Dodatak:Popis zračnih luka po IATA kodu: F

Izvor: Wikipedija
Skoči na: orijentacija, traži

Popis zračnih luka po IATA kodovima: A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z


F[uredi VE | uredi]

IATA ICAO Ime zračne luke Blizina mjesta kojem služi
FA
Sadržaj: FA FB FC FD FE FF FG FH FI FJ FK FL FM FN FO FP FQ FR FS FT FU FV FW FX FY FZ Na vrh stranice
FAA GUFH Zračna luka Faranah Faranah, Gvineja
FAB EGLF Zračna luka Farnborough Farnborough, Ujedinjeno Kraljevstvo
FAC NTKF Zračna luka Faaite Faaite, Francuska Polinezija
FAE EKVG Zračna luka Vágar Sørvágur, Føroyar
FAF KFAF Letilište Felker Army Fort Eustis, Virginia, SAD
FAG BIFM Zračna luka Fagurhólsmýri Fagurhólsmýri, Island
FAH OAFR Zračna luka Farah Farah, Afganistan
FAI PAFA Zračna luka Fairbanks Fairbanks, Aljaska, SAD
FAJ TJFA Zračna luka Diego Jimenez Torres (FAA: X95) Fajardo, Portoriko, SAD
FAK Hidro-baza False Island (FAA: 2Z6) False Island, Aljaska, SAD
FAM KFAM Zračna luka Farmington Farmington, Missouri, SAD
FAN ENLI Zračna luka Lista Farsund, Norveška
FAO LPFR Zračna luka Faro Faro, Portugal
FAQ Zračna luka Frieda River Frieda River, Papua Nova Gvineja
FAR KFAR Zračna luka Hector Fargo, Sjeverna Dakota, SAD
FAS BIFF Zračna luka Fáskrúðsfjörður Fáskrúðsfjörður, Island
FAT KFAT Zračna luka Fresno Yosemite Fresno, Kalifornija, SAD
FAV NTGF Zračna luka Fakarava Fakarava, Society Islands, Francuska Polinezija
FAY KFAY Zračna luka Fayetteville (Grannis Field) Fayetteville, Sjeverna Carolina, SAD
FAZ OISF Zračna luka Fasa Fasa, Iran
FB
Sadržaj: FA FB FC FD FE FF FG FH FI FJ FK FL FM FN FO FP FQ FR FS FT FU FV FW FX FY FZ Na vrh stranice
FBD OAFZ Zračna luka Fayzabad (Zračna luka Faizabad) Fayzabad, Badakhshan, Afganistan
FBE SSFB Zračna luka Francisco Beltrão Francisco Beltrao, Paraná, Brazil
FBG KFBG Letilište Simmons Army Fort Bragg, Sjeverna Carolina, SAD
FBK PAFB Letilište Wainwright Army Fairbanks / Fort Wainwright, Aljaska, SAD
FBL KFBL Zračna luka Faribault Faribault, Minnesota, SAD
FBM FZQA Zračna luka Lubumbashi Lubumbashi, Demokratska Republika Kongo
FBR KFBR Zračna luka Fort Bridger Fort Bridger, Wyoming, SAD
FBS Hidro-baza Friday Harbor (FAA: W33) Friday Harbor, Washington, SAD
FBU ENFB Zračna luka Fornebu Oslo, Norveška
FBY KFBY Zračna luka Fairbury Fairbury, Nebraska, SAD
FC
Sadržaj: FA FB FC FD FE FF FG FH FI FJ FK FL FM FN FO FP FQ FR FS FT FU FV FW FX FY FZ Na vrh stranice
FCA KGPI Zračna luka Glacier Park (FAA: GPI) Kalispell, Montana, SAD
FCB FAFB Zračna luka Ficksburg Sentra Oes Ficksburg, Južna Africa
FCH KFCH Zračna luka Fresno Chandler Executive Fresno, Kalifornija, SAD
FCM KFCM Zračna luka Flying Cloud Eden Prairie, Minnesota, SAD
FCN ETMN Zrakoplovna baza Nordholz Nordholz, Njemačka
FCO LIRF Zračna luka Leonardo Da Vinci Fiumicino (pored Rim)a, Italija
FCS KFCS Letilište Butts Army (Fort Carson) Fort Carson, Colorado, SAD
FCT KFCT Letilište Vagabond Army Yakima, Washington, SAD
FCY KFCY Zračna luka Forrest City Forrest City, Arkansas, SAD
FD
Sadržaj: FA FB FC FD FE FF FG FH FI FJ FK FL FM FN FO FP FQ FR FS FT FU FV FW FX FY FZ Na vrh stranice
FDA SKFU Zračna luka Fundación Fundación, Kolumbija
FDE ENBL Zračna luka Førde, Bringeland Førde / Bringeland, Norveška
FDF TFFF Zračna luka Martinique Aimé Césaire Le Lamentin / Fort de France, Martinik
FDH EDNY Zračna luka Friedrichshafen (Zračna luka Bodensee) Friedrichshafen, Bodensee, Njemačka
FDK KFDK Zračna luka Frederick Frederick, Maryland, SAD
FDO SADF Zračna luka San Fernando San Fernando, Buenos Aires, Argentina
FDR KFDR Zračna luka Frederick Frederick, Oklahoma, SAD
FDU FZBO Zračna luka Bandundu Bandundu, Demokratska Republika Kongo
FDY KFDY Zračna luka Findlay Findlay, Ohio, SAD
FE
Sadržaj: FA FB FC FD FE FF FG FH FI FJ FK FL FM FN FO FP FQ FR FS FT FU FV FW FX FY FZ Na vrh stranice
FEA Zračna luka Fetlar Fetlar, Škotska, Ujedinjeno Kraljevstvo
FEB VNSR Zračna luka Sanfebagar Sanfebagar, Nepal
FEC SNJD Zračna luka João Durval Carneiro Feira de Santana, Bahia, Brazil
FEG UTKF Zračna luka Fergana Fergana, Uzbekistan
FEJ Zračna luka Feijó Feijó, Acre, Brazil
FEK DIFK Zračna luka Ferkessédougou Ferkessédougou, Obala Bjelokosti
FEL ETSF Zrakoplovna baza Fürstenfeldbruck Fürstenfeldbruck, Bavaria, Njemačka
FEN SBFN Zračna luka Fernando de Noronha Fernando de Noronha, Pernambuco, Brazil
FEP KFEP Zračna luka Albertus Freeport, Illinois, SAD
FET KFET Zračna luka Fremont Fremont, Nebraska, SAD
FEW KFEW Vojna zrakoplovna baza Francis E. Warren Cheyenne, Wyoming, SAD
FEZ GMFF Zračna luka Fes-Saïss Fes, Maroko
FF
Sadržaj: FA FB FC FD FE FF FG FH FI FJ FK FL FM FN FO FP FQ FR FS FT FU FV FW FX FY FZ Na vrh stranice
FFA KFFA Zračna luka First Flight Kill Devil Hills, North Carolina, SAD
FFD EGVA Fairford RAF Fairford, Engleska, Ujedinjeno Kraljevstvo
FFL KFFL FLetilište Zračna luka Fairfield, Iowa, SAD
FFM KFFM Zračna luka Fergus Falls (Letilište Einar Mickelson) Fergus Falls, Minnesota, SAD
FFO KFFO Vojna zrakoplovna baza Wright-Patterson Dayton, Ohio, SAD
FFT KFFT Zračna luka Capital City Frankfort, Kentucky, SAD
FFU SCFT Zračna luka Futaleufu Futaleufu, Čile
FG
Sadržaj: FA FB FC FD FE FF FG FH FI FJ FK FL FM FN FO FP FQ FR FS FT FU FV FW FX FY FZ Na vrh stranice
FGD GQPF Zračna luka Fderik (Zračna luka F'dérik) Fderik, Mauritanija
FGI NSFI Zračna luka Fagali'i Apia, Samoa
FGL NZFH Heliodrom Fox Glacier Fox Glacier, Novi Zeland
FGU NTGB Zračna luka Fangatau Fangatau, Francuska Polinezija
FH
Sadržaj: FA FB FC FD FE FF FG FH FI FJ FK FL FM FN FO FP FQ FR FS FT FU FV FW FX FY FZ Na vrh stranice


FHU KFHU Zračna luka Sierra Vista / Letilište Libby Army Fort Huachuca, Sierra Vista, Arizona, SAD
FHZ NTKH Zračna luka Fakahina Fakahina, Francuska Polinezija
FI
Sadržaj: FA FB FC FD FE FF FG FH FI FJ FK FL FM FN FO FP FQ FR FS FT FU FV FW FX FY FZ Na vrh stranice
FID LetilišteElizabeth (FAA: 0B8) Fishers Island, New York, SAD
FIE EGEF Zračna luka Fair Isle Fair Isle, Škotska, Ujedinjeno Kraljevstvo
FIG GUFA Zračna luka Fria Fria, Gvineja
FIH FZAA Zračna luka Kinshasa (N'Djili ) Kinshasa, Demokratska Republika Kongo
FIK YFNE Zračna luka Finke Finke, Sjeverni teritorij, Australija
FIL KFOM Zračna luka Fillmore (FAA: FOM) Fillmore, Utah, SAD
FIN Zračna luka Finschhafen Finschhafen, Papua Nova Gvineja
FIV Heliodrom Five Finger Coast Guard (FAA: 2AK3) Five Finger, Aljaska, SAD
FIZ YFTZ Zračna luka Fitzroy Crossing Fitzroy Crossing, Zapadna Australija, Australija
FJ
Sadržaj: FA FB FC FD FE FF FG FH FI FJ FK FL FM FN FO FP FQ FR FS FT FU FV FW FX FY FZ Na vrh stranice
FJR OMFJ Zračna luka Fujairah Fujairah, Ujedinjeni Arapski Emirati (teretna zračna luka)
FK
Sadržaj: FA FB FC FD FE FF FG FH FI FJ FK FL FM FN FO FP FQ FR FS FT FU FV FW FX FY FZ Na vrh stranice


FKB EDSB Letilište Baden (Zračna luka Karlsruhe/Baden-Baden) Karlsruhe/Baden-Baden, Baden-Württemberg, Njemačka
FKI FZIC Zračna luka Bangoka Kisangani, Demokratska Republika Kongo
FKJ RJNF Zračna luka Fukui Fukui, Honshu, Japan
FKL KFKL Zračna luka Venango (Letilište Chess Lamberton) Franklin, Pennsylvania, SAD
FKN KFKN Zračna luka Franklin (Letilište John Beverly Rose) Franklin, Virginia, SAD
FKQ WASF Zračna luka Fak Fak Fak Fak, Irian Jaya, Indonezija
FKS RJFS Zračna luka Fukushima Sugawa, Fukushima, Japan
FL
Sadržaj: FA FB FC FD FE FF FG FH FI FJ FK FL FM FN FO FP FQ FR FS FT FU FV FW FX FY FZ Na vrh stranice
FLA SKFL Zračna luka Gustavo Artunduaga Paredes Florencia, Caquetá, Kolumbija
FLB SNQG Zračna luka Cangapara Floriano, Piauí, Brazil
FLC Zračna luka Falls Creek Falls Creek, Victoria, Australija
FLD KFLD Zračna luka Fond du Lac County Fond du Lac, Wisconsin, SAD
FLE Letilište Fort Lee Army (FAA: VA35) Fort Lee, Virginia, SAD
FLF EDXF Zračna luka Schäferhaus Flensburg, Schleswig-Holstein, Njemačka
FLG KFLG Zračna luka Flagstaff Pulliam Flagstaff, Arizona, SAD
FLH Zračna luka Flotta Isle Flotta Isle, Škotska, Ujedinjeno Kraljevstvo
FLI Zračna luka Flateyri Flateyri, Island
FLL KFLL Zračna luka Fort Lauderdale-Hollywood Fort Lauderdale / Hollywood, Florida, SAD
FLM SGFI Zračna luka Fernheim (Zračna luka Filadelfia) Filadelfia, Paragvaj
FLN SBFL Zračna luka Hercílio Luz Florianópolis, Santa Catarina, Brazil
FLO KFLO Zračna luka Florence Florence, Južni Carolina, SAD
FLP KFLP Zračna luka Marion County Flippin, Arkansas, SAD
FLR LIRQ Zračna luka Peretola (Amerigo Vespucci Zračna luka) Florence, Italija
FLS YFLI Zračna luka Flinders Island Flinders Island, Tasmania, Australija
FLT Zračna luka Flat Flat, Aljaska, SAD
FLU KFLU Zračna luka Flushing Flushing, New York, SAD
FLV KFLV Letilište Sherman Army Fort Leavenworth, Kansas, SAD
FLW LPFL Zračna luka Santa Cruz Flores Island, Azores, Portugal
FLX KFLX Zračna luka Fallon Fallon, Nevada, SAD
FLY YFIL Zračna luka Finley Finley, New Južni Wales, Australija
FM
Sadržaj: FA FB FC FD FE FF FG FH FI FJ FK FL FM FN FO FP FQ FR FS FT FU FV FW FX FY FZ Na vrh stranice
FMA SARF Zračna luka Formosa (El Pucú Zračna luka) Formosa, Argentina
FMC PAFV Zračna luka Five Mile (FAA: FVM) Five Mile, Aljaska, SAD
FME KFME Zračna luka Tipton (Fort Meade) Odenton, Maryland, SAD
FMG MRFL Zračna luka Flamingo Flamingo (grad), Kostarika
FMH KFMH Zrakoplovna baza nacionalne garde Otis Falmouth, Massachusetts, SAD
FMI FZRF Zračna luka Kalemie Kalemie, Demokratska Republika Kongo
FMM EDJA Zračna luka Allgäu Memmingen, Bavaria, Njemačka
FMN KFMN Zračna luka Four Corners Farmington, New Meksiko, SAD
FMO EDDG Zračna luka Münster Osnabrück Greven, Sjeverna Rajna-Vestfalija, Njemačka
FMS KFSW Zračna luka Fort Madison (FAA: FSW) Fort Madison, Iowa, SAD
FMY KFMY Letilište Page Fort Myers, Florida, SAD
FN
Sadržaj: FA FB FC FD FE FF FG FH FI FJ FK FL FM FN FO FP FQ FR FS FT FU FV FW FX FY FZ Na vrh stranice
FNA GFLL Zračna luka Lungi Freetown, Sijera Leone
FNB ETNU Zračna luka Neubrandenburg Neubrandenburg / Trollenhagen, Mecklenburg-Vorpommern, Njemačka
FNC LPMA Zračna luka Madeira Funchal, Madeira, Portugal
FNE Zračna luka Fane Fane, Papua Nova Gvineja
FNG DFEF Zračna luka Fada N'gourma Fada N'gourma, Burkina Faso
FNH HAFN Zračna luka Fincha Fincha, Etiopija
FNI LFTW Zračna luka Garons Nîmes-Arles-Camargue, Francuska
FNJ ZKPY Zračna luka Sunan Pjongjang, Koreja
FNL KFNL Zračna luka Fort Collins-Loveland Fort Collins/Loveland, Colorado, SAD
FNR PANR Hidro-baza Funter Bay Funter Bay, Aljaska, SAD
FNT KFNT Zračna luka Bishop Flint, Michigan, SAD
FO
Sadržaj: FA FB FC FD FE FF FG FH FI FJ FK FL FM FN FO FP FQ FR FS FT FU FV FW FX FY FZ Na vrh stranice
FOA Zračna luka Foula Foula, Škotska, Ujedinjeno Kraljevstvo
FOB Zračna luka Fort Bragg (FAA: 82CL) Fort Bragg, Kalifornija, SAD
FOC ZSFZ Zračna luka Fuzhou Changle Fuzhou, Fujian, Kina
FOD KFOD Zračna luka Fort Dodge Fort Dodge, Iowa, SAD
FOE KFOE Letilište Forbes Topeka, Kansas, SAD
FOG LIBR Zračna luka Gino Lisa Foggia, Italija
FOK KFOK Zračna luka Francis S. Gabreski Westhampton Beach, New York, SAD
FOM FKKM Zračna luka Nkounja Foumban, Kamerun
FON MRAN Zračna luka La Fortuna La Fortuna, Kostarika
FOO Zračna luka Kornasoren (Zračna luka Noemfoor) Noemfoor, Schouten Islands, Indonezija
FOR SBFZ Zračna luka Pinto Martins Fortaleza, Ceará, Brazil
FOS YFRT Zračna luka Forrest Forrest, Zapadna Australija, Australija
FOT KFOT Zračna luka Rohnerville Fortuna, Kalifornija, SAD
FOU FOGF Zračna luka Fougamou Fougamou, Gabon
FOY Zračna luka Foya Foya, Liberija
FP
Sadržaj: FA FB FC FD FE FF FG FH FI FJ FK FL FM FN FO FP FQ FR FS FT FU FV FW FX FY FZ Na vrh stranice


FPO MYGF Zračna luka Grand Bahama Freeport, Grand Bahama, Bahami
FPR KFPR Zračna luka St. Lucie County Fort Pierce, Florida, SAD
FPY Zračna luka Perry-Foley (FAA: 40J) Perry, Florida, SAD
FR
Sadržaj: FA FB FC FD FE FF FG FH FI FJ FK FL FM FN FO FP FQ FR FS FT FU FV FW FX FY FZ Na vrh stranice


FRA EDDF Zračna luka Frankfurt Frankfurt, Njemačka
FRB YFBS Zračna luka Forbes Forbes, Novi Južni Wales, Australija
FRC SIMK Zračna luka Franca Franca, São Paulo, Brazil
FRD KFHR Zračna luka Friday Harbor (FAA: FHR) Friday Harbor, Washington, SAD
FRE AGGF [[Zračna luka Fera/Maringe) Maringe, Fera Island, Provincija Isabel, Salomonovi Otoci
FRF EDOL Zračna luka Oschersleben Oschersleben, Saska-Anhalt, Njemačka
FRG KFRG Zračna luka Republic Istočni Farmingdale, New York, SAD
FRH KFRH Zračna luka French Lick French Lick, Indijana, SAD
FRI KFRI Letilište Marshall Army (Fort Riley) Junction City, Kansas, SAD
FRJ LFTU Zračna luka Frejus Saint-Raphael Fréjus / Saint-Raphaël, Francuska
FRK FSSF Zračna luka Frégate Island Frégate Island, Sejšeli
FRL LIPK Zračna luka Forlì Forlì, Emilia-Romagna, Italija
FRM KFRM Zračna luka Fairmont Fairmont, Minnesota, SAD
FRN PAFR Heliodrom Bryant Army / Bryant AAF Fort Richardson, Anchorage, Aljaska, SAD
FRO ENFL Zračna luka Florø Florø, Sogn og Fjordane, Norveška
FRQ Zračna luka Feramin Feramin, Papua Nova Gvineja
FRR KFRR Zračna luka Front Royal-Warren County Front Royal, Virginia, SAD
FRS MGTK Zračna luka Mundo Maya Flores, El Petén, Gvatemala
FRT SCFI Zračna luka Frutillar Frutillar, Čile
FRU UAFM Zračna luka Manas Bishkek, Kirgistan
FRW FBFT Zračna luka Francistown Francistown, Bocvana
FRY KIZG Zračna luka Eastern Slopes (FAA: IZG) Fryeburg, Maine, SAD
FRZ ETHF Zrakoplovna baza Fritzlar Fritzlar, Hessen, Njemačka
FS
Sadržaj: FA FB FC FD FE FF FG FH FI FJ FK FL FM FN FO FP FQ FR FS FT FU FV FW FX FY FZ Na vrh stranice
FSC LFKF Zračna luka Sud Corse Figari, Korzika, Francuska
FSD KFSD Zračna luka Sioux Falls (Joe Foss Field) Sioux Falls, Južna Dakota, SAD
FSI KFSI Letilište Henry Post Army (Fort Sill) Fort Sill, Oklahoma, SAD
FSK KFSK Zračna luka Fort Scott Fort Scott, Kansas, SAD
FSL Zračna luka Fossil Downs Fossil Downs, Zapadna Australija, Australija
FSM KFSM Zračna luka Fort Smith Fort Smith, Arkansas, SAD
FSP LFVP Zračna luka Saint Pierre Saint-Pierre, Saint Pierre i Miquelon, Francuska
FSS EGQK RAF Kinloss Forres, Škotska, Ujedinjeno Kraljevstvo
FST KFST Zračna luka Fort Stockton-Pecos County Fort Stockton, Teksas, SAD
FSU KFSU Zračna luka Fort Sumner Fort Sumner, Novi Meksiko, SAD
FSZ RJNS Zračna luka Mt. Fuji Shizuoka Shizuoka, Honshu, Japan
FT
Sadržaj: FA FB FC FD FE FF FG FH FI FJ FK FL FM FN FO FP FQ FR FS FT FU FV FW FX FY FZ Na vrh stranice
FTA NVVF Zračna luka Futuna Futuna Island, Taféa, Vanuatu
FTE SAWA Zračna luka Comandante Armando Tola El Calafate, Santa Cruz Province, Argentina
FTI NSFQ Zračna luka Fitiuta (FAA: FAQ) Fiti‘uta, Američka Samoa, SAD
FTK KFTK Letilište Godman Army Fort Knox, Kentucky, SAD
FTU FMSD Zračna luka Tôlanaro (Zračna luka Marillac) Tôlanaro, Madagaskar
FTW KFTW Zračna luka Fort Worth Meacham Fort Worth, Teksas, SAD
FTX FCOO Zračna luka Owando Owando, Republika Kongo
FTY KFTY Zračna luka Fulton County (Letilište Brown) Atlanta, Georgia, SAD
FU
Sadržaj: FA FB FC FD FE FF FG FH FI FJ FK FL FM FN FO FP FQ FR FS FT FU FV FW FX FY FZ Na vrh stranice
FUB Zračna luka Fulleborn Fulleborn, Papua Nova Gvineja
FUE GCFV Zračna luka El Matorral Puerto del Rosario, Fuerteventura, Kanari, Španjolska
FUG ZSFY Zračna luka Fuyang Fuyang, Anhui, Kina
FUJ RJFE Zračna luka Fukue Fukue, Japan
FUK RJFF Zračna luka Fukuoka (Itazuke Air Base) Fukuoka, Japan
FUL KFUL Zračna luka Fullerton Fullerton, Kalifornija, SAD
FUN NGFU Zračna luka Funafuti Funafuti, Tuvalu
FUO ZGFS Foshan Zračna luka Foshan, Guangdong, Kina
FUT NLWF Zračna luka Pointe Vele Futuna Island, Wallis i Futuna
FW
Sadržaj: FA FB FC FD FE FF FG FH FI FJ FK FL FM FN FO FP FQ FR FS FT FU FV FW FX FY FZ Na vrh stranice


FWA KFWA Zračna luka Fort Wayne Fort Wayne, Indijana, SAD
FWH KNFW Pomorska zrakoplovna baza Worth / Letilište Carswell (FAA: NFW) Fort Worth, Teksas, SAD
FWL PAFW Zračna luka Farewell Farewell, Aljaska, SAD
FWM Heliodrom Fort William Fort William, Škotska, Ujedinjeno Kraljevstvo
FX
Sadržaj: FA FB FC FD FE FF FG FH FI FJ FK FL FM FN FO FP FQ FR FS FT FU FV FW FX FY FZ Na vrh stranice
FXE KFXE Zračna luka Fort Lauderdale Fort Lauderdale, Florida, SAD
FXO FQCB Zračna luka Cuamba Cuamba, Mozambik
FXY KFXY Zračna luka Forest City Forest City, Iowa, SAD
FY
Sadržaj: FA FB FC FD FE FF FG FH FI FJ FK FL FM FN FO FP FQ FR FS FT FU FV FW FX FY FZ Na vrh stranice


FYM KFYM Zračna luka Fayetteville Fayetteville, Tennessee, SAD
FYN ZWFY Zračna luka Fuyun Fuyun, Xinjiang Uyghur, Kina
FYT FTTY Zračna luka Faya-Largeau Faya-Largeau, Čad
FYU PFYU Zračna luka Fort Yukon Fort Yukon, Aljaska, SAD
FYV KFYV Letilište Drake Fayetteville, Arkansas, SAD
FZ
Sadržaj: FA FB FC FD FE FF FG FH FI FJ FK FL FM FN FO FP FQ FR FS FT FU FV FW FX FY FZ Na vrh stranice


FZO EGTG Zračna luka Bristol Filton Filton, Bristol, Ujedinjeno Kraljevstvo

Izvori[uredi VE | uredi]