Razgovor sa suradnikom:Sayya

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Dobrodošlica[uredi kôd]

WikipediaTutorial.png
Ovaj je članak dio Wikipedijina
Uvodnog tečaja
Tečaj

Naslovna stranica
Uređivanje članaka
Oblikovanje članaka
Wikipoveznice
Sestrinski projekti
Slike
Tablice
Stranice za razgovor
Ne zaboravite
Prijavljivanje
Imenski prostori
Zaključak

Vidi

Pomoć:Sadržaj

Sayya, dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. godine – slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije na hrvatskom standardnom jeziku.


Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija − što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Izvori − kako uspješno činiti Wikipediju boljom!
  • Slikeobvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika

Ako želite vježbati možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć učinite slijedeće:


Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za razgovor, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte tako što ćete pritisnuti gumbić Signature icon.png ili Vector toolbar signature button.png na alatnoj vrpci ili napisati 4 tilde (tilda = 4x istovremeno tipke AltGr + tipka s brojem 1), što kod uređivanja izgleda ovako ~~~~.
Vlastitu suradničku stranicu (onu koja se zove "Suradnik:Sayya") možete uređivati po svojoj želji u skladu s pravilima uređivanja suradničke stranice (npr. asketski ili šminkerski).


Molimo Vas, ne stavljajte zaštićene radove bez dopuštenja! Nemojte izravno kopirati sadržaje s drugih web stranica ako nemate izričito dopuštenje. Ako imate dopuštenje, napišite to na stranici za razgovor ili jednostavno dodajte ovdje. No, obvezno to napravite prije nego započnete s pisanjem preuzetog teksta. Molimo uočite da se svi doprinosi Wikipediji smatraju dualno licencirani, pod Creative Commons Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima 3.0 i GFDL licencijom. Ako ne želite da se vaše pisanje nemilosrdno uređuje i slobodno raspačava, nemojte ga ovamo slati. Također nam obećavate da ćete ono što ćete napisati sami napisati, ili ćete to prepisati iz nečeg što je u javnom vlasništvu ili pod sličnom slobodnom licencijom.


If you don't speak Croatian: This is the welcome message sent to new users of hr.wikipedia

Još jednom, dobro došli! SpeedyGonsales 23:00, 24. kolovoza 2013. (CEST)[odgovori]

Slaganje u padežima[uredi kôd]

Nije "otoka Sardinija", nego "otoka Sardinije", isto kao "grada Rima", "rijeke Save". Kubura (razgovor) 05:50, 9. rujna 2013. (CEST)[odgovori]

Prijevod[uredi kôd]

Information.svg Dobrodošli na Wikipediju! Drago nam je što doprinosite Wikipediji, no skrećemo pozornost na činjenicu da je službeni jezik na hrvatskoj Wikipediji − hrvatski jezik. Želite li pisati na nekom drugom jeziku, molimo vas odaberite odgovarajuću inačicu Wikipedije gdje je taj jezik službeni. Hvala na razumijevanju.

-- Bonč (razgovor) • Tagline: Ako nemate što raditi, ne radite to ovdje! •  17:22, 9. rujna 2013. (CEST)[odgovori]

Međuwiki[uredi kôd]

Sayya, međuwiki poveznice se više na dodaju ovako: [1], nego klikom na poveznicu "Uredi međuwikije" na lijevom donjem dijelu svakog članka. --Jure Grm, 10. dana mjeseca rujna, godine Gospodnje dvijetisućetrinaeste u 11:36.

Kosa slova[uredi kôd]

Čemu kosa slova u člancima?--MAN_USK recider 21:42, 3. listopada 2013. (CEST)[odgovori]

Napulj (pokrajina)[uredi kôd]

Pogledaj što sam sve ispravio, nemoj to više ponavljati. Prouči i ovo. --MAN_USK recider 13:56, 8. listopada 2013. (CEST)[odgovori]

Wikidata[uredi kôd]

Jesi upoznat sa novim načinom postavljanja međuwikipoveznica? Opet koristiš kosa slova?! Zašto netko treba ići iza tebe i to popravljati? Koristiš i infookvir naselja u člancima koji nisu naselja. Nemoj to raditi. --MAN_USK recider 23:38, 8. studenog 2013. (CET)

Zapravo, na sve sam te ovo već upozorio i ti opet ponavljaš iste stvari.--MAN_USK recider 23:39, 8. studenog 2013. (CET)