Razgovor sa suradnikom:Tomy du

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Wikipedijin
uvodni tečaj
Tečaj

Naslovna stranica
Uređivanje članaka
Oblikovanje članaka
Wikipoveznice
Sestrinski projekti
Slike
Tablice
Stranice za razgovor
Ne zaboravite
Prijavljivanje
Imenski prostori
Zaključak

Dodatno

Pomoć:Sadržaj

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije na hrvatskom standardnom jeziku.


Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti? (vidi predložak desno)
  • Slike - obvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika

Ako želite vježbati možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć učinite slijedeće:


Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za razgovor, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte se tako što ćete pritisnuti gumbić na alatnoj traci ili napisati 4 tilde (tilda = 4x istovremeno tipke AltGr + tipka s brojem 1), što kod uređivanja izgleda ovako ~~~~.
Vlastitu suradničku stranicu (onu koja se zove "Suradnik:vaše ime") možete uređivati po svojoj želji u skladu s pravilima uređivanja suradničke stranice (npr. asketski ili šminkerski).


Molimo Vas ne stavljajte zaštićene radove bez dopuštenja!

Nemojte izravno kopirati sadržaje s drugih web stranica ako nemate izričito dopuštenje. Ako imate dopuštenje, napišite to na stranici za razgovor ili jednostavno dodajte ovdje. No, obavezno to napravite prije nego započnete s pisanjem preuzetog teksta.

Molimo uočite da se svi doprinosi Wikipediji smatraju objavljenima pod uvjetima GNU licence za slobodnu dokumentaciju.

Ako ne želite da se vaše pisanje nemilosrdno uređuje i slobodno raspačava, nemojte ga ovamo slati. Također nam obećavate da ćete ono što ćete napisati sami napisati, ili ćete to prepisati iz nečeg što je u javnom vlasništvu ili pod sličnom slobodnom licencijom.


Još jednom, dobro došli! --Treecko 23:09, 31. svibanj 2007. (CEST)

Mirjana Marković[uredi kôd]

Molim pročitati Wikipedijin uvodni tečaj prije daljenjeg uređivanja. Članci zahtjevaju nekoliko osnovnih dijelova, poput wikipoveznica, međuwikipoveznica i kategorija, a trebalo bi obratiti pažnju i na enciklopedijski stil pisanja (hrvatskim književnim jezikom). Ako ti treba bilo kakva pomoć, slobodno mi se obrati. Rado ću ti pomoći. Lijep pozdrav :-))--Treecko 21:43, 1. lipanj 2007. (CEST)

Amijan Marcelin[uredi kôd]

Bok,

Ako zelis prevesti Amijan Marcelin sa sr:Amijan Marcelin, zamolio bi te da to radis kako treba, a ne da samo iskrcas teskt sa copy-paste. Hvala na razumijevanju. --Ante Perkovic 11:58, 15. lipanj 2007. (CEST)

Uređivanje članaka[uredi kôd]

Molim te provjeri neke od članaka koje si postavio, jer nisu zadovoljavajući, premješteni su na stranice za razgovor i ako se uskoro ne dotjeraju biti će obrisani. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 23:49, 20. lipanj 2007. (CEST)

Zastava i drugo[uredi kôd]

Ljubitelju mjesanaca medju velikim mackama, koji zivis u okolici Dubrovnika...

Ako si se logirao pod novim imenom, to ne znaci da si zaboravio sve sto si naucio ovdje.

Clanak Zastava beograda je premjesten na Zastava Beograda jer se ime grada pise velikim slovom. Sto ti ne radi Shift tipka?

Nadalje, receni clanak je zaustavljen u po recenice, doslovno.

Dakle, Jolo, daj se ponasaj kako treba.

--Ante Perkovic 10:20, 21. lipanj 2007. (CEST)

Ups, zapravo je zaustavljen u po rijeci. Pardon, moja greska. Daj dovr... :-P.--Ante Perkovic 10:22, 21. lipanj 2007. (CEST)

jolo bacit ću ti članak na sadržaj ako ga ne poboljšaš pod hitno. West Brom 4ever 20:24, 21. lipanj 2007. (CEST)

Tomy du nije Jolo, zabunili ste se. On je mi je prijatelj koji je kopirao moju suradničku stranicu!

--Jolo Buki Original 10:55, 26. lipanj 2007. (CEST)

Val Kilmer[uredi kôd]

Pozdrav, zahvaljujemo na vašim doprinosima! Kako bi članak bio u potpunosti u skladu s osnovnim zahtjevima wikipedije potrebno je obratiti pažnju i dodati wikipoveznice, kategoriju, interwiki poveznice i stilski urediti članak. Više o svemu tome možete pročitati u kratkom uvodnom tečaju, a opširno o wikipediji ovdje. Hvala na razumijevanju.--Saxum 12:24, 3. kolovoz 2008. (CEST)

Hvala, na napomeni.... Tomy du

Prepisivanje sa sh wiki[uredi kôd]

Molim te da više ne brišeš postojeće tekstove i zamjenjuješ ih sa tekstovima (sh:Lav Trocki) na sh wikija. To stvarno nema smisla i ne znam odakle ti ideja da napraviš nešto takvo.

--Pancho W. Villa (razgovor) 17:52, 7. listopad 2008. (CEST)

Ispravi, nema smisla[uredi kôd]

Tre tre trese se o jugadine o jugadine itd!!!. A di si ovo naša, riči su falivene skroz. Raspitaj se malo. --Lasta 15:30, 10. ožujak 2009. (CET)

Predložak[uredi kôd]

Kad koristiš predložak, cijeloga ga copy/paste, a podatke popuniš one koje znaš, ostale ostaviš neispunjene (popuniš ih kad saznaš ili jednoga dana će ih netko popuniti). Vedran12 (razgovor) 22:53, 11. prosinca 2009. (CET)[odgovori]

Prikaži[uredi kôd]

Pozdrav, cijenimo vaše doprinose na Wikipediji i stoga vas molimo da prije nego što snimite svoje promjene na stranici uporabite tipku Prikaži kako će izgledati! koja se nalazi pored tipke Sačuvaj stranicu. Ovako ćete odmah vidjeti što ste napravili i moći ispraviti eventualne pogreške. Prečestim snimanjem raznih sitnica zatrpava se stranica nedavnih promjena. Tipka je prikazana na slici desno! Ako namjeravate raditi veće izmjene ili pisati duži tekst, bolje je da prvo kopirate stari tekst stranice na svoje računalo (u Notepad ili neki drugi program), tamo ga uredite, a zatim konačnu inačicu iskopirate u prozor za izmjenu teksta stranice. Hvala na razumijevanju. Članak Neil Patrick Harris 7. prosinca 2010.. Kubura (razgovor) 00:02, 9. prosinca 2010. (CET)[odgovori]