Razgovor sa suradnicom:Roberta F./Arhiv 18

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija

Parni kotao[uredi kôd]

Molio bih te da gore spomenutu stranicu koju radim preimenuješ u Kotao, a da parni kotao preusmjeriš na tu stranicu. Ispričavam se što sam započeo s krivim nazivom. Trenutačno imam dosta posla na poslu, pa radim vrlo malo, članak će se uređivati dugo. Hvala i pozdrav --ARMchoir 16:28, 9. studeni 2007. (CET)

LNG brod[uredi kôd]

Potpuno se slažem s primjedbom trinestice, a što se tiče Metanizera, zašto ne. Svaka provjerena i pouzdana informacija nam je dobro došla. --ARMchoir 18:26, 9. studeni 2007. (CET)

Zaboravio sam napomenuti da bi jedno nabrajanje brodova dobro došlo jer je LPG brod u planu. A kad, to ćemo tek vidjeti, sad sam se uhvatio đavoljeg kotla, a ni brodski motor nisam napravio, a masu materijala imam na disku, trebam ga malo preurediti i ubaciti.--ARMchoir 18:30, 9. studeni 2007. (CET)

Veličina slike[uredi kôd]

Roberta F. vidjela sam da neke slike, a osobito u mitologiji, imaju veličinu preko 1 Mb. Neke ja izbrišem, pa ponekad stavim i novu sliku koja je veličine manje od 1 Mb.-Carica Marica

Osobne vs lične[uredi kôd]

Roberta,

prvo pozdrav! Molim te, objasni mi zašto si poništila mogu promjenu, pa opet imamo i osobne zamjenice i lične zamjenice? Napisao sam prije par dana u kafiću da ću to osobno rješiti, i nitko se nije usprotivio niti išta rekao. Kompletni tekst osobne zamjenice je podskup ličnih.

Opet -- osobno preferiram osobne, ali stvarno većina literature i profesionalaca koristi termin lične, pa bi i mi trebali. To što neki narodi isto koriste taj termin nije nikakav razlog protiv.

--dnik 23:26, 10. studeni 2007. (CET)

Rasprava je već zamrla, izgleda da su se argumenti istrošili. Ok, ja ću staviti prijedlog da se sadržaj uklopi u drugu stranicu (nema se što uklopiti, obično dupliranje i dokazivanje naziva), pa ćemo vidjeti što ljudi misle. Po meni bi običan redirect bio dovoljan. Oba dva su samo alternativni nazivi na istu stvar i u tim slučajevima treba postojati samo jedna strana.

Evo, stavljam prijedlog uklapanja, pišem u kafić pa ćemo vidjeti.

--dnik 23:34, 10. studeni 2007. (CET)

Molim, objašnjenje[uredi kôd]

Hoćeš li mi, molim te, potanko objasniti što su to grafiti na Wikipediji?--Vatrena ptica 14:00, 11. studeni 2007. (CET)Vatrena ptica

kontakt[uredi kôd]

Bok Roberta, dali mozemo komunicirati emailom?--Modzzak 15:48, 11. studeni 2007. (CET)

izvor[uredi kôd]

ne bi ni naveo izvor, da me Flopy nije prisilio, jer mi je sve u bilježnici. Ak treba, skenirati ću bilježnicu i poslat ti na mail. --Hrcko 20:10, 11. studeni 2007. (CET)

Ronilački klub Špinut[uredi kôd]

Pardon, nisam planirala arbitrarno srezati tvoje mjere. Shvatila sam pogrešku i pokušala sam ju odmah ispraviti. Tek se uhodavam u ovome. Žao mi je što sam tako ponavljala pogrešnu radnju. Mogu li ispraviti članak da bude objektivniji?— Prethodni nepotpisani komentar napisao je DiMares03 (razgovordoprinosi)

izvor[uredi kôd]

al stvarno, preuzet je iz Franci, osim onog što zaista je prepričano iz udžbenika (ne prepisano)!Hrcko 10:35, 12. studeni 2007. (CET)

Trbušni ples - vježba[uredi kôd]

Hvala na svim uputama. Ovaj mi je članak bio dobro zagrijavanje, zanima me mogu li nastaviti raditi na onom prvom članku. Samo još kratko kako se radi to prebacivanje članka iz jednog prostora u drugi (sorry ako pitanje zvuči glupo)?— Prethodni nepotpisani komentar napisao je DiMares03 (razgovordoprinosi)

Malo sam se igrao po ovoj i po stranici za teretne brodove. Sada mi se čini bolje.--ARMchoir 08:25, 13. studeni 2007. (CET)

Promjena naslova članka[uredi kôd]

Opet ja, brzopleto sam unjela jedan naslov i počela sam raditi na članku. Kad sam skužil pogrešku već sam pohranila niz podataka. Ima li načina da se uneseni naziv članka (onaj po kojemu se vrši pretraga po wikipediji izmjeni) prepravi ili sad treba sve ić iznova? --DiMares03 14:34, 13. studeni 2007. (CET)DiMares03

iw na en: wiki[uredi kôd]

Roberta,

vidio sam da si stavila iw poveznicu s en Wiki na hr wiki za Henan. Ja je nisam stavio jer sam vidio da VolkovBot to automatski rješava! Da li sam u pravu? Vidi (za Sečuan):

12:01, 13 November 2007 VolkovBot (Talk | contribs) m (17,376 bytes) (robot Adding: hr:Sečuan) (undo)

Ne bih htio da radimo suvišni posao. Znam da je pravilo da se stavljaju iw poveznice na en wiki, ali ako to bot radi automatski...

Pozdrav,

--dnik 15:20, 13. studeni 2007. (CET)

Ok, ja uvijek u hr wiki stavim vezu na en: wiki, pa ću se potruditi da stavljam i obrnuto. Pozdrav,

--dnik 08:29, 14. studeni 2007. (CET)

Molim te, nemoj me blokirati što mi više nema starih poruka na mojoj stranici za razgovor-same su se uklonile kad sam arhivirala stranicu za razgovor.--Vatrena ptica 18:44, 13. studeni 2007. (CET)Mara

Priprema[uredi kôd]

Taman ti htjedoh odgovoriti da je već gore, ali brza si ;-)) --frka 23:57, 13. studeni 2007. (CET)

Problem[uredi kôd]

Problem je u tome što meni nije stiglo nikakavo upozorenje o potrebi označavanja slike. Dosad se (ukoliko sa slikom nešto ne valja) pošalje upozorenje onome tko ju je postavio a ne da ju se jednostavno obriše. Ne znam da li je to pravilo promjenjeno. --Jack Sparrow 15:52, 15. studeni 2007. (CET)Jack Sparrow

Hvala.

Kotao[uredi kôd]

Pliz, help. Naša san da stranica tri prašćića vodi na stranicu kotao, pa san se sta mislit ko mi je uvalija kajlu. Ali kotao je i posuda koja služi za zagrijavanje vode na ognju. Možeš li na vrh stranice staviti onaj znak da je ono glavno značenje ali da ima i drugo. Fala --ARMchoir 08:34, 16. studeni 2007. (CET)

Neprimjerena poruka[uredi kôd]

Netko je na stranici za razgovor sa suradnikom Carica Marica (to sam ja) napisao da sam balava. Osim toga, poruka je bila nepotpisana i napisana posve velikim tiskanim slovima (to se smatra vikanjem).--Vatrena ptica 17:43, 16. studeni 2007. (CET)Mara

ja sa tim IRC-om imam nekih problema već dulje vrijeme pa me ni nema tamo, sad ću ić iskemijat nešta tako da ako može malo strpljenja.
Th dalibor 12:36, 18. studeni 2007. (CET)

Klub hokeja na ledu 'Kune' Osijek[uredi kôd]

Molim Vas mala digresija...

Kod Klubova hokeja na ledu u Hrvatskoj naišao sam u naslovu na naziv Hokejaški klub 'Kune' što nije točan naziv. Klub se zove - Klub hokeja na ledu 'Kune' Osijek - ..

Bilo bi vrlo dobro kad bi se to moglo ispraviti budući da je obrisan točan članak koji sam napisao.. i premješten negdje u razgovore pod krivim naslovom..

U ovo postanje se baš ne razumijem, niti me previše zanima, no dok sam sinoć tražio o KHL u Hrvatskoj, vidio sam vrlo nevješto ispisan mali članak o KHL iz Osijeka.. iz tog razloga sam ga ažurirao.— Prethodni nepotpisani komentar napisao je 89.172.230.129 (razgovordoprinosi)

Oko mog pisanja na Wikipediji[uredi kôd]

Ja se ispričavam zbog svog nemarnog "piskaranja". Vjerujte moje namjere su dobre.Jednostavno sam se tako uživio u wiki da se neskidam i uvijek čitam i piskaram.Odasd neću otvarat nove stranice bez da uredim prethodne.

Aaaaa.— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Aaaaa (razgovordoprinosi)

Kategorija Povijest Hrvatske[uredi kôd]

U skladu s onim što si mi rekla putem maila, a na mojoj stranici za razgovor me uputio Suradnik13 promijenio sam kategoriju i dalje zamolio Sombrera da nastavi, ali on kaže da za to ne trebaju ovlasti administratora [1]. Te nove kategorije su međutim i dalje crvene. Kako i zašto? Pozdrav iz školske zbornice :-) --Flopy 12:12, 22. studeni 2007. (CET)

Vidio sam kako je on to učinio te zatim i sam zaplavio Kategoriju Povijest Hrvatske 1527.-1790., a za dosadašnju Povijest Hrvatske 1527.-1806. predložio brisanje. Jedini je problem što se u kategoriji koju sam ja zaplavio ta ista kategorija pojavljuje kao podkategorija, a ne znam kako to ukloniti. Inače, za sutrašnje izabrane obljetnice predložio sam jednu vrlo poznatu hrvatsku obljetnicu pa molim da se unese, a ukazao i u nekim danima prije što treba ispraviti i još nije ispravljeno. Pozdrav;) --Flopy 09:19, 23. studeni 2007. (CET)

Dragutin Lesar[uredi kôd]

Moja tata je Dragutin Lesar i imam njegovu dozvolu za ovo. ako moze šeks imati biografiju gore, moze i moj tata. u cemu je problem??— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Emy (razgovordoprinosi)

postavljanje slike[uredi kôd]

Ciao, pokušavam postaviti logotip RK Špinut i nikako ne uspjevam. Pročitala sam upute i u teoriji mi je jasno što moram učiniti, ali program mi stalno govori da trebam izabrati pravi naziv datoteke. Kad to napravim program mi ne želi postaviti datoteku. Što mogu učiniti? --DiMares03 23:32, 22. studeni 2007. (CET)DiMares03

Odgovor[uredi kôd]

Hvala na kritikama, kao i savjetima. Znam moje greške, a to su nedovršenost teksta, zaboravljanje logiranja pod nadimkom, kao i zaboravljanje stavljanja poveznica. Nastojati ću to izmijeniti, te kvalitetnije se pripremiti prilikom upisivanja nekih novih članaka u wikipediju. Svakako i dalje sam spreman primati sve vaše kritike, koje držim konstruktivnima. Pozdrav Euroman 02:17, 23. studeni 2007. (CET)

pomoć oko slika[uredi kôd]

Roberta F. puno hvala na preciznim savjetima, takvog administratora bi svatko poželio imati za vodića. --DiMares03 10:23, 23. studeni 2007. (CET)

Dijakritici[uredi kôd]

Smijem li ukloniti predložak "dijakritici" u članku Liam Howlett? To pitam jer sam stavila hrvatske dijakritičke znakove.--Vatrena ptica 10:51, 23. studeni 2007. (CET)

Liam Howlett[uredi kôd]

I meni se čini da je loše oblikovan, pa čak mi izgleda kao da je to rad obožavatelja, a i ima premalo wikipoveznica.--Vatrena ptica 11:16, 23. studeni 2007. (CET)

Drinovci[uredi kôd]

Hvala Roberta, unio sam sve što sam htio (možda jeoš neke fotografije trebaju ići)... Ali što se tiče rada na wikipediji, stvarno sAm novi i nemam pojma o tome, ali valjda imam vremena... Literaturu ne treba navoditi jer sam sam sve napisao. hvala— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Antal (razgovordoprinosi)

Ok, kad naučim, dodam te wikipoveznice, a što se tiče ovog članka pa izvora literature je bilo bar pedesetak... To je u biti, jednom davno, trebala biti neka web stranica, ali nije zaživjela. Nisam znao da i ih trebalo navoditi, ali ću se jednom potruditi da dodam one najbitnije, samo ne znam kako i gdje. Hvala— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Antal (razgovordoprinosi)

Zahvala[uredi kôd]

Hvala Robertina... ispit ću bure pive u tvoje zdravlje. --Zeljko 03:34, 24. studeni 2007. (CET)

Etnički prostor[uredi kôd]

Bokček! Počeo sam uređivati ovu stranicu (nedostaje kategorija, neuređeno), međutim prijavljeno mi je brisanje zbog neovlaštenog premještanja. O čemu je riječ? --Pavo 13:34, 24. studeni 2007. (CET)

Savjeti o psima[uredi kôd]

zasto??? Ne sdhvatam, lijepo pise samo kako nauciti psa, kako mu napraviti kucicu, kako odabrati opremu i mnogi traze ono sto je ovdje napisano, jer nisam vidjela na wikipediji konkretno nista ovakvo..— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Melsas (razgovordoprinosi)

Molim da mi obrišete korinicko ime. Nezelim prodonjeti vise wikipediji jer ste me nepravedno zablokirali, ono sam brisala jer sam to ja napravila isto tako kao sto sam pokusala urediti i autobiografiju. smatram da niste fer ni najmanje i zato vise nezelim sudjelovati!— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Emy (razgovordoprinosi)

Lijepi pozdrav Roberta[uredi kôd]

Zahvaljujem se na dobrodošlici. Svojim skromnim doprinosom želim podjeliti znanje sa svim čitateljima Wikipedije na hrvatskom jeziku dorađujući članak Ad Fines. Hvala !— Prethodni nepotpisani komentar napisao je 83.131.51.16 (razgovordoprinosi)

Hvala[uredi kôd]

Thx za ispravak na glavnoj stranici! :) Kaiser 12:27, 25. studeni 2007. (CET)

Vandalist[uredi kôd]

Ok ne svida mi se ta gluma tvoje finoce,neznam tko si ali ne svida mi se to. Poceli ste me brisati i nazivati vandalistom. ne padam na dvolicne ljude..i rekla sam vec da su vam pravila katastofa i objasnjavanja. trebalo mi je 2 sata da skuzim kak se slika umetne pa praviola ona pa ono ovo. totalno je kontradiktorno di pisete da je zabranjeno kopirati s neta a sve kaj je tu gore je kopirano jer niko ne pise sam clanak o hitleru ili o mononukleozi. i one radove koje sam stavila sam i obrisala a ti si me pocela brisati. kako nemogu obrisati svoj korisnicki racun? to je notorna glupost. obrisite ga jer stvarno nemam volje ni zelje vise tu ista stavljati jer eto zbog takvih kao sto si ti mi prode volja da uopce ovdje dolazim nazalost. pozdrav!— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Emy (razgovordoprinosi)

Tekst naslova[uredi kôd]

Re: Prevalis[uredi kôd]

Da, naravno sam vidio dobrodošlicu, kako ne bih, lol. Hvala ti. Htio sam ranije odgorvarat, nego sam bio malo zauzet. Opet, hvala ti. Srdačan pozdrav i želim ti laku noć :). --Prevalis 23:15, 26. studeni 2007. (CET)

Licka sela[uredi kôd]

Halo Roberta

da ja sam novi tu i trudim se da cim bude bolje.. naravno da cu dodat jos vise toga!— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Lipice (razgovordoprinosi)

Hvala[uredi kôd]

Eh, bas vam zadajem muke, stalno nesto zaboravim, pa ne koristim: prikazi kako ce izgledati. Nema veze, budem se potrudio vise na to obracati pozornost. Hvala lijepa, Euroman 18:21, 27. studeni 2007. (CET)

Pitanja[uredi kôd]

Zasto je na wikipediji tako komplicirano razgovarati s drugim suradnicima, zasto ne postoji recimo nekakav chat, pa bi onda u realnom vremenu suradnici mogli razgovarati? Euroman 18:29, 27. studeni 2007. (CET)

Thanks[uredi kôd]

E hvala, nekom drugom prilikom doci cu na IRC; sad jednostavno idem jos napraviti par clanaka. Euroman 18:47, 27. studeni 2007. (CET)

Nije u redu[uredi kôd]

Nije u redu da vraćaš nešto što sam ja izbrisao sa svoje stranice.--Bruno B. 21:45, 27. studeni 2007. (CET)Bruno B.

Biografije, Vrbovec[uredi kôd]

Nisam znao za tu kategoriju. Hvala na pomoci. Super ste Roberta! :) Euroman 23:43, 27. studeni 2007. (CET)

Brinje[uredi kôd]

Al kako cu uonda?

ipak taj kraj je jako poviezan i manje vise svaki svakog zna i cim cuje prezime vec zna da je iz brinjskog kraj...

Zato sam i stavil ovie poveznice... Nadam se da ji nieces izbrisat...

Al sad cu se koncentrirat na clanke o tim selima..

A da daj mi neki link ako more... kadi mogu vidit kako se slike stavljadu i to...

Puno ti fala i fala ti na strpljenju!!

Al mislim da cu naucit polako...

Lip pozdrav

Lipice

Pozdrav Roberta[uredi kôd]

Želio bih te obavjestiti da je članak Etnički prostor Hrvata završen, jedini je problem kod učitavanja zemljovida, ako možeš pomoći.— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Borna28 (razgovordoprinosi)


Je li može jedan pokemon[uredi kôd]

--Bicikla 14:20, 28. studeni 2007. (CET)


Pozdrav Roberta!! Prvo da ti se zahvalim sto si uredila clanak (znas da bi ja to napravio ali bio sam na putu i nisam stigao). Ma potpuno se slazem s tobom oko tablice i sam sam pokusavao nekoliko ali sve mi je bilo nepregledno pa sam onda stavio onu "otvori/zatvori" i ni ona mi se nije svidjela a vidim ni administratoru. Prvo jesam napravio popis, onako sa tockicama, od prilike kako je sada ali mi je bilo nepregledno cak sam mislio da taj dio i izbacim ali probat cu napraviti tablicu da sve bude pregledno, nesto tipa piramide, jedan stupac zapovjedništvo, onda ispod tri reda satnije pa cemo vidjeti kako ispadne, uvjek nam ostaje mogucnost "delete"  ;-). Pozdrav i uzivaj!! --frka 21:03, 28. studeni 2007. (CET)

Upravo nesta pokusavam, pa cemo vidjeti. Pregledao sam dosta clanaka ali nema nista tako da mi da nekakvu ideju. Pisemo se! --frka 21:32, 28. studeni 2007. (CET)
Roberta, stavio sam tablicu, pogledaj pa mi javi sta mislis! bay, bay  ;-) --frka 00:36, 29. studeni 2007. (CET)

Bok! Ispričavam se, ali volio bih znati zašto je moja izmjena na stranici Operacija Oluja obrisan. Da li je možda moja izmjena neistinita, ili netočna. Ukoliko mislite da trebam pronaći podatak na internetu o podatku koji sam unio, učinit ću to. Pozdrav...— Prethodni nepotpisani komentar napisao je 87.116.190.155 (razgovordoprinosi)

burek[uredi kôd]

Bokček! Onaj burek na slici stvarno krasno izgleda! Što je s člankom, očito ga treba popravljati... --Pavo 23:25, 29. studeni 2007. (CET)

Roberta F.[uredi kôd]

zanima me jedna stvar .Ja se tebi nikad nisam javila sa savijet, pomoc,preporuku i sa razlogom pitam, Zsto se ti meni javljas Uvijek. Radi cega to radis? Ja te nikad nista nisam pitala. Tko si ti? Da si uzimas za pravo da me kontaktiras i uznemirujes u mome radu na Wikipediji? Ti mene uznemiravas na mome stvaralackom radu i istrazivanju wikipedije kao nove umjetnosti. Potkrijepit cu to dokazima da ja tebe nikad nisam kontaktirala niti uznemiravala ostale clanove wikipedije i sa toga nevidim razloga tvome obracanju meni kao napadacke. Ti uznemirujes mene kao slobodnog stvaraoca i dobrocinitelja drustva i zajednice. Dovodim u pitanje dali si ti adekvatna osoba za duznost koju obavljas. Po mome napadacki se ponasas prema slobodnim stvaraocima tj. suradnicima. Mene kontaktiras bez razloga. Ovo je moj potpis i uvijek stojim iza njega i jos uvijek nevidim razloga zasto si ti ovdije i mene prozivas na neki nacin uvijek.Zasto???— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Made in creative (razgovordoprinosi)

potpis[uredi kôd]

--Made in creative 23:55, 29. studeni 2007. (CET)

javi mi se na mail, netko te hakira[uredi kôd]

--Made in creative 00:47, 30. studeni 2007. (CET)

Tri nagrade[uredi kôd]

Evo ti tri nagrade, pa ih prebaci na svoju suradničku stranicu.:-))) --Vatrena ptica 18:52, 30. studeni 2007. (CET)

Usluga[uredi kôd]

Možeš li mi učiniti jednu uslugu? Ti si administrator i vjerojatno znaš sve ono što si meni napisala. Ako možeš, učini mi tu uslugu jer imam još likova za urediti.--Bruno B. 17:30, 1. prosinac 2007. (CET)Bruno B.

I, još nešto. Hvala ti na savjetu.

Sviđa mi se kako si to riješila. Super je. Samo još prebaci Winnie Pooh i Tigar na kategoriju:Animirani likovi. Sada radim na zecu.--Bruno B. 17:42, 1. prosinac 2007. (CET)Bruno B.


Molim te shvati, ja to nisam prepisao odnikud. Stvarno, što znam, znam, a što nisam znao sam skratio članak Franci, tj. djelove tog članka prebacio u članak Franačka. --Hrcko 18:56, 1. prosinac 2007. (CET)

Glodavko[uredi kôd]

Uh! Roberta, tako sam se namučio oko ovih likova u Winnieju Poohu. Još imam Glodavka. Pošalji mi poruku o tome kako sam napisao, ima li grešaka.--Bruno B. 18:58, 1. prosinac 2007. (CET)Bruno B.

Andrija Čičin-Šain[uredi kôd]

Bok Roberta,

nikada nisam ništa stavljao na Wikipedijine stranice, ali mislim da je izgled sada malo bolji. Andrija Čičin-Šain je moj djed a slike su njegovo vlasništvo, pa imam slobodno pravo da sa njima raspolažem kako želim. Tekst je uzet iz diplomskog rada od Vane Gović koja je obradila temu mog djeda.

Evo, malo sam to poredio da dobijete malo ljepšu stranicu, nadam se da je to sada u redu. Ako moram nešto dokazivati oko slika, nema problema, samo mi napiši što točno. Thnx.

lp Marko Čičin-Šain— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Markocs (razgovordoprinosi)

Pomoć![uredi kôd]

Pomozi mi. Kako se stvaraju slike. Reci mi svojim riječima tako da mogu staviti sliku na svaki lik iz Winnie Pooha.--Bruno B. 19:23, 1. prosinac 2007. (CET)Bruno B.

A. Čičin-Šain[uredi kôd]

OK, vidjet ću, moram još malo shvatiti kao to sve ide. lp— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Markocs (razgovordoprinosi)

Prijevremena ejakulacija[uredi kôd]

Poštovani, budući da sam novi na Wikipediji, a htio sam pomoći u njezinoj izradi - imam jedno pitanje za vas. Uklonili ste članak o Prijevremenoj ejakulaciji kao neprikladan. Možete li mi reći u čemu je stvar, tj. u čemu je problem?

Puno pozdrava, dr. Goran Arbanas— Prethodni nepotpisani komentar napisao je 83.131.93.49 (razgovordoprinosi)

Članak je premješten na stranicu za razgovor i može se do 12. prosinca wikipedizirati. Članak bi svakako trebalo proširiti i zapravo napisati članak o ejakulaciji u kojem bi dio o prijevremenoj ejakulaciji bio podnaslov, vjerujem da tako nešto ne bi trebalo predstavljati problem. Svakako preporučujem čitanje uvodnog tečaja i otvaranje suradničkog računa, jer ovako nam je komunikacija gotovo nemoguća. Lijep pozdrav :-) --Roberta F. 11:24, 2. prosinac 2007. (CET)

Pozdrav[uredi kôd]

Mogu li sliku likova iz Winnieja Pooha koji su na IMBD-u prebaciti na Wikipediju?--Bruno B. 11:17, 2. prosinac 2007. (CET)Bruno B.

I,još nešto. Žašto na stranici Velike pustolovine Winnieja Pooha članak prašćić nema, a na kategoriji:Animirani likovi njegov članak ima.--Bruno B. 11:24, 2. prosinac 2007. (CET)Bruno B.

Još nešto....[uredi kôd]

Zahvaljujem na promjeni nicka, ali evo usput imam jedan problem, pa ću te upitati.

Na predlošku F1 utrka na dijelu gdje se upisiva posljednja godina natjecanja neke utrke dosad je ta godina bila usmjeravna na temu o 2007 godini opčenito, a ja sam pokušao nekako to ispraviti da je usmjeri na 2007 godinu na temu o F1 sezonama Formula 1 - sezona 2007. 2007 je samo primjer, na nekim utrkama ta je godina recimo 1995 ili neka druga. Dakle, htio sam da klikom na tu posljednju utrku ta godina usmjeri na teme Formule 1 i pregledom sezona. (Formula 1 - sezona XXXX.). To sam primjetio još ranije da je tako slično na eng. wikipediji, ali uza sve pokušaje nisam uspijevao tako napraviti na hr. wikipediji. Izgleda da se još neki predložak za vezano uz to mora biti napravljen, a ja ne znam točno kak. Mislim da se radi o još nenapravljenom predlošku Formula 1 - sezona kojeg ste nedavno stavili. Budući da to tak stoji neko vrijeme i još uvijek se ne koristi, i ako je to to, zamolio bih te da to pogledaš/pogledate (admini) i probaš/probate to ispraviti jer sad sam i predložak F1 utrka ostavio neispravno ispisanog.

POZ!

Zajednički poslužitelj[uredi kôd]

Drage volje, ali, nemam pojma kako se onda povezuje ta datoteka sa stranicom. Nisam ništa to razumio, a ne da mi se iskreno proučavati o tome. Jednostavno, ako mi možeš reći kako postaviti link na tu fotku kasnije na određenoj stranici. Ponekad mi ide ova wikipedija sa svim tim silnim pravilima na živce, jer, ja ne želim biti nikakav administrator, već jednostavno samo korisnik, koji će doprinijeti ovdje sadržajem, i jednostavno dodati pokoju fotku, i to je to. Ništa više od toga, nemam neke volje proučavati sve wikipedijske igrice i trikove. Euroman 13:01, 2. prosinac 2007. (CET)

Wiki projekt[uredi kôd]

Kad na nekom članku stoji predložak da se premjesti u neki drugi wiki projekt, je li to znači da tog članka više neće biti na wikipediji, nego na nekom wiki projektu?--Vatrena ptica 14:40, 2. prosinac 2007. (CET)

Robice, trebam pomoć! Onaj Bruno mi u obliku neke IP adrese jučer dostavio nagradu za 1000 kg i napisao da sam debela kravetina, ali je kasnije izbrisao nagradu.--Vatrena ptica 15:04, 2. prosinac 2007. (CET)

Kako da stvorim novi predložak?

Velika pomoć, hvala!Prof saxx 13:31, 3. prosinac 2007. (CET)

Lažiranje jubilarnog članka[uredi kôd]

Roberta F. digla je moj članak postkolonijalni feminizam za jubilarni. Kao prvo, oba dva su članka napisana u isto vrijeme (stare izmjene; prva u 9:50; prva u 9:50), a kao drugo kad sam ja napisao članak o PF vidio sam tek tad na nedavnim promjenama 38 000.

--Jolo Buki Original 12:08, 3. prosinac 2007. (CET)

Nepriznat mi jubilarni članak. Lažiranje jubilarnog članka.

--Jolo Buki Original 19:15, 3. prosinac 2007. (CET)

nismo se odavna čuli[uredi kôd]

Bog Roberta,zbilja se nismo odavna čuli. A i ja manje vrimena provodin na wiki, iman dosta posla na poslu. Vidija san onoga šta je pita o ventilskom sklopu i ponada san se da će još neko pisat o takvim stvarima osim mene. A ja san malo odluta u mjerne jedinice i ne pišem puno o strojarstvu. Kad sam kod strojarstva, da li se još neko ovdje aktivno bavi strojarstvom. Lipi pozdravi --ARMchoir 08:04, 5. prosinac 2007. (CET)

Molim te, pomozi[uredi kôd]

Kako ću stvoriti novi predložak?--78.3.84.111 12:00, 5. prosinac 2007. (CET)

Ovdje piše kako se rade predlošci: Wikipedija:Predlošci. --Roberta F. 14:14, 5. prosinac 2007. (CET)

Roberta,[uredi kôd]

hvala:-) na željama, i na sretnoj maci:-) Branka France 19:17, 5. prosinac 2007. (CET)

Ne znam to[uredi kôd]

Roberta, možeš li umjesto mene napraviti Predložak:Winnie Pooh lik jer ja to ne razumijem. Pošalji mi poruku na svojoj stranici.--78.3.80.217 22:14, 5. prosinac 2007. (CET)

Ne razumijem[uredi kôd]

Zašto si me blokirala bez obrazloženja? To nije pošteno. Zašto mi ne želiš pomoći oko predloška? I,još nešto. Pošalji poruku na Razgovor sa suradnikom:Bruno B. jer sam to ja, samo drugi suradnik.--78.3.91.125 22:43, 5. prosinac 2007. (CET)Bruno B.

zaboravio sam lozinku jer me dugo nije bilo. Dogovori se sa ostalim suradnicima mogu li promijeniti suradničko ime? Vidim da ste to dopustili mi Vatrenoj Ptici.--193.198.120.15 10:30, 6. prosinac 2007. (CET)Rino M.

Šta si takva[uredi kôd]

Šta sve moraš minjat (ja prominia boju na okviru blagve, a ti za dvi minute vrati na isto). Bože, kad se ti skidaš s Wikipedije (uvik kad sam na njoj i ti si na njoj). Da'l ti ikad spavaš, ručaš, ideš vani?--78.3.125.95 23:08, 6. prosinac 2007. (CET) Evo mene opet. Opet me blokiraj.--78.3.89.235 23:18, 6. prosinac 2007. (CET)

Razgovori[uredi kôd]

Smijem li znati poradi čega su (bez ikakova upozorenja i obrazloženja?!?) vraćeni davnašnji "razgovori" za koje držim da nisu više reprezentativni dio istih?--wrba 19:35, 9. prosinac 2007. (CET)

Razgovori 2[uredi kôd]

Poštovana Roberta F., smatrao sam da su ti "razgovori" anakronični, te i dalje držim da kao takvi trebaju biti uklonjeni. Ali ako i za njih postoje čvrsta ovdašnja pravila - zahvaljujem na učinjenom!--wrba 19:43, 9. prosinac 2007. (CET)

Čini se da u porukama nismo bili vremenski usklađeni. Još jednom potpisujem gore navedeno.--wrba 19:49, 9. prosinac 2007. (CET)


Roberta, stvar je izgleda bila u mojoj neupućenosti u pravilnik, ili ako tako hoćemo, nevještosti. Ergo, zahvaljujem! --wrba 20:07, 9. prosinac 2007. (CET)

Herceg Bosna?![uredi kôd]

vas sam suradnik nepunih tjedan dana. dobro sam se snasao u svemu, osim u postavljanju slika. u članku herceg-bosna kojeg sam nanovo napisao, svi su podatci točni osim jednog, a to je karta. karta nije uredu i ne pokazuje pravi teritorij herceg-bosne, pa sam te htio zamoliti da postavis ovu sliku umjesto one vec postojeće:

[[2]]

tu je prikazana prava herceg bosna! unaprijed hvala!— Prethodni nepotpisani komentar napisao je HRVATSKI MOSTAR (razgovordoprinosi)

trebam pomoć[uredi kôd]

Bok, Roberta, prvo da se ispričam što sam nepotrebno stvorila novi članak pored postojećeg potpunijeg! (Islamski kalendar- hidžretski kalendar) Reci, kako da sad uklopim svoj članak u ovaj već postojeći? Kad sam već napravila zbrku, da je i riješim...:) I još nešto, postoje dva slična članka, islamski post i ramazanski post, oba su nepotpuna, a oba su samostalna. Kako da i to malo uredim? Unaprijed Vam zahvaljujem na pomoći. Ana-sara— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Ana-sara (razgovordoprinosi)


Promjena imena[uredi kôd]

sto se tice moga imena, mislim da nikoga ne vrijeđa. ne želim ga mijenjati jer je to moj grad i ja se ponosim time! eto toliko, pozdrav iz kišnog Mostara!

uh, vikanje! :D ali ako ne moram ja ne bih mijenjao ovo svoje ime jer ga koristim skoro na svim forumima!— Prethodni nepotpisani komentar napisao je HRVATSKI MOSTAR (razgovordoprinosi)

Slija[uredi kôd]

Roberta, triba maknit dvi slije sa Zajedničkog poslužitelja.
Radi se o slikami koje je postavia Edgi na hr.wiki (znaš i sama kako su te slike bile postavljane).
Neki suradnik ih je posli postavia na Zaj. poslužitelj, pozivajući se na hr.wiki.
Ja ću sad maknit poveznice na našoj wikici. Kubura 09:17, 10. prosinac 2007. (CET)

Kobasica[uredi kôd]

Moram se diviti nekome tko ima energije u 4 ujutro paziti na smještaj jedne prekrasne ilustracije u ključnom članku kobasica :))) Lijep pozdrav,

--dnik 10:00, 10. prosinac 2007. (CET)

Roberta[uredi kôd]

imam dvije zamolbe za tebe, prva: postavio sam sliku grb KN Ultras-Zrinjski Mostar i sad bi je ubacio u tekst kao grb KN Ultras-Zrinjski [[3]], ali neznam. pa bih te zamolio da mi je ti stavis. drugi zahtjev je da u tekst o zrinjskom ubacis grb zrinjskog koji sam ja postavio, ovaj grb je orginalni. [[4]]. eto toliko, unaprijed hvala!

Jedno pitanje[uredi kôd]

Jesi li ti član Odbora za nagrade?--Bruno B. 15:56, 10. prosinac 2007. (CET)

Prvo da se ispričam :)[uredi kôd]

Vidim da sam na svim člancima postavljao krivi link... pa evo to ispravim i više nebum za redom uređivao :)

Fala na razumijevanju Crododo 20:04, 10. prosinac 2007. (CET)

Sretan rođendan[uredi kôd]

Došao sam ti prvi poželjeti sretan rođendan! --Suradnik13 00:03, 12. prosinac 2007. (CET)

;* F.G. (razgovor) 00:08, 12. prosinac 2007. (CET)
  • Sretan rođendan!!!! --dnik 00:10, 12. prosinac 2007. (CET)
  • Ciao Roberta. Sve najbolje povodom tvog rođendana. Čestitke. Franko
I ja se pridružujem čestitkama, neka ti je sretno i veselo i šareno i slatko i Gansi ti svirili! :) Pusa! --Modra 00:13, 12. prosinac 2007. (CET)

Malo prije kopam po rođendanima suradnika kad ono vidi ti nje... neko nama slavi rođendan, pa neka ti je sa srećom i puno zdravlja!!!

[[slika:Dainsyng.gif]]— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Frka (razgovordoprinosi)

sve najbolje i puno flajova i ejsi disi za rođendan! :-* West Brom 4ever 00:26, 12. prosinac 2007. (CET)

Iskreno i od srca sve najbolje za rođendan, ispunjenje svih želja, sadašnjih i budućih, a i prošlih ako još nisu ispunjene:-))) --Flopy 08:33, 12. prosinac 2007. (CET)
Nek ti se ostvare sve želj! Sretaaan rooođendaan!--D tom 08:54, 12. prosinac 2007. (CET)
Sve najbolje za rođendan od sina i tate Zornija!

--Dario Zornija 09:31, 12. prosinac 2007. (CET)

Puno sriće i zdravja, a neka te sidro još dugo drži s nama --ARMchoir 09:57, 12. prosinac 2007. (CET)
Sretan rođendan. --Zeljko 10:59, 12. prosinac 2007. (CET)

Ja ću bez sličica, konfeta i ružica. :-) Sretan ti rođendan!--Donatus 11:01, 12. prosinac 2007. (CET)

Sretan rođendan²!!! :-) Sale 11:27, 12. prosinac 2007. (CET)


[[slika:Frohe Geburtstag.svg]] Sretan ti rođendan!!! :* LukaKrstulović 15:35, 12. prosinac 2007. (CET)


--MayaSimFan 15:50, 12. prosinac 2007. (CET)

Rođendan[uredi kôd]

Sretan rođendan!--Vatrena ptica 17:44, 12. prosinac 2007. (CET)[[Slika:Dainsyng.gif|90px]]

Sretan ti rođendan, lipa moja! :* Puno te volim! :*

Blink[uredi kôd]

Sreatan rođendan!!!!

Želimo ti mi CrniBot, CrniBot2 i naravno ja.

Alo, jesi tu, daj vidi tko je ovo izbrisao

Mighty Cake


Torta






Help![uredi kôd]

Sorry što gnjavim, uređujem jedan članak koji sadrži podatke za koje ne mogu naći dokaz u literaturi. Da ih ostavim? Ili izbrišem? Hvala na strpljenju i vremenu!Ana-sara

Kako ću stvoriti novi predložak?--Bruno B. 17:04, 13. prosinac 2007. (CET)




Hvala i sretan rodjendan![uredi kôd]

Bog! Hvala na cestitkama za rodjendan. A posto jucer nisam imo pristup Uikipediji, evo i od mene: Sretan rodjendan i sve najbolje s jedan dan zakasnjenja ili 365 dana uranka.  Soljanac  20:22, 13. prosinac 2007. (CET)

cemu se radi objasni--Made in creative 23:08, 13. prosinac 2007. (CET)

a što bi bez tebe. Vidim da si dobila nagradu, pazi da ne zaspi. --Zeljko 07:59, 14. prosinac 2007. (CET)

Slika?[uredi kôd]

Može li se na stranici za vježbanje vježbati izrađivanje slika? Lijep pozdrav. --Vatrena ptica 18:07, 14. prosinac 2007. (CET)

odgovor[uredi kôd]

na stranici za razgovor "Pokladnica"--Made in creative 13:38, 15. prosinac 2007. (CET)

Pozdrav Roberta !

Evo jučer sam se vratio iz bolnice. Uglavnom Martin u agreb, Martin iz Zagreba. No, nastjat ću se uključivat koliko mi šija dozvoli. Hajde prijatno !

Opet ![uredi kôd]

Hvala Roberta. Ne ide mi u glavu da me tako pozorno pratiš! Na tome još jedno hvala ! pozdrav Bela 20:53, 15. prosinac 2007. (CET)

Ime podstranice[uredi kôd]

Hmmm...voljela bih da se moja podstranica zove Suradnik:Vatrena ptica/Stranica za vježbanje --Vatrena ptica 16:14, 16. prosinac 2007. (CET)

Zahvaljujem ti se jer si mi izradila moju stranicu za vježbanje. Jpš ću je malo srediti.:-)))--Vatrena ptica 17:50, 16. prosinac 2007. (CET)

bok! uobičajena praksa na wikipediji je arhiviranje stranica za razgovor kada one postanu prevelike zbog toga što neki preglednici možda imaju problema sa stranicama preko 32 kB :p West Brom 4ever 01:03, 18. prosinac 2007. (CET)

"Prijevod"[uredi kôd]

Kakav prijevod više tražite što se tiče članaka o Evu Moralesu i Nataši Kandić? Što više nije prevedeno u tim člancima? Nisu pisani pisanim slovima?! Što više tražite od mene?

--Jolo Buki Original 12:49, 18. prosinac 2007. (CET)

Doznao i članak Paddy Ashdown ne valja! Pa kako ću onda pisati? Sve normalno prevedeno!

--Jolo Buki Original 12:54, 18. prosinac 2007. (CET)

Milorad Dodik. Jamčim vam stopostotno da nije ama baš ništa različit moj originalni i Sanyin prijevod. Odlučio sam i ne pisati članke, kad ih treba prevedene prevodit.

--Jolo Buki Original 18:53, 18. prosinac 2007. (CET)

Nisam znao prevest ime Rigoberte Menču i odmah ne valja cijeli članak! Vazda je nešto s mojim doprinosima: spacovi, kategorije, imena, kopiranje, malo, puno, nema slika, prijevod, uskoro će bit to slovo treba malo lijevo... No, ionako više nema veze, kad ne pišem članke.

--Jolo Buki Original 18:57, 18. prosinac 2007. (CET)

Sad ne će nitko ništa odgovoriti! Je li neki od vas pate od optičkih varki, članak Milorad Dodik, sve lijepo, normalno, prevedeno! Je li na tom članku pojavljuje fatamorgana? Sanya tvrdi da je nešto prevela, a sve isto potpuno isto kao što sam i ja napisao. Pa što više ne valja; treba li kroatizirat nekako; Miroslav Doslava?!. Što je to Sanya prepravila, sve potpuno isto od riječi do riječi. Odlukom da se premjesti članak Milorad Dodik na razgovor potvrđena je epidemija optičkih varki i fatamorgane na Wikipediji!

--Jolo Buki Original 20:31, 18. prosinac 2007. (CET)

Milorad Dodik bezveze je stavljen na razgovor, treba ga vratiti na mjesto. Jedina grješka je bila što nije poslanik nego zastupnik! I ne stavljajte nepromišljeno članke na razgovor.

--Jolo Buki Original 11:53, 19. prosinac 2007. (CET)

Zahvala[uredi kôd]

Molim savjet - Bela[uredi kôd]

Pozdrav, Roberta. Evo, po zahtjevu administratora, trebam razbiti tehniku na manje cjeline. Između ostalih, Mogao bih tehničku kulturu staviti posebno, međutim naslov Tehnička kultura je već potrošen za časopis "Tehnička kultura". Mislim da bi bilo prikladnije da taj članak nosi naslov "TEHNIČKA KULTURA - ČASOPIS", a da se pod TEHNIČKA KULTURA uklopi ono što sam ja o tome napisao u Tehnika#Tehnička kultura. Možda bi blo dobro ubaciti razdvojnu stranicu, pa u njoj usmjeriti korisnike na jedno ili drugo. Molim savjet, što učiniti. Vjerovatno to ja ni ne mogu bez administratora?.

Pozdrav, i vesele Blagdane, a osobito sretnu čitavu novu godinu !. Bela 12:23, 20. prosinac 2007. (CET)

Može li se moj tata prijaviti na bosansku wikipediju s istog računala jer govori bosanskim jezikom?--Vatrena ptica 18:40, 20. prosinac 2007. (CET)

Sve najbolje ![uredi kôd]

Vesele Blagdane i sve najbolje u čitavoj novoj i iza toga , no pretpostavljam da ćemo još kontaktirati u međuvremenu! Bela 23:59, 20. prosinac 2007. (CET)

Prijedlog[uredi kôd]

Prijedložio sam te za člana Odbora za Nagrade.--Bruno B. 18:59, 21. prosinac 2007. (CET)

hvala za hajduk. --Zeljko 23:23, 24. prosinac 2007. (CET)