Dodatak:Popis biljnih rodova, La

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


Sadržaj

La[uredi VE | uredi]

  1. Labichea (Leguminosae)
  2. Labisia (Primulaceae)
  3. Lablab (Leguminosae)
  4. Labordia (Loganiaceae)
  5. Labourdonnaisia (Sapotaceae)
  6. Labramia (Sapotaceae)
  7. Laburnocytisus (Leguminosae)
  8. Laburnum (Leguminosae)
  9. Lacaena (Orchidaceae)
  10. Lacandonia (Triuridaceae)
  11. Laccodiscus (Sapindaceae)
  12. Laccopetalum (Ranunculaceae)
  13. Laccospadix (Arecaceae)
  14. Laccosperma (Arecaceae)
  15. Lachemilla (Rosaceae)
  16. Lachenalia (Asparagaceae)
  17. Lachnaea (Thymelaeaceae)
  18. Lachnanthes (Haemodoraceae)
  19. Lachnocaulon (Eriocaulaceae)
  20. Lachnoloma (Brassicaceae)
  21. Lachnophyllum (Compositae)
  22. Lachnorhiza (Compositae)
  23. Lachnospermum (Compositae)
  24. Lachnostachys (Lamiaceae)
  25. Lachnostylis (Phyllanthaceae)
  26. Lacis (Podostemaceae)
  27. Lacistema (Lacistemataceae)
  28. Lackeya (Leguminosae)
  29. Lacmellea (Apocynaceae)
  30. Lacostea (Hymenophyllaceae)
  31. Lacosteopsis (Hymenophyllaceae)
  32. Lactoris (Lactoridaceae)
  33. Lactuca (Compositae)
  34. Lacunaria (Ochnaceae)
  35. Lacunastrum (Hydrodictyaceae)
  36. Ladeania (Leguminosae)
  37. Ladenbergia (Rubiaceae)
  38. Ladyginia (Apiaceae)
  39. Laelia (Orchidaceae)
  40. Laelichilis (Orchidaceae)
  41. Laelio-cattleya (Orchidaceae)
  42. Laennecia (Compositae)
  43. Laestadia (Compositae)
  44. Laetia (Salicaceae)
  45. Lafoensia (Lythraceae)
  46. Lagarinthus (Apocynaceae)
  47. Lagarosiphon (Hydrocharitaceae)
  48. Lagarosolen (Gesneriaceae)
  49. Lagarostrobos (Podocarpaceae)
  50. Lagascea (Compositae)
  51. Lagedium (Compositae)
  52. Lagenandra (Araceae)
  53. Lagenantha (Amaranthaceae)
  54. Lagenanthus (Gentianaceae)
  55. Lagenaria (Cucurbitaceae)
  56. Lagenocarpus (Cyperaceae)
  57. Lagenocypsela (Compositae)
  58. Lagenophora (Compositae)
  59. Lagerheimia (Oocystaceae)
  60. Lagerstroemia (Lythraceae)
  61. Lagetta (Thymelaeaceae)
  62. Laggera (Compositae)
  63. Lagochilus (Lamiaceae)
  64. Lagophylla (Compositae)
  65. Lagopsis (Lamiaceae)
  66. Lagoseriopsis (Compositae)
  67. Lagoseris (Compositae)
  68. Lagotis (Plantaginaceae)
  69. Lagunaria (Malvaceae)
  70. Laguncularia (Combretaceae)
  71. Lagurus (Poaceae)
  72. Lallemantia (Lamiaceae)
  73. Lamanonia (Cunoniaceae)
  74. Lamarchea (Myrtaceae)
  75. Lamarckia (Poaceae)
  76. Lambertia (Characiaceae)
  77. Lambia (Bryopsidaceae)
  78. Lamellocolea (Lophocoleaceae)
  79. Lamiodendron (Bignoniaceae)
  80. Lamium (Lamiaceae)
  81. Lamourouxia (Orobanchaceae)
  82. Lampas (Loranthaceae)
  83. Lampaya (Verbenaceae)
  84. Lamprachaenium (Compositae)
  85. Lampranthus (Aizoaceae)
  86. Lamprocapnos (Papaveraceae)
  87. Lamprocephalus (Compositae)
  88. Lamprolobium (Leguminosae)
  89. Lamprophyllum (Hookeriaceae)
  90. Lamprothamnium (Characeae)
  91. Lamprothamnus (Rubiaceae)
  92. Lamprothyrsus (Poaceae)
  93. Lamyra (Compositae)
  94. Lamyropappus (Compositae)
  95. Lamyropsis (Compositae)
  96. Lanaria (Lanariaceae)
  97. Lancea (Phrymaceae)
  98. Lanceola (Characiaceae)
  99. Lancisia (Compositae)
  100. Landiopsis (Rubiaceae)
  101. Landolphia (Apocynaceae)
  102. Landoltia (Araceae)
  103. Langebergia (Compositae)
  104. Langloisia (Polemoniaceae)
  105. Langsdorffia (Balanophoraceae)
  106. Lankesterella (Orchidaceae)
  107. Lankesteria (Acanthaceae)
  108. Lannea (Anacardiaceae)
  109. Lantana (Verbenaceae)
  110. Lantanopsis (Compositae)
  111. Laosanthus (Zingiberaceae)
  112. Lapageria (Philesiaceae)
  113. Lapathum (Polygonaceae)
  114. Lapeirousia (Iridaceae)
  115. Laphangium (Compositae)
  116. Lapidaria (Aizoaceae)
  117. Lapiedra (Asparagaceae)
  118. Lapithea (Gentianaceae)
  119. Laportea (Urticaceae)
  120. Lappa (Compositae)
  121. Lappula (Boraginaceae)
  122. Lapsana (Compositae)
  123. Lapsanastrum (Compositae)
  124. Lardizabala (Lardizabalaceae)
  125. Larentia (Iridaceae)
  126. Laretia (Apiaceae)
  127. Larix (Pinaceae)
  128. Larnax (Solanaceae)
  129. Larrea (Zygophyllaceae)
  130. Larsenaikia (Rubiaceae)
  131. Laserpitium (Apiaceae)
  132. Lasia (Araceae)
  133. Lasiacis (Poaceae)
  134. Lasiadenia (Thymelaeaceae)
  135. Lasianthaea (Compositae)
  136. Lasianthea (Compositae)
  137. Lasianthera (Stemonuraceae)
  138. Lasianthus (Rubiaceae)
  139. Lasiarrhenum (Boraginaceae)
  140. Lasimorpha (Araceae)
  141. Lasiobema (Leguminosae)
  142. Lasiocarpus (Malpighiaceae)
  143. Lasiocaryum (Boraginaceae)
  144. Lasiocephalus (Compositae)
  145. Lasiocereus (Cactaceae)
  146. Lasiochlamys (Salicaceae)
  147. Lasiocladus (Acanthaceae)
  148. Lasiococca (Euphorbiaceae)
  149. Lasiocroton (Euphorbiaceae)
  150. Lasiodiscus (Rhamnaceae)
  151. Lasiolaena (Compositae)
  152. Lasiopogon (Compositae)
  153. Lasiosiphon (Thymelaeaceae)
  154. Lasiospermum (Compositae)
  155. Lasiurus (Poaceae)
  156. Lastarriaea (Polygonaceae)
  157. Lasthenia (Compositae)
  158. Lastrea (Thelypteridaceae)
  159. Lastreopsis (Dryopteridaceae)
  160. Latania (Arecaceae)
  161. Lateropora (Ericaceae)
  162. Lathraea (Orobanchaceae)
  163. Lathraeocarpa (Rubiaceae)
  164. Lathrocasis (Polemoniaceae)
  165. Lathyrus (Leguminosae)
  166. Latochara (Characeae)
  167. Latouchea (Gentianaceae)
  168. Latrobea (Leguminosae)
  169. Latua (Solanaceae)
  170. Laubertia (Apocynaceae)
  171. Launaea (Compositae)
  172. Laurelia (Atherospermataceae)
  173. Laureliopsis (Atherospermataceae)
  174. Laurembergia (Haloragaceae)
  175. Laurentia (Campanulaceae)
  176. Lauridia (Celastraceae)
  177. Laurocerasus (Rosaceae)
  178. Laurophyllus (Anacardiaceae)
  179. Laurus (Lauraceae)
  180. Lauterborniella (Scenedesmaceae)
  181. Lavallea (Olacaceae)
  182. Lavandula (Lamiaceae)
  183. Lavatera (Malvaceae)
  184. Lavauxia (Onagraceae)
  185. Lavigeria (Icacinaceae)
  186. Lavoisiera (Melastomataceae)
  187. Lavradia (Ochnaceae)
  188. Lavrania (Apocynaceae)
  189. Lawrencella (Compositae)
  190. Lawsonia (Lythraceae)
  191. Laxmannia (Asparagaceae)
  192. Laxmannia (Rubiaceae)
  193. Laxoplumeria (Apocynaceae)
  194. Layia (Compositae)

Izvori[uredi VE | uredi]