Razgovor sa suradnikom:Sayya

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Dobrodošlica[uredi kôd]

Wikipedijin
uvodni tečaj
Tečaj

Naslovna stranica
Uređivanje članaka
Oblikovanje članaka
Wikipoveznice
Sestrinski projekti
Slike
Tablice
Stranice za razgovor
Ne zaboravite
Prijavljivanje
Imenski prostori
Zaključak

Dodatno

Pomoć:Sadržaj

Sayya, dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. godine – slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije na hrvatskom standardnom jeziku.


Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija − što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Izvori − kako uspješno činiti Wikipediju boljom!
  • Slikeobvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika

Ako želite vježbati možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć učinite slijedeće:


Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za razgovor, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte tako što ćete pritisnuti gumbić Signature icon.png ili Vector toolbar signature button.png na alatnoj vrpci ili napisati 4 tilde (tilda = 4x istovremeno tipke AltGr + tipka s brojem 1), što kod uređivanja izgleda ovako ~~~~.
Vlastitu suradničku stranicu (onu koja se zove "Suradnik:Sayya") možete uređivati po svojoj želji u skladu s pravilima uređivanja suradničke stranice (npr. asketski ili šminkerski).


Molimo Vas, ne stavljajte zaštićene radove bez dopuštenja! Nemojte izravno kopirati sadržaje s drugih web stranica ako nemate izričito dopuštenje. Ako imate dopuštenje, napišite to na stranici za razgovor ili jednostavno dodajte ovdje. No, obvezno to napravite prije nego započnete s pisanjem preuzetog teksta. Molimo uočite da se svi doprinosi Wikipediji smatraju dualno licencirani, pod Creative Commons Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima 3.0 i GFDL licencijom. Ako ne želite da se vaše pisanje nemilosrdno uređuje i slobodno raspačava, nemojte ga ovamo slati. Također nam obećavate da ćete ono što ćete napisati sami napisati, ili ćete to prepisati iz nečeg što je u javnom vlasništvu ili pod sličnom slobodnom licencijom.


If you don't speak Croatian: This is the welcome message sent to new users of hr.wikipedia

Još jednom, dobro došli! SpeedyGonsales 23:00, 24. kolovoza 2013. (CEST)[odgovori]

Slaganje u padežima[uredi kôd]

Nije "otoka Sardinija", nego "otoka Sardinije", isto kao "grada Rima", "rijeke Save". Kubura (razgovor) 05:50, 9. rujna 2013. (CEST)[odgovori]

Prijevod[uredi kôd]

Information.svg Dobrodošli na Wikipediju! Drago nam je što doprinosite Wikipediji, no skrećemo pozornost na činjenicu da je službeni jezik na hrvatskoj Wikipediji − hrvatski jezik. Želite li pisati na nekom drugom jeziku, molimo vas odaberite odgovarajuću inačicu Wikipedije gdje je taj jezik službeni. Hvala na razumijevanju.

-- Bonč (razgovor) • Tagline: Ako nemate što raditi, ne radite to ovdje! •  17:22, 9. rujna 2013. (CEST)[odgovori]

Međuwiki[uredi kôd]

Sayya, međuwiki poveznice se više na dodaju ovako: [1], nego klikom na poveznicu "Uredi međuwikije" na lijevom donjem dijelu svakog članka. --Jure Grm, 10. dana mjeseca rujna, godine Gospodnje dvijetisućetrinaeste u 11:36.

Kosa slova[uredi kôd]

Čemu kosa slova u člancima?--MAN_USK recider 21:42, 3. listopada 2013. (CEST)[odgovori]

Napulj (pokrajina)[uredi kôd]

Pogledaj što sam sve ispravio, nemoj to više ponavljati. Prouči i ovo. --MAN_USK recider 13:56, 8. listopada 2013. (CEST)[odgovori]

Wikidata[uredi kôd]

Jesi upoznat sa novim načinom postavljanja međuwikipoveznica? Opet koristiš kosa slova?! Zašto netko treba ići iza tebe i to popravljati? Koristiš i infookvir naselja u člancima koji nisu naselja. Nemoj to raditi. --MAN_USK recider 23:38, 8. studenog 2013. (CET)

Zapravo, na sve sam te ovo već upozorio i ti opet ponavljaš iste stvari.--MAN_USK recider 23:39, 8. studenog 2013. (CET)