Razgovor sa suradnikom:PonoRoboT

  Izvor: Wikipedija
  Wikipedijin
  uvodni tečaj
  Tečaj

  Naslovna stranica
  Uređivanje članaka
  Oblikovanje članaka
  Wikipoveznice
  Sestrinski projekti
  Slike
  Tablice
  Stranice za razgovor
  Ne zaboravite
  Prijavljivanje
  Imenski prostori
  Zaključak

  Dodatno

  Pomoć:Sadržaj

  PonoRoboT, dobro došli na Wikipediju na hrvatskome jeziku – slobodnu enciklopediju! Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije započete 16. veljače 2003. godine.


  Molimo Vas, upoznajte se s osnovnim načelima Wikipedije:

  Pet stupova Wikipedije − što je i na čemu se temelji Wikipedija,
  Izvori i provjerljivost − kako uspješno činiti Wikipediju boljom, te
  Slike − kakve slike smijete postavljati na Wikipediju.

  Ako želite vježbati možete to raditi na stranici za vježbanje. U slučaju da vam zatreba pomoć javite se dodijeljenom mentoru ili postavite pitanje u Kafiću; odgovor će brzo stići.


  Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, a komentare na stranicama za razgovor, suradničkim stranicama i Kafiću potpisujte tako da na alatnoj traci izaberete Button sig.png ili OOjs UI icon signature-ltr.svg ili tako da napišete 4 tilde (tilda = AltGr + 1), što kod uređivanja izgleda ovako ~~~~.
  Vlastitu suradničku stranicu (onu koja se zove "Suradnik:PonoRoboT") možete uređivati po svojoj želji u skladu s pravilima uređivanja suradničke stranice. Možete je popuniti suradničkim okvirima i upisati nazive članaka koje ste započeli ili planirate stvoriti.


  Molimo Vas, ne stavljajte zaštićene radove bez dopuštenja! Nemojte izravno kopirati sadržaje s drugih internetskih stranica ako nemate izričito dopuštenje. Ako imate dopuštenje, napišite to na stranici za razgovor ili jednostavno dodajte ovdje. No, obvezno to napravite prije nego započnete s pisanjem preuzetog teksta. Molimo uočite da se svi doprinosi Wikipediji smatraju dvojno licencirani, pod Creative Commons Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima 3.0 i GFDL licencijom. Ako ne želite da se vaše pisanje nemilosrdno uređuje i slobodno raspačava, nemojte ga ovamo slati. Također nam obećavate da ćete sav sadržaj sami napisati, najbolje prepričavajući sadržaj vjerodostojnih izvora, ili ćete ga prepisati iz nečeg što je u javnom vlasništvu ili pod sličnom slobodnom licencijom, uvijek navodeći izvore.


  If you don't speak Croatian: This is a welcome message sent to new users of hr.wikipedia.

  Još jednom, dobro došli! --NeptuneBot (razgovor) 19:42, 7. srpnja 2021. (CEST)Odgovor[odgovori]

  Robotika[uredi kôd]

  Poštovani Ponore! Lijepo molim – pogledajte ovu Vašu botovsku izmjenu u članku "Gustav Mahler" pa odlučite što valja, a što ne valja. Srdačan pozdrav, Maestro Ivanković 08:19, 16. prosinca 2021. (CET)Odgovor[odgovori]

  Pozdrav @Maestro Ivankoviću: Ispričavamo se i Ponor i ja :) Izmjena je bila među zadnjima u nizu pa još nije pregledana. Savjet za »prije nego... što« uzeli smo s IHJJ, a ovo je svakako iznimna upotreba (prije kao više: prije A, nego B). Predlažem(o) Special:Diff/6149617/6149744. PonoRoboT (razgovor) 11:29, 16. prosinca 2021. (CET)Odgovor[odgovori]