Razgovor sa suradnikom:Howboy

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Dobro došao[uredi kôd]

Wikipedijin
uvodni tečaj
Tečaj

Naslovna stranica
Uređivanje članaka
Oblikovanje članaka
Wikipoveznice
Sestrinski projekti
Slike
Tablice
Stranice za razgovor
Ne zaboravite
Prijavljivanje
Imenski prostori
Zaključak

Dodatno

Pomoć:Sadržaj

Howboy, dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. godine – slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije na hrvatskom standardnom jeziku.


Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija − što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Izvori − kako uspješno činiti Wikipediju boljom!
  • Slikeobvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika

Ako želite vježbati možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć učinite sljedeće:


Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za razgovor, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte tako što ćete pritisnuti gumbić Signature icon.png ili Vector toolbar signature button.png na alatnoj vrpci ili napisati 4 tilde (tilda = 4x istovremeno tipke AltGr + tipka s brojem 1), što kod uređivanja izgleda ovako ~~~~.
Vlastitu suradničku stranicu (onu koja se zove "Suradnik:Howboy") možete uređivati po svojoj želji u skladu s pravilima uređivanja suradničke stranice (npr. asketski ili šminkerski).


Molimo Vas, ne stavljajte zaštićene radove bez dopuštenja! Nemojte izravno kopirati sadržaje s drugih internetskih stranica ako nemate izričito dopuštenje. Ako imate dopuštenje, napišite to na stranici za razgovor ili jednostavno dodajte ovdje. No, obvezno to napravite prije nego započnete s pisanjem preuzetog teksta. Molimo uočite da se svi doprinosi Wikipediji smatraju dualno licencirani, pod Creative Commons Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima 3.0 i GFDL licencijom. Ako ne želite da se vaše pisanje nemilosrdno uređuje i slobodno raspačava, nemojte ga ovamo slati. Također nam obećavate da ćete ono što ćete napisati sami napisati, ili ćete to prepisati iz nečeg što je u javnom vlasništvu ili pod sličnom slobodnom licencijom.


If you don't speak Croatian: This is the welcome message sent to new users of hr.wikipedia

Još jednom, dobro došli! -- Nesmir Kudilovič (razgovor) 22.45, 10. jesenščaka (rujna) 2014. (SEV)

enciklopedijski članak Darinko Kosor[uredi kôd]

Bok,

ne znam odgovara li enciklopedijski članak Darinko Kosor kriterijima hrvatske wikipedije s obzirom na ono što je navedeno u Wikipedija: Kriteriji. Naime, enciklopedijske članke mogu imati predsjednici političkih stranaka koje imaju zastupnike u Saboru. U 7. sazivu Hrvatskoga sabora nema HSLS-a. Hvala na razumijevanju. Lijep pozdrav. -- Nesmir Kudilovič (razgovor) 22.45, 10. jesenščaka (rujna) 2014. (SEV)

Noklice[uredi kôd]

Crystal Clear app package utilities.png
Howboy, napisali ste članak Noklice koji ne zadovoljava standarde Wikipedije te je stoga prebačen na stranicu za razgovor.
Molimo Vas uredite članak u sljedećih 14 dana inače će biti obrisan.

Pozdrav!  Bonč (razgovor) • Tagline: Wikipedija je slobodna enciklopedija koju svatko može uređivati. •  16:30, 17. rujna 2014. (CEST)[odgovori]

Prikaži[uredi kôd]

Prikazi kako ce izgledati2.gif

Information.svgPozdrav, cijenimo vaše doprinose na Wikipediji i stoga vas molimo da prije nego što snimite svoje promjene na stranici uporabite tipku Prikaži kako će izgledati koja se nalazi pored tipke Sačuvaj stranicu. Ovako ćete odmah vidjeti što ste napravili i moći ispraviti eventualne pogrješke. Prečestim snimanjem raznih sitnica zatrpava se stranica nedavnih promjena. Tipka je prikazana na slici desno. Ako namjeravate raditi veće izmjene ili pisati duži tekst, bolje je da prvo kopirate stari tekst stranice na svoje računalo (u Notepad ili neki drugi program), tamo ga uredite, a zatim konačnu inačicu iskopirate u prozor za izmjenu teksta stranice. Hvala na razumijevanju.Kubura (razgovor) 07:11, 26. rujna 2014. (CEST)[odgovori]

Članci na doradi[uredi kôd]

Ako je članak prebačen na stranicu za razgovor, onda treba postupiti po predlošku koji stoji na glavnoj stranici, a koji između ostaloga kaže: ..."Molimo ne uklanjajte sami ovaj predložak. Tekst uređujte na stranici za razgovor. Po završenom sređivanju teksta postavite zahtjev za vraćanje stranice ovdje.". Molio bih lijepo, članak urediti na stranici za razgovor i zatražiti vraćanje u glavni prostor (poveznica na riječi ovdje). Hvala na razumijevanju.--MaGaCroatian squares Ljubicic.gifporuči mi 07:46, 26. rujna 2014. (CEST)[odgovori]

Ne smiješ ovako[uredi kôd]

[1] Ne smiješ se ovako izražavati. Nismo kao oni huškači kao oni što su pokrenuli besramnu hajku na hrvatsku Wikipediju lani. Ne ćemo se srozavati na njihovu razinu.
Mi smo kulturni, vrlo ugledni projekt i po tome smo u vrhu wikipedijskih projekata.
Morao sam te blokirati na trajno, jer onakva ponašanja ne smije se tolerirati.
Nitko ti ne može onemogućiti stvaranje novog suradničkog računa. Ako odlučiš krenuti s novim računom, nemoj izjavljivati onakve stvari. Čuvajmo dostojanstvo. Za divljake će se kad-tad pobrinuti institucije sustava, nije na nama da se bavimo ni njima ni onima što žive u lažnom svijetu. Okrenimo se mi sebi i gradimo i dalje svoj projekt preko stvarnih ljudi. Kubura (razgovor) 08:23, 10. listopada 2014. (CEST)[odgovori]