. travnja 2020. (CEST)[odgovori]

Uvodni tečaj[uredi kôd]

Pozdrav, zahvaljujemo na vašim doprinosima! Pročitajte Wikipedija:Uvodni tečaj. Kratak je i informativan, vrlo brzo ga se pročita. -Kraljnnm (razgovor) 17:44, 9. travnja 2020. (CEST)[odgovori]

Pitanje[uredi kôd]

Po čemu su ove osobe poznate?-Kraljnnm (razgovor) 17:44, 9. travnja 2020. (CEST)[odgovori]

Poznate osobe[uredi kôd]

Ciao Majstor Pero,
dobrodošao na virtualne prostore hr.wiki. De molim te kad pišeš o poznatim osobama kao npr. za Petra Pavlovića, napiši i po čemu je ta osoba poznata, je li književnik, ubojica, sportaš, feminist (ovo zadnje je šala). Da ostali suradnici mogu to lakše provjeriti ali i da korisnici hr.wiki imaju jasniju informaciju. Poz2--El hombre (razgovor) 20:40, 15. travnja 2020.

On je pridonio velika postignuća u općini Satnica Đakovačka. Lijeppp POzdravvvček— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Majstor pero (razgovordoprinosi)

Što misliš da se preseliš negdje drugdje igrati?-- MaGaporuči mi 12:18, 16. travnja 2020. (CEST)[odgovori]

Vandalizam[uredi kôd]

Dobro došli na Wikipediju. Iako su svi dobrodošli činiti konstruktivne doprinose na Wikipediji, vaša nedavna izmjena u članku Osijek nije izgledala konstruktivnom i zbog toga je uklonjena. Ako želite, možete testirati na stranici za vježbanje i pogledati uvodni tečaj za više informacija o uređivanju na Wikipediji. --Kraljnnm (razgovor) 22:05, 21. travnja 2020. (CEST)[odgovori]

Molimo Vas prestanite s nekonstruktivnim doprinosima na Wikipediji. Vaše je neenciklopedijsko uređivanje upravo uspješno uklonjeno. Takvi doprinosi smatraju se vandalizmom zbog kojeg možete biti blokirani. Hvala na razumijevanju.  • Bonč (razgovor) • Wikipedija je slobodna enciklopedija koju svatko može uređivati. •  02:00, 10. svibnja 2020. (CEST)[odgovori]

Kako vi znate da on nije viceprvak svijeta u sahu??? — Prethodni nepotpisani komentar napisao je Majstor pero (razgovordoprinosi) 15:03, 11. svibnja 2020.

Tako što niste naveli izvor za tu tvrdnju. Gore u dobrodošlici i uvodnom tečaju su upute koje trebate proučiti prije no što počnete s uređivanjem. Također piše da se potpisujete na stranicama za razgovor. Vodite računa da ignoriranje uputa vodi sankcioniranju.  • Bonč (razgovor) • Čitajte pažljivo, ovo pišem samo jednom! •  00:41, 12. svibnja 2020. (CEST)[odgovori]


Kako da se potpisem— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Majstor pero (razgovordoprinosi) 19:55, 12. svibnja 2020.

Uvodni tečaj[uredi kôd]

Pozdrav, zahvaljujemo na vašim doprinosima! Pročitajte Wikipedija:Uvodni tečaj. Kratak je i informativan, vrlo brzo ga se pročita. --Tulkas Astaldo (razgovor) 13:15, 6. kolovoza 2020. (CEST)[odgovori]