Dodatak:Popis zračnih luka po IATA kodu: E

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Popis zračnih luka po IATA kodovima: A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z


E[uredi VE | uredi]

IATA ICAO Ime zračne luke Blizina mjesta kojem služi
EA
Sadržaj: EA EB EC ED EE EF EG EH EI EJ EK EL EM EN EO EP EQ ER ES ET EU EV EW EX EY EZ Na vrh stranice


EAA PAEG Zračna luka Eagle Eagle, Aljaska, SAD
EAB ODAS Zračna luka Abbse Abbse, Jemen
EAE NVSE Zračna luka Siwo Sangafa, Emae, Shéfa, Vanuatu
EAL Zračna luka Elenak Elenak, Maršalovi Otoci
EAM OENG Zračna luka Najran Domestic Najran (Nejran), Saudijska Arabija
EAN KEAN Letilište Phifer Wheatland, Wyoming, SAD
EAR KEAR Zračna luka Kearney Kearney, Nebraska, SAD
EAS LESO Zračna luka San Sebastián (ili Zračna luka Fuenterrabia) San Sebastián, Španjolska
EAT KEAT Memorialna Zračna luka Pangborn Wenatchee, Washington, SAD
EAU KEAU Zračna luka Chippewa Valley Eau Claire, Wisconsin, SAD
EB
Sadržaj: EA EB EC ED EE EF EG EH EI EJ EK EL EM EN EO EP EQ ER ES ET EU EV EW EX EY EZ Na vrh stranice


EBA LIRJ Zračna luka Marina di Campo Elba, Italija
EBB HUEN Zračna luka Entebbe Entebbe, Uganda
EBD HSOB Zračna luka El Obeid El Obeid, Sudan
EBG SKEB Zračna luka El Bagre El Bagre, Kolumbija
EBJ EKEB Zračna luka Esbjerg Esbjerg, Danska
EBL ORER Zračna luka Erbil Erbil, Kurdistan, Irak
EBM DTTR Zračna luka El Borma El Borma, Tunis
EBN Pista Ebadon Kwajalein Atoll, Maršalovi Otoci
EBO Zračna luka Ebon Ebon Atoll, Maršalovi Otoci
EBS KEBS Zračna luka Webster City Webster City, Iowa, SAD
EBU LFMH Zračna luka Saint-Étienne - Bouthéon Saint-Étienne / Bouthéon, Francuska
EBW FKKW Zračna luka Ebolowa Ebolowa, Kamerun
EC
Sadržaj: EA EB EC ED EE EF EG EH EI EJ EK EL EM EN EO EP EQ ER ES ET EU EV EW EX EY EZ Na vrh stranice


ECA Zračna luka Iosco County (FAA: 6D9) Istočni Tawas, Michigan, SAD
ECG KECG Zračna luka Elizabeth City / Elizabeth City CGAS Elizabeth City, Sjeverna Carolina, SAD
ECH YECH Zračna luka Echuca Echuca, Victoria, Australija
ECN LCEN Zračna luka Ercan Nicosia, Turska Republika Sjeverni Cipar
ECO Zračna luka El Encanto El Encanto, Kolumbija
ECP KECP Zračna luka Northwest Florida Beaches Panama City, Florida, SAD
ECR Zračna luka El Charco El Charco, Kolumbija
ECS KECS Letilište Mondell Newcastle, Wyoming, SAD
ED
Sadržaj: EA EB EC ED EE EF EG EH EI EJ EK EL EM EN EO EP EQ ER ES ET EU EV EW EX EY EZ Na vrh stranice


EDA Zračna luka Edna Bay (ili Hidro-baza?) Edna Bay, Aljaska, SAD
EDB HSDB Zračna luka El Debba El Debba (Al Dabbah), Sudan
EDD Zračna luka Erldunda Erldunda, Sjeverni teritorij, Australija
EDE KEDE Zračna luka Northeastern Edenton, North Carolina, SAD
EDF PAED Vojna zrakoplovna baza Elmendorf Anchorage, Aljaska, SAD
EDG KEDG Letilište Weide Army Edgewood Arsenal, Maryland, SAD
EDI EGPH Zračna luka Edinburgh Edinburgh, Ujedinjeno Kraljevstvo
EDK KEQA Zračna luka Captain Jack Thomas/El Dorado (FAA: EQA) El Dorado, Kansas, SAD
EDL HKEL Zračna luka Eldoret Eldoret, Kenija
EDM LFRI Zračna luka La Roche-sur-Yon La Roche-sur-Yon / Les Ajoncs, Francuska
EDO LTFD Zračna luka Edremit Körfez Balıkesir, Turska
EDQ Zračna luka Erandique Erandique, Honduras
EDR YPMP Zračna luka Edward River Edward River, Queensland, Australija
EDW KEDW Vojna zrakoplovna baza Edwards Edwards, Kalifornija, SAD
EE
Sadržaj: EA EB EC ED EE EF EG EH EI EJ EK EL EM EN EO EP EQ ER ES ET EU EV EW EX EY EZ Na vrh stranice


EED KEED Zračna luka Needles Needles, Kalifornija, SAD
EEK PAEE Zračna luka Eek Eek, Aljaska, SAD
EEN KEEN Zračna luka Dillant-Hopkins Keene, New Hampshire, SAD
EF
Sadržaj: EA EB EC ED EE EF EG EH EI EJ EK EL EM EN EO EP EQ ER ES ET EU EV EW EX EY EZ Na vrh stranice


EFD KEFD Letilište Ellington Houston, Teksas, SAD
EFG Zračna luka Efogi Efogi, Papua Nova Gvineja
EFK KEFK Zračna luka Newport State Newport, Vermont, SAD
EFL LGKF Zračna luka Argostolion Kefallinia Island, Grčka
EFW KEFW Zračna luka Jefferson Jefferson, Iowa, SAD
EG
Sadržaj: EA EB EC ED EE EF EG EH EI EJ EK EL EM EN EO EP EQ ER ES ET EU EV EW EX EY EZ Na vrh stranice


EGA Zračna luka Engati Engati, Papua Nova Gvineja
EGC LFBE Zračna luka Bergerac-Roumanière Bergerac, Provence (pored Bordeauxa), Francuska
EGE KEGE Zračna luka Eagle County Eagle, Colorado (pored Vaila), SAD
EGI KEGI Letilište Duke Crestview, Florida, SAD
EGL HANG Zračna luka Neghele Negele Boran, Etiopija
EGM AGGS Zračna luka Sege Sege, Salomonovi Otoci
EGN HSGN Zračna luka Geneina Geneina, Sudan
EGO UUOB Zračna luka Belgorod Belgorod, Rusija
EGP Zračna luka Maverick County Eagle Pass, Teksas, SAD
EGS BIEG Zračna luka Egilsstaðir Egilsstaðir, Island
EGV KEGV Zračna luka Eagle River Union Eagle River, Wisconsin, SAD
EGX PAII Zračna luka Egegik (FAA: EII) Egegik, Aljaska, SAD
EH
Sadržaj: EA EB EC ED EE EF EG EH EI EJ EK EL EM EN EO EP EQ ER ES ET EU EV EW EX EY EZ Na vrh stranice


EHL SAVB Zračna luka El Bolson El Bolsón, Río Negro, Argentina
EHM PAEH Zračna luka Cape Newenham LRRS Cape Newenham, Aljaska, SAD
EHT Heliodrom Rentschler (FAA: CT88) Istočni Hartford, Connecticut, SAD
EI
Sadržaj: EA EB EC ED EE EF EG EH EI EJ EK EL EM EN EO EP EQ ER ES ET EU EV EW EX EY EZ Na vrh stranice


EIA Zračna luka Popondetta Eia, Papua Nova Gvineja
EIE UNII Zračna luka Yeniseysk Yeniseysk, Rusija
EIH Zračna luka Einasleigh Einasleigh, Queensland, Australija
EIL PAEI Vojna zrakoplovna baza Eielson Fairbanks, Aljaska, SAD
EIN EHEH Zračna luka Eindhoven Eindhoven, Nizozemska
EIS TUPJ Zračna luka Terrance B. Lettsome Beef Island (pored Tortola), Britanski Djevičanski otoci
EIY LLEY Letilište Ein Yahav Ein Yahav, Izrael
EJ
Sadržaj: EA EB EC ED EE EF EG EH EI EJ EK EL EM EN EO EP EQ ER ES ET EU EV EW EX EY EZ Na vrh stranice


EJA SKEJ Zračna luka Yarigüies Barrancabermeja, Kolumbija
EJH OEWJ Zračna luka Wejh Wejh, Saudijska Arabija
EJT Zračna luka Enejit Enejit, Maršalovi Otoci
EK
Sadržaj: EA EB EC ED EE EF EG EH EI EJ EK EL EM EN EO EP EQ ER ES ET EU EV EW EX EY EZ Na vrh stranice


EKA KEKA LetilišteMurray Eureka, Kalifornija, SAD
EKB UASB Zračna luka Ekibastuz Ekibastuz, Kazahstan
EKD Elkedra Zračna luka Elkedra, Sjeverni teritorij, Australija
EKE Zračna luka Ekereku Ekereku, Gvajana
EKI KEKM Zračna luka Elkhart (FAA: EKM) Elkhart, Indijana, SAD
EKN KEKN LetilišteElkins-Randolph Co.-Jennings Randolph Elkins, Zapadna Virginia, SAD
EKO KEKO Zračna luka Elko Elko, Nevada, SAD
EKT ESSU Zračna luka Eskilstuna Eskilstuna, Švedska
EKX KEKX [[Zračna luka Addington Elizabethtown, Kentucky, SAD
EL
Sadržaj: EA EB EC ED EE EF EG EH EI EJ EK EL EM EN EO EP EQ ER ES ET EU EV EW EX EY EZ Na vrh stranice


ELA KELA Zračna luka Eagle Lake Eagle Lake, Teksas, SAD
ELB SKBC Zračna luka Las Flores El Banco, Kolumbija
ELC YELD Zračna luka Elcho Island Elcho Island, Sjeverni teritorij, Australija
ELD KELD Zračna luka Južni Arkansas kod Goodwin Field El Dorado, Arkansas, SAD
ELE Zračna luka El Real El Real, Panama
ELF HSFS Zračna luka El Fasher El Fasher, Sudan
ELG DAUE Zračna luka El Golea El Golea, Alžir
ELH MYEH Zračna luka North Eleuthera North Eleuthera, Eleuthera Island, Bahami
ELI PFEL Zračna luka Elim Elim, Aljaska, SAD
ELJ Zračna luka El Recreo El Recreo, Kolumbija
ELK KELK Zračna luka Elk City Elk City, Oklahoma, SAD
ELL FAER Zračna luka Ellisras Ellisras, Južna Afrika
ELM KELM Zračna luka Elmira/Corning Elmira/Big Flats, New York, SAD
ELN KELN Letilište Bowers Ellensburg, Washington, SAD
ELO SATD Zračna luka Eldorado Eldorado, Misiones, Argentina
ELP KELP Zračna luka El Paso El Paso, Teksas, SAD
ELQ OEGS Zračna luka Gassim Buraidah, Saudijska Arabija
ELR Zračna luka Irian Jaya (Zračna luka Elelim) Elelim, Indonezija
ELS FAEL Zračna luka Istočni London Istočni London, Južna Afrika
ELT HETR Zračna luka Tour Sinai City El Tor, Egipat
ELU DAUO Zračna luka Guemar El Oued, Alžir
ELV PAEL Hidro-baza Elfin Cove Elfin Cove, Aljaska, SAD
ELW Hidro-baza Ellamar (FAA: 1Z9) Ellamar, Aljaska, SAD
ELY KELY Zračna luka Ely Ely, Nevada, SAD
ELZ KELZ Zračna luka Wellsville (Letilište Tarantine) Wellsville, New York, SAD
EM
Sadržaj: EA EB EC ED EE EF EG EH EI EJ EK EL EM EN EO EP EQ ER ES ET EU EV EW EX EY EZ Na vrh stranice


EMA EGNX Zračna luka Istočni Midlands Castle Donington, Leicestershire, Ujedinjeno Kraljevstvo
EMD YEML Zračna luka Emerald Emerald, Queensland, Australija
EME EDWE Zračna luka Emden Emden, Donja Saska, Njemačka
EMG FAEM Zračna luka Empangeni Empangeni, Južna Afrika
EMI Zračna luka Emirau Emirau, Papua Nova Gvineja
EMK PAEM Zračna luka Emmonak (FAA: ENM) Emmonak, Aljaska, SAD
EMM KEMM Zračna luka Kemmerer Kemmerer, Wyoming, SAD
EMN GQNI Zračna luka Nema Nema, Mauritania
EMO Zračna luka Emo Emo, Papua Nova Gvineja
EMP KEMP Zračna luka Emporia Emporia, Kansas, SAD
EMS Zračna luka Embessa Embessa, Papua Nova Gvineja
EMT KEMT Zračna luka El Monte El Monte, Kalifornija, SAD
EMX SAVD Zračna luka El Maitén El Maitén, Neuquén, Argentina
EMY HEMN Zračna luka El Minya El Minya, Egipat
EN
Sadržaj: EA EB EC ED EE EF EG EH EI EJ EK EL EM EN EO EP EQ ER ES ET EU EV EW EX EY EZ Na vrh stranice


ENA PAEN Zračna luka Kenai Kenai, Aljaska, SAD
ENB YEEB Zračna luka Eneabba Eneabba, Zapadna Australija, Australija
ENC LFSN Zračna luka Essey Nancy, Francuska
END KEND Vojna zrakoplovna baza Vance Enid, Oklahoma, SAD
ENE WATE Zračna luka H. Hasan Aroeboesman Ende, Flores, Indonezija
ENF EFET Zračna luka Enontekiö Enontekiö, Finska
ENH ZHES Zračna luka Enshi Enshi, Hubei, Kina
ENI RPEN Zračna luka El Nido El Nido, Palawan, Filipini
ENJ Zračna luka El Naranjo El Naranjo, El Petén, Gvatemala
ENK EGAB Zračna luka Enniskillen/St Angelo Enniskillen, Co Fermanagh, Sjeverna Irska, Ujedinjeno Kraljevstvo
ENL KENL Zračna luka Centralia Centralia, Illinois, SAD
ENN PANN Zračna luka Nenana Nenana, Aljaska, SAD
ENO SGEN Zračna luka Teniente Primero Alarcon Encarnacion, Paragvaj
ENS EHTW Zračna luka Enschede Enschede, Nizozemska
ENT PKMA Pomoćno letilište Enewetak Enewetak, Maršalovi Otoci
ENU DNEN Zračna luka Enugu Enugu, Nigerija
ENV KENV Zračna luka Wendover Wendover, Utah, SAD
ENW KENW Zračna luka Kenosha Kenosha, Wisconsin, SAD
ENY ZLYA Zračna luka Yan'an Yan'an, Shaanxi, Kina
EO
Sadržaj: EA EB EC ED EE EF EG EH EI EJ EK EL EM EN EO EP EQ ER ES ET EU EV EW EX EY EZ Na vrh stranice


EOH SKMD Zračna luka Olaya Herrera Medellín, Kolumbija
EOI EGED Zračna luka Eday Eday, Škotska, Ujedinjeno Kraljevstvo
EOK KEOK Zračna luka Keokuk Keokuk, Iowa, SAD
EOR SVED Zračna luka El Dorado El Dorado, Venezuela
EOS KEOS Zračna luka Neosho Hugh Robinson Neosho, Missouri, SAD
EOZ SVEZ Zračna luka Elorza Elorza, Venezuela
EP
Sadržaj: EA EB EC ED EE EF EG EH EI EJ EK EL EM EN EO EP EQ ER ES ET EU EV EW EX EY EZ Na vrh stranice


EPG Zračna luka Browns (FAA: NE69) Weeping Water, Nebraska, SAD
EPH KEPH Zračna luka Ephrata Ephrata, Washington, SAD
EPI Zračna luka Épi Island Épi Island, Shéfa, Vanuatu
EPK Zračna luka Episkopi Episkopi, Cipar
EPL LFSG Zračna luka Épinal - Mirecourt Juvaincourt, Vosges, Francuska
EPN Zračna luka Epéna Epéna, Republika Kongo
EPR YESP Zračna luka Esperance Esperance, Australija
EPS MDAB Zračna luka Arroyo Barril Samaná, Dominikanska Republika
EPT Zračna luka Eliptamin Eliptamin, Papua Nova Gvineja
EPU EEPU Zračna luka Pärnu Pärnu, Estonija
EQ
Sadržaj: EA EB EC ED EE EF EG EH EI EJ EK EL EM EN EO EP EQ ER ES ET EU EV EW EX EY EZ Na vrh stranice


EQS SAVE Zračna luka Esquel Esquel, Provincija Chubut, Argentina
ER
Sadržaj: EA EB EC ED EE EF EG EH EI EJ EK EL EM EN EO EP EQ ER ES ET EU EV EW EX EY EZ Na vrh stranice


ERA HCMU Zračna luka Erigavo Erigavo, Somalija
ERB YERN Zračna luka Pukatja (Zračna luka Ernabella) Pukatja, Južni Australija, Australija
ERC LTCD Zračna luka Erzincan Erzincan, Turska
ERD UKDB Zračna luka Berdyansk Berdyansk, Ukrajina
ERE Zračna luka Erave Erave, Papua Nova Gvineja
ERF EDDE Zračna luka Erfurt Erfurt, Njemačka
ERG YEMG Zračna luka Eromanga Eromanga, Queensland, Australija
ERH GMFK Zračna luka Moulay Ali Cherif Er-Rachidia (Errachidia), Maroko
ERI KERI Zračna luka Erie (Tom Ridge Field) Erie, Pennsylvania, SAD
ERM SSER Zračna luka Erechim Erechim, Rio Grande do Sul, Brazil
ERN SWEI Zračna luka Eirunepe Eirunepe, Amazonas (federalna brazilska država), Brazil
ERR KERR Zračna luka Errol Errol, New Hampshire, SAD
ERS FYWE Zračna luka Eros Windhoek, Namibia
ERT Zračna luka Erdenet Erdenet, Mongolija
ERU Zračna luka Erume Erume, Papua Nova Gvineja
ERV KERV Zračna luka Kerrville (Letilište Louis Schreiner) Kerrville, Teksas, SAD
ERZ LTCE Erzurum Zračna luka Erzurum, Turska
ES
Sadržaj: EA EB EC ED EE EF EG EH EI EJ EK EL EM EN EO EP EQ ER ES ET EU EV EW EX EY EZ Na vrh stranice


ESA Zračna luka Esa'ala Esa'ala, Papua Nova Gvineja
ESB LTAC Zračna luka Esenboğa Ankara, Turska
ESC KESC Zračna luka Delta County Escanaba, Michigan, SAD
ESD KORS Zračna luka Orcas Island (FAA: ORS) Eastsound, Washington, SAD
ESE MMES Zračna luka Ensenada Ensenada, Baja Kalifornija, Meksiko
ESF KESF Zračna luka Esler Alexandria, Louisiana, SAD
ESG SGME Zračna luka Dr. Luis Maria Argaña Mariscal Estigarribia, Paragvaj
ESH EGKA Zračna luka Shoreham Lancing, West Sussex, Ujedinjeno Kraljevstvo
ESI Zračna luka Espinosa Espinosa, Minas Gerais, Brazil
ESK LTBI Zračna luka Eskişehir Eskişehir, Turska
ESL URWI Zračna luka Elista Elista, Kalmykia, Rusija
ESM SETN Zračna luka General Rivadeneira Esmeraldas, Ekvador
ESN KESN Letilište Easton/Newnam Easton, Maryland, SAD
ESO Zračna luka Ohkay Owingeh (FAA: E14) Española, New Meksiko, SAD
ESP Zračna luka Stroudsburg-Pocono (FAA: N53) Istočni Stroudsburg, Pennsylvania, SAD
ESR SCES Zračna luka El Salvador Bajo El Salvador, Čile
ESS EDLE Zračna luka Essen/Mülheim Essen, Njemačka
EST KEST Zračna luka Estherville Estherville, Iowa, SAD
ESU GMMI Zračna luka Essaouira Essaouira, Maroko
ESW KESW Zračna luka Easton State Easton, Washington, SAD
ET
Sadržaj: EA EB EC ED EE EF EG EH EI EJ EK EL EM EN EO EP EQ ER ES ET EU EV EW EX EY EZ Na vrh stranice


ETB KETB Zračna luka West Bend West Bend, Wisconsin, SAD
ETD YEDA Zračna luka Etadunna Etadunna, Južni Australija, Australija
ETE HAMM Zračna luka Genda Wuha Genda Wuha, Etiopija
ETH LLET Zračna luka J. Hozman Eilat, Izrael
ETN KETN Zračna luka Eastland Eastland, Teksas, SAD
ETS KEDN Zračna luka Enterprise (FAA: EDN) Enterprise, Alabama, SAD
ETZ LFJL Zračna luka Metz-Nancy-Lorraine Lorraine, Francuska
EU
Sadržaj: EA EB EC ED EE EF EG EH EI EJ EK EL EM EN EO EP EQ ER ES ET EU EV EW EX EY EZ Na vrh stranice


EUA NFTE Zračna luka Kaufana Eua, Tonga
EUC YECL Zračna luka Eucla Eucla, Zapadna Australija, Australija
EUE Zračna luka Eureka (FAA: 05U) Eureka, Nevada, SAD
EUF KEUF Letilište Weedon Eufaula, Alabama, SAD
EUG KEUG Zračna luka Mahlon Sweet Eugene, Oregon, SAD
EUM EDHN Zračna luka Wasbek Neumünster, Schleswig-Holstein, Njemačka
EUN GMML Zračna luka Hassan El Aaiún (Laayoune), Maroko
EUQ RPVS Zračna luka Evelio Javier San Jose de Buenavista, Antique, Filipini
EUX TNCE Zračna luka Franklin Delano Roosevelt Sint Eustatius, Nizozemski Antili
EV
Sadržaj: EA EB EC ED EE EF EG EH EI EJ EK EL EM EN EO EP EQ ER ES ET EU EV EW EX EY EZ Na vrh stranice


EVA Memorialna zračna luka Ben Bruce (FAA: 4TE8) Evadale, Teksas, SAD
EVD Zračna luka Eva Downs Eva Downs, Sjeverni teritorij, Australija
EVE ENEV Zračna luka Evenes Evenes, Norveška
EVG ESND Zračna luka Sveg Sveg, Švedska
EVH YEVD Memorialna zračna luka Evans Head, New Južni Wales, Australija
EVM KEVM Zračna luka Eveleth-Virginia Eveleth, Minnesota, SAD
EVN UDYZ Zračna luka Zvartnots Jerevan, Armenija
EVV KEVV Zračna luka Evansville Evansville, Indijana, SAD
EVW KEVW Letilište Evanston-Uinta County Burns Evanston, Wyoming, SAD
EVX LFOE Zrakoplovna baza Évreux-Fauville Évreux / Fauville, Francuska
EW
Sadržaj: EA EB EC ED EE EF EG EH EI EJ EK EL EM EN EO EP EQ ER ES ET EU EV EW EX EY EZ Na vrh stranice


EWB KEWB Zračna luka New Bedford New Bedford, Massachusetts, SAD
EWE Zračna luka Ewer Ewer, Indonezija
EWI WABT Zračna luka Enarotali Enarotali, Indonezija
EWK KEWK Zračna luka Newton City/County Newton, Kansas, SAD
EWN KEWN Zračna luka Craven County New Bern, North Carolina, SAD
EWO FCOE Zračna luka Ewo Ewo, Republika Kongo
EWR KEWR Zračna luka Newark Liberty Newark/Elizabeth, New Jersey, SAD
EX
Sadržaj: EA EB EC ED EE EF EG EH EI EJ EK EL EM EN EO EP EQ ER ES ET EU EV EW EX EY EZ Na vrh stranice


EXI Hidro-baza Excursion Inlet Excursion Inlet, Aljaska, SAD
EXM YEXM Zračna luka Exmouth Zapadna Australija, Australija
EXT EGTE Zračna luka Exeter Exeter, Ujedinjeno Kraljevstvo
EY
Sadržaj: EA EB EC ED EE EF EG EH EI EJ EK EL EM EN EO EP EQ ER ES ET EU EV EW EX EY EZ Na vrh stranice


EYL GAYE Zračna luka Yélimané Yélimané, Mali
EYP SKYP Zračna luka El Alcaraván Yopal, Kolumbija
EYS HKES Zračna luka Eliye Springs Eliye Springs, Kenija
EYW KEYW Zračna luka Key West Key West, Florida, SAD
EZ
Sadržaj: EA EB EC ED EE EF EG EH EI EJ EK EL EM EN EO EP EQ ER ES ET EU EV EW EX EY EZ Na vrh stranice


EZE SAEZ Zračna luka Ministro Pistarini Ezeiza (pored Buenos Airesa), Argentina
EZS LTCA Zračna luka Elazığ Elazığ, Turska

Izvori[uredi VE | uredi]