Dodatak:Popis zračnih luka po IATA kodu: L

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Popis zračnih luka po IATA kodovima: A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z


L[uredi VE | uredi]

IATA ICAO Ime zračne luke Blizina mjesta kojem služi
LA
Sadržaj: LA LB LC LD LE LF LG LH LI LJ LK LL LM LN LO LP LQ LR LS LT LU LV LW LX LY LZ Na vrh stranice
LAA KLAA Zračna luka Lamar Lamar, Colorado, SAD
LAB Zračna luka Lablab Lablab, Papua Nova Gvineja
LAC Zračna luka Layang Layang Layang Layang, Sabah, Malezija
LAD FNLU Zračna luka 4 de Fevereiro Luanda, Angola
LAE AYNZ Zračna luka Lae Nadzab Lae, Papua Nova Gvineja, Papua Nova Gvineja
LAF KLAF Zračna luka Purdue University West Lafayette, Indijana, SAD
LAG Zračna luka La Guaira La Guaira, Venezuela
LAH Zračna luka Labuha Labuha, Indonezija
LAI LFRO Zračna luka Lannion - Côte de Granit Lannion, Francuska
LAJ SBLJ Zračna luka Lages Lages, Santa Catarina, Brazil
LAK CYKD Zračna luka Aklavik Aklavik, Northwest Territories, Kanada
LAL KLAL Zračna luka Lakeland Linder Lakeland, Florida, SAD
LAM KLAM Zračna luka Los Alamos Los Alamos, Novi Meksiko, SAD
LAN KLAN Zračna luka Lansing Capital City Lansing, Michigan, SAD
LAO RPLI Zračna luka Laoag Laoag City, Ilocos Norte, Filipini
LAP MMLP Zračna luka Manuel Márquez de León La Paz, Baja Kalifornija Sur, Meksiko
LAQ HLLQ Zračna luka La Braq Al Bayda', Libija
LAR KLAR Zračna luka Laramie Laramie, Wyoming, SAD
LAS KLAS Zračna luka McCarran Las Vegas, Nevada, SAD
LAU HKLU Zračna luka Mwana Lamu, Kenija
LAV Zračna luka Lalomalava Lalomalava, Samoa
LAW KLAW Zračna luka Lawton-Fort Sill Lawton, Oklahoma, SAD
LAX KLAX Zračna luka Los Angeles Los Angeles, Kalifornija, SAD
LAY FALY Zračna luka Ladysmith Ladysmith, KwaZulu-Natal, Južna Afrika
LAZ SBLP Zračna luka Bom Jesus da Lapa Bom Jesus da Lapa, Bahia, Brazil
LB
Sadržaj: LA LB LC LD LE LF LG LH LI LJ LK LL LM LN LO LP LQ LR LS LT LU LV LW LX LY LZ Na vrh stranice
LBA EGNM Zračna luka Leeds Bradford Leeds / Bradford, Zapadni Yorkshire, Engleska, Ujedinjeno Kraljevstvo
LBB KLBB Zračna luka Lubbock Preston Smith Lubbock, Teksas, SAD
LBC EDHL Zračna luka Lübeck (Blankensee ) Lübeck (pored Hamburga), Schleswig-Holstein, Njemačka
LBD UTDL Zračna luka Khudzhand Khudzhand, Tadžikistan
LBE KLBE Zračna luka Arnold Palmer Latrobe (pored Pittsburgh), Pennsylvania, SAD
LBF KLBF Zračna luka North Platte (Lee Bird Field) North Platte, Nebraska, SAD
LBG LFPB Zračna luka Paris - Le Bourget Le Bourget (pored Pariza), Francuska
LBH Hidro-baza Palm Beach Palm Beach, New Južni Wales, Australija
LBI LFCI Zračna luka Le Sequestre Albi, Francuska
LBJ WATO Zračna luka Komodo (Mutiara II ) Labuan Bajo, Flores Island, Indonezija
LBK Zračna luka Liboi Liboi, Kenija
LBL KLBL Zračna luka Liberal Liberal, Kansas, SAD
LBM Zračna luka Luabo Luabo, Mozambik
LBN Zračna luka Lake Baringo Lake Baringo, Kenija
LBO FZVI Zračna luka Lusambo Lusambo, Demokratska Republika Kongo
LBP Zračna luka Long Banga Long Banga, Sarawak, Malezija
LBQ FOGR Zračna luka Lambarene Lambarene, Gabon
LBR SWLB Zračna luka Lábrea Lábrea, Amazonas (federalna brazilska država), Brazil
LBS NFNL Zračna luka Labasa Labasa, Fidži
LBT KLBT Zračna luka Lumberton Lumberton, Sjeverna Carolina, SAD
LBU WBKL Zračna luka Labuan Labuan, Sabah, Malezija
LBV FOOL Zračna luka Leon M'Ba Libreville, Gabon
LBW WRLB Zračna luka Juvai Semaring (Long Bawan ) Long Bawan, Istočni Kalimantan, Indonezija
LBX RPLU Zračna luka Lubang Lubang, Occidental Mindoro, Filipini
LBY LFRE Zračna luka La Baule-Escoublac (Montoir ) La Baule-Escoublac, Francuska
LBZ FNLK Zračna luka Lukapa Lukapa, Angola
LC
Sadržaj: LA LB LC LD LE LF LG LH LI LJ LK LL LM LN LO LP LQ LR LS LT LU LV LW LX LY LZ Na vrh stranice
LCA LCLK Zračna luka Larnaca Larnaca, Cipar
LCB Zračna luka Pontes e Lacerda Pontes e Lacerda, Mato Grosso, Brazil
LCC LIBN Zračna luka Galatina Lecce, Italija
LCD FALO Zračna luka Louis Trichardt Louis Trichardt, Južna Afrika
LCE MHLC Zračna luka Golosón La Ceiba, Honduras
LCF Zračna luka Río Dulce (Las Vegas ) Río Dulce, Izabal, Gvatemala
LCG LECO Zračna luka La Coruña La Coruña, Španjolska
LCH KLCH Zračna luka Lake Charles Lake Charles, Louisiana, SAD
LCI KLCI Zračna luka Laconia Laconia, New Hampshire, SAD
LCJ EPLL Zračna luka Lódz Wladyslaw Reymont Lódz, Poljska
LCK KLCK Zračna luka Rickenbacker Columbus, Ohio, SAD
LCL MULM Zračna luka La Coloma La Coloma, Kuba
LCM SACC Zračna luka La Cumbre La Cumbre, Córdoba, Argentina
LCN YBLC Zračna luka Balcanoona Balcanoona, Južna Australija, Australija
LCO FCBL Zračna luka Lague Lague, Republika Kongo
LCP Zračna luka Loncopué Loncopué, Neuquén, Argentina
LCQ KLCQ Zračna luka Lake City Lake City, Florida, SAD
LCR Zračna luka La Chorrera La Chorrera, Kolumbija
LCS Zračna luka Las Canas Las Canas, Kostarika
LCV LIQL Zračna luka Tassignano Lucca, Italija
LCX ZSLO Zračna luka Guanzaishan Longyan, Fujian, Kina
LCY EGLC Zračna luka London City London, Engleska, Ujedinjeno Kraljevstvo
LD
Sadržaj: LA LB LC LD LE LF LG LH LI LJ LK LL LM LN LO LP LQ LR LS LT LU LV LW LX LY LZ Na vrh stranice
LDA VEMH Zračna luka Malda Malda, Indija
LDB SBLO Zračna luka Londrina Londrina, Paraná, Brazil
LDC YLIN Zračna luka Lindeman Island Lindeman Island, Queensland, Australija
LDE LFBT Zračna luka Tarbes - Lourdes Pyrenees Lourdes, Francuska
LDG ULAL Zračna luka Leshukonskoye Leshukonskoye, Rusija
LDH YLHI Zračna luka Lord Howe Island Lord Howe Island, Novi Južni Wales, Australija
LDI HTLI Zračna luka Kikwetu Lindi, Tanzanija
LDJ KLDJ Zračna luka Linden Linden, New Jersey, SAD
LDK ESGL Zračna luka Lidköping-Hovby Lidköping, Švedska
LDM KLDM Zračna luka Mason County Ludington, Michigan, SAD
LDN VNLD Zračna luka Lamidanda Lamidanda, Nepal
LDO Zračna luka Ladouanie Ladouanie, Surinam
LDR Zračna luka Lodar Lodar, Jemen
LDU WBKD Zračna luka Lahad Datu Lahad Datu, Sabah, Malezija
LDV LFRJ Zračna luka Landivisiau Landivisiau, Francuska
LDW Zračna luka Lansdowne Lansdowne, Zapadna Australija, Australija
LDX SOOM Zračna luka St-Laurent du Maroni St-Laurent du Maroni, Francuska Gvajana
LDY EGAE Zračna luka City of Derry (Londonderry Eglinton ) Zračna luka Derry, Sjeverna Irska
LDZ Zračna luka Londolozi Londolozi, Južna Afrika
LE
Sadržaj: LA LB LC LD LE LF LG LH LI LJ LK LL LM LN LO LP LQ LR LS LT LU LV LW LX LY LZ Na vrh stranice
LEA YPLM Zračna luka Learmonth (RAAF Learmonth) Exmouth, Zapadna Australija, Australija
LEB KLEB Zračna luka Lebanon Lebanon, New Hampshire, SAD
LEC SBLE Zračna luka Chapada Diamantina Lençõis, Bahia, Brazil
LED ULLI Zračna luka Pulkovo Sankt-Peterburg, Rusija
LEE KLEE Zračna luka Leesburg Leesburg, Florida, SAD
LEF FXLK Zračna luka Lebakeng Lebakeng, Lesotho
LEG Zračna luka Aleg Aleg, Mauritanija
LEH LFOH Zračna luka Le Havre Octeville Le Havre, Francuska
LEI LEAM Zračna luka Almería Almería, Španjolska
LEJ EDDP Zračna luka Leipzig/Halle Leipzig, Njemačka
LEK GULB Zračna luka Tata (Labé ) Labé, Gvineja
LEL YLEV Zračna luka Lake Evella Gapuwiyak (Lake Evella), Sjeverni teritorij, Australija
LEM KLEM Zračna luka Lemmon Lemmon, Južni Dakota, SAD
LEN LELN Zračna luka León León, Španjolska
LEO Zračna luka Lekoni Lekoni, Gabon
LEP SNDN Zračna luka Leopoldina Leopoldina, Minas Gerais, Brazil
LEQ EGHC Zračna luka Land's End Land's End, Cornwall, Engleska, Ujedinjeno Kraljevstvo
LER YLST Zračna luka Leinster Leinster, Zapadna Australija, Australija
LES FXLS Zračna luka Lesobeng Lesobeng, Lesotho
LET SKLT Zračna luka Alfredo Vásquez Cobo Leticia, Kolumbija
LEU LESU Zračna luka Seo de Urgel Seo de Urgel, Španjolska
LEV NFNB Letilište Levuka Bureta, Ovalau Island, Fidži
LEW KLEW Zračna luka Auburn/Lewiston Auburn/Lewiston, Maine, SAD
LEX KLEX Zračna luka Blue Grass Lexington, Kentucky, SAD
LEY EHLE Zračna luka Lelystad Lelystad, Nizozemska
LEZ MHLE Zračna luka La Esperanza La Esperanza, Honduras
LF
Sadržaj: LA LB LC LD LE LF LG LH LI LJ LK LL LM LN LO LP LQ LR LS LT LU LV LW LX LY LZ Na vrh stranice
LFI KLFI Vojna zrakoplovna baza Langley Hampton, Virginia, SAD
LFK KLFK Zračna luka Angelina County Lufkin, Teksas, SAD
LFM OISR Zračna luka Lamerd Lamerd, Iran
LFN KLHZ Zračna luka Triangle North (Franklin County ) (FAA: LHZ) Louisburg, North Carolina, SAD
LFO HAKL Zračna luka Kelafo (Kelafo ) Kelafo, Etiopija
LFP YLFD Zračna luka Lakefield Lakefield, Queensland, Australija
LFR SVLF Zračna luka La Fria La Fria, Venezuela
LFT KLFT Zračna luka Lafayette Lafayette, Louisiana, SAD
LFW DXXX Zračna luka Lomé-Tokoin Lomé, Togo
LG
Sadržaj: LA LB LC LD LE LF LG LH LI LJ LK LL LM LN LO LP LQ LR LS LT LU LV LW LX LY LZ Na vrh stranice
LGA KLGA Zračna luka LaGuardia New York City, SAD
LGB KLGB Zračna luka Long Beach Long Beach, Kalifornija, SAD
LGC KLGC Zračna luka LaGrange-Callaway LaGrange, Georgia, SAD
LGD KLGD Zračna luka La Grande/Union County La Grande, Oregon, SAD
LGE Zračna luka Lake Gregory Lake Gregory, Zapadna Australija, Australija
LGF KLGF Letilište Laguna Army Yuma Proving Ground, Arizona, SAD
LGG EBLG Zračna luka Liège (Bierset ) Liège, Wallonia, Belgija
LGH YLEC Zračna luka Leigh Creek Leigh Creek, Južna Australija, Australija
LGI MYLD Zračna luka Deadman's Cay Deadman's Cay, Long Island, Bahami
LGK WMKL Zračna luka Langkawi Langkawi, Kedah, Malezija
LGL WBGF Zračna luka Long Lellang Long Lellang, Sarawak, Malezija
LGM Zračna luka Laiagam Laiagam, Papua Nova Gvineja
LGN Zračna luka Linga Linga Linga Linga, Papua Nova Gvineja
LGO EDWL Zračna luka Langeoog Langeoog, Donja Saska, Njemačka
LGP RPLP Zračna luka Legazpi Legazpi City, Albay, Filipini
LGQ SENL Zračna luka Lago Agrio Nueva Loja, Ekvador
LGR SCHR Zračna luka Cochrane Cochrane, Čile
LGS SAMM Zračna luka Comodoro D. Ricardo Salomón (Malargüe ) Malargüe, Mendoza, Argentina
LGT SKGA Zračna luka Las Gaviotas Las Gaviotas, Vichada, Kolumbija
LGU KLGU Zračna luka Logan-Cache Logan, Utah, SAD
LGW EGKK Zračna luka London Gatwick London, Engleska, Ujedinjeno Kraljevstvo
LGX HCMJ Zračna luka Lugh Ganane Lugh Ganane, Somalija
LGY Zračna luka Lagunillas Lagunillas, Zulia, Venezuela
LGZ Zračna luka Leguizamo Puerto Leguizamo, Kolumbija
LH
Sadržaj: LA LB LC LD LE LF LG LH LI LJ LK LL LM LN LO LP LQ LR LS LT LU LV LW LX LY LZ Na vrh stranice
LHA EDTL Zračna luka Black Forest (Lahr ) Lahr, Baden-Württemberg, Njemačka
LHE OPLA Zračna luka Allama Iqbal Lahore, Pakistan
LHG YLRD Zračna luka Lightning Ridge Lightning Ridge, Novi Južni Wales, Australija
LHI WAJL Zračna luka Lereh Lereh, Indonezija
LHK ZHGH Zračna luka Guanghua Guanghua, Hubei, Kina
LHN RCLS Zračna luka Lishan Lishan, Taiwan
LHP Zračna luka Lehu Lehu, Papua Nova Gvineja
LHR EGLL Zračna luka London Heathrow London, Engleska, Ujedinjeno Kraljevstvo
LHS SAVH Zračna luka Las Heras Las Heras, Santa Cruz, Argentina
LHV KLHV Memorijalna zračna luka William T. Piper Lock Haven, Pennsylvania, SAD
LHW ZLAN Zračna luka Lanzhou City Lanzhou, Gansu, Kina
LI
Sadržaj: LA LB LC LD LE LF LG LH LI LJ LK LL LM LN LO LP LQ LR LS LT LU LV LW LX LY LZ Na vrh stranice
LIA ZULP Zračna luka Liangping Liangping, Chongqing, Kina
LIB Zračna luka Limbunya Limbunya, Sjeverni teritorij, Australija
LIC KLIC Zračna luka Limon Limon, Colorado, SAD
LID EHVB Zračna luka Valkenburg Leiden, Nizozemska
LIE FZFA Zračna luka Libenge Libenge, Demokratska Republika Kongo
LIF NWWL Zračna luka Ouanaham Lifou, Loyalty Islands, Nova Kaledonija
LIG LFBL Zračna luka Bellegarde Limoges, Francuska
LIH PHLI Zračna luka Lihue Lihue, Hawaii, SAD
LII WAJM Zračna luka Mulia Mulia, Indonezija
LIK Zračna luka Likiep Likiep Atoll, Maršalovi Otoci
LIL LFQQ Zračna luka Lille Lesquin Lille, Francuska
LIM SPIM Zračna luka Jorge Chavez Callao (pored Lima), Peru
LIN LIML Zračna luka Linate Milan, Italija
LIO MRLM Zračna luka Puerto Limón Puerto Limón, Kostarika
LIP SBLN Zračna luka Lins Lins, São Paulo, Brazil
LIQ FZGA Zračna luka Lisala Lisala, Demokratska Republika Kongo
LIR MRLB Zračna luka Daniel Oduber Quiros Liberia, Kostarika
LIS LPPT Zračna luka Portela Lisbon, Portugal
LIT KLIT Zračna luka Little Rock National (Adams Field) Little Rock, Arkansas, SAD
LIU Zračna luka Linosa Heliodrom Linosa, Linosa Island, Italija
LIV Zračna luka Livengood Camp (FAA: 4AK) Livengood, Aljaska, SAD
LIW VYLK Zračna luka Loikaw Loikaw, Mjanma
LIX FWLK Zračna luka Likoma Island (Likoma ) Likoma Island, Malavi
LIY KLHW Letilište MidCoast at Wright Army (FAA: LHW) Fort Stewart, Hinesville, Georgia, SAD
LIZ Zračna luka Loring (was Loring AFB) (FAA: ME16) Limestone, Maine, SAD
LJ
Sadržaj: LA LB LC LD LE LF LG LH LI LJ LK LL LM LN LO LP LQ LR LS LT LU LV LW LX LY LZ Na vrh stranice
LJA FZVA Zračna luka Lodja Lodja, Demokratska Republika Kongo
LJG ZPLJ Zračna luka Lijiang Lijiang City, Yunnan, Kina
LJN KLBX Zračna luka Brazoria County (FAA: LBX) Angleton / Lake Jackson, Teksas, SAD
LJU LJLJ Zračna luka Brnik Ljubljana, Slovenija
LK
Sadržaj: LA LB LC LD LE LF LG LH LI LJ LK LL LM LN LO LP LQ LR LS LT LU LV LW LX LY LZ Na vrh stranice
LKA WRKL Zračna luka Gewayenta Larantuka, Indonezija
LKB NFNK Zračna luka Lakeba Island Lakeba Island, Fidži
LKC Zračna luka Lekana Lekana, Republika Kongo
LKD YLND Zračna luka Lakeland Downs Lakeland Downs, Queensland, Australija
LKE Hidro-baza Kenmore (FAA: W55) Seattle, Washington, SAD
LKG HKLK Zračna luka Lokichoggio Lokichoggio, Kenija
LKK PAKL Zračna luka Kulik Lake Kulik Lake, Bristol Bay Borough, Aljaska, SAD
LKL ENNA Zračna luka Lakselv , Banak Lakselv, Norveška
LKN ENLK Zračna luka Leknes Leknes, Norveška
LKO VILK Zračna luka Amausi Lucknow, Indija
LKP KLKP Zračna luka Lake Placid Lake Placid, New York, SAD
LKR Zračna luka Las Khoreh Las Khoreh, Somalija
LKT Zračna luka Lakota Lakota, Obala Bjelokosti
LKU Zračna luka Lake Rudolf Lake Rudolf, Kenija
LKV KLKV Zračna luka Lake County Lakeview, Oregon, SAD
LKY HTLM Zračna luka Lake Manyara Lake Manyara, Tanzanija
LKZ EGUL RAF Lakenheath Lakenheath, Engleska, Ujedinjeno Kraljevstvo
LL
Sadržaj: LA LB LC LD LE LF LG LH LI LJ LK LL LM LN LO LP LQ LR LS LT LU LV LW LX LY LZ Na vrh stranice
LLA ESPA Zračna luka Luleå (Kallax ) Luleå, Švedska
LLE FAMN Zračna luka Malelane Malelane, Južna Afrika
LLG YCGO Zračna luka Chillagoe Chillagoe, Queensland, Australija
LLH Zračna luka Las Limas Las Limas, Honduras
LLI HALL Zračna luka Lalibela Lalibela, Etiopija
LLJ VGLM Zračna luka Lalmonirhat Lalmonirhat, Bangladeš
LLU BGAP Heliodrom Alluitsup Paa Alluitsup Paa, Grenland
LLL Zračna luka Lissadell Lissadell, Zapadna Australija, Australija
LLM Zračna luka Long Lama Long Lama, Sarawak, Malezija
LLN Zračna luka Kelila Kelila, Indonezija
LLP Zračna luka Linda Downs Linda Downs, Queensland, Australija
LLS SATK Zračna luka Alferez Armando Rodriguez Las Lomitas, Formosa, Argentina
LLW FWKI Zračna luka Lilongwe (Kumuzu ) Lilongwe, Malavi
LLX KCDA Zračna luka Caledonia County (FAA: CDA) Lyndonville, Vermont, SAD
LLY KVAY Zračna luka Južni Jersey (FAA: VAY) Mount Holly, New Jersey, SAD
LM
Sadržaj: LA LB LC LD LE LF LG LH LI LJ LK LL LM LN LO LP LQ LR LS LT LU LV LW LX LY LZ Na vrh stranice
LMA Zračna luka Lake Minchumina (FAA: MHM) Lake Minchumina, Aljaska, SAD
LMB FWSM Zračna luka Salima Salima, Malavi
LMC Zračna luka La Macarena La Macarena, Kolumbija
LMD Zračna luka Los Menucos Los Menucos, Río Negro, Argentina
LME LFRM Zračna luka Le Mans Arnage Le Mans, Francuska
LMG Zračna luka Lamassa Lamassa, Papua Nova Gvineja
LMH Zračna luka Limón Limón, Colón, Honduras
LMI Zračna luka Lumi Lumi, Papua Nova Gvineja
LML Zračna luka Lae Lae Atoll, Maršalovi Otoci
LMM MMLM Zračna luka Federal del Valle del Fuerte Los Mochis, Sinaloa, Meksiko
LMN WBGJ Zračna luka Limbang Limbang, Sarawak, Malezija
LMO EGQS Zračna luka RAF Lossiemouth Lossiemouth, Škotska, Ujedinjeno Kraljevstvo
LMP LICD Zračna luka Lampedusa Lampedusa, Italija
LMQ HLMB Zračna luka Marsa Brega Marsa Brega, Libija
LMR FALC Zračna luka Finsch Mine Lime Acres, Južna Afrika
LMS KLMS Zračna luka Louisville Winston County Louisville, Mississippi, SAD
LMT KLMT Zračna luka Klamath Falls Klamath Falls, Oregon, SAD
LMX Zračna luka Lopez de Micay Lopez de Micay, Kolumbija
LMY Zračna luka Lake Murray Lake Murray, Papua Nova Gvineja
LMZ Zračna luka Palma Palma, Mozambik
LN
Sadržaj: LA LB LC LD LE LF LG LH LI LJ LK LL LM LN LO LP LQ LR LS LT LU LV LW LX LY LZ Na vrh stranice
LNA KLNA Zračna luka Palm Beach County Park West Palm Beach, Florida, SAD
LNB NVSM Zračna luka Lamen Bay Lamen Bay, Epi Island, Shéfa Province, Vanuatu
LNC Zračna luka Lengbati Lengbati, Papua Nova Gvineja
LND KLND Letilište Hunt Lander, Wyoming, SAD
LNE NVSO Zračna luka Lonorore Lonorore, Pentecost Island, Pénama Province, Vanuatu
LNF Zračna luka Munbil Munbil, Papua Nova Gvineja
LNG Zračna luka Lese Lese, Papua Nova Gvineja
LNH YLKN Zračna luka Lake Nash Lake Nash, Sjeverni teritorij, Australija
LNI PALN Zračna luka Lonely (FAA: AK71) Lonely, North Slope Borough, Aljaska, SAD
LNJ ZPLC Zračna luka Lincang Lincang, Yunnan, Kina
LNK KLNK Zračna luka Lincoln Lincoln, Nebraska, SAD
LNM Zračna luka Langimar Langimar, Papua Nova Gvineja
LNN KLNN Zračna luka Willoughby Lost Nation Willoughby, Ohio, SAD
LNO YLEO Zračna luka Leonora Leonora, Zapadna Australija, Australija
LNP KLNP Zračna luka Lonesome Pine Wise, Virginia, SAD
LNQ Zračna luka Loani Loani, Papua Nova Gvineja
LNR KLNR Zračna luka Tri-County Lone Rock, Wisconsin, SAD
LNS KLNS Zračna luka Lancaster Lancaster, Pennsylvania, SAD
LNV AYKY Zračna luka Lihir Island Londolovit, Lihir Island, Papua Nova Gvineja
LNX Zračna luka Smolensk Smolensk, Rusija
LNY PHNY Zračna luka Lanai Lanai City, Hawaii, SAD
LNZ LOWL Zračna luka Linz (Blue Danube ) Linz, Austria
LO
Sadržaj: LA LB LC LD LE LF LG LH LI LJ LK LL LM LN LO LP LQ LR LS LT LU LV LW LX LY LZ Na vrh stranice
LOA YLOR Zračna luka Lorraine Lorraine, Queensland, Australija
LOB Zračna luka Los Andes Los Andes, Čile
LOC YLOK Zračna luka Lock Lock, Južni Australija, Australija
LOD NVSG Zračna luka Longana (Ambae ) Longana, Ambae Island, Pénama Province, Vanuatu
LOE VTUL Zračna luka Loei Loei, Tajland
LOF Zračna luka Loen Loen, Maršalovi Otoci
LOH SETM Zračna luka Camilo Ponce Enriquez Loja, Ekvador
LOI Zračna luka Helmuth Baungartem Lontras, Santa Catarina, Brazil
LOK HKLO Zračna luka Lodwar Lodwar, Kenija
LOL KLOL Letilište Derby Lovelock, Nevada, SAD
LOM Zračna luka Francisco P.V. y R. Lagos de Moreno, Jalisco, Meksiko
LON Svi aerodromi London, Engleska, Ujedinjeno Kraljevstvo
LOO DAUL Zračna luka Laghouat (L'Mekrareg ) Zračna luka Laghouat, Alžir
LOQ FBLO Zračna luka Lobatse Lobatse, Bocvana
LOR KLOR Heliodrom Lowe Army (Fort Rucker) Fort Rucker / Ozark, Alabama, SAD
LOS DNMM Zračna luka Murtala Mohammed Lagos, Nigerija
LOT KLOT Zračna luka Lewis University Chicago / Romeoville, Illinois, SAD
LOU KLOU Letilište Bowman Louisville, Kentucky, SAD
LOV MMMV Zračna luka Venustiano Carranza Monclova, Coahuila, Meksiko
LOW KLKU Zračna luka Louisa County (Letilište Freeman) (FAA: LKU) Louisa, Virginia, SAD
LOX Zračna luka Los Tablones Los Tablones, El Progreso, Guatemala
LOY HKLY Zračna luka Loyangalani Loyangalani, Kenija
LOZ KLOZ Zračna luka London-Corbin (Letilište Magee) London, Kentucky, SAD
LP
Sadržaj: LA LB LC LD LE LF LG LH LI LJ LK LL LM LN LO LP LQ LR LS LT LU LV LW LX LY LZ Na vrh stranice
LPA GCLP Zračna luka Gran Canaria Las Palmas, Canary Islands, Španjolska
LPB SLLP Zračna luka El Alto La Paz, Bolivija
LPC KLPC Zračna luka Lompoc Lompoc, Kalifornija, SAD
LPD SKLP Zračna luka La Pedrera La Pedrera, Kolumbija
LPE Zračna luka La Primavera La Primavera, Vichada, Kolumbija
LPG SADL Zračna luka La Plata City La Plata, Buenos Aires, Argentina
LPH Heliodrom Lochgilphead Lochgilphead, Škotska, Ujedinjeno Kraljevstvo
LPI ESSL Zračna luka Linköping SAAB Linköping, Švedska
LPJ SVAS Zračna luka Armando Schwarck Pijiguaos, Venezuela
LPK UUOL Zračna luka Lipetsk Lipetsk, Rusija
LPL EGGP Zračna luka Liverpool John Lennon Liverpool, Engleska, Ujedinjeno Kraljevstvo
LPM NVSL Zračna luka Malekoula Island (Lamap ) Lamap, Malampa, Vanuatu
LPO KPPO La Porte (FAA: PPO) La Porte, Indijana, SAD
LPP EFLP Zračna luka Lappeenranta Lappeenranta, Finska
LPQ VLLB Zračna luka Luang Prabang Luang Prabang, Laos
LPR KLPR Zračna luka Lorain County Lorain / Elyria, Ohio, SAD
LPS Zračna luka Lopez Island (FAA: S31) Lopez Island, Washington, SAD
LPT VTCL Zračna luka Lampang Lampang, Tajland
LPU WRLP Zračna luka Long Apung Long Apung, Indonezija
LPX EVLA Zračna luka Liepaya Liepaya, Latvija
LPY LFHP Zračna luka Loudes Le Puy-en-Velay / Loudes, Haute-Loire, Francuska
LQ
Sadržaj: LA LB LC LD LE LF LG LH LI LJ LK LL LM LN LO LP LQ LR LS LT LU LV LW LX LY LZ Na vrh stranice
LQK KLQK Zračna luka Pickens County Pickens, Južni Carolina, SAD
LQM SKLG Zračna luka Caucayá Puerto Leguízamo, Kolumbija
LQN OAQN Zračna luka Qala i Naw Qala i Naw, Afganistan
LQR KLQR Zračna luka Larned-Pawnee County Larned, Kansas, SAD
LR
Sadržaj: LA LB LC LD LE LF LG LH LI LJ LK LL LM LN LO LP LQ LR LS LT LU LV LW LX LY LZ Na vrh stranice
LRA LGLR Zračna luka Larisa Larisa, Grčka
LRB FXLR Zračna luka Leribe Leribe, Lesoto
LRD KLRD Zračna luka Laredo Laredo, Teksas, SAD
LRE YLRE Zračna luka Longreach Longreach, Queensland, Australija
LRF KLRF Vojna zrakoplovna baza Little Rock Jacksonville, Arkansas, SAD
LRG OPLL Zračna luka Loralai Loralai, Pakistan
LRH LFBH Zračna luka La Rochelle - Île de Ré La Rochelle / Île de Ré, Charente-Maritime, Francuska
LRI Zračna luka Lorica Lorica, Kolumbija
LRJ KLRJ Zračna luka Le Mars Le Mars, Iowa, SAD
LRL DXNG Zračna luka Niamtougou Niamtougou, Togo
LRM MDLR Zračna luka La Romana (Casa de Campo) La Romana, Dominikanska Republika
LRQ Zračna luka Laurie River Laurie River, Manitoba, Kanada
LRR OISL Zračna luka Larestan Lar, Iran
LRS LGLE Zračna luka Leros Island Leros, Grčka
LRT LFRH Zračna luka Lorient South Brittany Lorient, Francuska
LRU KLRU Zračna luka Las Cruces Las Cruces, New Meksiko, SAD
LRV SVRS Zračna luka Los Roques Los Roques, Venezuela
LS
Sadržaj: LA LB LC LD LE LF LG LH LI LJ LK LL LM LN LO LP LQ LR LS LT LU LV LW LX LY LZ Na vrh stranice
LSA AYKA Zračna luka Losuia (Letilište Kiriwina) Losuia, Kiriwina Island, Papua Nova Gvineja
LSB KLSB Zračna luka Lordsburg Lordsburg, New Meksiko, SAD
LSC SCSE Zračna luka La Florida (Čile) La Serena, Čile
LSE KLSE Zračna luka La Crosse La Crosse, Wisconsin, SAD
LSF KLSF Letilište Lawson Army Fort Benning, Columbus, Georgia, SAD
LSH VYLS Zračna luka Lashio Lashio, Mjanma
LSI EGPB Zračna luka Sumburgh Shetland, Škotska, Ujedinjeno Kraljevstvo
LSJ Zračna luka Long Island Long Island, Papua Nova Gvineja
LSK KLSK Zračna luka Lusk Lusk, Wyoming, SAD
LSL MRLC Zračna luka Los Čiles Los Čiles, Kostarika
LSM WBGD Zračna luka Long Semado Long Semado, Sarawak, Malezija
LSN KLSN Zračna luka Los Banos Los Banos, Kalifornija, SAD
LSO LFOO Zračna luka Talmont Les Sables d'Olonne, Francuska
LSP SVJC Zračna luka Josefa Camejo Las Piedras, Venezuela
LSQ SCGE Zračna luka Maria Dolores Los Ángeles, Biobío, Čile
LSR Lost River 1 (closed 2009) Lost River, Aljaska, SAD
LSS TFFS Zračna luka Terre-de-Haut Terre-de-Haut Island, Les Saintes, Gvadalupa
LST YMLT Zračna luka Launceston Launceston, Tasmania, Australija
LSU WBGU Zračna luka Long Sukang Long Sukang, Sarawak, Malezija
LSV KLSV Vojna zrakoplovna baza Nellis Las Vegas, Nevada, SAD
LSW WITM Zračna luka Malikus Saleh Lhoksumawe, Sumatra, Indonezija
LSX WITL Zračna luka Lhok Sukon Lhok Sukon, Sumatra, Indonezija
LSY YLIS Zračna luka Lismore Lismore, Novi Južni Wales, Australija
LSZ LDLO Zračna luka Mali Losinj Mali Lošinj, Lošinj, Hrvatska
LT
Sadržaj: LA LB LC LD LE LF LG LH LI LJ LK LL LM LN LO LP LQ LR LS LT LU LV LW LX LY LZ Na vrh stranice
LTA FATZ Zračna luka Tzaneen (Letaba ) Tzaneen, Južna Afrika
LTB Zračna luka Latrobe Latrobe, Tasmania, Australija
LTC FTTH Zračna luka Laï Laï, Čad
LTD HLTD Zračna luka Ghadames Ghadames, Libija
LTF Zračna luka Leitre Leitre, Papua Nova Gvineja
LTG VNLT Zračna luka Langtang Langtang, Nepal
LTI ZMAT Zračna luka Altai Altai, Govi-Altai, Mongolija
LTK OSLK Zračna luka Bassel Al-Assad Latakia, Sirija
LTL FOOR Zračna luka Lastourville Lastourville, Gabon
LTM SYLT Zračna luka Lethem Lethem, Gvajana
LTN EGGW Zračna luka London Luton Luton (pored Londona), Engleska, Ujedinjeno Kraljevstvo
LTO MMLT Zračna luka Loreto Loreto, Baja Kalifornija Sur, Meksiko
LTP YLHS Zračna luka Lyndhurst Lyndhurst, Shire of Etheridge, Queensland, Australija
LTQ LFAT Zračna luka Le Touquet-Paris-Plage Le Touquet-Paris-Plage, Francuska
LTR EILT Zračna luka Letterkenny Letterkenny, Ulster, Irska
LTS KLTS Vojna zrakoplovna baza Altus Altus, Oklahoma, SAD
LTT LFTZ Zračna luka La Môle - Saint-Tropez La Môle / Saint-Tropez, Francuska
LTV YLOV Zračna luka Lotus Vale Station Lotus Vale Station, Queensland, Australija
LTW Zračna luka St. Mary's County (FAA: 2W6) Leonardtown, Maryland, SAD
LU
Sadržaj: LA LB LC LD LE LF LG LH LI LJ LK LL LM LN LO LP LQ LR LS LT LU LV LW LX LY LZ Na vrh stranice
LUA VNLK Zračna luka Lukla (Tenzing-Hillary ) Lukla, Nepal
LUB SYLP Zračna luka Lumid Pau Lumid Pau, Gvajana
LUC NFNH Zračna luka Laucala Island Laucala Island, Fidži
LUD FYLZ Zračna luka Luderitz (Diaz Point ) Luderitz, Namibija
LUE LZLU Zračna luka Lučenec Lučenec, Slovačka
LUF KLUF Vojna zrakoplovna baza Luke Glendale, Arizona, SAD
LUG LSZA Zračna luka Lugano Lugano, Agno, Švicarska
LUH VILD Zračna luka Ludhiana Ludhiana, Indija
LUI Zračna luka La Unión La Unión, Honduras
LUJ FALK Zračna luka Lusikisiki Lusikisiki, Južna Afrika
LUK KLUK Zračna luka Cincinnati (LetilišteLunken) Cincinnati, Ohio, SAD
LUL KLUL Letilište Hesler-Noble Laurel, Mississippi, SAD
LUM ZPMS Zračna luka Mangshi Luxi City, Yunnan, Kina
LUN FLLS Zračna luka Lusaka Lusaka, Zambija
LUO FNUE Zračna luka Luena Luena, Moxico Province, Angola
LUP PHLU Zračna luka Kalaupapa Kalaupapa, Hawaii, SAD
LUQ SAOU Zračna luka San Luis San Luis, Argentina
LUR PALU Zračna luka Cape Lisburne LRRS Cape Lisburne, Aljaska, SAD
LUS FZCE Zračna luka Lusanga Lusanga, Demokratska Republika Kongo
LUT YLRS Zračna luka Laura Station Laura Station, Queensland, Australija
LUU YLRA Zračna luka Laura Laura, Queensland, Australija
LUV WAPL Zračna luka Dumatubin Langgur, Kai Islands, Indonezija
LUW WAMW Zračna luka Bubung Luwuk, Central Sulawesi, Indonezija
LUX ELLX Zračna luka Luxembourg-Findel Luxembourg-Findel, Luksemburg
LUY Zračna luka Lushoto Lushoto, Tanzanija
LUZ ZSLS Zračna luka Lushan Lushan District, Jiangxi, Kina
LV
Sadržaj: LA LB LC LD LE LF LG LH LI LJ LK LL LM LN LO LP LQ LR LS LT LU LV LW LX LY LZ Na vrh stranice
LVA LFOV Zračna luka Laval Entrammes Laval, Francuska
LVB SSLI Zračna luka Dos Galpoes Santana do Livramento, Rio Grande do Sul, Brazil
LVD Zračna luka Lime Village (FAA: 2AK) Lime Village, Aljaska, SAD
LVI FLLI Zračna luka Livingstone Livingstone, Zambija
LVK KLVK Zračna luka Livermore Livermore, Kalifornija, SAD
LVL KLVL Zračna luka Lawrenceville/Brunswick Lawrenceville, Virginia, SAD
LVM KLVM Letilište Mission Livingston, Montana, SAD
LVO YLTN Zračna luka Laverton Laverton, Zapadna Australija, Australija
LVP OIBV Zračna luka Lavan Lavan, Iran
LVS KLVS Zračna luka Las Vegas Las Vegas, New Meksiko, SAD
LW
Sadržaj: LA LB LC LD LE LF LG LH LI LJ LK LL LM LN LO LP LQ LR LS LT LU LV LW LX LY LZ Na vrh stranice
LWA Zračna luka Lebak Lebak, Sultan Kudarat, Filipini
LWB KLWB Zračna luka Greenbrier Valley Lewisburg, Zapadna Virginia, SAD
LWC KLWC Zračna luka Lawrence (Kansas) Lawrence, Kansas, SAD
LWE WATW Zračna luka Wonopito Lewoleba, Indonezija
LWH YLAH Zračna luka Lawn Hill Lawn Hill, Queensland, Australija
LWI Zračna luka Lowai Lowai, Papua Nova Gvineja
LWK EGET Zračna luka Tingwall Lerwick, Škotska, Ujedinjeno Kraljevstvo
LWL KLWL Zračna luka Wells (Letilište Harriet) Wells, Nevada, SAD
LWM KLWM Zračna luka Lawrence (Massachusetts) Lawrence, Massachusetts, SAD
LWN UDSG Zračna luka Shirak Gyumri, Armenija
LWO UKLL Zračna luka Lviv (Snilow ) Lviv, Ukrajina
LWR EHLW Zračna luka Leeuwarden Leeuwarden, Nizozemska
LWS KLWS Zračna luka Lewiston-Nez Perce County Lewiston, Idaho, SAD
LWT KLWT Zračna luka Lewistown Lewistown, Montana, SAD
LWV KLWV Zračna luka Lawrenceville-Vincennes Lawrenceville, Illinois, SAD
LWY WBGW Zračna luka Lawas Lawas, Sarawak, Malezija
LX
Sadržaj: LA LB LC LD LE LF LG LH LI LJ LK LL LM LN LO LP LQ LR LS LT LU LV LW LX LY LZ Na vrh stranice
LXA ZULS Zračna luka Lhasa Gonggar Lhasa, Tibet, Kina
LXG VLLN Zračna luka Luang Namtha Luang Namtha, Laos
LXI ZBLX Zračna luka Linxi Linxi, Kina
LXN KLXN Letilište Jim Kelly Lexington, Nebraska, SAD
LXR HELX Zračna luka Luxor Luxor, Egipat
LXS LGLM Zračna luka Lemnos Lemnos, Grčka
LXU FLLK Zračna luka Lukulu Lukulu, Zambia
LXV KLXV Zračna luka Lake County Leadville, Colorado, SAD
LY
Sadržaj: LA LB LC LD LE LF LG LH LI LJ LK LL LM LN LO LP LQ LR LS LT LU LV LW LX LY LZ Na vrh stranice
LYA ZHLY Zračna luka Luoyang Luoyang, Henan, Kina
LYB MWCL Letilište Edward Bodden Little Cayman, Kajmanski otoci
LYC ESNL Zračna luka Lycksele Lycksele, Švedska
LYE EGDL RAF Lyneham Wiltshire, Engleska, Ujedinjeno Kraljevstvo
LYG ZSLG Zračna luka Lianyungang Lianyungang, Jiangsu, Kina
LYH KLYH Zračna luka Lynchburg (Preston Glenn Field) Lynchburg, Virginia, SAD
LYI ZSLY Zračna luka Shubuling Linyi, Shandong, Kina
LYK Zračna luka Lunyuk Lunyuk, Indonezija
LYM EGMK Zračna luka Lympne Lympne, Kent, Engleska
LYN LFLY Zračna luka Lyon Bron Lyon, Francuska
LYO KLYO Zračna luka Lyons-Rice County Lyons, Kansas, SAD
LYP OPFA Zračna luka Faisalabad Faisalabad, Pakistan
LYR ENSB Zračna luka Svalbard , Longyear Longyearbyen, Svalbard, Norveška
LYS LFLL Zračna luka Lyon-Saint Exupéry (formerly Satolas ) Lyon, Francuska
LYT Zračna luka Lady Elliot Island Lady Elliot Island, Queensland, Australija
LYU KELO Zračna luka Ely (FAA: ELO) Ely, Minnesota, SAD
LYX EGMD Zračna luka London Ashford (Ferryfield) Lydd, Engleska, Ujedinjeno Kraljevstvo
LZ
Sadržaj: LA LB LC LD LE LF LG LH LI LJ LK LL LM LN LO LP LQ LR LS LT LU LV LW LX LY LZ Na vrh stranice
LZA FZUG Zračna luka Luiza Luiza, Demokratska Republika Kongo
LZC MMLC Zračna luka Lázaro Cárdenas Lázaro Cárdenas, Michoacán, Meksiko
LZD ZLLD Zračna luka Lanzhoudong Lanzhou, Gansu, Kina
LZH ZGZH Zračna luka Bailian Liuzhou, Guangxi, Kina
LZI FZAL Zračna luka Luozi Luozi, Demokratska Republika Kongo
LZM FNLZ Zračna luka Luzamba Luzamba, Angola
LZN RCFG Zračna luka Matsu Nangan Nangan, Matsu Islands, Tajvan
LZO ZULZ Zračna luka Luzhou Luzhou, Sichuan, Kina
LZR YLZI Zračna luka Lizard Island Lizard Island, Queensland, Australija
LZY ZUNZ Zračna luka Nyingchi Nyingchi, Tibet, Kina

Izvori[uredi VE | uredi]