Razgovor sa suradnikom:BaruchX

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Wikipedijin
uvodni tečaj
Tečaj

Naslovna stranica
Uređivanje članaka
Oblikovanje članaka
Wikipoveznice
Sestrinski projekti
Slike
Tablice
Stranice za razgovor
Ne zaboravite
Prijavljivanje
Imenski prostori
Zaključak

Dodatno

Pomoć:Sadržaj

BaruchX, dobro došli na Wikipediju na hrvatskome jeziku, započetu 16. veljače 2003. godine – slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije na hrvatskome standardnom jeziku.


Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija − što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta,
  • izvori − kako uspješno činiti Wikipediju boljom, te
  • slikeobvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika.

Ako želite vježbati možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć učinite sljedeće:


Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za razgovor, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte tako što ćete pritisnuti gumbić ili na alatnoj vrpci ili napisati 4 tilde (tilda = 4x istovremeno tipke AltGr + tipka s brojem 1), što kod uređivanja izgleda ovako ~~~~.
Vlastitu suradničku stranicu (onu koja se zove "Suradnik:BaruchX") možete uređivati po svojoj želji u skladu s pravilima uređivanja suradničke stranice (npr. asketski ili šminkerski).


Molimo Vas, ne stavljajte zaštićene radove bez dopuštenja! Nemojte izravno kopirati sadržaje s drugih internetskih stranica ako nemate izričito dopuštenje. Ako imate dopuštenje, napišite to na stranici za razgovor ili jednostavno dodajte ovdje. No, obvezno to napravite prije nego započnete s pisanjem preuzetog teksta. Molimo uočite da se svi doprinosi Wikipediji smatraju dvojno licencirani, pod Creative Commons Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima 3.0 i GFDL licencijom. Ako ne želite da se vaše pisanje nemilosrdno uređuje i slobodno raspačava, nemojte ga ovamo slati. Također nam obećavate da ćete ono što ćete napisati sami napisati, ili ćete to prepisati iz nečeg što je u javnom vlasništvu ili pod sličnom slobodnom licencijom.


If you don't speak Croatian: This is a welcome message sent to new users of hr.wikipedia.

Još jednom, dobro došli! MateoKatanaCRO (razgovor) 21:42, 29. siječnja 2019. (CET)[odgovori]

Stjepan Razum[uredi kôd]

Za ovakve tvrdnje su potrebni izvori --Mateo K 01 (razgovor) 21:46, 29. siječnja 2019. (CET)[odgovori]

[1] Nema smisla započinjati uređivački rat. Zbog osjetljivosti tvrdnje, moraš je pokriti visokokvalitetnim izvorima. (Više o tome: WP:NI). Svatko zna doći na Wikipediju i napisati sve živo. - Tako to ne ide.

Takvi doprinosi se mogu i smatrati vandalizmom, zbog čega možeš biti blokiran.

Hvala na razumijevanju!

Pozdrav, Mateo Katana 21:55, 29. siječnja 2019. (CET)[odgovori]

Tko procjenjuje što je to visokokvalitetan izvor - pitanje neutralnosti[uredi kôd]

Ukoliko se o Razumu čini se slažu i katolički (desniji) mediji i oni lijeviji, nije li to sasvim dostatan dokaz da je u pitanju u najboljem slučaju kontroverzna osoba? Nadalje zbog čega je cijeli niz drugih članaka koji su utemeljeni jednako "visokokvalitetnim" izvorima kakvi su mediji i dalje stoji na wikipediji? BaruchX (razgovor)

Žuti karton


Bez ovakvog uznemiravanja ostalih suradnika [2], [3], [4] Tvoji on-line portali ne zadovoljavaju. --Zeljko (razgovor) 22:40, 29. siječnja 2019. (CET)[odgovori]


Crveni karton.
Blokirani ste!


Bez osobnih napada na ostale suradnike da bi nešto dokazao. Malo prouči nekoliko dana kako se uređuje wikipedija. --Zeljko (razgovor) 22:47, 29. siječnja 2019. (CET)[odgovori]

Re:Vandalizam na članku Stjepan Razum[uredi kôd]

Kolega, budi odvažan i popričaj s Zeljkom. Zeljko je administrator, ja nisam. Slobodno ga pitaj što ne odgovara i zamoli ga da te uputi. Znači, ako želiš nešto promijeniti, moraš popričati s njim, jer ja ne mogu ništa učiniti.

Također, ne razumijem što želiš postići s izjavom "Ukoliko nešto ne poduzmete morat ću o tome obavijestiti osnivača wikipedije." Jel' to neka prijetnja? Upravo sam ti objasnio da ja ne mogu ništa promijeniti i da sam moraš popričati s administratorima.

Hvala na razumijevanju!

Srdačan pozdrav, Mateo Katana 22:50, 29. siječnja 2019. (CET)[odgovori]

Ono što ne piše[uredi kôd]

[5] Napisao si neke stvari koje ne pišu u poveznicama. Osobni animozitet prema njetkome/njekima ostavi postrance i uređuj enciklopedijski. Mišljenje jednog auktora nije mjerodavno kao točno: netko nešto smatra kao davanje prigoda redikuloznim osobama, netko drugi to isto smatra kao slobodu govora, razbijanje medijskog monopola, sprječavanje cenzure i davanje prigoda ljudima koji su (ne)pravedno marginalizirani. Jedan televizijski voditelj ima zacementiran svoj termin i emisiju skoro 20 godina, a doveo je kojekakve likove, pa? Znaš i sam da se o ukusima ne raspravlja. Kubura (razgovor) 17:23, 30. siječnja 2019. (CET)[odgovori]