Razgovor sa suradnikom:Vatrena ptica/Arhiv 4

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Arhiv: 1, 2, 3

Srijem[uredi]

Molim ne vandalizirati članak. Nastale je totalna zbrka zbog Vaših izmjena. LalaS 14:20, 25. siječanj 2008. (CET)

Zahvala![uredi]

Vatrena moja ptičice Face-smile.svg ,zahvaljujem ti se od srca na prelijepim željama!!!--Luna 22:22, 26. siječanj 2008. (CET)


Pa lijep pozdrav mojoj ptičici!!! Ne znam dali da ti se prvo zahvalim na nagradi ili da se ispričam što se do sada nisam javila (nagrada se već danima nalazi na mojoj stranici)...Možda me može opravdati to što sam bila jako bolesna. Hvala ti još jednom i oprosti mi!!! Face-smile.svg--Luna 14:35, 4. veljača 2008. (CET)
Pa gdje je moja ptičica??? Mislila sam da si me već zaboravila!! I ja bih tebe rado čula...Face-wink.svg--Luna 19:41, 5. veljača 2008. (CET)
Hmm, pa tema je bezbroj, moje znaš, tj. ono što volim!!! Za početak, mislila sam da si puno mlađa pa mi nije jasno ono na poslu sam ...Face-wink.svg!!! --Luna 19:59, 5. veljača 2008. (CET)

Test[uredi]

Test je test.

Andrej Šalov 19:25, 28. siječanj 2008. (CET)

nemogu ovako znati što je točno, zanemariš i počneš ponovno radit. Ako nisi imala spremljen tekst (i ovime ti se tekst izgubio) drugi put tekst prvo uredi u notepadu pa onda prenesi na Wiki. Što se tiče irca, probaj prvo skinuti i instalirati ovo (14mb), pa onda odi na onu stranicu [1], lijep pozdrav. --Dalibor Bosits © 00:08, 31. siječanj 2008. (CET)

Reklama[uredi]

Bok, čega je ovo reklama? ;) --Dalibor Bosits © 21:54, 1. veljača 2008. (CET)

prepisano kažeš, pa onda nije reklama, ili je!?!? ;) --Dalibor Bosits © 21:57, 1. veljača 2008. (CET)

a ti znaš iz kojeg časopisa je prepisano ? --Dalibor Bosits © 22:00, 1. veljača 2008. (CET)

Pa nije baš uredu tako optužiti rad za prepisanim bez pravog dokaza, i još k tome staviti predložak reklama koji nema veze s time, a postoje predlošci copyright i copyrihtbook koji bi se mogli primjenit da je tako, a da je tako ti nisi sigurna ;-) --Dalibor Bosits © 22:06, 1. veljača 2008. (CET)

Vrabac i prehrana[uredi]

Maro, možeš li reći gdje si našla podatak da se vrapci hrane štakorima i miševima? Branka France je sada to ispravila, ali molim te budi pažljivija s takvim podacima, a izvori se ne stavljaju ovako jer nigdje ne vode. Lijep pozdrav :-) --Roberta F. 13:26, 4. veljača 2008. (CET)


Konji[uredi]

Odlično!!! Što misliš o konjima?
Najdraži sport
Na svojoj stranici nisam dodala da sam u svojoj daaaavnoj mladosti bila učitelj(ica) jahanja, ali samo da znaš da su mi konji prioritet i da su zaista posebne životinje kad ih malo bolje upoznaš...jašeš li ??


Pa poniju nije loše jahati ali veće uzbuđenje pružaju veliki konji, (pogotovo oni uzgajani za jahanje poput naših lipicanera) rado bih te učila jahati ali...

Minun[uredi]

Postavljeno! Face-wink.svg --Treecko 22:22, 7. veljača 2008. (CET)

Ajme Bože[uredi]

Što se ovo događa? Tko ti je dodijelio ovu nagradu i sve ti ovo ispsovo. Vidio sam je malo prije no što je Dalibor Bosits izbrisao jer sam naletio (sasvim slučajno) na tvoju stranicu.--Bruno B. 14:11, 8. veljača 2008. (CET)

Kategorija Franjevci, treba samo malo potražiti. --Dalibor Bosits © 19:04, 8. veljača 2008. (CET)

Vlak u snijegu[uredi]

Marice, jesi gledala film ?

a ja ga prespavao --Zeljko 12:01, 10. veljača 2008. (CET)

Bravo Marija![uredi]

Kako sam se razveselio kad sam vidio da mi je jedna nadarena 9-to godisnjakinja uredjivala clanak.

Nastavi tako i jednoga dana kada se osvrnes oko sebe sa navrsenih 25 god. vidjet' ces mnoge koji te vole kako ce biti ponosni na tebe.

Pozdrav iz Madrida.

Croautor

Surađivanje iz drugog grada[uredi]

Maro, naravno da možeš raditi i s drugih računala koja imaju pristup internetu, jednostavno se prijaviš (nemoj zaboraviti lozinku) i na kraju rada na tuđem računalu nemoj se zaboraviti odjaviti kako ne bi tvoj nadimak i tvoja lozinka ostali sačuvani. Tvoj ujak sigurno neće napraviti neku štetu, ali ne bi bilo dobro da netko drugi radi pod tvojim suradničkim imenom. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 10:42, 14. veljača 2008. (CET)

uređivanje[uredi]

Ptico baš si vrijedna, malčice previše ;-), primjetio sam da često ulijećeš drugim suradnicima u uređivanje članka, kad vidiš da netko uređuje članak nemoj odmah iza njega dolaziti, možeš pustiti to da odstoji pola sata ili više sat dva pa onda napraviti što bi htjela, znaš, nisu svi snalažljivi na Wikipediji pa neke suradnike to može zbuniti i omesti u radu, a može se dogoditi i istovremeno uređivanje , što još više zbuni drugog suradnika. Također, vezano za irc, ako imaš neki od programa zaštite za računalo poput zone alarma, moguće je da ti on brani dolazak na irc. Lijep pozdrav ;o) --Dalibor Bosits © 14:42, 18. veljača 2008. (CET)

Hvala na nagradi![uredi]

Hvala ti na nagradi i kako ne bih pisao o najljepšem gradu na svijetu. Vidjet ćeš kad završim članak, kako će biti dobro!--Mostarac 10:59, 23. veljača 2008. (CET)

Eto malo sam te i nagradio. Izvini, ako nisam poredao nagrade kako treba, ali to još ne znam!--Mostarac 23:15, 23. veljača 2008. (CET)

Slikice i ikonice[uredi]

A vidi koliko ih je ovdje. :-) Andrej Šalov 19:50, 24. veljača 2008. (CET).

Obavijest za slike[uredi]

Nuvola apps important.svg
Stop hand.svg
Na Wikipediji na hrvatskom jeziku je započelo sređivanje slika koje su nedovoljno i neispravno označene.


Suradniče,

Prema Općim uvjetima postave slika, Uputama za označavanje starih slika (koje su se do sada ignorirale) kao i Rezoluciji Zaklade Wikimedija, vi koji ste sliku postavili dužni ste ispravno opisati sliku i označiti je ispravnom oznakom autorskih prava.


Ovim putem ste zamoljeni posljednji put da sve slike koje ste postavili, označite odgovarajućom oznakom o autorskim pravima, vodeći računa da oznaka odgovara pravnom statusu slike i dodate info okvir Infoslika.

Ove kratke upute koje su u skladu sa ovom obaviješću će Vam pomoći ukoliko imate nedoumica.

Pogledajte i ovo osnovno pravilo i ovaj popis oznaka za dozvole s kratkim objašnjenjima svake.

Kada označavate slike, molimo vodite računa da osim oznake obvezno stavite i poveznicu (URL) prema site-u odakle je slika preuzeta; ako je slika skenirana, navedite naslov i autora publikacije i ISBN broj te publikacije; ako ste Vi autor, navedite to kao izvor (napomena: kod snimaka ekrana i skeniranih slika Vi niste autor slike). Ako smatrate da slika ispunjava uvjete za pravednu uporabu koji su navedeni na oznaci za dozvolu, navedite i obrazloženje za tu pravednu uporabu.


Popis slika koje ste postavili na Wikipediju na hrvatskom jeziku možete pogledati ovdje

Galeriju istih slika možete pogledati ovdje

Napomene:

  • Navedite sve podatke za slike koji se traže od vas
  • Ne stavljajte pogrešne oznake na slike, naročito nemojte stavljati „pravedna uporaba“ ili „javno dobro“ bez obrazloženja!
  • Krajnji rok za ispravak podataka o slikama je 23. ožujka 2008.

Slike koje nakon isteka roka ne budu imale sve potrebne podatke i jasno nedvosmisleno označen pravni status bit će obrisane!

Ova je poruka automatski poslana svim suradnicima koji su postavljali slike na Wikipediju na hrvatskom jeziku.
Ovu poruku je poslao administrator Andrej Šalov pomoću bota CrniBot 28. veljače 2008.

Malo neobičnosti...[uredi]

Gdje mi je sad ona slika s narančastom strelicom? Pokušavam upisivati ime slike, a nema je. Vjerojatno je izbrisana. :-/ --Vatrena ptica 18:59, 1. ožujak 2008. (CET)

Sat[uredi]

Provjeri

Moje postavke >> Datum i vrijeme.

--Ante Perkovic 20:39, 6. ožujak 2008. (CET)

Vrijeme na serveru ne valja. Ne znam kako se to popravlja. --Ante Perkovic 21:04, 6. ožujak 2008. (CET)

Čestitka[uredi]

Sretan Međunarodni dan žena Vatrenoj ptičici bez koje Wiki ne bi bila ista želi Nikola ;)

--Nikola Stuban 15:20, 8. ožujak 2008. (CET)

Odgovor[uredi]

Nema na čemu i drugi put ;)

--Nikola Stuban 15:35, 8. ožujak 2008. (CET)

Predložak:Peanuts uvod[uredi]

Ovaj predložak nije potreban zato što se isto to može odmah napisati u članku. Vjerojatno si to napravila po uzoru na {{Pokemon uvod}} gdje se predložak koristi zato da nakon svakog novog objavljivanja 100+ Pokemona ne bi trebalo u svim člancima mijenjati taj podatak. Pozdrav --MayaSimFan 12:08, 9. ožujak 2008. (CET)


Hvala!!![uredi]

Hvala na nagradi, to mi puno znači! Man Usk 16:24, 10. ožujak 2008. (CET)

Potpis[uredi]

Promijenjena je sistemska poruka za standardni potpis kako bi smanjili broj klikova do stranice za razgovor. --MayaSimFan 18:18, 20. ožujak 2008. (CET)

Želiš nadopuniti članak Bukovica (rijeka)?, vidio sam da si nešto sitno već napravila, lijep pozdrav ;o) --Dalibor Bosits © 21:37, 22. ožujak 2008. (CET)

Rattata! :)[uredi]

Postavljeno! Face-smile.svg --Treecko 15:48, 25. ožujak 2008. (CET)

Odlično! :)

HVALA ZA NAGRADU![uredi]

Mnogo hvala na nagradiFace-smile.svg!

--Tvrtko26 14:18, 26. ožujak 2008. (CET)

Nema na čemu!

Nagrade[uredi]

Riješeno Face-smile.svg Pozdrav --MayaSimFan 16:03, 27. ožujak 2008. (CET)

Caklenjača[uredi]

Jel tražiš ovo:[2]? Pozdrav--D tomAero-stub img.svg 11:44, 30. ožujak 2008. (CEST)

Hvala na pomoći! :) --Vatrena ptica (razgovor) 11:46, 30. ožujak 2008. (CEST)

Nadam se ...[uredi]

da se ne ljutiš, ali uklonio sam tvoje slike iz galerije iz članka o našem gradu. Razlog je taj da sam ja već skupio drama slike, a kad budem imao vremena uploadati ću ih na wikipediju! Hvala na razumijevanju i lijep pozdrav! --Mostarac (razgovor) 21:06, 2. travanj 2008. (CEST)

Zahvala[uredi]

Vatrena ptico hvala ti na čestitki i lijepim željama!

--Pavo (razgovor) 15:29, 6. travanj 2008. (CEST)

Hvala[uredi]

Hvala na savjetu Može li ovo poslužiti [3] --Mostarac (razgovor) 16:37, 6. travanj 2008. (CEST)

Ja sam uklonio one factove i postavio stranicu u Izvore. Mislim da je ovo sve točno jer su to ipak podaci sa popisa stanovništva. --Mostarac (razgovor) 16:56, 6. travanj 2008. (CEST)

Ana Karenjina[uredi]

Jesi ikad čitala Anu Karenjinu?Ja jesam.Fantastična knjiga.Ako jesi,pročitaj i Malog Princa od Antoine De Saint-Exuperyja.Fantastične knjige.Znaš koliko mi je trebalo da pročitam Anu Karenjinu?Dva dana.--Sapphy (razgovor) 15:32, 10. travanj 2008. (CEST)Onyx-Sapphire

Friesian horse :)[uredi]

Čini mi se da bi ovo bilo ono što tražiš. Face-wink.svg --Treecko 15:36, 12. travanj 2008. (CEST)

Nema na čemu. ^^ Što se Pokémon portala tiče, mislim da je ideja dobra, no prvo treba sakupiti dovoljno članaka da bi se sve to moglo proširiti na čitavu ideju. :) --Treecko 15:50, 12. travanj 2008. (CEST)

portal[uredi]

Ptico, što radiš ti s tim portalom ako smijem pitat ;o) --Dalibor Bosits © 16:25, 12. travanj 2008. (CEST)
ali to se ne radi tako ;o), čitaj ovdje: Wikipedija:Portali --Dalibor Bosits © 16:28, 12. travanj 2008. (CEST)
aj neću brisat ;), ali mi se čini da nisi baš informirana o tome, kako i što, pa za početak malo obustavi daljni rad i pročitaj sve što piše tamo o portalima Face-smile.svg--Dalibor Bosits © 16:36, 12. travanj 2008. (CEST)
Mogu probati ali nisam vidio da si se s nekim savjetovala o otvaranju novog portala. Bojim se da ti je trenutni trud uzaludan.--D tomAero-stub img.svg 18:50, 12. travanj 2008. (CEST)
Pogledaj ovo:Wikipedija:Portali/Prijedlozi--D tomAero-stub img.svg 18:57, 12. travanj 2008. (CEST)

Treba postaviti obavijest u kafiću. Ovako većina suradnika ni ne zna da je u planu novi portal. --MayaSimFan 20:04, 13. travanj 2008. (CEST)

Mislim da bi trebala još jednom pročitati postupak za predlaganje portala. Mnogo ljudi prati kafić, jako je malo onih koji prate stranicu s prijedlozima (na koju je prijedlog postavljen i tamo ne treba ići više ništa osim komentara predlagatelja kojeg bih vrlo rado vidjela Face-smile.svg) Pozdrav --MayaSimFan 20:14, 13. travanj 2008. (CEST)

Mali Princ[uredi]

I?Jesi shvatila malog princa?

Zahvala![uredi]

Ptičice, puno ti hvala na čestitki. --frk@ 10:30, 14. travanj 2008. (CEST)

Mostar[uredi]

Hvala na čestitkama! --Mostarac (razgovor) 20:11, 14. travanj 2008. (CEST)

Jesi vidjela ovo: Razgovor:Marko Ambroš? ;) --Dalibor Bosits © 18:22, 21. travanj 2008. (CEST)

Zato što ne gledaš, ovakvim postupcima sada možeš izazvati negativnu komunikaciju s osobom koja možda ima dobru namjeru. Molim te pripazi ubuduće i gledaj "okolo". ;o) --Dalibor Bosits © 18:28, 21. travanj 2008. (CEST)

Ima li smisla..[uredi]

ustrajati na tuđoj gluposti?

Skrenuo bih pozornost na razgovor na upravo korigiranom članku..

MA

Znaš marice, imena se pišu velikim slovima, imena, država, naroda, etničkih skupina, gradova, sela, nadimaka itd. Ima li ovdje kakva greška, pa ispravi. A ja ti još dao nagradu, jesi vidjela. --Zeljko (razgovor) 23:05, 9. svibanj 2008. (CEST)

bez obzira što nisu... imena se pišu velikim slovima. --Zeljko (razgovor) 15:28, 10. svibanj 2008. (CEST)

humor[uredi]

Ćao!

Pa gdje si Vatrena ptico, kako si! Nismo odavno obradili neku pticu... Usput, dobra ti je ideja s humorom, s tim što bih ti predložio da staviš neku veseliju sliku na predložak. Onako mi izgleda previše ozbiljno.

--Pavo (razgovor) 19:43, 10. svibanj 2008. (CEST)

misa[uredi]

Naravno! Ne znam hoće li gospođa Branka biti oduševljena kad počnemo obrađivati, ali nema veze. Ja sam nedavno ministrirao i primio Svetu Pričest.

--Pavo (razgovor) 20:04, 10. svibanj 2008. (CEST)

leptiri[uredi]

Vatrena ptico!

Moram ti se ispričati što ti odmah nisam odgovorio (opravdani razlozi). Nisam znao da ćao ima i značenje koje si navela, iako sam po muškoj liniji podrijetlom iz romanskog grada, u kojem se talijanizmi poprilično rabe. Baš zanimljivo. Ptice su u redu, nema problema, no što misliš o leptirima. Izgleda da se misa otegla, sigurno je pridika potrajala... --Pavo (razgovor) 13:22, 11. svibanj 2008. (CEST)

Evo nekoliko linkova:Internet atlas evropskih leptira, Zaštićen u Crnoj Gori i Europi, Muzej leptira, Španjolska kolekcija, Ukrajina i Rusija, Dnevni i noćni leptiri, Leptiri Finske --Pavo (razgovor) 14:07, 11. svibanj 2008. (CEST)

vrabac, naravno[uredi]

Umalo te ne pozdravih sa ćao, t.j. može. No, nemam baš ideja što bi se moglo pisati o vrapcu. Imaš li ti?

--Pavo (razgovor) 13:54, 11. svibanj 2008. (CEST)

ekskurzija[uredi]

Krasno!Ako ne odem na more, možda se čujemo i vidimo uživo. Lako ćeš naći moj brzoglasni broj u imeniku.

--Pavo (razgovor) 19:00, 14. svibanj 2008. (CEST)

Podaci[uredi]

Maro, molim te nemoj upisivati na svoju stranicu podatke preko kojih se može doći do tebe u stvarnom životu, a bilo bi dobro da pokažeš i roditeljima tko ti piše i što ti piše ne samo na Wikipediji, nego i putem e-mailova, ako se njima služiš. Kada s nekim želiš doći u kontakt preko interneta, onda neka u toj komunikaciji svakako sudjeluju tvoji roditelji dok ne postaneš punoljetna. Ja sam ti obrisala što si zadnje upisala na svojoj stranici. Inače lijepo napreduješ u radu na Wikipediji. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 19:19, 14. svibanj 2008. (CEST)

Postavke[uredi]

Maro, pokušaj ponovno u postavkama unijeti e-mail adresu (zamoli nekoga od roditelja za pomoć), i pošalji meni jedan e-mail za probu da vidimo je li radi, na mojoj suradničkoj stranici samo ostavi poruku da si poslala, pa ću pogledati je li stiglo. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 20:01, 14. svibanj 2008. (CEST)

Na tu e-mail adresu, koju si upisala će ti stići upit da potvrdiš tu adresu, onda ćeš u e-mailu kliknuti na taj link koji ti je naveden i nakon toga bi e-mail adresa trebala biti aktivirana na Wikipediji. Memorija računala ne bi trebala predstavljati problem za slanje e-mailova. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 21:25, 14. svibanj 2008. (CEST)

turneja[uredi]

Vatrena Ptico! Koliko vidim, trenutačno nismo među pticama nego na turneji po BiH. Kad je već tako možeš li uklanjati višak kategoriju, ako je podkategorija sadržana u nadkategoriji (kao u slučaju Pločari Polje). Kad završavaš školsku godinu, hoće li biti sve petice? --Pavo (razgovor) 14:41, 18. svibanj 2008. (CEST)

kirnja[uredi]

Zdravo vatrena ptico. Imam jedan problem s člankom što si ga napisala. To je kirnja. stavila si latinsko ime za kirnju koje označava samo jednu vrstu kirnje (malabarsku kirnju) koja niti ne živi u Jadranu. Opisivala si više vrsta, dok se pod imenom kirnja može naći samo jedna vrsta kirnji, i to kirnja golema. Molim te da odlučiš što treba napraviti s tvojim člankom, a mogućnosti su slijedeće:

1- premjestiti na stranicu kirnje i pisati a cijeloj grupi kirnji
2- pobrisati članak i napisati novi, s prikladno definiranim izrazima

Moje je mišljenje da bi trebala premjestiti stranicu na kirnje i prepraviti članak koji nije loš, a ja ću napisati članak kirnja. Javi mi odgovor što prije. Pozdrav --Bicikla (razgovor) 09:47, 20. svibanj 2008. (CEST)

Hvala na brzini odgovora. Ćao. --Bicikla (razgovor) 13:11, 20. svibanj 2008. (CEST)

Bugari[uredi]

Lijepi pozdrav Vatrena Ptico!

Ne, nisam dobio odgovor! P.S.:Očito nisam napisao komu trebaju poslati odgovor.

--Pavo (razgovor) 20:41, 21. svibanj 2008. (CEST)

Bugari i Hrvatska[uredi]

Da, upravo sam mislio na taj obrazac, dočim sam se obratio mimo narečenog obrasca.

--Pavo (razgovor) 20:48, 21. svibanj 2008. (CEST)

filozofija[uredi]

Vatrena Ptico!

Pa to je tatina struka (uz komparativnu)...

--Pavo (razgovor) 21:22, 21. svibanj 2008. (CEST)

Hvala Marice... --Zeljko (razgovor) 12:06, 23. svibanj 2008. (CEST)

273[uredi]

Lijepi pozdrav!

Još 273, pa smo na pola!

Ispričavam se, 283! Hoće li biti petica iz matematike?

--Pavo (razgovor) 15:08, 25. svibanj 2008. (CEST)

nagrade[uredi]

Bog!

Hvala na nagradi.Kako smo krenuli, našem dopisivanju ni kraja ni konca, baš kao i ovim naseljima po BiH.

--Pavo (razgovor) 17:45, 25. svibanj 2008. (CEST)

domjenak[uredi]

Ćao!

Preusmjeravanje na domjenak na otvorenom ili ostaje piknik?

--Pavo (razgovor) 17:55, 25. svibanj 2008. (CEST)

Nagrada.[uredi]

Dodijelila sam ti nagradu?Je li se sviđa? ;) --MeRulz 20:34, 25. svibanj 2008. (CEST)Sapphy-Onyx

Matematika[uredi]

Matematika ti je najgori predmet?Meni najbolji!Upravo sam se vratila sa državnog natjecanja.Osvojila 6.mjesto od njih 41.Ma divno :)--MeRulz 20:38, 25. svibanj 2008. (CEST)Sapphy

slike[uredi]

slike prvo snimiš na svoj komp, i zatim ih postaviš kao i svaku drugu. Ali, uzmi u obzir da nisu sve slike na en.wiki ispravno postavljene, te takve slike na hr.wiki često završe obrisane. Također prilikom toga se mora navesti izvor, odnosno stranica slike na en.wiki, prepisat ista licenca i navesti orig. autora i postavljača. Preporučam da izbjegavaš postavljat slike s en.wiki ako nemaju slobodnu licencu, te da prvo potražiš tu ili kakvu zamjensku sliku na commonsu. Pozdrav ;o) --Dalibor Bosits © 19:55, 26. svibanj 2008. (CEST)

preciznija kategorija[uredi]

Pozdrav Vatrena ptico!

Dobivamo precizniju kategoriju. Nije riječ o mojoj namjeri, već o dogovoru.

--Pavo (razgovor) 20:27, 26. svibanj 2008. (CEST)

prva[uredi]

Prva.

--Pavo (razgovor) 20:28, 26. svibanj 2008. (CEST)

Kirnja 2[uredi]

S malim kašnjenjem završen je članak Kirnja. Pozdrav --Bicikla (razgovor) 08:16, 27. svibanj 2008. (CEST)

A što želiš da učinim? ;o) --Dalibor Bosits © 20:41, 27. svibanj 2008. (CEST)
Ne mogu sada, ako se ponovi. ;o) --Dalibor Bosits © 20:46, 27. svibanj 2008. (CEST)

Pozdrav, novi sam korisnik ovdije, pa sam primijetio da nemogu urediti članak o Svetoj Petki i vidio tvoju napomenu. Pa bih te zamolio ako mozes da mi pomognes kako da uradim članak o Svetoj Petki, a tekst bih kopirao sa više stranica? unaprijed ti se zahvaljujem.

mozes li mi molim te reci koga trebam traziti za dopustenje za kopiranje teksta sa drugih stranica? jos jednom ti hvala

hvala ti, ali ja neznam sta da ucinim pod boldiran i kuriran, neznam pojam tih recenica, dapace, napisao bih duzi clanak o Svetoj Petki, čudotvorki za sve nacije. osobno, hrvat sam, i zborim na standardnom stokavskom narijecju. ako mozes, pomozi mi da napisem clanak a da se ne izbrise, i molim te, kome od administratora se trebam javiti da bih obavijestio da sam tekst prepisao sa drugih stranica, tocnije srpske wikipedije? e da, imam i sliku za taj članak koji bih postavio od svete petke, a pored toga bih stavio sliku od pape i majke terezije koju sam isto tako skinuo sa neta davnih dana.

hvala ti, ako dodje do nekih komplikacija, mogu li ti se ponovno obratiti? zamolio bih te da pregledas clanak kada ga napisem i da vidis ako sam koje od pravila izostavio, jer novi sam ovdije. e da, mozes li mi reci dali mogu uvrstiti sliku u clanak od pape ivana pavla 2.i majke tereze koju sam skinuo davno prije, a nemogu se sjetiti sa kojeg site_a? stavio bih i sliku svete petke. (tekst ce biti na nasem materinjem, da sam srbin, presao bih na srpsku wikipediju)

hvala jos jednom, a jesi li to ti sada stavila clanak o svetoj petki na nas jezik? mogu dati jednu primjerdbu?

hvala ti, a mogu li ja uz tvoju pomoć urediti tekst? imam jos jednu lijepsu sliku od svete petke. a tekst gdje pise; svetu petku nazivaju u srpskim primorskim krajevima svetu petku biogradsku, ..hm..ne zelim osporavati cudotovornu svetu petku, ali se odnosi na srbe koji zive u hrvatskoj, ne u srbiji, i mislim da se ne moze koristiti dio teksta srpskim primorskim krajevima.

ok, nebudem onda stavio fotku svete petke, a kako ja sada dalje mogu urediti clanak o svetoj petki? mozes li mi reci sta da kliknem?

hvala ti, volio bih ispod svete petke staviti sliku od pape ivana pavla drugog i majke tereze, ako mi nebude islo, mogu li ti mailom poslati fotku, pa ju ti, ako imas dobre volje, staviti umijesto mene? idem onaj clanak uredjivati na hrvatski jezik.

eh, muke moje.. odem na sveta petka, kliknem uredi, zatim uredjujem tekst, zatim se potpisem onom ikonicom koju si mi dala te kliknem na nju, i kliknem na sacuvaj stranicu, i opet nista.. neznam vise..danas vec treci put pisem taj tekst,i ne sacuva se na wikipedija tako da odustajem.. posaljem ti fotkicu na mail, jako je lijepa.

hej kolegice[uredi]

poslao sam ti fotke, na mail. neznam dali si online, pa kada budes, pogledaj mail.

poslao sam ti fotke na drugi mail, javi mi jesi li uspijesno dobila.--NisamDostojan (razgovor) 01:36, 1. lipanj 2008. (CEST)

joj bas ti hvala na dodjeli nagrade, bas si me razveselila, sada vec imam volje da suradjujem i dalje te da ostanem na wikipediji, hvala ti puno kolegice. de mi reci, kakve su ti fotke koje sam ti poslao? meni su predivne. dodjem iduci tjedan na wikipediju da uredim svetu petku. veliki pozdrav do tada i hvala na ugodnoj nagradi od tebe--NisamDostojan (razgovor) 01:59, 2. lipanj 2008. (CEST)

opa ptico što li si vrijedna danas ;), možda da se malo odmoriš sada? radiš previše sitnih promjena, dotjeraj si članak u wordu ili notepadu pa ga snimi, lijep pozdrav ;o) --Dalibor Bosits © 21:21, 4. lipanj 2008. (CEST)
ptico, ako možeš, nastavi sutra, ili kako god, samo napravi sav posao do kraja pa onda snimi, nemoj snimati za svaku stvar koju trebaš dodati posebno. --Dalibor Bosits © 21:28, 4. lipanj 2008. (CEST)
ma uzmi se notepad, još ti je bolji ;o) --Dalibor Bosits © 12:53, 5. lipanj 2008. (CEST)
naravno da radi, malo potraži ;o) --Dalibor Bosits © 12:58, 5. lipanj 2008. (CEST)

domace macke[uredi]

Kakove veze imaju izvori sa prepunim diskom ??? Ne kužim.

DivJak (razgovor) 17:16, 5. lipanj 2008. (CEST)

hej[uredi]

..kolegice, nisam dugo bio online pa ti se nisam mogao javiti, jesi dobro? ima sta new kod tebe? drago mi je sto si dobila slike--NisamDostojan (razgovor) 01:16, 6. lipanj 2008. (CEST)


istječe u 20:17, za otprilike sat, krivi je ispis zbog vremenskog pomaka. --Dalibor Bosits © 19:16, 6. lipanj 2008. (CEST)


aha[uredi]

Šteta baš sam bio stavio sve wikipoveznice za 19.st.

Skoro pa gotov[uredi]

Evo ja mislim da sam skoro pa gotov. Bio sam stavio tekst u Microsoft Word i ispravio mi je gramatičke greške(VALJDA). --Senkop (razgovor) 21:32, 6. lipanj 2008. (CEST)

O.K.[uredi]

Dobro nema problema--Senkop (razgovor) 19:38, 7. lipanj 2008. (CEST)

Lakše malo s kafićem, puno je to promjena... Face-smile.svg --MayaSimFan 14:59, 8. lipanj 2008. (CEST)

Dinosauri[uredi]

Nazivi dinosaura za koje nemamo vlastitu riječ (to su svi) pišu se fonetski, kako se i čitaju: tiranosaur (tireks), kompsognatus, karharodontosaur i sl. Pa me zanima zašto si napisala članak 'lesothosaurus' - to bi hrvatski bilo lesotosaur (u hrvatskom se uglavnom izbacuje 'us'). Jedino što se piše izvorno su nevladarska i nepapinska vlastita imena i gradovi u kojima se koristi latinica.

(Jolo u progonstvu)

Hvala na pohvali potpisa, ali mrzim širenje engleskog na račun hrvatskog. 'Cool' znači hladno (nigdje veze), pa radije napiši hrvatski (dobro). Proizvodi se, ako nisu vlastita imena, pišu kako i čitaju: nutela. Isto tako i glazba: rok i rol. 'Bed' je potpuno strana riječ, i mogla bi se u učiličnoj pjesmi bez problema zamijeniti 'u blatu', 'u smeću'...

(Jolo u progonstvu)

Imam i ne koristim puno. Nije 'verzija' nego inačica i nije 'internet (stranica)' nego svemrežna stranica.

(Jolo u progonstvu)

Na Učilici nisam nijednu, općenito sam dosad osvojio 7 nagrada: 6 na Wikipediji i jednu za primanje vremeslova 'Nacionalni zemljopis' duže vrijeme (National Geographic). UI nije rap nego rep. Ja bih tu pjesmu izmijenio gdje koristi strane riječi (bed?!?):

SMRT ANGLIZMIMA!

(Jolo u progonstvu)


Utakmicu gledam, na Učilicu malo idem i nisam se zaputio u 'Obećanu zemlju'.

(Jolo u progonstvu)

Vandal[uredi]

Ma nemoraš se truditi pričat s njim. Nije on piskarao jer mu je netko nešto izbrisao nego zato što je on vandal. Pozdrav --Saxum (razgovor) 20:12, 8. lipanj 2008. (CEST)

Tko? Ja nisam Vandal, ja sam Dubrovčanin. Da sam Vandal živio bih u razdoblju prije Krista i govorio nekim germanskim jezikom (Vandali). Ja sam vandal (riječ nastala na nacionalističkoj mržnji prema tom narodu koji nije ništa gori od drugih) člijih 1 000 članaka (sve o zastavama, grbovima, zoološkim vrtovima, 90% o glavnim gradovima, mnogo o Dubrovniku i sl.) od 2006. držite na Wikipediji.

(Jolo u progonstvu)

Koment[uredi]

Swe su to ispraznjele gluposti.radje napisite nesto n Ključu...tko si ti watrena ptica?

Što ti misliš, ovo možda malo previše manjih izmjena ili možda nije? ;)) --Dalibor Bosits © 14:25, 9. lipanj 2008. (CEST)
hehe, možda je dosadno da, ali ja bi te zamolio da ipak napraviš tako, jer ovo zatrpava nedavne i zadaje nepotrebnog posla nekim drugim ljudima, pa ako ti nije baš tako jako teško, probaj cijelu stranicu uredit do kraja pa onda snimit, pozdrav ;o) --Dalibor Bosits © 14:29, 9. lipanj 2008. (CEST)

hej kolegice, nisam jos iskusao mogucnost sa gumbicima, ne kuzim za sto da ih upotrebljavam? nema nista novo ni kod mene, osim sto je radno..radi se.. a mora se, he.. mogu pitati odakle si?

aha, kolegice, ako mogu da pitam, mogu li ti slati poruke da bude na privatno izmedju mene i tebe? ne bih da svi vide na javi. nesto bih te jos pitao. a neznam kako ovdje na privatne u2u poruke da odem?

sorry , zaboravio sam se potpisati--NisamDostojan (razgovor) 18:41, 10. lipanj 2008. (CEST)

Gramatika engleskog jezika[uredi]

Bok,

Molim te, mozes li se uhvatiti necega sto je na tvom nivou znanja?

a engleska gramatika poznata je po tome što je lakša od njemačke standardne gramatike, no neke osnove engleskog uopće se ne pojavljuju u hrvatskom jeziku, a neke osnove hrvatskog jezika ne pojavljuju se u engleskom jeziku.

Ovo gore je otprilike kao da ja otvorim clanak Životinje i napišem da se dijele na ribe, dlakave, kućne ljubimce i one koje žive u Brazilu.

Molim te, još jednom, prepusti članke o stručnim temama nekom s dvoznamenkastim brojem godina.

Pozdrav. --Ante Perkovic (razgovor) 12:12, 12. lipanj 2008. (CEST)

Emoticoni[uredi]

Molim te, ne piši svašta po člancima. --Ante Perkovic (razgovor) 13:10, 12. lipanj 2008. (CEST)

Hapi[uredi]

Hapi je bog smrti. Postoji i drugi Hapy,bog Nila i voda. Prvi se bog piše "Hapi", a drugi "Hapy". Dakle, članak ima dobar naslov.

Srpska wikipedija? Ma što oni znaju. Ali bilo bi dobro napraviti članak o Hapiju,Horusovom sinu. O podrijetlu Hapyja, boga Nila, ništa ne znam.

Hvala na pomoći. Napravit ću članak o Hapiju.

Super!

U stranici "Egipatska mitologija" napravljeno je poglavlje o Sekhmet. Bilo bi dobro da netko malo smanji sliku Sekhmet kako bi odgovarala tekstu.

Hvala na pomoći, sada znam uređivati slike i njihovu veličinu. Ako je moguće, bi li netko mogao pronaći sliku Tefnut i staviti je na stranicu o toj božici?

Da li ćeš ti završiti članak o Nut?

Stranica "Egipatska mitologija" je za mene blokirana, pa ne mogu raditi članak. Zbog nekorištenja Prikaži kako će izgledati, blokirao ju je Dtom.

Egipatska mitologija[uredi]

Stranica "Egipatska mitologija" je za mene blokirana, pa ne mogu raditi članak. Zbog nekorištenja Prikaži kako će izgledati, blokirao ju je Dtom.

hej kolegice, nisam jos poceo uredjivati tekst od svete petke, a ti meni dala hrpu napomena, neznam dali cu ih sve zapamtiti. ne brini, uvijek sam dobre volje da bih sta krivo shvatio od tebe. hvala ti jos jednom--NisamDostojan (razgovor) 19:09, 14. lipanj 2008. (CEST)

ŠINTOIZAM[uredi]

Dakle, ti znaš i egipatske i japanske bogove? Super! A dopunjen je malo i članak "Šintoizam". Uređen je članak Ra, a upravo uređujem članak o japanskom bogu Mjeseca. Uređuješ li Grčka mitologija? Ono o Hathor je dobro. Ali mislim da bi ime te božice trebalo biti Hator, prevedeno. Izanami je spaljena, na to i mislim. Susano je gotov. A znaš li nešto o božici hrane? Da li ti možda uređuješ Šintoizam ,jer tamo piše Vidi izvornik? Hoćeš li ti možda dovršiti neke članke o egipatskim bogovima koji još nisu dovršeni, primjerice Amon? Anubis je dovršen. Imaš pravo. Ali sigurno ne znaš za Hermanubisa.

Ne, nisam za njega znala, takvu sliku nećemo uklanjati, ali možeš li samo malo produžiti članak, bit će bolje ovo sa slikama?--Vatrena ptica (razgovor) 18:40, 15. lipanj 2008. (CEST) Znaš što, možda je najbolje da jednu sliku uklonim. Uređujem onu japansku božicu hrane koju je ubio Tsukuyomi. Ali zar nije super!