Dodatak:Popis zračnih luka po IATA kodu: T

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Popis zračnih luka po IATA kodovima: A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z


T[uredi VE | uredi]

IATA ICAO Ime zračne luke Blizina mjesta kojem služi
TA
Sadržaj: TA TB TC TD TE TF TG TH TI TJ TK TL TM TN TO TP TQ TR TS TT TU TV TW TX TY TZ Na vrh stranice
TAB TTCP Zračna luka Crown Point Scarborough, Tobago, Trinidad i Tobago
TAC RPVA Zračna luka Daniel Z. Romualdez (Zračna luka Tacloban) Tacloban (grad), Filipini
TAD KTAD Zračna luka Perry Stokes Trinidad, Colorado, SAD
TAE RKTN Zračna luka Daegu Daegu, Južna Koreja
TAF DAOL Zračna luka Oran Tafaraoui Oran, Alžir
TAG RPVT Zračna luka Tagbilaran Tagbilaran City, Bohol, Filipini
TAI OYTZ Zračna luka Ta'izz Ta'izz, Jemen
TAJ Zračna luka Tadji Aitape, Papua Nova Gvineja
TAL PATA Memorialna Zračna luka Ralph M. Calhoun Tanana, Aljaska, SAD
TAM MMTM Zračna luka General Francisco Javier Mina Tampico, Tamaulipas Meksiko
TAN KTAN Zračna luka Taunton Taunton, Massachusetts, SAD
TAO ZSQD Zračna luka Qingdao Liuting Qingdao, Kina
TAP MMTP Zračna luka Tapachula Tapachula, Chiapas, Meksiko
TAR LIBG Zračna luka Taranto-Grottaglie "Marcello Arlotta" Grottaglie, Puglia, Italija
TAS UTTT Zračna luka Yuzhny Tashkent, Uzbekistan
TAT LZTT Zračna luka Poprad-Tatry Poprad, Slovačka
TAV Zračna luka Tau Tau, American Samoa
TAY EETU Zračna luka Tartu-Ülenurme Tartu, Estonia
TAZ KTAZ Zračna luka Taylorville Taylorville, Illinois, SAD
TB
Sadržaj: TA TB TC TD TE TF TG TH TI TJ TK TL TM TN TO TP TQ TR TS TT TU TV TW TX TY TZ Na vrh stranice
TBH RPVU Zračna luka Romblon (Zračna luka Tablas) Alcantara, Romblon, Filipini
TBI Zračna luka The Bight New Bight, Cat Island, Bahami
TBJ DTKA Zračna luka Tabarka - 7 Novembre Tabarka, Tunis
TBN KTBN Zračna luka Waynesville-St. Robert (Letilište Forney) Fort Leonard Wood, Missouri, SAD
TBR KTBR Zračna luka Statesboro-Bulloch County Statesboro, Georgia, SAD
TBS UGTB Zračna luka Tbilisi Tbilisi, Gruzija
TBT SBTT Zračna luka Tabatinga Tabatinga, Brazil
TBU NFTF Zračna luka Fuaʻamotu Nukualofa, Tongatapu, Tonga
TBZ OITT Zračna luka Tabriz Tabriz, Iran
TC
Sadržaj: TA TB TC TD TE TF TG TH TI TJ TK TL TM TN TO TP TQ TR TS TT TU TV TW TX TY TZ Na vrh stranice
TCB MYAT Zračna luka Treasure Cay Treasure Cay, Abaco Islands, Bahami
TCC KTCC Zračna luka Tucumcari Tucumcari, New Meksiko, SAD
TCI Sve zračne luke Tenerife, Kanari, Španjolska
TCL KTCL Zračna luka Tuscaloosa Tuscaloosa, Alabama, SAD
TCM KTCM McChord AFB Tacoma, Washington, SAD
TCN MMHC Zračna luka Tehuacán Tehuacán, Puebla, Meksiko
TCP HETB Zračna luka Taba Taba, Egipat
TCS KTCS Zračna luka Truth or Consequences Truth or Consequences, New Meksiko, SAD
TCT Zračna luka Takotna Takotna, Aljaska, SAD
TCV Zračna luka Matunda Matunda - Tete, Mozambik
TCX OIMT Zračna luka Tabas Tabas, Iran
TCY KTCY Zračna luka Tracy Tracy, Kalifornija, SAD
TD
Sadržaj: TA TB TC TD TE TF TG TH TI TJ TK TL TM TN TO TP TQ TR TS TT TU TV TW TX TY TZ Na vrh stranice
TDD SLTR Zračna luka Teniente Jorge Henrich Arauz Trinidad, Bolivija
TDF KTDF Zračna luka Person County Roxboro, North Carolina, SAD
TDG RPMW Zračna luka Tandag Tandag, Surigao del Sur, Filipini
TDK Zračna luka Taldykorgan Taldykorgan, Kazahstan
TDL SAZT Zračna luka Tandil Tandil, Argentina
TDO KTDO Zračna luka South Lewis County (Memorialno letilište Ed Carlson) Toledo, Washington, SAD
TDW KTDW Zračna luka Tradewind Amarillo (Teksas), SAD
TDX VTBO Zračna luka Trat Trat, Tajland
TDZ KTDZ Letilište Metcalf Toledo, Ohio, SAD
TE
Sadržaj: TA TB TC TD TE TF TG TH TI TJ TK TL TM TN TO TP TQ TR TS TT TU TV TW TX TY TZ Na vrh stranice
TEB KTEB Zračna luka Teterboro Teterboro, New Jersey, SAD
TED EKTS Zračna luka Thisted Thisted, Danska
TEG DFET Zračna luka Tenkodogo Tenkodogo, Burkina Faso
TEI VETJ Zračna luka Tezu Tezu, Indija
TEK Zračna luka Tatitlek Tatitlek, Aljaska, SAD
TEL KTEL Zračna luka Perry County Tell City, Indijana, SAD
TEN ZUTR Zračna luka Tongren Daxing Tongren, Guizhou, Kina
TEQ LTBU Zračna luka Çorlu Tekirdag, Turska
TER LPLA Zračna luka Lajes Lajes, Azores, Portugal
TET FQTT Zračna luka Chingozi Tete, Mozambik
TEW KTEW Letilište Mason Jewett Mason, Michigan, SAD
TEX KTEX Zračna luka Telluride Telluride, Colorado, SAD
TEZ VETZ Zračna luka Tezpur Tezpur, Indija
TF
Sadržaj: TA TB TC TD TE TF TG TH TI TJ TK TL TM TN TO TP TQ TR TS TT TU TV TW TX TY TZ Na vrh stranice
TFF SBTF Zračna luka Tefé Tefé, Amazonas (federalna brazilska država), Brazil
TFN GCXO Sjeverna zračna luka Tenerife (Los Rodeos) Tenerife, Kanari, Španjolska
TFS GCTS Južna zračna luka Tenerife (Reina Sofia) Tenerife, Kanari, Španjolska
TG
Sadržaj: TA TB TC TD TE TF TG TH TI TJ TK TL TM TN TO TP TQ TR TS TT TU TV TW TX TY TZ Na vrh stranice
TGB Zračna luka Tagbita Rizal, Palawan, Filipini
TGC KTGC Zračna luka Gibson County Trenton, Tennessee, SAD
TGD LYPG Zračna luka Podgorica Golubovci (pored Pdgorice), Crna Gora
TGI KTGI Zračna luka Tangier Island Tangier, Virginia, SAD
TGM LRTM Zračna luka Târgu Mures Târgu-Mures, Rumunjska
TGU MHTG Zračna luka Toncontín Tegucigalpa, Honduras
TGZ MMTG Zračna luka Angel Albino Corzo Tuxtla Gutiérrez, Chiapas, Meksiko
TH
Sadržaj: TA TB TC TD TE TF TG TH TI TJ TK TL TM TN TO TP TQ TR TS TT TU TV TW TX TY TZ Na vrh stranice
THA KTHA Zračna luka Tullahoma (Letilište William Northern) Tullahoma, Tennessee, SAD
THC GLTN Zračna luka Tchien Tchien, Liberia
THE SBTE Zračna luka Teresina Teresina, Piauí, Brazil
THF EDDI Zračna luka Tempelhof (zatvorena 2008.) Berlin, Njemačka
THI GQNC Zračna luka Tichitt Tichitt, Mauritanija
THL VYTL Zračna luka Tačilek Tačilek, Mjanma
THM KTHM Zračna luka Thompson Falls Thompson Falls, Montana, SAD
THN ESGT Zračna luka Trollhättan-Vänersborg Trollhättan / Vänersborg, Švedska
THO BITN Zračna luka Thorshofn Þórshöfn, Island
THP KTHP Zračna luka Hot Springs County-Thermopolis Thermopolis, Wyoming, SAD
THR OIII Zračna luka Mehrabad Tehran, Iran
THS VTPO Zračna luka Sukhothai Sukhothai, Tajland
THT GQNT Zračna luka Tamchakett Tamchakett, Mauritanija
THU BGTL Zrakoplovna baza Thule Pituffik, Grenland
THV KTHV Zračna luka York York, Pennsylvania, SAD
THZ DRRT Zračna luka Tahoua Tahoua, Niger
TI
Sadržaj: TA TB TC TD TE TF TG TH TI TJ TK TL TM TN TO TP TQ TR TS TT TU TV TW TX TY TZ Na vrh stranice
TIA LATI Zračna luka Tirana Tirana, Albanija
TIC Zračna luka Tinak Tinak, Arno Atoll, Maršalovi Otoci
TIF OETF Zračna luka Taif Ta'if, Saudijska Arabija
TII OATN Zračna luka Tarin Kowt Tarin Kowt, Afganistan
TIK KTIK Tinker AFB Oklahoma City, Oklahoma, SAD
TIJ MMTJ Zračna luka General Abelardo L. Rodríguez Tijuana, Meksiko
TIP HLLT Zračna luka Tripoli Tripoli, Libija
TIR VOTP Zračna luka Tirupati Tirupati, Andhra Pradesh, Indija
TIU NZTU Zračna luka Richard Pearse Timaru, Novi Zeland
TIV LYTV Zračna luka Tivat Tivat, Crna Gora
TIW KTIW Zračna luka Tacoma Narrows Tacoma, Washington, SAD
TIX KTIX Zračna luka Space Coast Titusville, Florida, SAD
TIY GQND Zračna luka Tidjikja Tidjikja, Mauritania
TJ
Sadržaj: TA TB TC TD TE TF TG TH TI TJ TK TL TM TN TO TP TQ TR TS TT TU TV TW TX TY TZ Na vrh stranice
TJA SLTJ Zračna luka Capitán Oriel Lea Plaza Tarija, Bolivija
TJK LTAW Zračna luka Tokat Tokat, Turska
TJM USTR Zračna luka Roschino Tyumen, Rusija
TJQ WIKD Zračna luka Buluh Tumbang Tanjung Pandan, Bangka-Belitung, Indonezija
TK
Sadržaj: TA TB TC TD TE TF TG TH TI TJ TK TL TM TN TO TP TQ TR TS TT TU TV TW TX TY TZ Na vrh stranice
TKA PATK Zračna luka Talkeetna Talkeetna, Aljaska, SAD
TKD DGTK Zračna luka Takoradi Sekondi-Takoradi, Gana
TKI Hidro-baza Tokeen Tokeen, Aljaska, SAD
TKJ PATJ Zračna luka Tok Tok, Aljaska, SAD
TKK PTKK Zračna luka Chuuk Weno, Savezne Države Mikronezije
TKT VTPT Zračna luka Tak Tak, Tajland
TKU EFTU Zračna luka Turku Turku, Finska
TL
Sadržaj: TA TB TC TD TE TF TG TH TI TJ TK TL TM TN TO TP TQ TR TS TT TU TV TW TX TY TZ Na vrh stranice
TLA PATE Zračna luka Teller Teller, Aljaska, SAD
TLC MMTO Zračna luka Lic. Adolfo López Mateos Toluca, Estado de Meksiko, Meksiko
TLH KTLH Zračna luka Tallahassee Tallahassee, Florida, SAD
TLJ PATL Tatalina LRRS Takotna, Aljaska, SAD
TLL EETN Zračna luka Lennart Meri Tallinn Tallinn, Estonija
TLN LFTH Zračna luka Toulon-Hyères Toulon, Francuska
TLR KTLR Letilište Mefford Tulare, Kalifornija, SAD
TLS LFBO Zračna luka Toulouse Blagnac Toulouse, Francuska
TLT Zračna luka Tuluksak Tuluksak, Aljaska, SAD
TLV LLBG Zračna luka Ben Gurion Lod (pored Tel Aviva), Izrael
TM
Sadržaj: TA TB TC TD TE TF TG TH TI TJ TK TL TM TN TO TP TQ TR TS TT TU TV TW TX TY TZ Na vrh stranice
TMA KTMA Zračna luka Henry Tift Myers Tifton, Georgia, SAD
TMB KTMB Zračna luka Kendall-Tamiami Miami, Florida, SAD
TMD GQNH Zračna luka Timbedra Timbedra, Mauritanija
TME SKTM Zračna luka Gabriel Vargas Santos Tame, Arauca, Kolumbija
TMJ UTST Zračna luka Termez Termez, Uzbekistan
TML DGLE Zračna luka Tamale Tamale, Ghana, Gana
TMM FMMT Zračna luka Toamasina Toamasina, Madagaskar
TMP EFTP Zračna luka Tampere-Pirkkala Tampere / Pirkkala, Finska
TMQ DFEM Zračna luka Tambao Tambao, Burkina Faso
TMR DAAT Zračna luka Tamanrasset Tamanrasset, Alžir
TMS FPST Zračna luka São Tomé São Tomé, Sveti Toma i Princip
TMT SBTB Zračna luka Trombetas Porto Trombetas, Pará, Brazil
TMU MRTR Zračna luka Tambor Tambor, Kostarika
TMW YSTW Zračna luka Tamworth Tamworth, Novi Južni Wales, Australija
TMZ Zračna luka Thames Thames, Novi Zeland
TN
Sadržaj: TA TB TC TD TE TF TG TH TI TJ TK TL TM TN TO TP TQ TR TS TT TU TV TW TX TY TZ Na vrh stranice
TNA ZSJN Zračna luka Jinan Yaoqiang Kina
TNC PATC Zračna luka Tin City LRRS Tin City, Aljaska, SAD
TNF LFPN Zračna luka Toussus-le-Noble Toussus-le-Noble, Francuska
TNG GMTT Zračna luka Ibn Batouta Tangier, Maroko
TNH ZYTN Zračna luka Tonghua Liuhe Tonghua, Jilin, Kina
TNI PGWT Zračna luka Tinian Tinian Island, Northern Mariana Islands, SAD
TNM SCRM Zračna luka Teniente R. Marsh Antartika
TNN RCNN Zračna luka Tainan Tainan City, Tajvan
TNO MRTM Zračna luka Tamarindo Tamarindo, Kostarika
TNP KTNP Zračna luka Twentynine Palms Twentynine Palms, Kalifornija, SAD
TNQ Zračna luka Teraina Teraina, Kiribati
TNR FMMI Zračna luka Ivato Antananarivo, Madagaskar
TNT KTNT Zračna luka Dade-Collier Miami, Florida, SAD
TNU KTNU Zračna luka Newton Newton, Iowa, SAD
TNW PAFL Zračna luka Tin Creek Farewell Lake, Aljaska, SAD
TO
Sadržaj: TA TB TC TD TE TF TG TH TI TJ TK TL TM TN TO TP TQ TR TS TT TU TV TW TX TY TZ Na vrh stranice
TOA KTOA Letilište Zamperini Torrance, Kalifornija, SAD
TOB KTOB Zračna luka Dodge Center Dodge Center, Minnesota, SAD
TOC KTOC Letilište Toccoa RG Letourneau Toccoa, Georgia, SAD
TOF UNTT Zračna luka Bogashevo Tomsk, Rusija
TOG PATG Zračna luka Togiak Togiak Village, Aljaska, SAD
TOI KTOI Zračna luka Troy Troy, Alabama, SAD
TOJ LETO Zračna luka Madrid-Torrejón Torrejón de Ardoz, Španjolska
TOL KTOL Zračna luka Toledo Express Toledo, Ohio, SAD
TOM GATB Zračna luka Timbuktu Timbuktu, Mali
TOP KTOP Zračna luka Philip Billard Topeka, Kansas, SAD
TOR KTOR Zračna luka Torrington Torrington, Wyoming, SAD
TOS ENTC Zračna luka Tromsø Tromsø, Norveška
TOT SMCO Zračna luka Coronie Totness, Coronie, Surinam
TOY RJNT Zračna luka Toyama Toyama, Toyama, Japan,
TP
Sadržaj: TA TB TC TD TE TF TG TH TI TJ TK TL TM TN TO TP TQ TR TS TT TU TV TW TX TY TZ Na vrh stranice
TPA KTPA Zračna luka Tampa Tampa, Florida, SAD
TPE RCTP Zračna luka Taiwan Taoyuan Taoyuan County, Taiwan (pored Taipei), Taiwan
TPF KTPF Zračna luka Peter O. Knight Tampa, Florida, SAD
TPH KTPH Zračna luka Tonopah Tonopah, Nevada, SAD
TPL KTPL Zračna luka Draughon-Miller Central Teksas Temple, Teksas, SAD
TPO PALJ Zračna luka Port Alsworth Port Alsworth, Aljaska, SAD
TPQ MMEP Zračna luka Amado Nervo Tepic, Nayarit, Meksiko
TPR Zračna luka Tom Price Tom Price, Zapadna Australija, Australija
TPS LICT Zračna luka Trapani-Birgi Trapani, Italija
TQ
Sadržaj: TA TB TC TD TE TF TG TH TI TJ TK TL TM TN TO TP TQ TR TS TT TU TV TW TX TY TZ Na vrh stranice
TQE KTQE Zračna luka Tekamah Tekamah, Nebraska, SAD
TQH KTQH Zračna luka Tahlequah Tahlequah, Oklahoma, SAD
TQK KTQK Zračna luka Scott City Scott City, Kansas, SAD
TQN OATQ Zračna luka Taloqan Taloqan, Afganistan
TR
Sadržaj: TA TB TC TD TE TF TG TH TI TJ TK TL TM TN TO TP TQ TR TS TT TU TV TW TX TY TZ Na vrh stranice
TRC MMTC Zračna luka Francisco Sarabia (Zračna luka Torreon ) Torreón, Coahuila, Meksiko
TRD ENVA Zračna luka Trondheim, Værnes Trondheim, Sør-Trøndelag, Norveška
TRF ENTO Zračna luka Sandefjord, Torp Torp (pored Sandefjorda), Norveška
TRG NZTG Zračna luka Tauranga Tauranga, Novi Zeland
TRH Zračna luka Trona Trona, Kalifornija
TRI KTRI Zračna luka Tri-Cities Blountville, Tennessee Tri-Cities, SAD
TRK KTRK Zračna luka Truckee-Tahoe Truckee, Kalifornija, SAD
TRL KTRL Zračna luka Terrell Terrell, Teksas, SAD
TRM KTRM Zračna luka Jacqueline Cochran Palm Springs, Kalifornija, SAD
TRN LIMF Zračna luka Turin Turin, Italija
TRR VCCT Zračna luka Kina Bay Trincomalee, Šri Lanka
TRS LIPQ Zračna luka Friuli Venezia Giulia Trieste, Italija
TRU SPRU Zračna luka Cap. FAP Carlos Martínez de Pinillos Trujillo, Peru
TRV VOTV Zračna luka Trivandrum Trivandrum, Indija
TRW NGTA Zračna luka Bonriki Tarawa, Kiribati
TRX KTRX Zračna luka Trenton Trenton, Missouri, SAD
TRZ VOTR Zračna luka Tiruchirapalli Trichy, Indija
TS
Sadržaj: TA TB TC TD TE TF TG TH TI TJ TK TL TM TN TO TP TQ TR TS TT TU TV TW TX TY TZ Na vrh stranice
TSA RCSS Zračna luka Taipei Songshan Taipei City, Tajvan
TSE UACC Zračna luka Astana Astana, Kazahstan
TSF LIPH Zračna luka Treviso Treviso, Italija
TSG Zračna luka Tanacross Tanacross, Aljaska, SAD
TSL MMTN Zračna luka Tamuín Tamuín, San Luis Potosí, Meksiko
TSN ZBTJ Zračna luka Tianjin Binhai Tianjin (pored Beijinga), Kina
TSO KTSO Zračna luka Carroll County-Tolson Carrollton, Ohio, SAD
TSP KTSP Zračna luka Tehachapi Tehachapi, Kalifornija, SAD
TSR LRTR Zračna luka Traian Vuia Timisoara, Rumunjska
TSS Heliodrom Istočni 34th Street New York City
TST VTST Zračna luka Trang Trang, Tajland
TSV YBTL Zračna luka Townsville Queensland, Australija
TSY WICM Zračna luka Tasikmalaya Tasikmalaya, Zapadna Java, Indonezija
TSZ ZMTG Zračna luka Tsetserleg Tsetserleg, Arkhangai, Mongolija
TT
Sadržaj: TA TB TC TD TE TF TG TH TI TJ TK TL TM TN TO TP TQ TR TS TT TU TV TW TX TY TZ Na vrh stranice
TTA GMAT Zračna luka Tan Tan (Zračna luka Plage Blanche) Tan Tan, Maroko
TTB LIET Zračna luka Tortolì Sardinija, Italija
TTD KTTD Zračna luka Portland-Troutdale Portland, Oregon, SAD
TTF KTTF Zračna luka Custer Monroe, Michigan, SAD
TTG SAST Zračna luka Tartagal Tartagal, Salta, Argentina
TTM Tablón de Tamara (Kolumbija)
TTN KTTN Zračna luka Trenton-Mercer Trenton, New Jersey, SAD
TTQ MRAO Zračna luka Tortuguero Tortuguero, Kostarika
TTS Zračna luka Tsaratanana Tsaratanana, Madagaskar.
TTT Zračna luka Taitung Taitung, Tajvan
TTU Sania Ramel Tétouan, Maroko
TTW Zračna luka Cantwell Cantwell, Aljaska, SAD
TU
Sadržaj: TA TB TC TD TE TF TG TH TI TJ TK TL TM TN TO TP TQ TR TS TT TU TV TW TX TY TZ Na vrh stranice
TUA SETU Zračna luka Teniente Coronel Luis a Mantilla Tulcán, Ekvador
TUC SANT Zračna luka Teniente General Benjamín Matienzo San Miguel de Tucumán, Argentina
TUD GOTT Zračna luka Tambacounda Tambacounda, Senegal
TUF LFOT Zračna luka Tours Val de Loire Tours, Francuska
TUG RPUT Zračna luka Tuguegarao Tuguegarao City, Cagayan, Filipini
TUL KTUL Zračna luka Tulsa Tulsa, Oklahoma, SAD
TUN DTTA Zračna luka Tunis-Carthage Tunis / Carthage, Tunis
TUO NZAP Zračna luka Taupo Taupo, Novi Zeland
TUP KTUP Zračna luka Tupelo Tupelo, Mississippi, SAD
TUQ DFOT Zračna luka Tougan Tougan, Burkina Faso
TUS KTUS Zračna luka Tucson Tucson, Arizona, SAD
TUU OETB Zračna luka Tabuk Tabuk, Saudijska Arabija
TUY Zračna luka Tulum Tulum, Quintana Roo, Meksiko
TV
Sadržaj: TA TB TC TD TE TF TG TH TI TJ TK TL TM TN TO TP TQ TR TS TT TU TV TW TX TY TZ Na vrh stranice
TVB KTVB Memorialna Zračna luka Cabool Cabool, Missouri, SAD
TVC KTVC Zračna luka Cherry Capital Traverse City, Michigan, SAD
TVF KTVF Zračna luka Thief River Falls Thief River Falls, Minnesota, SAD
TVI KTVI Zračna luka Thomasville Thomasville, Georgia, SAD
TVK KTVK Zračna luka Centerville Centerville, Iowa, SAD
TVL KTVL Zračna luka Lake Tahoe Južni Lake Tahoe, Kalifornija, SAD
TVR KTVR Zračna luka Vicksburg Tallulah Tallulah, Louisiana / Vicksburg, Mississippi, SAD
TVY VYDW Zračna luka Dawei Dawei, Mjanma
TW
Sadržaj: TA TB TC TD TE TF TG TH TI TJ TK TL TM TN TO TP TQ TR TS TT TU TV TW TX TY TZ Na vrh stranice
TWA Zračna luka Twin Hills Twin Hills, Aljaska, SAD
TWF KTWF Letilište Joslin - Zračna luka Magic Valley Twin Falls, Idaho, SAD
TWM KTWM Zračna luka Richard B. Helgeson Two Harbors, Minnesota, SAD
TWU WBKW Zračna luka Tawau Tawau, Sabah, Malezija
TXK KTXK Zračna luka Texarkana (Letilište Webb) Texarkana, Arkansas, SAD
TXL EDDT Zračna luka Tegel Berlin, Njemačka
TXG RCLG Zračna luka Taichung Taichung, Tajvan
TY
Sadržaj: TA TB TC TD TE TF TG TH TI TJ TK TL TM TN TO TP TQ TR TS TT TU TV TW TX TY TZ Na vrh stranice
TYA LTBP Zračna luka Yalova Yalova, Turska
TYE Zračna luka Tyonek Tyonek, Aljaska, SAD
TYL SPYL Zračna luka Cap. FAP Víctor Montes Arias Talara, Peru
TYN Zračna luka Taiyuan Taiyuan, Kina
TYO Sve zračne luke Tokyo, Japan
TYR KTYR Zračna luka Tyler Pounds Tyler, Teksas, SAD
TYS KTYS Zračna luka McGhee Tyson Knoxville, Tennessee, SAD
TYZ KTYL Zračna luka Taylor Taylor, Arizona, SAD
TZ
Sadržaj: TA TB TC TD TE TF TG TH TI TJ TK TL TM TN TO TP TQ TR TS TT TU TV TW TX TY TZ Na vrh stranice
TZA Zračna luka Belize City Belize City, Belize
TZR KTZR Letilište Bolton Columbus, Ohio, SAD
TZT KTZT Zračna luka Belle Plaine Belle Plaine, Iowa, SAD
TZV KTZV Zračna luka Tompkinsville-Monroe County Tompkinsville, Kentucky, SAD
TZX LTCG Zračna luka Trabzon Trabzon, Turska

Izvori[uredi VE | uredi]