Dodatak:Popis zračnih luka po IATA kodu: W

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Popis zračnih luka po IATA kodovima: A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z


W[uredi VE | uredi]

Sadržaj: WA WB WC WD WE WF WG WH WI WJ WK WL WM WN WO WP WQ WR WS WT WU WV WW WX WY WZ
IATA ICAO Ime zračne luke Blizina mjesta kojem služi
WA
WAA PAIW Zračna luka Wales Wales, Aljaska, SAD
WAD Zračna luka Andriamena Andriamena, Madagaskar
WAG NZWU Zračna luka Wanganui Wanganui, Novi Zeland
WAH KBWP Zračna luka Harry Stern Wahpeton, North Dakota, SAD
WAL KWAL Letilište Wallops Wallops Island, Virginia, SAD
WAS Swe zračne luke Zračna luka Washington, D.C., SAD
WAT EIWF Zračna luka Waterford Waterford, Irska
WAW EPWA Zračna luka Frederic Chopin Waršava, Poljska
WAY KWAY Zračna luka Greene County Waynesburg, Pennsylvania, SAD
WB
WBB Zračna luka Stebbins Stebbins, Aljaska, SAD
WBG ETNS Zračna luka Fliegerhorst Schleswig Schleswig, Njemačka
WBQ PAWB Zračna luka Beaver Beaver, Aljaska, SAD
WBU KBDU Zračna luka Boulder Boulder, Colorado, SAD
WBW KWBW Zračna luka Wilkes-Barre Wyoming Valley Wilkes-Barre, Pennsylvania, SAD
WC
WCR PALR Zračna luka Chandalar Lake Chandalar Lake, Aljaska, SAD
WD
WDG KWDG Zračna luka Enid Woodring Enid, Oklahoma, SAD
WDH FYWH Zračna luka Windhoek Hosea Kutako Windhoek, Namibija
WDR KWDR Zračna luka Winder-Barrow Winder, Georgia, SAD
WE
WEA KWEA Zračna luka Parker County Weatherford, Teksas, SAD
WEH Zračna luka Weihai Weihai, Kina
WF
WFI FMSF Zračna luka Fianarantsoa Fianarantsoa, Madagaskar
WFK KFVE Zračna luka Northern Aroostook Frenchville, Maine, SAD
WG
WGA YSWG Zračna luka Wagga Wagga Wagga Wagga, Australija
WGO KOKV Zračna luka Winchester Winchester, Virginia, SAD
WGP WRRW Zračna luka Waingapu Waingapu, Indonezija
WH
WHD Hidro-baza Hyder Hyder, Aljaska, SAD
WHK NZWK Zračna luka Whakatane Whakatane, Novi Zeland
WHP KWHP Zračna luka Whiteman Los Angeles, Kalifornija, SAD
WHF KWHF Zračna luka Wadi Halfa Wadi Halfa, Sudan
WI
WIL HKNW Zračna luka Wilson Nairobi, Kenija
WJ
WJA Zračna luka Woja Woja, Maršalovi Otoci
WJF KWJF Letilište General William J. Fox Lancaster, Kalifornija, SAD
WK
WKA NZWF Zračna luka Wanaka Wanaka, Novi Zeland
WL
WLD KWLD Letilište Strother Winfield/Arkansas City, Kansas, SAD
WLG NZWN Zračna luka Wellington Wellington, Novi Zeland
WLK PASK Zračna luka Selawik Selawik, Aljaska, SAD
WLW KWLW Zračna luka Willows-Glenn County Willows, Kalifornija, SAD
WM
WMC KWMC Zračna luka Winnemucca Winnemucca, Nevada, SAD
WMO PAWM Zračna luka White Mountain White Mountain, Aljaska, SAD
WN
WNA PANA Zračna luka Napakiak Napakiak, Aljaska, SAD
WNZ Zračna luka Wenzhou Yongqiang Wenzhou, Zhejiang, Kina
WNP RPUN Zračna luka Naga Pili, Camarines Sur, Filipini
WO
WOE EHWO Zrakoplovna baza Woensdrecht Woensdrecht, Nizozemska
WOL YWOL Zračna luka Illawarra Shellharbour, New Južni Wales, Australija
WOT RCWA Zračna luka Wangan Wang An, Tajvan
WR
WRB KWRB Zračna luka Robins AFB Warner Robins, Georgia, SAD
WRE NZWR Zračna luka Whangarei Whangarei, Novi Zeland
WRG PAWG Zračna luka Wrangell Wrangell, Aljaska, SAD
WRI KWRI Vojna zrakoplovna baza McGuire Wrightstown, New Jersey, SAD
WRL KWRL Zračna luka Worland Worland, Wyoming, SAD
WRO EPWR Zračna luka Copernicus Wroclaw Wroclaw, Poljska
WRZ VCCW Zračna luka Weerawila Zračna luka Šri Lanka
WS
WSD KWSD Vojno letilište Condron White Sands, New Meksiko, SAD
WSG KAFJ Zračna luka Washington County Washington, Pennsylvania, SAD
WSM Zračna luka Wiseman Wiseman, Aljaska, SAD
WSN PFWS Zračna luka South Naknek Nr 2 South Naknek, Aljaska, SAD
WSO Zračna luka Washabo Washabo, Surinam
WSP MNWP Zračna luka Waspam Waspam, Nikaragva
WST KWST Zračna luka Westerly Westerly, Rhode Island, SAD
WSZ NZWS Zračna luka Westport Westport, Novi Zeland
WT
WTD MYGW Zračna luka West End Grand Bahama, Bahami
WTE Zračna luka Wotje Wotje, Maršalovi Otoci
WTK PAWN Zračna luka Noatak Noatak, Aljaska, SAD
WTL Zračna luka Tuntutuliak Tuntutuliak, Aljaska, SAD
WTO Zračna luka Wotho Wotho, Maršalovi Otoci
WTS FMMK Zračna luka Tsiroanomandidy Tsiroanomandidy, Madagaskar
WU
WUH ZHHH Zračna luka Tianhe Wuhan, Kina
WUU HSWW Zračna luka Wau Wau, Sudan
WUX Zračna luka Wuxi Wuxi (pored Shanghaia, Kina
WUZ ZGWZ Zračna luka Wuzhou Changzhoudao Wuzhou, Guangxi, Kina
WV
WVB FYWB Zračna luka Walvis Bay Walvis Bay, Namibija
WVI KWVI Zračna luka Watsonville Watsonville, Kalifornija, SAD
WVL KWVL Zračna luka Waterville Robert LaFleur Waterville, Maine, SAD
WVN EDWI Zračna luka JadeWeser Wilhelmshaven-Mariensiel, Njemačka
WW
WWD KWWD Zračna luka Cape May Wildwood, New Jersey, SAD
WWP Hidro-baza North Whale North Whale Pass, Aljaska, SAD
WWR KWWR Zračna luka West Woodward Woodward, Oklahoma, SAD
WWT PAEW Zračna luka Newtok Newtok, Aljaska, SAD
WWY YWWL Zračna luka West Wyalong West Wyalong, Novi Južni Wales, Australija
WY
WYE GFYE Zračna luka Yengema Yengema, Kono District, Sijera Leone
WYS KWYS Zračna luka Yellowstone West Yellowstone, Montana, SAD
Sadržaj: WA WB WC WD WE WF WG WH WI WJ WK WL WM WN WO WP WQ WR WS WT WU WV WW WX WY WZ


Izvori[uredi VE | uredi]