Dodatak:Popis biljnih rodova, Ra

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


Rab[uredi VE | uredi]

  1. Rabiea (Aizoaceae)

Rac[uredi VE | uredi]

  1. Racelopodopsis (Polytrichaceae)
  2. Racelopus (Polytrichaceae)
  3. Racemobambos (Poaceae)
  4. Rachelia (Compositae)
  5. Raciborskiella (Raciborskiellaceae)
  6. Racomitrium (Grimmiaceae)
  7. Racopilum (Racopilaceae)
  8. Racosperma (Leguminosae)

Rad[uredi VE | uredi]

  1. Radamaea (Orobanchaceae)
  2. Radcliffea (Euphorbiaceae)
  3. Raddia (Poaceae)
  4. Raddiella (Poaceae)
  5. Radermachera (Bignoniaceae)
  6. Radinosiphon (Iridaceae)
  7. Radiococcus (Radiococcaceae)
  8. Radiofilum (Sphaeropleaceae)
  9. Radiola (Linaceae)
  10. Radioramus (Coleochaetaceae)
  11. Radiovittaria (Pteridaceae)
  12. Radlkofera (Sapindaceae)
  13. Radula (Radulaceae)
  14. Radulina (Sematophyllaceae)
  15. Radyera (Malvaceae)

Raf[uredi VE | uredi]

  1. Raffenaldia (Brassicaceae)
  2. Rafflesia (Rafflesiaceae)
  3. Rafinesquia (Compositae)
  4. Rafnia (Leguminosae)

Rah[uredi VE | uredi]

  1. Rahowardiana (Solanaceae)

Rai[uredi VE | uredi]

  1. Raillardella (Compositae)
  2. Railliardia (Compositae)
  3. Raimannia (Onagraceae)
  4. Raimondia (Annonaceae)
  5. Rainiera (Compositae)

Raj[uredi VE | uredi]

  1. Rajania (Dioscoreaceae)

Ram[uredi VE | uredi]

  1. Rama (Cladophoraceae)
  2. Ramicrusta (Peyssonneliaceae)
  3. Ramirezella (Leguminosae)
  4. Ramonda (Gesneriaceae)
  5. Ramorinoa (Leguminosae)
  6. Ramosmania (Rubiaceae)

Ran[uredi VE | uredi]

  1. Ranalisma (Alismataceae)
  2. Ranapalus (Scrophulariaceae)
  3. Randia (Rubiaceae)
  4. Randonia (Resedaceae)
  5. Rangaeris (Orchidaceae)
  6. Ranopisoa (Scrophulariaceae)
  7. Ranunculus (Ranunculaceae)
  8. Ranzania (Berberidaceae)

Rao[uredi VE | uredi]

  1. Raoulia (Compositae)
  2. Raouliopsis (Compositae)

Rap[uredi VE | uredi]

  1. Rapanea (Primulaceae)
  2. Rapatea (Rapateaceae)
  3. Raphanus (Brassicaceae)
  4. Raphia (Arecaceae)
  5. Raphidiastrum (Desmidiaceae)
  6. Raphidiocystis (Cucurbitaceae)
  7. Raphidocelis (Selenastraceae)
  8. Raphidonema (Koliellaceae)
  9. Raphidonemopsis (Koliellaceae)
  10. Raphidophora (Araceae)
  11. Raphiocarpus (Gesneriaceae)
  12. Raphionacme (Apocynaceae)
  13. Raphistemma (Apocynaceae)
  14. Rapistrum (Brassicaceae)
  15. Rapona (Convolvulaceae)
  16. Raputia (Rutaceae)
  17. Raputiarana (Rutaceae)

Rar[uredi VE | uredi]

  1. Raritebe (Rubiaceae)

Ras[uredi VE | uredi]

  1. Raskyaechara (Characeae)
  2. Raspalia (Bruniaceae)
  3. Rastrophyllum (Compositae)

Rat[uredi VE | uredi]

  1. Ratibida (Compositae)
  2. Ratzeburgia (Poaceae)

Rau[uredi VE | uredi]

  1. Rauhia (Amaryllidaceae)
  2. Rauhiella (Orchidaceae)
  3. Rauia (Rutaceae)
  4. Rauia (Thuidiaceae) nom. illeg.
  5. Rauiella (Thuidiaceae)
  6. Raukaua (Araliaceae)
  7. Raulinoa (Rutaceae)
  8. Raulinoreitzia (Compositae)
  9. Rauvolfia (Apocynaceae)

Rav[uredi VE | uredi]

  1. Ravenala (Strelitziaceae)
  2. Ravenea (Arecaceae)
  3. Ravenia (Rutaceae)
  4. Raveniopsis (Rutaceae)
  5. Ravensara (Lauraceae)

Raw[uredi VE | uredi]

  1. Rawsonia (Achariaceae)

Ray[uredi VE | uredi]

  1. Raycadenco (Orchidaceae)
  2. Rayjacksonia (Compositae)
  3. Raymondiella (Cyperaceae)
  4. Rayssiella (Oocystaceae)

Raz[uredi VE | uredi]

  1. Razafimandimbisonia (Rubiaceae)
  2. Razisea (Acanthaceae)
  3. Razoumofskya (Santalaceae)

Izvori[uredi VE | uredi]