Razgovor sa suradnikom:PonoRoboT

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Wikipedijin
uvodni tečaj
Tečaj

Naslovna stranica
Uređivanje članaka
Oblikovanje članaka
Wikipoveznice
Sestrinski projekti
Slike
Tablice
Stranice za razgovor
Ne zaboravite
Prijavljivanje
Imenski prostori
Zaključak

Dodatno

Pomoć:Sadržaj

PonoRoboT, dobro došli na Wikipediju na hrvatskome jeziku – slobodnu enciklopediju! Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije započete 16. veljače 2003. godine.


Molimo Vas, upoznajte se s osnovnim načelima Wikipedije:

Pet stupova Wikipedije − što je i na čemu se temelji Wikipedija,
Izvori i provjerljivost − kako uspješno činiti Wikipediju boljom, te
Slike − kakve slike smijete postavljati na Wikipediju.

Ako želite vježbati možete to raditi na stranici za vježbanje. U slučaju da vam zatreba pomoć javite se dodijeljenom mentoru ili postavite pitanje u Kafiću; odgovor će brzo stići.


Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, a komentare na stranicama za razgovor, suradničkim stranicama i Kafiću potpisujte tako da na alatnoj traci izaberete Button sig.png ili OOjs UI icon signature-ltr.svg ili tako da napišete 4 tilde (tilda = AltGr + 1), što kod uređivanja izgleda ovako ~~~~.
Vlastitu suradničku stranicu (onu koja se zove "Suradnik:PonoRoboT") možete uređivati po svojoj želji u skladu s pravilima uređivanja suradničke stranice. Možete je popuniti suradničkim okvirima i upisati nazive članaka koje ste započeli ili planirate stvoriti.


Molimo Vas, ne stavljajte zaštićene radove bez dopuštenja! Nemojte izravno kopirati sadržaje s drugih internetskih stranica ako nemate izričito dopuštenje. Ako imate dopuštenje, napišite to na stranici za razgovor ili jednostavno dodajte ovdje. No, obvezno to napravite prije nego započnete s pisanjem preuzetog teksta. Molimo uočite da se svi doprinosi Wikipediji smatraju dvojno licencirani, pod Creative Commons Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima 3.0 i GFDL licencijom. Ako ne želite da se vaše pisanje nemilosrdno uređuje i slobodno raspačava, nemojte ga ovamo slati. Također nam obećavate da ćete sav sadržaj sami napisati, najbolje prepričavajući sadržaj vjerodostojnih izvora, ili ćete ga prepisati iz nečeg što je u javnom vlasništvu ili pod sličnom slobodnom licencijom, uvijek navodeći izvore.


If you don't speak Croatian: This is a welcome message sent to new users of hr.wikipedia.

Još jednom, dobro došli! --NeptuneBot (razgovor) 19:42, 7. srpnja 2021. (CEST)Odgovor[odgovori]

Robotika[uredi kôd]

Poštovani Ponore! Lijepo molim – pogledajte ovu Vašu botovsku izmjenu u članku "Gustav Mahler" pa odlučite što valja, a što ne valja. Srdačan pozdrav, Maestro Ivanković 08:19, 16. prosinca 2021. (CET)Odgovor[odgovori]

Pozdrav @Maestro Ivankoviću: Ispričavamo se i Ponor i ja :) Izmjena je bila među zadnjima u nizu pa još nije pregledana. Savjet za »prije nego... što« uzeli smo s IHJJ, a ovo je svakako iznimna upotreba (prije kao više: prije A, nego B). Predlažem(o) Special:Diff/6149617/6149744. PonoRoboT (razgovor) 11:29, 16. prosinca 2021. (CET)Odgovor[odgovori]

Flora Croatica[uredi kôd]

Šta će ti ta kategorija Flora Croatica koju lijepiš po biljnim rodovima. Imamo Floru Hrvatske, gdje stavljamo biljni vrste (a ne rodove) koje rastu po Hrvatskoj. To treba maknut. —Zeljko (razgovor) 10:24, 10. svibnja 2023. (CEST)Odgovor[odgovori]