Razgovor sa suradnikom:Viera iran

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
WikipediaTutorial.png
Ovaj je članak dio Wikipedijina
Uvodnog tečaja
Tečaj

Naslovna stranica
Uređivanje članaka
Oblikovanje članaka
Wikipoveznice
Sestrinski projekti
Slike
Tablice
Stranice za razgovor
Ne zaboravite
Prijavljivanje
Imenski prostori
Zaključak

Vidi

Pomoć:Sadržaj

Viera iran, dobro došli na Wikipediju na hrvatskome jeziku – slobodnu enciklopediju! Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije započete 16. veljače 2003. godine.


Molimo Vas, upoznajte se s osnovnim načelima Wikipedije:

Pet stupova Wikipedije − što je i na čemu se temelji Wikipedija,
Izvori i provjerljivost − kako uspješno činiti Wikipediju boljom, te
Slike − kakve slike smijete postavljati na Wikipediju.

Ako želite vježbati možete to raditi na stranici za vježbanje. U slučaju da vam zatreba pomoć javite se dodijeljenom mentoru ili postavite pitanje u Kafiću; odgovor će brzo stići.


Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, a komentare na stranicama za razgovor, suradničkim stranicama i Kafiću potpisujte tako da na alatnoj traci izaberete Signature icon.png ili OOUI JS signature icon LTR.svg ili tako da napišete 4 tilde (tilda = AltGr + 1), što kod uređivanja izgleda ovako ~~~~.
Vlastitu suradničku stranicu (onu koja se zove "Suradnik:Viera iran") možete uređivati po svojoj želji u skladu s pravilima uređivanja suradničke stranice. Možete je popuniti suradničkim okvirima i upisati nazive članaka koje ste započeli ili planirate stvoriti.


Molimo Vas, ne stavljajte zaštićene radove bez dopuštenja! Nemojte izravno kopirati sadržaje s drugih internetskih stranica ako nemate izričito dopuštenje. Ako imate dopuštenje, napišite to na stranici za razgovor ili jednostavno dodajte ovdje. No, obvezno to napravite prije nego započnete s pisanjem preuzetog teksta. Molimo uočite da se svi doprinosi Wikipediji smatraju dvojno licencirani, pod Creative Commons Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima 3.0 i GFDL licencijom. Ako ne želite da se vaše pisanje nemilosrdno uređuje i slobodno raspačava, nemojte ga ovamo slati. Također nam obećavate da ćete sav sadržaj sami napisati, najbolje prepričavajući sadržaj vjerodostojnih izvora, ili ćete ga prepisati iz nečeg što je u javnom vlasništvu ili pod sličnom slobodnom licencijom, uvijek navodeći izvore.


If you don't speak Croatian: This is a welcome message sent to new users of hr.wikipedia.

Još jednom, dobro došli! -- MaGaporuči mi 11:38, 22. lipnja 2021. (CEST)

Qaem Shahr[uredi kôd]

[1]Done.-- MaGaporuči mi 11:38, 22. lipnja 2021. (CEST)

[2] Povezano. Ubuduće, možete to i Vi napraviti, upute su ovdje.-- MaGaporuči mi 14:06, 22. lipnja 2021. (CEST)

Strojni prijevodi[uredi kôd]

Jedan ili više članaka koje ste stvorli su prekratki i/ili nedovoljno wikipedizirani.
Nuvola apps important blue.svg

Članci su premješteni u imenski prostor Nacrt i biti će obrisani ako se do 22. srpnja 2021. ne prošire/wikipediziraju.

Hvala!

--Argo Navis (razgovor) 13:04, 8. srpnja 2021. (CEST)


Your new edits are stil poor google transations. That is below our standards. In order to edit a wikipedia, a user should speak its language. --Argo Navis (razgovor) 00:31, 16. srpnja 2021. (CEST)

Qaem Shahr → Kaemšaher[uredi kôd]

Pozdrav, Viera. Nadam se da se razumijemo. Hvala za Vaše doprinose! Popravio sam, koliko sam znao, i uz pomoć veleuvaženog Neptuna Vaš članak Nacrt:Qaem Shahr. On je sada prebačen u Kaemšaher jer je to ime pisalo u predlošku s drugim iranskim gradovima. Neke su mi informacije bile nepoznate, pa sam ih ostavio u komentarima ili sam dodao predloške za pojašnjenje. Neke godine bi bilo bolje pisati po gregorijanskom kalendaru; godinu 1300+10 svakako (pokušao sam izračunati, ali sam dobio godinu kada je Reza-šah Pahlavi još bio premlad). Pogledajte možete li mi pomoći. Lijep pozdrav, ponor (razgovor) 17:22, 16. srpnja 2021. (CEST)