Razgovor sa suradnikom:Sayya

  Izvor: Wikipedija

  Dobrodošlica[uredi kôd]

  Wikipedijin
  uvodni tečaj
  Tečaj

  Naslovna stranica
  Uređivanje članaka
  Oblikovanje članaka
  Wikipoveznice
  Sestrinski projekti
  Slike
  Tablice
  Stranice za razgovor
  Ne zaboravite
  Prijavljivanje
  Imenski prostori
  Zaključak

  Dodatno

  Pomoć:Sadržaj

  Sayya, dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. godine – slobodnu enciklopediju!

  Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije na hrvatskom standardnom jeziku.


  Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija − što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Izvori − kako uspješno činiti Wikipediju boljom!
  • Slikeobvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika

  Ako želite vježbati možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć učinite slijedeće:


  Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za razgovor, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte tako što ćete pritisnuti gumbić Button sig.png ili Vector toolbar signature button.png na alatnoj vrpci ili napisati 4 tilde (tilda = 4x istovremeno tipke AltGr + tipka s brojem 1), što kod uređivanja izgleda ovako ~~~~.
  Vlastitu suradničku stranicu (onu koja se zove "Suradnik:Sayya") možete uređivati po svojoj želji u skladu s pravilima uređivanja suradničke stranice (npr. asketski ili šminkerski).


  Molimo Vas, ne stavljajte zaštićene radove bez dopuštenja! Nemojte izravno kopirati sadržaje s drugih web stranica ako nemate izričito dopuštenje. Ako imate dopuštenje, napišite to na stranici za razgovor ili jednostavno dodajte ovdje. No, obvezno to napravite prije nego započnete s pisanjem preuzetog teksta. Molimo uočite da se svi doprinosi Wikipediji smatraju dualno licencirani, pod Creative Commons Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima 3.0 i GFDL licencijom. Ako ne želite da se vaše pisanje nemilosrdno uređuje i slobodno raspačava, nemojte ga ovamo slati. Također nam obećavate da ćete ono što ćete napisati sami napisati, ili ćete to prepisati iz nečeg što je u javnom vlasništvu ili pod sličnom slobodnom licencijom.


  If you don't speak Croatian: This is the welcome message sent to new users of hr.wikipedia

  Još jednom, dobro došli! SpeedyGonsales 23:00, 24. kolovoza 2013. (CEST)Odgovor[odgovori]

  Slaganje u padežima[uredi kôd]

  Nije "otoka Sardinija", nego "otoka Sardinije", isto kao "grada Rima", "rijeke Save". Kubura (razgovor) 05:50, 9. rujna 2013. (CEST)Odgovor[odgovori]

  Prijevod[uredi kôd]

  Information.svg Dobrodošli na Wikipediju! Drago nam je što doprinosite Wikipediji, no skrećemo pozornost na činjenicu da je službeni jezik na hrvatskoj Wikipediji − hrvatski jezik. Želite li pisati na nekom drugom jeziku, molimo vas odaberite odgovarajuću inačicu Wikipedije gdje je taj jezik službeni. Hvala na razumijevanju.

  -- Bonč (razgovor) • Tagline: Ako nemate što raditi, ne radite to ovdje! •  17:22, 9. rujna 2013. (CEST)Odgovor[odgovori]

  Međuwiki[uredi kôd]

  Sayya, međuwiki poveznice se više na dodaju ovako: [1], nego klikom na poveznicu "Uredi međuwikije" na lijevom donjem dijelu svakog članka. --Jure Grm, 10. dana mjeseca rujna, godine Gospodnje dvijetisućetrinaeste u 11:36.

  Kosa slova[uredi kôd]

  Čemu kosa slova u člancima?--MAN_USK recider 21:42, 3. listopada 2013. (CEST)Odgovor[odgovori]

  Napulj (pokrajina)[uredi kôd]

  Pogledaj što sam sve ispravio, nemoj to više ponavljati. Prouči i ovo. --MAN_USK recider 13:56, 8. listopada 2013. (CEST)Odgovor[odgovori]

  Wikidata[uredi kôd]

  Jesi upoznat sa novim načinom postavljanja međuwikipoveznica? Opet koristiš kosa slova?! Zašto netko treba ići iza tebe i to popravljati? Koristiš i infookvir naselja u člancima koji nisu naselja. Nemoj to raditi. --MAN_USK recider 23:38, 8. studenog 2013. (CET)

  Zapravo, na sve sam te ovo već upozorio i ti opet ponavljaš iste stvari.--MAN_USK recider 23:39, 8. studenog 2013. (CET)