Razgovor sa suradnikom:BaruchX

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
WikipediaTutorial.png
Ovaj je članak dio wikipedijina
Uvodnog tečaja
Tečaj

Naslovna stranica
Uređivanje članaka
Oblikovanje članaka
Wikipoveznice
Wikiprojekti
Slike
Tablice
Stranice za razgovor
Ne zaboravite
Prijavljivanje
Imenski prostori
Zaključak

Vidi

Pomoć:Sadržaj

BaruchX, dobro došli na Wikipediju na hrvatskome jeziku, započetu 16. veljače 2003. godine – slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije na hrvatskome standardnom jeziku.


Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija − što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta,
  • izvori − kako uspješno činiti Wikipediju boljom, te
  • slikeobvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika.

Ako želite vježbati možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć učinite sljedeće:


Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za razgovor, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte tako što ćete pritisnuti gumbić Button sig.png ili OOUI JS signature icon LTR.svg na alatnoj vrpci ili napisati 4 tilde (tilda = 4x istovremeno tipke AltGr + tipka s brojem 1), što kod uređivanja izgleda ovako ~~~~.
Vlastitu suradničku stranicu (onu koja se zove "Suradnik:BaruchX") možete uređivati po svojoj želji u skladu s pravilima uređivanja suradničke stranice (npr. asketski ili šminkerski).


Molimo Vas, ne stavljajte zaštićene radove bez dopuštenja! Nemojte izravno kopirati sadržaje s drugih internetskih stranica ako nemate izričito dopuštenje. Ako imate dopuštenje, napišite to na stranici za razgovor ili jednostavno dodajte ovdje. No, obvezno to napravite prije nego započnete s pisanjem preuzetog teksta. Molimo uočite da se svi doprinosi Wikipediji smatraju dvojno licencirani, pod Creative Commons Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima 3.0 i GFDL licencijom. Ako ne želite da se vaše pisanje nemilosrdno uređuje i slobodno raspačava, nemojte ga ovamo slati. Također nam obećavate da ćete ono što ćete napisati sami napisati, ili ćete to prepisati iz nečeg što je u javnom vlasništvu ili pod sličnom slobodnom licencijom.


If you don't speak Croatian: This is a welcome message sent to new users of hr.wikipedia.

Još jednom, dobro došli! MateoKatanaCRO (razgovor) 21:42, 29. siječnja 2019. (CET)

Stjepan Razum[uredi]

Za ovakve tvrdnje su potrebni izvori --Mateo K 01 (razgovor) 21:46, 29. siječnja 2019. (CET)

Stjepan Razum[uredi]

[1] Nema smisla započinjati uređivački rat. Zbog osjetljivosti tvrdnje, moraš je pokriti visokokvalitetnim izvorima. (Više o tome: WP:NI). Svatko zna doći na Wikipediju i napisati sve živo. - Tako to ne ide.

Takvi doprinosi se mogu i smatrati vandalizmom, zbog čega možeš biti blokiran.

Hvala na razumijevanju!

Pozdrav, Mateo Katana 21:55, 29. siječnja 2019. (CET)

Tko procjenjuje što je to visokokvalitetan izvor - pitanje neutralnosti[uredi]

Ukoliko se o Razumu čini se slažu i katolički (desniji) mediji i oni lijeviji, nije li to sasvim dostatan dokaz da je u pitanju u najboljem slučaju kontroverzna osoba? Nadalje zbog čega je cijeli niz drugih članaka koji su utemeljeni jednako "visokokvalitetnim" izvorima kakvi su mediji i dalje stoji na wikipediji? BaruchX (razgovor)

  • Vidio sam tvoje izvore, ne zadovoljavaju --Zeljko (razgovor) 22:25, 29. siječnja 2019. (CET)
Žuti karton


Bez ovakvog uznemiravanja ostalih suradnika [2], [3], [4] Tvoji on-line portali ne zadovoljavaju. --Zeljko (razgovor) 22:40, 29. siječnja 2019. (CET)


Crveni karton.
Blokirani ste!


Bez osobnih napada na ostale suradnike da bi nešto dokazao. Malo prouči nekoliko dana kako se uređuje wikipedija. --Zeljko (razgovor) 22:47, 29. siječnja 2019. (CET)

Re:Vandalizam na članku Stjepan Razum[uredi]

Kolega, budi odvažan i popričaj s Zeljkom. Zeljko je administrator, ja nisam. Slobodno ga pitaj što ne odgovara i zamoli ga da te uputi. Znači, ako želiš nešto promijeniti, moraš popričati s njim, jer ja ne mogu ništa učiniti.

Također, ne razumijem što želiš postići s izjavom "Ukoliko nešto ne poduzmete morat ću o tome obavijestiti osnivača wikipedije." Jel' to neka prijetnja? Upravo sam ti objasnio da ja ne mogu ništa promijeniti i da sam moraš popričati s administratorima.

Hvala na razumijevanju!

Srdačan pozdrav, Mateo Katana 22:50, 29. siječnja 2019. (CET)

Ono što ne piše[uredi]

[5] Napisao si neke stvari koje ne pišu u poveznicama. Osobni animozitet prema njetkome/njekima ostavi postrance i uređuj enciklopedijski. Mišljenje jednog auktora nije mjerodavno kao točno: netko nešto smatra kao davanje prigoda redikuloznim osobama, netko drugi to isto smatra kao slobodu govora, razbijanje medijskog monopola, sprječavanje cenzure i davanje prigoda ljudima koji su (ne)pravedno marginalizirani. Jedan televizijski voditelj ima zacementiran svoj termin i emisiju skoro 20 godina, a doveo je kojekakve likove, pa? Znaš i sam da se o ukusima ne raspravlja. Kubura (razgovor) 17:23, 30. siječnja 2019. (CET)