Razgovor sa suradnikom:MateoKatanaCRO

Izvor: Wikipedija
Jump to navigation Jump to search
Danas je ponedjeljak, 25. lipnja 2018, 20:54
Tournesol.png
Budite ljubazni!

Stranice za razgovor nisu mjesto za javna optuživanja i vrijeđanja, bilo suradnika wikipedije, bilo drugih osoba. Doprinosi pojedinih sudionika rasprava u biti odražavaju njihovo vlastito mišljenje i kućni odgoj. Nedostojne rasprave štete i ugledu same wikipedije.

Pazite na ljudski ton u ophođenju!

Vidi također: Wikibonton, Bez osobnih napada

Podloga-šah.png

Arhiv

Arhiv


1 2 3 4


Re:Arhiviranje[uredi]

Puno ti hvala, samo mislim da sam nešto krivo napravio jer mi predložak ne radi. Stvorio sam stranicu Razgovor sa suradnikom:Razgovor sa suradnikom:Kraljnnm/Arhiv 1, umjesto Razgovor za suradnikom:Kraljnnm/Arhiv 1. Pa ne znam ako mi ti možeš pomoći da vratim?-Kraljnnm (razgovor) 22:00, 23. lipnja 2018. (CEST)

Ipak ništa ne treba, mislim da sam uspio. Hvala još jednom.-Kraljnnm (razgovor) 22:21, 23. lipnja 2018. (CEST)

Pridlog[uredi]

Ako hoćeš i večeras ukrcavat kosturce, onda pokušaj to iza polnoći. Tako neka jubilarac padne iza polnoći pa da što više raznolikih članaka bude u igri za jubilarac, ne samo kosturci. Isto tako, suradnici ćedu imat cili dan za snimat svoje birane članke za utrku za jubilarac. Nasnimit ću još nekoliko tako da bude što bliže okrugloj, ali ne priblizu :) , neka jubilarac padne malo iza polnoći :) Kubura (razgovor) 22:28, 24. lipnja 2018. (CEST)