Razgovor sa suradnikom:Hymeracg

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
WikipediaTutorial.png
Ovaj je članak dio wikipedijina
Uvodnog tečaja
Tečaj

Naslovna stranica
Uređivanje članaka
Oblikovanje članaka
Wikipoveznice
Wikiprojekti
Slike
Tablice
Stranice za razgovor
Ne zaboravite
Prijavljivanje
Imenski prostori
Zaključak

Vidi

Pomoć:Sadržaj

Hymeracg, dobro došli na Wikipediju na hrvatskome jeziku, započetu 16. veljače 2003. − slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije. Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija − što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć − kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti?

Kako uređivati? Možete probati na stranici za vježbanje:

  • Uvodni tečaj (najkraći mogući, ovisno o predznanju proći ćete ga za 5-30 minuta)

Drugi suradnici?

  • Wikipedija:Kafić − portal zajednice, ovdje slobodno postavite pitanje
  • IRC (chat): #wikipedia-hr
  • ako želite nekom suradniku ostaviti poruku, učinite to na njegovoj stranici za razgovor

Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za raspravu, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte tako što ćete napisati 4 tilde (~~~~) ili kliknuti na gumb Button sig.png ili OOUI JS signature icon LTR.svg na alatnoj vrpci.

Još jednom, dobro došli! --Duma (razgovor) 14:48, 11. svibnja 2011. (CEST)

Bunarka[uredi]

Bok, vidim da se baviš biologijom i želim da te napomenem da se u članke o vrstama, rodovima, redovima itd itd stavljaju tzv. taksokviri. Više o njima možeš pročitati ovdje: Wikipedija:Korištenje taksokvira. Ako ti nije jasno, pogledaj neki članak o životinjama/biljkama, pa će ti biti jasnije (napomena: taksokvir ti je onaj okvir sa strane što je roza boje kod životinja, a zelene kod biljaka). Ispravila sam još članak Bunarka, pa pogledaj kako bi OK članak trebalo izgledati, pokušaj dodati taksokvir (možeš se poslužiti i onim na en članku: en:Claytonia perfoliata). Ako ti opet nešto nije jasno obrati mi se na mojoj stranici za razgovor. Lijep pozdrav :-D --Duma (razgovor) 14:53, 11. svibnja 2011. (CEST)

Zaboravila sam ti dati i uvodni tečaj, izvinjavam se. Evo ga sa strane :-D --Duma (razgovor) 14:56, 11. svibnja 2011. (CEST)

Evo ispravi na isti način Bijela gorušica kada pročitaš uvodni tečaj i to o taksokvirima :-D --Duma (razgovor) 14:59, 11. svibnja 2011. (CEST)

Samo nemoj zaboraviti da se potpišeš nakon što nekome pošalješ poruku. Imaš gore kao okvirić s plavom olovkom (između lanca i kurzivnog slova A). Nakon što napišeš tekst samo tu klikneš i tako će te automatski potpisati. Želim ti ugodno uređivanje na wikipediji! :D --Duma (razgovor) 15:34, 11. svibnja 2011. (CEST)

Javi[uredi]

Kada ćeš završiti ona dva članka kako treba? Ako nećeš više doprinositi, javi mi pa da ih ja završim. Lijep pozdrav :-D --Duma (razgovor) 16:05, 13. svibnja 2011. (CEST)