Razgovor sa suradnikom:Tomislav Hranić

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Tomislav Hranić, dobro došli na Wikipediju na hrvatskome jeziku, započetu 16. veljače 2003. − slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije. Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija − što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć − kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti?

Kako uređivati? Možete probati na stranici za vježbanje:

  • Uvodni tečaj (najkraći mogući, ovisno o predznanju proći ćete ga za 5-30 minuta)

Drugi suradnici?

  • Wikipedija:Kafić − portal zajednice, ovdje slobodno postavite pitanje
  • IRC (chat): #wikipedia-hr
  • ako želite nekom suradniku ostaviti poruku, učinite to na njegovoj stranici za razgovor

Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za raspravu, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte tako što ćete napisati 4 tilde (~~~~) ili kliknuti na gumb Button sig.png ili OOUI JS signature icon LTR.svg na alatnoj vrpci.

Još jednom, dobro došli!

Žuti karton


Jesi li došao surađivat i poboljšat nešto na člancima ili raspravljat i vrijeđat? --Zeljko (razgovor) 13:53, 18. travnja 2017. (CEST)

Bok Tomislav, da li imas volje napisat clanak Pokrovskoje? Aj probaj --Croq (razgovor) 20:19, 18. travnja 2017. (CEST)

Ah bravo, pa vec jesi. Trebalo bi ga smo jos wikipedizirati.--Croq (razgovor) 20:22, 18. travnja 2017. (CEST)

Razgovori među suradnicima[uredi]

[1] Sličnu sam poruku jučer uklonio, dajte se stavite u red. Imate stranicu za razgovor suradnika Vlahovića i tamo mu ostavite poruku. Kafić nije mjesto za to. Ne zaboravite se potpisivati nakon poruka na stranicama za razgovor.--MaGaporuči mi 11:36, 19. travnja 2017. (CEST)

Nemogu tamo da mu postavim pitanje! Gde? Poručite Vi tom Vlahoviću da mu na stranici o Rasputinu piše krivi naziv rodnog sela Rasputina. Nije "Pokorovskoje" nego Pokrovskoje! On uporno briše i stavlja krivi naziv iz samo njemu poznatog razloga, bez obrazloženja!--Tomislav Hranić (razgovor) 13:22, 19. travnja 2017. (CEST)

Ponajprije povucite ručnu. Nakon toga proučite uvodni tečaj, bez žurbe. Jedna od stvari koja piše u uvodnom tečaju je kako se i gdje komunicira sa suradnicima, jer nisu drugi tu u ulozi poštara da bi prenosili tuđe poruke. Naravno, sve se ovo podrazumijeva - kulturno i bez velike galame.--MaGaporuči mi 17:56, 19. travnja 2017. (CEST)
Dobro povucite ručnu, jer ovako se razgovara u birtiji, gdje je kultura u drugom (trećem?) planu.--MaGaporuči mi 18:22, 19. travnja 2017. (CEST)