Dodatak:Popis zračnih luka po IATA kodu: C

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Popis zračnih luka po IATA kodovima: A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z


C[uredi VE | uredi]

IATA ICAO Ime zračne luke Blizina mjesta kojem služi
CA
Sadržaj: CA CB CC CD CE CF CG CH CI CJ CK CL CM CN CO CP CQ CR CS CT CU CV CW CX CY CZ Na vrh stranice
CAA MHCA Zračna luka Catacamas Catacamas, Honduras
CAB FNCA Zračna luka Cabinda Cabinda, Angola
CAC SBCA Zračna luka Cascavel Cascavel, Paraná, Brazil
CAD KCAD Zračna luka Wexford County Cadillac, Michigan, SAD
CAE KCAE Zračna luka Columbia Metropolitan Zapadna Kolumbija, Južna Karolina, SAD
CAF SWCA Zračna luka Carauari Carauari, Amazonas, Brazil
CAG LIEE Zračna luka Cagliari Cagliari, Italija
CAH VVCM Zračna luka Ca Mau Ca Mau, Vijetnam
CAI HECA Zračna luka Kairo Kairo, Egipat
CAJ SVCN Zračna luka Canaima Canaima, Venezuela
CAK KCAK Zračna luka Akron-Canton Akron / Canton, Ohio, SAD
CAL EGEC Zračna luka Campbeltown (RAF Machrihanish) Campbeltown, Škotska
CAM SLCA Zračna luka Camiri Camiri, Bolivija
CAN ZGGG Zračna luka Guangzhou Baiyun Guangzhou, Guangdong, Kina
CAO KCAO Zračna luka Clayton Clayton, Novi Meksiko, SAD
CAP MTCH Zračna luka Cap-Haïtien Cap-Haïtien, Haiti
CAQ SKCU Zračna luka Caucasia Caucasia, Antioquia, Kolumbija
CAR KCAR Zračna luka Caribou Caribou, Maine, SAD
CAS GMMC Zračna luka Anfa Casablanca, Maroko
CAT MYCB Zračna luka Novi Bight Otok mačaka, Bahami, Bahami
CAU SNRU Zračna luka Oscar Laranjeias Caruaru, Pernambuco, Brazil
CAV FNCZ Zračna luka Cazombo Cazombo, Angola
CAW SBCP Zračna luka Bartolomeu Lisandro Campos dos Goitacazes, Rio de Janeiro, Brazil
CAX EGNC Zračna luka Carlisle Carlisle, Engleska, Ujedinjeno Kraljevstvo
CAY SOCA Zračna luka Cayenne-Rochambeau Cayenne, Francuska Gvajana
CAZ YCBA Zračna luka Cobar Cobar, Novi Južni Wales, Australija
CB
Sadržaj: CA CB CC CD CE CF CG CH CI CJ CK CL CM CN CO CP CQ CR CS CT CU CV CW CX CY CZ Na vrh stranice
CBB SLCB Zračna luka Jorge Wilstermann Cochabamba, Bolivija
CBC Zračna luka Cherrabun Cherrabun, Zapadna Australija, Australija
CBD VOCX Vojna zrakoplovna bazaCar Nicobar Car Nicobar, Indija
CBE KCBE Zračna luka Greater Cumberland Cumberland, Maryland, SAD
CBF KCBF Zračna luka Council Bluffs Council Bluffs, Iowa, SAD
CBG EGSC Zračna luka Cambridge Cambridge, Engleska, Ujedinjeno Kraljevstvo
CBH DAOR Zračna luka Boudghene Ben Ali Lotfi Béchar, Alžir
CBI Zračna luka Cape Barren Island Cape Barren Island, Tasmania, Australija
CBJ MDCR Zračna luka Cabo Rojo Pedernales, Dominikanska Republika
CBK KCBK Zračna luka Colby (Shalz Field) Colby, Kanzas, SAD
CBL SVCB Zračna luka Tomás de Heres Ciudad Bolívar, Venezuela
CBM KCBM Vojna zrakoplovna baza Columbus Columbus, Mississippi, SAD
CBN WICD [Zračna luka Penggung ]] Cirebon, Java, Indonezija
CBO RPMC Zračna luka Awang Cotabato City, Filipini
CBP LPCO Zračna luka Coimbra Coimbra, Portugal
CBQ DNCA Zračna luka Calabar Calabar, Nigeria
CBR YSCB Zračna luka Canberra Canberra, Australija
CBS SVON Zračna luka Oro Negro Cabimas, Venezuela
CBT FNCT Zračna luka Catumbela Catumbela, Angola
CBU EDCD Zračna luka Cottbus-Drewitz Cottbus, Brandenburg, Njemačka
CBV MGCB Zračna luka Cobán Cobán, Alta Verapaz, Gvatemala
CBW SSKM Zračna luka Campo Mourão Campo Mourão, Paraná, Brazil
CBX YCDO Zračna luka Condobolin Condobolin, Novi Južni Wales, Australija
CBY Zračna luka Canobie Canobie, Queensland, Australija
CC
Sadržaj: CA CB CC CD CE CF CG CH CI CJ CK CL CM CN CO CP CQ CR CS CT CU CV CW CX CY CZ Na vrh stranice
CCB KCCB Zračna luka Cable Upland, Kalifornija, SAD
CCC MUOC Zračna luka Jardines del Rey Cayo Coco, Kuba
CCD Heliodrom Century City (FAA: 84CL) Los Angeles, Kalifornija, SAD
CCE TFFG Zračna luka L'Espérance (Grand Case ) Saint Martin, Gvadalupa
CCF LFMK Zračna luka Carcassonne Salvaza Carcassonne, Francuska
CCG Zračna luka Crane County (FAA: E13) Crane, Teksas, SAD
CCH SCCC Zračna luka Čile Chico Čile Chico, Aisén Region, Čile
CCI SSCK Zračna luka Concordia Concordia, Amazonas (federalna brazilska država), Brazil
CCJ VOCL Zračna luka Calicut Kozhikode (Calicut), Indija
CCK Zračna luka Cocos Islands Cocos Islands, Australija
CCL YCCA Zračna luka Chinchilla Chinchilla, Queensland, Australija
CCM SBCM Zračna luka Forquilhinha Criciúma, Santa Catarina, Brazil
CCN OACC Zračna luka Chaghcharan Chaghcharan, Afghanistan
CCO SKCI Zračna luka Carimagua Puerto López, Meta, Kolumbija
CCP SCIE Zračna luka Carriel Sur Concepción, Biobío Region, Čile
CCQ Zračna luka Cachoeira Cachoeira, Bahia, Brazil
CCR KCCR Zračna luka Buchanan Field Concord, Kalifornija, SAD
CCS SVMI Simón Bolívar Maiquetia (pokraj Caracasa), Venezuela
CCT Zračna luka Colonia Catriel Colonia Catriel, Río Negro, Argentina
CCU VECC Zračna luka Netaji Subhash Chandra Bose Dum Dum (pokraj Kolkata), Indija
CCV NVSF Zračna luka Craig Cove Craig Cove, Ambrym Island, Malampa, Vanuatu
CCW YCWL Zračna luka Cowell Cowell, Južni Australija, Australija
CCX SWKC Zračna luka Cáceres Cáceres, Minas Gerais, Brazil
CCY KCCY Zračna luka NorthIstočni Iowa Charles City, Iowa, SAD
CCZ MYBC Zračna luka Chub Cay Chub Cay, Berry Islands, Bahami
CD
Sadržaj: CA CB CC CD CE CF CG CH CI CJ CK CL CM CN CO CP CQ CR CS CT CU CV CW CX CY CZ Na vrh stranice
CDA YCOO Zračna luka Cooinda Cooinda, Sjeverni teritorij, Australija
CDB PACD Zračna luka Cold Bay Cold Bay, Aljaska, SAD
CDC KCDC Zračna luka Cedar City Cedar City, Utah, SAD
CDD Zračna luka Cauquira Cauquira, Honduras
CDE PACE Heliodrom Cape Decision Coast Guard Cape Decision, Aljaska, SAD
CDF Zračna luka Fiames Cortina d'Ampezzo, Italija
CDG LFPG Zračna luka Charles de Gaulle (Roissy ) Paris, Francuska
CDH KCDH Letilište Harrell Camden, Arkansas, SAD
CDI Zračna luka Cachoeiro de Itapemirim Cachoeiro de Itapemirim, Brazil
CDJ SBAA Zračna luka Conceição do Araguaia Conceição do Araguaia, Pará, Brazil
CDK KCDK Zračna luka George T. Lewis Cedar Key, Florida, SAD
CDL Zračna luka Candle 2 (FAA: AK75) Candle, Aljaska, SAD
CDN KCDN Letilište Woodward Camden, Južna Carolina, SAD
CDO FACD Zračna luka Cradock Cradock, Istočniern Cape, Južni Afrika
CDP VOCP Zračna luka Cuddapah Cuddapah, Indija
CDQ YCRY Croydon Croydon, Queensland, Australija
CDR KCDR Zračna luka Chadron Chadron, Nebraska, SAD
CDS KCDS Zračna luka Childress Childress, Teksas, SAD
CDU YSCN Zračna luka Camden Camden, Novi Južni Wales, Australija
CDV PACV Zračna luka Merle K. (Mudhole) Smith Cordova, Aljaska, SAD
CDW KCDW Zračna luka Essex County Caldwell, Novi Jersey, SAD
CDY RPMU Zračna luka Cagayan de Tawi-Tawi Mapun, Tawi-Tawi, Filipini
CE
Sadržaj: CA CB CC CD CE CF CG CH CI CJ CK CL CM CN CO CP CQ CR CS CT CU CV CW CX CY CZ Na vrh stranice
CEA KCEA Zrakoplovno letilište Cessna Wichita, Kansas, SAD
CEB RPVM Zračna luka Mactan-Cebu Lapu-Lapu City, Filipini
CEC KCEC Letilište Jack McNamara Crescent City, Kalifornija, SAD
CED YCDU Zračna luka Ceduna Ceduna, Južni Australija, Australija
CEE ULWC Zračna luka Cherepovets Cherepovets, Vologda Oblast, Rusija
CEF KCEF Zračna luka Westover ARB/Zračna luka Westover Metropolitan Springfield/Chicopee, Massachusetts, SAD
CEG EGNR Zračna luka Hawarden (Chester ) Chester, Engleska, Ujedinjeno Kraljevstvo
CEH FWCD Zračna luka Chelinda Chelinda, Malavi
CEI VTCT Zračna luka Chiang Rai Chiang Rai, Tajland
CEJ UKKL Zračna luka Chernihiv Shestovitsa Chernihiv, Ukrajina
CEK USCC Zračna luka Chelyabinsk Balandino Chelyabinsk, Rusija
CEL MYEC Zračna luka Cape Eleuthera Cape Eleuthera, Eleuthera, Bahami
CEM PARL Zračna luka Central Central, Aljaska, SAD
CEN MMCN Zračna luka Ciudad Obregón Ciudad Obregón, Sonora, Meksiko
CEO FNWK Zračna luka Waco Kungo Waco Kungo, Angola
CEP SLCP Zračna luka Concepción Concepción, Bolivija
CEQ LFMD Zračna luka Cannes - Mandelieu Cannes, Francuska
CER LFRC Zračna luka Cherbourg - Maupertus Cherbourg, Francuska
CES YCNK Zračna luka Cessnock Cessnock, Novi Južni Wales, Australija
CET LFOU Zračna luka Cholet Le Pontreau Cholet, Francuska
CEU KCEU Zračna luka Oconee County Clemson, Južna Carolina, SAD
CEV KCEV Letilište Mettel Connersville, Indijana, SAD
CEW KCEW Zračna luka Bob Sikes Crestview, Florida, SAD
CEX Zračna luka Chena Hot Springs (FAA: AK13) Chena Hot Springs, Aljaska, SAD
CEY KCEY Zračna luka Murray-Calloway County Murray, Kentucky, SAD
CEZ KCEZ Zračna luka Cortez Cortez, Colorado, SAD
CF
Sadržaj: CA CB CC CD CE CF CG CH CI CJ CK CL CM CN CO CP CQ CR CS CT CU CV CW CX CY CZ Na vrh stranice
CFB SBCB Zračna luka Cabo Frio Cabo Frio, Rio de Janeiro, Brazil
CFD KCFD Letilište Coulter Bryan, Teksas, SAD
CFE LFLC Zračna luka Clermont-Ferrand Auvergne Clermont-Ferrand, Francuska
CFF FNCF Zračna luka Cafunfo Cafunfo, Angola
CFG MUCF Zračna luka Jaime González Cienfuegos, Kuba
CFH Zračna luka Clifton Hills Clifton Hills, Južni Australija, Australija
CFI Zračna luka Camfield Camfield, Sjeverni teritorij, Australija
CFN EIDL Zračna luka Donegal Gweedore, Irska
CFO Zračna luka Confreza Confreza, Mato Grosso, Brazil
CFP Zračna luka Carpentaria Downs Carpentaria Downs, Queensland, Australija
CFR LFRK Zračna luka Caen - Carpiquet Caen, Francuska
CFS YCFS Zračna luka Coffs Harbour Coffs Harbour, Novi Južni Wales, Australija
CFT KCFT Zračna luka Greenlee County Clifton/Morenci, Arizona, SAD
CFU LGKR Zračna luka Ioannis Kapodistrias (Corfu ) Corfu, Grčka
CFV KCFV Zračna luka Coffeyville Coffeyville, Kansas, SAD
CG
Sadržaj: CA CB CC CD CE CF CG CH CI CJ CK CL CM CN CO CP CQ CR CS CT CU CV CW CX CY CZ Na vrh stranice
CGA Hidro-baza Craig Craig, Aljaska, SAD
CGB SBCY Zračna luka Marechal Rondon Cuiabá, Mato Grosso, Brazil
CGC Zračna luka Cape Gloucester Cape Gloucester, Papua Nova Gvineja
CGD ZGCD Zračna luka Changde Changde, Hunan, Kina
CGE KCGE Zračna luka Cambridge-Dorchester Cambridge, Maryland, SAD
CGF KCGF Zračna luka Cuyahoga County Cleveland, Ohio, SAD
CGG Zračna luka Casiguran Casiguran, Aurora, Filipini
CGH SBSP Zračna luka Congonhas-São Paulo São Paulo, Brazil
CGI KCGI Zračna luka Cape Girardeau Cape Girardeau, Missouri, SAD
CGJ Zračna luka Chingola Chingola, Zambija
CGK WIII Zračna luka Soekarno-Hatta Jakarta, Indonezija
CGM RPMH Zračna luka Camiguin Mambajao, Camiguin, Filipini
CGN EDDK Zračna luka Cologne Bonn (Köln/Bonn - Konrad Adenauer) Cologne, Sjeverna Rajna-Vestfalija, Njemačka
CGO ZHCC Zračna luka Zhengzhou Xinzheng Zhengzhou, Henan, Kina
CGP VGEG Zračna luka Shah Amanat Chittagong, Bangladeš
CGQ ZYCC Zračna luka Changchun Longjia Changchun, Jilin, Kina
CGR SBCG Zračna luka Campo Grande Campo Grande, Mato Grosso do Sul, Brazil
CGS KCGS Zračna luka College Park College Park, Maryland, SAD
CGT Zračna luka Chinguitti Chinguitti, Mauritanija
CGU SVPR Zračna luka General Manuel Carlos Piar Ciudad Guayana, Venezuela
CGV YCAG Zračna luka Caiguna Caiguna, Zapadna Australija, Australija
CGY RPML Zračna luka Lumbia Cagayan de Oro City, Filipini
CGZ KCGZ Zračna luka Casa Grande Casa Grande, Arizona, SAD
CH
Sadržaj: CA CB CC CD CE CF CG CH CI CJ CK CL CM CN CO CP CQ CR CS CT CU CV CW CX CY CZ Na vrh stranice
CHA KCHA Zračna luka Chattanooga Metropolitan (Letilište Lovell) Chattanooga, Tennessee, SAD
CHB OPCL Zračna luka Chilas Chilas, Pakistan
CHC NZCH Zračna luka Christchurch Christchurch, Novi Zeland
CHE Zračna luka Reenroe Caherciveen, County Kerry, Irska
CHF RKPE Chinhae Chinhae, Južna Koreja
CHG ZYCY Zračna luka Chaoyang Chaoyang, Kina
CHH SPPY Zračna luka Chachapoyas Chachapoyas, Peru
CHI Sve zračne luke u području Chicaga Chicago, Illinois, Illinois, SAD
CHJ FVCH Zračna luka Chipinge Chipinge, Zimbabve
CHK KCHK Zračna luka Chickasha Chickasha, Oklahoma, SAD
CHL KLLJ Zračna luka Challis (FAA: LLJ) Challis, Idaho, SAD
CHM SPEO Zračna luka Tnte. FAP Jaime Montreuil Morales Chimbote, Ancash Region, Peru
CHN RKJU Zračna luka Chonju Chonju, Južna Koreja
CHO KCHO Zračna luka Charlottesville-Albemarle Charlottesville, Virginija, SAD
CHP Zračna luka Circle Hot Springs Circle Hot Springs, Aljaska, SAD
CHQ LGSA Zračna luka Chania ("Ioannis Daskalogiannis") Chania, Grčka
CHR LFLX Zračna luka Châteauroux-Déols "Marcel Dassault" Châteauroux / Déols, Francuska
CHS KCHS Zračna luka Charleston / Charleston AFB Charleston, Južna Carolina, SAD
CHT NZCI Zračna luka Chatham Islands / Tuuta Waitangi, Chatham Islands, Novi Zeland
CHU [Zračna luka [Chuathbaluk ]] (FAA: 9A3) Chuathbaluk, Aljaska, SAD
CHV LPCH Zračna luka Chaves Chaves, Portugal
CHW ZLJQ Zračna luka Jiuquan Jiuquan, Gansu, Kina
CHX MPCH Zračna luka Captain Manuel Niño Changuinola, Bocas del Toro, Panama
CHY AGGC Zračna luka Choiseul Bay Choiseul Bay, Taro Island, Salomonovi Otoci
CHZ Zračna luka Chiloquin State (FAA: 2S7) Chiloquin, Oregon, SAD
CI
Sadržaj: CA CB CC CD CE CF CG CH CI CJ CK CL CM CN CO CP CQ CR CS CT CU CV CW CX CY CZ Na vrh stranice
CIA LIRA Zračna luka Rome Ciampino (Giovan Battista Pastine ) Rim, Italija
CIB KAVX Zračna luka Catalina (FAA: AVX) Avalon, Kalifornija, SAD
CIC KCIC Zračna luka Chico Chico, Kalifornija, SAD
CID KCID Zračna luka The Estern Iowa Cedar Rapids, Iowa, SAD
CIE Zračna luka Collie Collie, Zapadna Australija, Australija
CIF ZBCF Zračna luka Chifeng Chifeng, Inner Mongolia, Kina
CIG KCAG Zračna luka Craig-Moffat (FAA: CAG) Craig, Colorado, SAD
CIH ZBCZ Zračna luka Changzhi Changzhi, Shanxi, Kina
CIJ SLCO Zračna luka Capitan Anibal Arab Cobija, Bolivija
CIK PACI Zračna luka Zračna luka Chalkyitsik Chalkyitsik, Aljaska, SAD
CIL Zračna luka Council (FAA: K29) Council, Aljaska, SAD
CIM SKCM Zračna luka Cimitarra Cimitarra, Kolumbija
CIN KCIN Zračna luka Arthur N. Neu Carroll, Iowa, SAD
CIO SGCO Zračna luka Teniente Coronel Carmelo Peralta Concepcion, Paragvaj
CIP FLCP Zračna luka Chipata Chipata, Zambija
CIQ Zračna luka Chiquimula Chiquimula, Chiquimula, Gvatemala
CIR KCIR Zračna luka Cairo Cairo, Illinois, SAD
CIS PCIS Zračna luka Kanton (otok) Kanton (otok), Kiribati
CIT UAII Zračna luka Shymkent Shymkent, Kazahstan
CIU KCIU Zračna luka Chippewa County Sault Ste Marie, Michigan, SAD
CIW TVSC Zračna luka Canouan Island Canouan, Sveti Vincent i Grenadini
CIX SPHI Zračna luka Capitán FAP José A. Quiñones Gonzales Chiclayo, Peru
CIY LICB Zračna luka Comiso Comiso, Italija
CIZ SWKO Zračna luka Coari Coari, Amazonas (federalna brazilska država), Brazil
CJ
Sadržaj: CA CB CC CD CE CF CG CH CI CJ CK CL CM CN CO CP CQ CR CS CT CU CV CW CX CY CZ Na vrh stranice
CJA SPJR Zračna luka Major General FAP Armando Revoredo Iglesias Cajamarca, Peru
CJB VOCB Zračna luka Coimbatore (Peelamedu ) Coimbatore, Indija
CJC SCCF Zračna luka El Loa Calama, Regija Antofagasta, Čile
CJD Zračna luka Candilejas Candilejas, Kolumbija
CJH Zračna luka Chilko Lake (Tsylos Park Lodge) (TC: CAG3) Chilko Lake, Britanska Kolumbija, Kanada
CJJ RKTU Zračna luka Cheong Ju Cheong ju, Južna Koreja
CJL OPCH Zračna luka Chitral Chitral, Pakistan
CJM VTSE Zračna luka Chumphon Chumphon, Tajland
CJS MMCS Zračna luka Abraham González Ciudad Juárez, Chihuahua, Meksiko
CJT MMCO Zračna luka Copalar Comitán, Chiapas, Meksiko
CJU RKPC Zračna luka Jeju Jeju, Južna Koreja
CK
Sadržaj: CA CB CC CD CE CF CG CH CI CJ CK CL CM CN CO CP CQ CR CS CT CU CV CW CX CY CZ Na vrh stranice
CKA KCKA Pomoćno vojno letilište Kegelman Cherokee, Oklahoma, SAD
CKB KCKB Zračna luka North Central West Virginia Clarksburg, Zapadna Virginia, SAD
CKC UKKE Zračna luka Cherkassy Cherkassy, Ukrajina
CKD Zračna luka Crooked Creek (FAA: CJX) Crooked Creek, Aljaska, SAD
CKE Hidro-baza Ferndale Resort (FAA: CN20) Kelseyville, Kalifornija, SAD
CKF KCKF Zračna luka Crisp County-Cordele Cordele, Georgia, SAD
CKG ZUCK Zračna luka Chongqing Jiangbei Chongqing, Kina
CKH UESO Zračna luka Chokurdah Chokurdah, Rusija
CKI YCKI Zračna luka Croker Island Croker Island, Sjeverni teritorij, Australija
CKL UUMU Zračna luka Chkalovsky Shchyolkovo (Moskovska Oblast), Rusija
CKM KCKM Zračna luka Fletcher Field Clarksdale, Mississippi, SAD
CKN KCKN Zračna luka Crookston (Letilište Kirkwood) Crookston, Minnesota, SAD
CKO SSCP Zračna luka Cornelio Procopio Cornelio Procopio, Paraná, Brazil
CKS SBCJ Zračna luka Carajas Carajás, Pará, Brazil
CKT OIMC Zračna luka Sarahs Sarahs, Iran
CKU Zračna luka Cordova Cordova, Aljaska, SAD
CKV KCKV Letilište Outlaw Clarksville, Tennessee, SAD
CKX Zračna luka Chicken Chicken, Aljaska, SAD
CKY GUCY Zračna luka Gbessia Conakry, Gvineja
CKZ LTBH Zračna luka Çanakkale Çanakkale, Turska
CL
Sadržaj: CA CB CC CD CE CF CG CH CI CJ CK CL CM CN CO CP CQ CR CS CT CU CV CW CX CY CZ Na vrh stranice
CLA VGCM Zračna luka Comilla Comilla, Bangladeš
CLB EICB Zračna luka Castlebar Castlebar, County Mayo, Irska
CLD KCRQ Zračna luka McClellan-Palomar (FAA: CRQ) Carlsbad, Kalifornija, SAD
CLE KCLE Zračna luka Cleveland Hopkins Cleveland, Ohio, SAD
CLF Zračna luka Clear Sky Lodge Clear, Aljaska, SAD
CLG Zračna luka Novi Coalinga (FAA: C80) Coalinga, Kalifornija, SAD
CLH YCAH Zračna luka Coolah Coolah, Novi Južni Wales, Australija
CLI KCLI Zračna luka Clintonville Clintonville, Wisconsin, SAD
CLJ LRCL Zračna luka Cluj-Napoca Cluj-Napoca, Rumunjska
CLK KCLK Zračna luka Clinton Clinton, Oklahoma, SAD
CLL KCLL Zračna luka Esternierwood College Station, Teksas, SAD
CLM KCLM Zračna luka William R. Fairchild Port Angeles, Washington, SAD
CLN SBCI Zračna luka Carolina Carolina, Maranhão, Brazil
CLO SKCL Zračna luka Alfonso Bonilla Aragón Cali, Kolumbija
CLP PFCL Zračna luka Clarks Point Clarks Point, Aljaska, SAD
CLQ MMIA Licenciado Miguel de la Madrid Colima, Colima, Meksiko
CLR KCLR Zračna luka Cliff Hatfield Memorial Calipatria, Kalifornija, SAD
CLS KCLS Zračna luka Chehalis-Centralia Chehalis, Washington, SAD
CLT KCLT Zračna luka Charlotte/Douglas Charlotte, Sjeverna Carolina, SAD
CLU KBAK Columbus (FAA: BAK) Columbus, Indijana, SAD
CLV SWKN Zračna luka Caldas Novas Caldas Novas, Goiás, Brazil
CLW KCLW Zračna luka Clearwater Clearwater, Florida, SAD
CLX SATC Zračna luka Clorinda Clorinda, Formosa, Argentina
CLY LFKC Zračna luka Calvi - Sainte-Catherine Calvi, Korzika, Francuska
CLZ SVCL Zračna luka Calabozo Calabozo, Venezuela
CM
Sadržaj: CA CB CC CD CE CF CG CH CI CJ CK CL CM CN CO CP CQ CR CS CT CU CV CW CX CY CZ Na vrh stranice
CMA YCMU Zračna luka Cunnamulla Cunnamulla, Queensland, Australija
CMB VCBI Zračna luka Bandaranaike Colombo, Šri Lanka
CMC SNWC Zračna luka Camocim Camocim, Ceará, Brazil
CMD YCTM Zračna luka Cootamundra Cootamundra, Novi Južni Wales, Australija
CME MMCE [Zračna luka Ciudad del Carmen ]] Ciudad del Carmen, Campeche, Meksiko
CMF LFLB Zračna luka Chambéry-Savoie Chambéry, Francuska
CMG SBCR Zračna luka Corumbá Corumbá, Mato Grosso do Sul, Brazil
CMH KCMH Zračna luka Port Columbus Columbus, Ohio, SAD
CMI KCMI Zračna luka University of Illinois Willard Champaign-Urbana, Illinois, SAD
CMJ RCCM Zračna luka Cimei Cimei, Tajvan
CMK FWCM Zračna luka Club Makokola Club Makokola, Malavi
CML YCMW Zračna luka Camooweal Camooweal, Queensland, Australija
CMM MGCR Zračna luka Carmelita Carmelita, El Petén, Gvatemala
CMN GMMN Zračna luka Mohammed V Casablanca, Maroko
CMO HCMO Zračna luka Obbia Obbia, Somalija
CMP SNKE Zračna luka Campo Alegre Santana do Araguaia, Pará, Brazil
CMQ YCMT Zračna luka Clermont Clermont, Queensland, Australija
CMR LFGA Zračna luka Colmar - Houssen Colmar / Houssen, Francuska
CMS HCMS Zračna luka Scusciuban Scusciuban, Somalija
CMT Zračna luka Cameta Cameta, Pará, Brazil
CMU AYCH Zračna luka Chimbu Kundiawa, Papua Nova Gvineja
CMV NZCX Zračna luka Coromandel Coromandel, Novi Zeland
CMW MUCM Zračna luka Camagüey-Ignacio Agramonte Camaguey, Kuba
CMX KCMX Zračna luka Houghton County Memorial Hancock, Michigan, SAD
CMY KCMY Zračna luka Sparta/Fort McCoy Sparta, Wisconsin, SAD
CN
Sadržaj: CA CB CC CD CE CF CG CH CI CJ CK CL CM CN CO CP CQ CR CS CT CU CV CW CX CY CZ Na vrh stranice
CNA MMCA Zračna luka Cananea Cananea, Sonora, Meksiko
CNB YCNM Zračna luka Coonamble Coonamble, Novi Južni Wales, Australija
CNC YCCT Zračna luka Coconut Island Coconut Island (Poruma Island), Queensland, Australija
CND LRCK Zračna luka Mihail Kogalniceanu Constanta, Rumunjska
CNE Zračna luka Fremont County (FAA: 1V6) Cañon City, Colorado, SAD
CNF SBCF Zračna luka Tancredo Neves (Confins Int'l) Belo Horizonte, Minas Gerais, Brazil
CNG LFBG Zrakoplovna baza Cognac - Châteaubernard Cognac / Châteaubernard, Francuska
CNH KCNH Zračna luka Claremont Claremont, Novi Hampshire, SAD
CNI ZYCH Zračna luka Changhai Changhai, Kina
CNJ YCCY Zračna luka Cloncurry Cloncurry, Queensland, Australija
CNK KCNK Zračna luka Blosser Concordia, Kansas, SAD
CNL EKSN Zračna luka Sindal Sindal, Danska
CNM KCNM Zračna luka Cavern City Carlsbad, Novi Meksiko, SAD
CNN UELL Zračna luka Neryungri Chulman, Yakutia, Rusija
CNO KCNO Zračna luka Chino Chino, Kalifornija, SAD
CNP BGCO Zračna luka Nerlerit Inaat (Constable Pynt ) Nerlerit Inaat (Constable Pynt), Grenland
CNQ SARC Zračna luka Doctor Fernando Piragine Niveyro Corrientes, Corrientes, Argentina
CNR SCRA Zračna luka Chañaral Chañaral, Atacama Region, Čile
CNS YBCS Zračna luka Cairns Cairns, Queensland, Australija
CNT Zračna luka Charata Charata, Chubut, Argentina
CNU KCNU Zračna luka Chanute Martin Johnson Chanute, Kanzas, SAD
CNV SNED Zračna luka Canavieiras Canavieiras, Bahia, Brazil
CNW KCNW Zračna luka TSTC Waco Waco, Teksas, SAD
CNX VTCC Zračna luka Chiang Mai Chiang Mai, Tajland
CNY KCNY Letilište Canyonlands Moab, Utah, SAD
CNZ Zračna luka Cangamba Cangamba, Angola
CO
Sadržaj: CA CB CC CD CE CF CG CH CI CJ CK CL CM CN CO CP CQ CR CS CT CU CV CW CX CY CZ Na vrh stranice
COA Columbia (FAA: O22) Columbia, Kalifornija, SAD
COB Zračna luka Coolibah Coolibah, Sjeverni teritorij, Australija
COC SAAC Zračna luka Concordia (Comodoro Pierrestegui ) Concordia, Entre Ríos, Argentina
COD KCOD Zračna luka Yellowstone Cody, Wyoming, SAD
COE KCOE Zračna luka Coeur d'Alene Coeur d'Alene, Idaho, SAD
COF KCOF Vojna zrakoplovna baza Patrick Cocoa Beach, Florida, SAD
COG SKCD Zračna luka Mandinga Condoto, Kolumbija
COH VECO Zračna luka Cooch Behar Cooch Behar, Indija
COI KCOI Zračna luka Merritt Island Merritt Island, Florida, SAD
COJ YCBB Zračna luka Coonabarabran Coonabarabran, Novi Južni Wales, Australija
COK VOCI Zračna luka Cochin (Nedumbassery ) Nedumbassery pored Kochia (Cochin), Kerala, Indija
COL Zračna luka Coll Island Coll Island, Škotska, Ujedinjeno Kraljevstvo
COM KCOM Zračna luka Coleman Coleman, Teksas, SAD
CON KCON Zračna luka Concord Concord, Novi Hampshire, SAD
COO DBBB Zračna luka Cadjehoun Cotonou, Benin
COP Zračna luka Cooperstown-Westville (FAA: K23) Cooperstown, Novi York, SAD
COQ ZMCD Zračna luka Choibalsan Choibalsan, Mongolija
COR SACO Zračna luka Ingeniero Ambrosio L.V. Taravella (Pajas Blancas) Córdoba, Córdoba, Argentina
COS KCOS Zračna luka Colorado Springs Colorado Springs, Colorado, SAD
COT KCOT Zračna luka Cotulla-La Salle County Cotulla, Teksas, SAD
COU KCOU Zračna luka Columbia Columbia, Missouri, SAD
COV LPCV Zračna luka Covilhã Covilhã, Portugal
COW SCQB Zračna luka Coquimbo Coquimbo, Coquimbo Region, Čile
COX MYAK Zračna luka Congo Town Congo Town, Andros Island, Bahami
COY Zračna luka Coolawanyah Coolawanyah, Zapadna Australija, Australija
COZ MDCZ Zračna luka Constanza Constanza, Dominikanska Republika
CP
Sadržaj: CA CB CC CD CE CF CG CH CI CJ CK CL CM CN CO CP CQ CR CS CT CU CV CW CX CY CZ Na vrh stranice
CPA GLCP Zračna luka Cape Palmas (A. Tubman ) Cape Palmas, Liberija
CPB SKCA Zračna luka Capurgana Capurgana, Kolumbija
CPC SAZY Zračna luka Aviador Carlos Campos San Martín de los Andes, Neuquén, Argentina
CPD YCBP Zračna luka Coober Pedy Coober Pedy, Južna Australija, Australija
CPE MMCP Zračna luka Ing. Alberto Acuña Ongay Campeche, Campeche, Meksiko
CPF WRSC Zračna luka Cepu Cepu, Indonezija
CPG Zračna luka Carmen de Patagones Carmen de Patagones, Buenos Aires, Argentina
CPH EKCH Zračna luka Copenhagen , Kastrup Copenhagen (København), Danska
CPL SKHA Zračna luka General Navas Pardo Chaparral, Kolumbija
CPM KCPM Zračna luka Compton/Woodley Compton, Kalifornija, SAD
CPN Zračna luka Cape Rodney Cape Rodney, Papua Nova Gvineja
CPO SCHA Zračna luka Chamonate Copiapó, Atacama Region, Čile
CPP RPUK Zračna luka Calapan Calapan City, Oriental Mindoro, Filipini
CPQ SDAM Zračna luka Amarais Campinas, São Paulo, Brazil
CPR KCPR Zračna luka Natrona County Casper, Wyoming, SAD
CPS KCPS Zračna luka St. Louis Downtown Cahokia, Illinois (pokraj St. Louis, Missouri), SAD
CPT FACT Zračna luka Cape Town Cape Town, Južna Afrika
CPU Zračna luka Cururupu Cururupu, Maranhão, Brazil
CPV SBKG Zračna luka Presidente Vargas (João Suassuna ) Campina Grande, Paraíba, Brazil
CPX TJCP Zračna luka Benjamin Rivera Noriega Isla de Culebra, Portoriko
CQ
Sadržaj: CA CB CC CD CE CF CG CH CI CJ CK CL CM CN CO CP CQ CR CS CT CU CV CW CX CY CZ Na vrh stranice
CQA Zračna luka Canarana Canarana, Mato Grosso, Brazil
CQD OIFS Zračna luka Šahrekord Šahrekord, Iran
CQF LFAC Zračna luka Calais - Dunkerque Calais / Dunkerque, Francuska
CQM LERL Zračna luka Ciudad Real Central Ciudad Real, Španjolska
CQP Zračna luka Cape Flattery Cape Flattery, Queensland, Australija
CQS SWCQ Zračna luka Costa Marques Costa Marques, Rondônia, Brazil
CQT Zračna luka Caquetania Caquetania, Kolumbija
CR
Sadržaj: CA CB CC CD CE CF CG CH CI CJ CK CL CM CN CO CP CQ CR CS CT CU CV CW CX CY CZ Na vrh stranice
CRA LRCV Zračna luka Craiova Craiova, Rumunjska
CRB YCBR Zračna luka Collarenebri Collarenebri, Novi Južni Wales, Australija
CRC SKGO Santa Ana Cartago, Kolumbija
CRD SAVC Zračna luka General Enrique Mosconi Comodoro Rivadavia, Chubut, Argentina
CRE KCRE Zračna luka Grand Strand North Myrtle Beach, Južni Carolina, SAD
CRF FEFC Zračna luka Carnot Carnot, Srednjoafrička Republika
CRG KCRG Zračna luka Craig Jacksonville, Florida, SAD
CRH Zračna luka Cherribah Cherribah, Queensland, Australija
CRI MYCI Zračna luka Colonel Hill (Crooked Island ) Colonel Hill, Crooked Island, Bahami
CRJ Zračna luka Coorabie Coorabie, Južni Australija, Australija
CRK RPLC Zračna luka Clark Angeles City, Filipini
CRL EBCI Zračna luka Brussels South Charleroi Charleroi, Wallonia, Belgija
CRM RPVF Zračna luka Catarman National Catarman, Northern Samar, Filipini
CRN Zračna luka Cromarty Cromarty, Škotska, Ujedinjeno Kraljevstvo
CRO KCRO Zračna luka Corcoran Corcoran, Kalifornija, SAD
CRP KCRP Zračna luka Corpus Christi Corpus Christi, Teksas, SAD
CRQ SBCV Zračna luka Caravelas Caravelas, Bahia, Brazil
CRR SANW Zračna luka Ceres Ceres, Santa Fe, Argentina
CRS KCRS Zračna luka Korzikana Korzikana, Teksas, SAD
CRT KCRT Letilište Z.M. Jack Stell Crossett, Arkansas, SAD
CRU Zračna luka Carriacou Island Carriacou Island, Grenada
CRV LIBC Zračna luka Crotone Crotone, Italija
CRW KCRW Zračna luka Yeager Charleston, Zapadna Virginia, SAD
CRX KCRX Zračna luka Roscoe Turner Corinth, Mississippi, SAD
CRY Zračna luka Carlton Hill Carlton Hill, Zapadna Australija, Australija
CRZ UTAV Zračna luka Turkmenabat Chardzhou, Turkmenistan
CS
Sadržaj: CA CB CC CD CE CF CG CH CI CJ CK CL CM CN CO CP CQ CR CS CT CU CV CW CX CY CZ Na vrh stranice
CSA Zračna luka Colonsay Colonsay, Inner Hebrides, Škotska, Ujedinjeno Kraljevstvo
CSB LRCS Zračna luka Caransebes Caransebes, Rumunjska
CSC Zračna luka Canas Canas, Kostarika
CSD Zračna luka Cresswell Downs Cresswell Downs, Sjeverni teritorij, Australija
CSE Zračna luka Buckhorn Ranch (FAA: 0CO2) Crested Butte, Colorado, SAD
CSF LFPC Zrakoplovna baza Creil Creil, Francuska
CSG KCSG Zračna luka Columbus Metropolitan Columbus, Georgia, SAD
CSI YCAS Zračna luka Casino Casino, Novi Južni Wales, Australija
CSJ Zračna luka Cape St. Jacques Cape St. Jacques, Vijetnam
CSK GOGS Zračna luka Cap Skirring Cap Skirring, Senegal
CSL KCSL Heliodrom O'Sullivan Army Camp San Luis Obispo, Kalifornija, SAD
CSM KCSM Zračna luka Clinton-Sherman Clinton, Oklahoma, SAD
CSN KCXP Zračna luka Carson (FAA: CXP) Carson City, Nevada, SAD
CSO EDBC Zračna luka Magdeburg/Cochstedt Magdeburg, Njemačka
CSP PACA Heliodrom Cape Spencer Coast Guard Cape Spencer, Aljaska, SAD
CSQ KCSQ Zračna luka Creston Creston, Iowa, SAD
CSR Zračna luka Casuarito Casuarito, Kolumbija
CSS SSCL Zračna luka Cassilândia Cassilândia, Mato Grosso do Sul, Brazil
CST NFCS Zračna luka Castaway Island Resort Castaway Island Resort, Qalito Island, Fidži
CSV KCSV Letilište Crossville Memorial-Whitson Crossville, Tennessee, SAD
CSW Zračna luka Colorado do Oeste Colorado do Oeste, Rondônia, Brazil
CSX ZGHA Zračna luka Changsha Huanghua Changsha, Kina
CSY UWKS Zračna luka Cheboksary Cheboksary, Chuvashia, Rusija
CSZ SAZC Zračna luka Brigadier Hector Eduardo Ruiz Coronel Suárez, Buenos Aires, Argentina
CT
Sadržaj: CA CB CC CD CE CF CG CH CI CJ CK CL CM CN CO CP CQ CR CS CT CU CV CW CX CY CZ Na vrh stranice
CTA LICC Zračna luka Catania-Fontanarossa Catania, Sicilija, Italija
CTB KCTB Zračna luka Cut Bank Cut Bank, Montana, SAD
CTC SANC Zračna luka Coronel Felipe Varela Catamarca, Catamarca, Argentina
CTD MPCE Zračna luka Herrera Alonso Valderrama Chitré, Panama
CTE Zračna luka Carti Carti, Panama
CTF MGCT Zračna luka Coatepeque Coatepeque, Quetzaltenango, Gvatemala
CTG SKCG Zračna luka Rafael Núñez Cartagena, Kolumbija
CTH KMQS Zračna luka Chester County G. O. Carlson (FAA: MQS) Coatesville, Pennsylvania, SAD
CTI FNCV Zračna luka Cuito Cuanavale Cuito Cuanavale, Angola
CTK Zračna luka Canton (FAA: 7G9) Canton, Južna Dakota, SAD
CTL YBCV Zračna luka Charleville Charleville, Queensland, Australija
CTM MMCM Zračna luka Chetumal Chetumal, Quintana Roo, Meksiko
CTN YCKN Zračna luka Cooktown Cooktown, Queensland, Australija
CTO Zračna luka Calverton (FAA: 3C8) Calverton, Novi York, SAD
CTP SNCP Zračna luka Carutapera Carutapera, Maranhão, Brazil
CTQ SSVP Zračna luka Do Palmar Santa Vitória, Rio Grande do Sul, Brazil
CTR Zračna luka Cattle Creek Cattle Creek, Sjeverni teritorij, Australija
CTS RJCC Zračna luka Chitose Sapporo, Hokkaido, Japan
CTT LFMQ Zračna luka Le Castellet Le Castellet, Francuska
CTU ZUUU Zračna luka Chengdu Shuangliu Chengdu, Sichuan, Kina
CTW Zračna luka Cottonwood (FAA: P52) Cottonwood, Arizona, SAD
CTX Zračna luka Cortland County (Chase Field, FAA: N03) Cortland, Novi York, SAD
CTY KCTY Zračna luka Cross City Cross City, Florida, SAD
CTZ KCTZ Zračna luka Sampson County Clinton, Sjeverna Karolina, SAD
CU
Sadržaj: CA CB CC CD CE CF CG CH CI CJ CK CL CM CN CO CP CQ CR CS CT CU CV CW CX CY CZ Na vrh stranice
CUA Zračna luka Ciudad Constitución Ciudad Constitución, Baja Kalifornija Sur, Meksiko
CUB KCUB Zračna luka Columbia Owens Downtown Columbia, Južni Carolina, SAD
CUC SKCC Zračna luka Camilo Daza Cúcuta, Kolumbija
CUD YCDR Zračna luka Caloundra Caloundra, Queensland, Australija
CUE SECU Zračna luka Mariscal Lamar Cuenca, Ekvador
CUF LIMZ Zračna luka Levaldigi Cuneo, Italija
CUG YCUA Zračna luka Cudal Cudal, Novi Južni Wales, Australija
CUH KCUH Zračna luka Cushing Cushing, Oklahoma, SAD
CUI Zračna luka Currillo Currillo, Kolumbija
CUJ Zračna luka Culion Culion, Palawan, Filipini
CUK Zračna luka Caye Caulker Caye Caulker, Belize
CUL MMCL Zračna luka Federal de Bachigualato Culiacán, Sinaloa, Meksiko
CUM SVCU Zračna luka Antonio José de Sucre Cumana, Venezuela
CUN MMUN Zračna luka Cancún Cancún, Quintana Roo, Meksiko
CUO SKCR Zračna luka Caruru Caruru, Kolumbija
CUP SVCP Zračna luka General José Francisco Bermúdez Carúpano, Venezuela
CUQ YCOE Zračna luka Coen Coen, Queensland, Australija
CUR TNCC Zračna luka Hato pored Willemstada, Curaçao, Nizozemski Antili
CUS Columbus (FAA: 0NM0) Columbus, Novi Meksiko, SAD
CUT SAZW Zračna luka Cutral Có Cutral Có, Neuquén, Argentina
CUU MMCU Zračna luka General Roberto Fierro Villalobos Chihuahua, Chihuahua, Meksiko
CUV SVCG Zračna luka El Cubo Casigua, Venezuela
CUX Zračna luka Cuddihy Field (FAA: 07TE) Corpus Christi, Teksas, SAD
CUY YCUE Zračna luka Cue Cue, Zapadna Australija, Australija
CUZ SPZO Zračna luka Alejandro Velasco Astete Cusco, Regija Cusco, Peru
CV
Sadržaj: CA CB CC CD CE CF CG CH CI CJ CK CL CM CN CO CP CQ CR CS CT CU CV CW CX CY CZ Na vrh stranice
CVB Zračna luka Chungribu Chungribu, Papua Nova Gvineja
CVC YCEE Zračna luka Cleve Cleve, Južni Australija, Australija
CVE SKCV Zračna luka Covenas Covenas, Kolumbija
CVF LFLJ Zračna luka Courchevel Courchevel, Francuska
CVG KCVG Zračna luka Cincinnati/Northern Kentucky Hebron, Kentucky (pored Cincinnati, Ohio), SAD
CVH Zračna luka Caviahue Caviahue, Neuquén, Argentina
CVI Zračna luka Caleta Olivia Caleta Olivia, Santa Cruz, Argentina
CVJ MMCB Zračna luka General Mariano Matamoros Cuernavaca, Morelos, Meksiko
CVL Zračna luka Cape Vogel Cape Vogel, Papua-Novi Gvineja
CVM MMCV Zračna luka General Pedro J. Méndez National Ciudad Victoria, Tamaulipas, Meksiko
CVN KCVN Zračna luka Clovis Clovis, Novi Meksiko, SAD
CVO KCVO Zračna luka Corvallis Corvallis, Oregon, SAD
CVQ YCAR Zračna luka Carnarvon Carnarvon, Zapadna Australija, Australija
CVS KCVS Vojna zrakoplovna baza Cannon Clovis, Novi Meksiko, SAD
CVT EGBE Zračna luka Coventry Coventry, West Midlands, Engleska, Ujedinjeno Kraljevstvo
CVU LPCR Zračna luka Corvo Island Corvo Island, Azori, Portugal
CW
Sadržaj: CA CB CC CD CE CF CG CH CI CJ CK CL CM CN CO CP CQ CR CS CT CU CV CW CX CY CZ Na vrh stranice
CWA KCWA Zračna luka Central Wisconsin Mosinee, Wisconsin, SAD
CWB SBCT Zračna luka Afonso Pena Curitiba, Paraná, Brazil
CWC UKLN Zračna luka Chernovtsy Chernovtsy, Ukrajina
CWF KCWF Zračna luka Chennault Lake Charles, Louisiana, SAD
CWI KCWI Zračna luka Clinton Clinton, Iowa, SAD
CWL EGFF Zračna luka Cardiff Cardiff, Wales, Ujedinjeno Kraljevstvo
CWP Zračna luka Campbellpore Campbellpore, Pakistan
CWR YCWI Zračna luka Cowarie Cowarie, Južni Australija, Australija
CWS Zračna luka Center Island (FAA: 78WA) Center Island, Washington, SAD
CWT YCWR Zračna luka Cowra Cowra, Novi Južni Wales, Australija
CWW YCOR Zračna luka Corowa Corowa, Novi Južni Wales, Australija
CX
Sadržaj: CA CB CC CD CE CF CG CH CI CJ CK CL CM CN CO CP CQ CR CS CT CU CV CW CX CY CZ Na vrh stranice
CXA SVCD Zračna luka Caicara de Orinoco Caicara de Orinoco, Venezuela
CXB VGCB Zračna luka Cox's Bazar Cox's Bazar, Bangladeš
CXC Zračna luka Chitina Chitina, Aljaska, SAD
CXF PACX Zračna luka Coldfoot Coldfoot, Aljaska, SAD
CXH CYHC [ [Hidro-baza Coal]] Vancouver, Britanska Kolumbija, Kanada
CXI PLCH Zračna luka Cassidy Božićni otok, Kiribati
CXJ SBCX Zračna luka Aeroporto Hugo Cantergiani Caxias do Sul, Rio Grande do Sul, Brazil
CXL KCXL Zračna luka Calexico Calexico, Kalifornija, SAD
CXM FNCX Zračna luka Camaxilo Camaxilo, Angola
CXN HCMC Zračna luka Candala Candala, Somalija
CXO KCXO Zračna luka Lone Star Houston, Teksas, SAD
CXP WIHL Zračna luka Tunggul Wulung Cilacap, Java (otok), Indonezija
CXQ YCRK Zračna luka Christmas Creek Christmas Creek Station, Zapadna Australija, Australija
CXR VVCR Zračna luka Cam Ranh Cam Ranh, Khanh Hoa, Vijetnam
CXT YCHT Zračna luka Charters Towers Charters Towers, Queensland, Australija
CXY MYCC Zračna luka Cat Cay Cat Cay, Bimini (otok), Bahami
CY
Sadržaj: CA CB CC CD CE CF CG CH CI CJ CK CL CM CN CO CP CQ CR CS CT CU CV CW CX CY CZ Na vrh stranice
CYA MTCA Zračna luka Les Cayes Les Cayes, Haiti
CYB MWCB Zračna luka Gerrard Smith Cayman Brac, Kajmanski otoci
CYC Zračna luka Caye Chapel Caye Chapel, Belize
CYF PACK Zračna luka Chefornak (FAA: CFK) Chefornak, Aljaska, SAD
CYG YCRG Zračna luka Corryong Corryong, Victoria, Australija
CYI RCKU Zračna luka Chiayi Chiayi, Tajvan
CYL Zračna luka Coyoles Coyoles, Honduras
CYM Hidro-baza Chatham Chatham, Aljaska, SAD
CYO MUCL Zračna luka Vilo Acuña Cayo Largo del Sur, Kuba
CYP RPVC Zračna luka Calbayog Calbayog City, Samar, Filipini
CYR SUCA Zračna luka Laguna de Los Patos Colonia, Urugvaj
CYS KCYS Zračna luka Cheyenne (Letilište Jerry Olson) Cheyenne, Wyoming, SAD
CYT PACY Zračna luka Yakataga Cape Yakataga, Aljaska, SAD
CYU RPLO Zračna luka Cuyo Cuyo, Palawan, Filipini
CYW MMCY Zračna luka Captain Rogelio Castillo National Celaya, Guanajuato, Meksiko
CYX UESS Zračna luka Cherskiy Cherskiy, Yakutia, Rusija
CYZ RPUY Zračna luka Cauayan Cauayan City, Isabela, Filipini
CZ
Sadržaj: CA CB CC CD CE CF CG CH CI CJ CK CL CM CN CO CP CQ CR CS CT CU CV CW CX CY CZ Na vrh stranice
CZA MMCT Zračna luka Chichen Itza Chichén Itzá, Yucatán, Meksiko
CZB Zračna luka Carlos Ruhl Cruz Alta, Rio Grande do Sul, Brazil
CZC Zračna luka Copper Center 2 (FAA: Z93) Copper Center, Aljaska, SAD
CZE SVCR Zračna luka José Leonardo Chirinos Santa Ana de Coro, Venezuela
CZF PACZ Cape Romanzof Long Range Radar Station Cape Romanzof, Aljaska, SAD
CZH Zračna luka Corozal Corozal, Belize
CZJ Zračna luka Corazon de Jesus Corazon de Jesus, Panama
CZK KCZK Zračna luka Cascade Locks State Cascade Locks, Oregon, SAD
CZL DABC Zračna luka Mohamed Boudiaf Constantine, Alžir
CZM MMCZ Zračna luka Cozumel Cozumel, Quintana Roo, Meksiko
CZN Zračna luka Chisana Chisana, Aljaska, SAD
CZO Zračna luka ChistoKina ChistoKina, Aljaska, SAD
CZP Hidro-baza Cape Pole (FAA: Z71) Cape Pole, Aljaska, SAD
CZS SBCZ Zračna luka Cruzeiro do Sul Cruzeiro do Sul, Acre, Brazil
CZT KCZT Zračna luka Dimmit County Carrizo Springs, Teksas, SAD
CZU SKCZ Las Brujas Corozal, Kolumbija
CZW EPCH Zračna luka Rudniki Częstochowa, Poljska
CZX ZSCG Zračna luka Changzhou Benniu Changzhou, Jiangsu, Kina
CZY YUNY Zračna luka Cluny Cluny, Queensland, Australija

Vanjske poveznice[uredi VE | uredi]

Izvori[uredi VE | uredi]