Razgovor sa suradnikom:Dino Kotroman

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
WikipediaTutorial.png
Ovaj je članak dio wikipedijina
Uvodnog tečaja
Tečaj

Naslovna stranica
Uređivanje članaka
Oblikovanje članaka
Wikipoveznice
Wikiprojekti
Slike
Tablice
Stranice za razgovor
Ne zaboravite
Prijavljivanje
Imenski prostori
Zaključak

Vidi

Pomoć:Sadržaj

Dino Kotroman, dobro došli na Wikipediju na hrvatskome jeziku, započetu 16. veljače 2003. godine – slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije na hrvatskome standardnom jeziku.


Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija − što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta,
  • izvori − kako uspješno činiti Wikipediju boljom, te
  • slikeobvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika.

Ako želite vježbati možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć učinite sljedeće:


Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za razgovor, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte tako što ćete pritisnuti gumbić Button sig.png ili OOUI JS signature icon LTR.svg na alatnoj vrpci ili napisati 4 tilde (tilda = 4x istovremeno tipke AltGr + tipka s brojem 1), što kod uređivanja izgleda ovako ~~~~.
Vlastitu suradničku stranicu (onu koja se zove "Suradnik:Dino Kotroman") možete uređivati po svojoj želji u skladu s pravilima uređivanja suradničke stranice (npr. asketski ili šminkerski).


Molimo Vas, ne stavljajte zaštićene radove bez dopuštenja! Nemojte izravno kopirati sadržaje s drugih internetskih stranica ako nemate izričito dopuštenje. Ako imate dopuštenje, napišite to na stranici za razgovor ili jednostavno dodajte ovdje. No, obvezno to napravite prije nego započnete s pisanjem preuzetog teksta. Molimo uočite da se svi doprinosi Wikipediji smatraju dvojno licencirani, pod Creative Commons Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima 3.0 i GFDL licencijom. Ako ne želite da se vaše pisanje nemilosrdno uređuje i slobodno raspačava, nemojte ga ovamo slati. Također nam obećavate da ćete ono što ćete napisati sami napisati, ili ćete to prepisati iz nečeg što je u javnom vlasništvu ili pod sličnom slobodnom licencijom.


If you don't speak Croatian: This is a welcome message sent to new users of hr.wikipedia.

Još jednom, dobro došli! --Mateo K 01 (razgovor) 19:51, 19. siječnja 2019. (CET)

Jezici

Information.svg Dobro došli na Wikipediju! Drago nam je što doprinosite Wikipediji, no skrećemo pozornost na činjenicu da je službeni jezik na hrvatskoj Wikipediji − hrvatski jezik. Želite li pisati na nekom drugom jeziku, molimo vas odaberite odgovarajuću inačicu Wikipedije gdje je taj jezik službeni. Hvala na razumijevanju. BlackArrow (razgovor) 17:32, 29. siječnja 2019. (CET)

U vidu toga, valjalo bi pročitati članak bošnjački jezik. Usput, imena uloga glumaca ne navode se u infookvirima. Pozdrav. BlackArrow (razgovor) 17:32, 29. siječnja 2019. (CET)

Ničija zemlja (2001.)

[1] Na hrvatskome je bošnjački --Mateo K 01 (razgovor) 17:35, 29. siječnja 2019. (CET)

kad odeš na izbor jezika u lijevom uglu na wikipediji jel ima negdje bošnjački ?? — Prethodni nepotpisani komentar napisao je Dino Kotroman (razgovordoprinosi) 17:37, 29. siječnja 2019.‎

Vidi Razgovor:Bošnjački_jezik#Za_one_koji_ne_čitaju_pismohrane --Mateo K 01 (razgovor) 17:44, 29. siječnja 2019. (CET)

kad odeš na izbor jezika u meni wikipedie u lijevom uglu i pokaže se "milion" jezika kao opcija piše li igdje "bošnjački" samo srbi i vi od poznajete nekakav bišnjački, niko drugi u svijetu

Potpis

Potpis.gif
Potpis vector 2010.png

Information.svg Pozdrav, zahvaljujemo na vašim doprinosima na stranicama za razgovor i usput, prilikom komentiranja molimo vas da se potpišete kako bi komunikacija bila uspješnija. Potpis možete napraviti upisivanjem 4 tilde: ~~~~, ili jednostavnim pritiskom na alat za potpis prikazan na jednoj od slika s desne strane. --Mateo K 01 (razgovor) 17:44, 29. siječnja 2019. (CET)

Ponašanje

Na korak si od blokade bude li takvog razgovora i dalje. U članku bošnjački jezik piše sve što je potribno znati. BlackArrow (razgovor) 17:55, 29. siječnja 2019. (CET)

aha kad nemaš odgovora onda takva spika ponovo te pitan kad odes na izbor jezika u meniju wikioedije da li postoji "bošnjački" jezik

Ne znan kakva je spika na ostalim wikipedijama, al tu ne trpimo nečije ispade. Kod nas postoji i potpis pa ga ne koristiš. BlackArrow (razgovor) 18:03, 29. siječnja 2019. (CET)

kakva druga spika čovječe, govorim za TVOJU spiku, ne znaš odgovor pa prijetiš blokadom vrlo kukavički ponovo te pitam kad odeš na izbor jezika wikipedie i prikaže e opcija da izabereš između "milion" jezika, da li igdje piše bošnjački

Meštre, upozorenje si dobija zbog neprimjerenog razgovora, a praviti se grbav je kukavički. Sa strane piše Українська i עברית, tribamo li tako nazvati ukrajinski i hebrejski? BlackArrow (razgovor) 18:25, 29. siječnja 2019. (CET)

a koji je to neprimjeren razgovor??? ponovo te pitam da li piše igdje "bošnjački" ili jedino bosanski i da li iko drugi svijetu osim vas i srba zna za bošnjački??

Neprimjerena izjava je uklonjena, al se više neće tolerirati. Još jedan dobronamjeran savjet – ne ometajte rad Wikipedije da biste nešto dokazali. BlackArrow (razgovor) 18:38, 29. siječnja 2019. (CET)

ponovo pitam koja je to neprimjerena izjava bila i ima li odgovora kako niko u svijetu ne zna za neki bošnjački nego isključivo bosanski jezik

kad odeš na google translate ima li prevod na "bošnjački" izađe li opcija

Da pogledaš (npr.) enciklopediju što kaže o tome? Možda će ti zasmetati jer je to Hrvatska enciklopedija, ali ti nema pomoći.--95.156.177.70 19:21, 29. siječnja 2019. (CET)

uopste me ne zanima vaša verzija istina i istorija jesil ti kad čuo za bosansko-turski riječnik napisan 1630.g. !!!! Vuk Karadžić i vaš ??? nisu bili ni u jajima

Ako ne znaš tvorbena pravila u hrvatskome jeziku, odnosno ne znaš hrvatski jezik kako misliš da znaš, onda se ne petljaj u nešto što ne razumiješ. Kubura (razgovor) 17:13, 30. siječnja 2019. (CET)

o čemu ti ?? pohlupo lončiće ?? jel znaš da je 1630. napisan bosansko-turski riječnik !! kad vi imate prvi hrvatski rijecnik?? — Prethodni nepotpisani komentar napisao je Dino Kotroman (razgovordoprinosi) 19:53, 30. siječnja 2019.‎


Crveni karton.
Blokirani ste!


Ovakvu komunikaciju ne odobravamo. Blokiran si mjesec dana da se malo smiriš i naučiš pristojnije komunicirati --Zeljko (razgovor) 22:48, 30. siječnja 2019. (CET)

Ovaj suradnik je trajno blokiran zbog napadačkog ponašanja i vrijeđanja --Zeljko (razgovor) 23:25, 30. siječnja 2019. (CET)