Razgovor sa suradnicom:MaryPoppins95

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Dobrodošlica[uredi]

WikipediaTutorial.png
Ovaj je članak dio wikipedijina
Uvodnog tečaja
Tečaj

Naslovna stranica
Uređivanje članaka
Oblikovanje članaka
Wikipoveznice
Wikiprojekti
Slike
Tablice
Stranice za razgovor
Ne zaboravite
Prijavljivanje
Imenski prostori
Zaključak

Vidi

Pomoć:Sadržaj

MaryPoppins95, dobro došli na Wikipediju na hrvatskome jeziku, započetu 16. veljače 2003. godine – slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije na hrvatskome standardnom jeziku.


Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija − što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta,
  • izvori − kako uspješno činiti Wikipediju boljom, te
  • slikeobvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika.

Ako želite vježbati možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć učinite sljedeće:


Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za razgovor, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte tako što ćete pritisnuti gumbić Button sig.png ili Vector toolbar signature button.png na alatnoj vrpci ili napisati 4 tilde (tilda = 4x istovremeno tipke AltGr + tipka s brojem 1), što kod uređivanja izgleda ovako ~~~~.
Vlastitu suradničku stranicu (onu koja se zove "Suradnik:MaryPoppins95") možete uređivati po svojoj želji u skladu s pravilima uređivanja suradničke stranice (npr. asketski ili šminkerski).


Molimo Vas, ne stavljajte zaštićene radove bez dopuštenja! Nemojte izravno kopirati sadržaje s drugih internetskih stranica ako nemate izričito dopuštenje. Ako imate dopuštenje, napišite to na stranici za razgovor ili jednostavno dodajte ovdje. No, obvezno to napravite prije nego započnete s pisanjem preuzetog teksta. Molimo uočite da se svi doprinosi Wikipediji smatraju dvojno licencirani, pod Creative Commons Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima 3.0 i GFDL licencijom. Ako ne želite da se vaše pisanje nemilosrdno uređuje i slobodno raspačava, nemojte ga ovamo slati. Također nam obećavate da ćete ono što ćete napisati sami napisati, ili ćete to prepisati iz nečeg što je u javnom vlasništvu ili pod sličnom slobodnom licencijom.


If you don't speak Croatian: This is the welcome message sent to new users of hr.wikipedia.

Još jednom, dobro došli! SpeedyGonsales 09:40, 13. lipnja 2017. (CEST)

Samo naprid[uredi]

Samo naprid u uređivanju. A, e, moreš si u postavkama namistit da ti stoji "suradnica", ne "suradnik". Kubura (razgovor) 19:00, 17. veljače 2018. (CET)

Hvala! Već sam promjenila u postavkama. --MaryP (razgovor) 11:12, 19. veljače 2018. (CET)

Uvodni tečaj[uredi]

Information.svgPozdrav, zahvaljujemo na vašim doprinosima! Pročitajte Wikipedija:Uvodni tečaj. Kratak je i informativan, vrlo brzo ga se pročita. Tek kad ga pročitate, nastavite s uređivanjem. Kubura (razgovor) 19:31, 17. veljače 2018. (CET)

Razgovor[uredi]

Information.svg
Pozdrav! Druge suradnike poštujemo tako što im odgovaramo na njihovoj stranici za razgovor. Na taj način sugovornik će dobiti obavijest o novoj poruci. Kako bi komunikacija između suradnika bila što uspješnija, molimo proučite kako održavati razgovor među suradnicima. Hvala na razumijevanju.

--Tulkas Astaldo (razgovor) 11:24, 19. veljače 2018. (CET)

Test[uredi]

Information.svg Dobro došli na Wikipediju, zahvaljujemo na vašem testiranju. Vaš je test na stranici Isildur uspio i upravo je uklonjen. Ako želite i dalje testirati, činite to na stranici za vježbanje, a možete i pogledati kratki uvodni tečaj za više informacija o uređivanju na Wikipediji. --Tulkas Astaldo (razgovor) 09:22, 14. siječnja 2019. (CET)

Isildur[uredi]

pitanje što si postavila kolegi, odgovor je [1]. pozz --Lasta 16:01, 14. siječnja 2019. (CET)

np :)

Gospodar i jezik[uredi]

Vidim da se pretežno bavite člancima povezanim s Gospodarom prstenova. Što mi je drago jer i mene zanimaju likovi iz Međuzemlja. Lijepo molim, nemojte više koristiti epski stil u člancima. Čini se da slabo razlikujete 'č' i 'ć'. Članci koje pišemo na wikipediji moraju zadovoljavati uvjete standardnog jezika i pravopisa. Lijepo molim, proučite barem sporne dijelove pravopisa pa onda nastavite s uređivanjem. Zahvaljujem na razumijevanju.--Tulkas Astaldo (razgovor) 21:31, 14. siječnja 2019. (CET)

Pozdrav, poštovani suradnik:MaryPoppins95, vidim da imate problema sa pravilnom upotrebom glasa i slova č. Ova moja ispravka me nagnala da Vam se obratim, ispravio sam na još nekoliko mjesta ne želim napominjati na kojima ali ako ste stavili članke koje ste uređivali u praćene znati ćete o kojima se radi. Vidim i da Vas je suradnik Tulkas Astaldo već upozorio na to. Tvrdo č i meko ć je dobro pravilo kad sumnjate na upotrebu. Nastavite sa radom na wiki hr, uživajte i držite se standardnog jezika i pravopisa i sve će doći na svoje. lipi pozdrav. --Domjanovic (razgovor) 19:47, 15. siječnja 2019. (CET)

Suradnička stranica[uredi]

Bok Mary! Ako želiš, vlastitu suradničku stranicu možeš popuniti suradničkim okvirima i prirodnim jezicima koje govoriš. Face-grin.svg Srdačan pozdrav, Mateo Katana 13:32, 16. siječnja 2019. (CET)