Dodatak:Popis biljnih rodova, Cy

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


Cya[uredi VE | uredi]

  1. Cyamopsis (Leguminosae)
  2. Cyanaeorchis (Orchidaceae)
  3. Cyananthus (Campanulaceae)
  4. Cyanastrum (Tecophilaeaceae)
  5. Cyanea (Campanulaceae)
  6. Cyanella (Tecophilaeaceae)
  7. Cyanicula (Orchidaceae)
  8. Cyanidioschyzon (Cyanidiaceae)
  9. Cyanidium (Cyanidiaceae)
  10. Cyanixia (Iridaceae)
  11. Cyanolophocolea (Geocalycaceae)
  12. Cyanoneuron (Rubiaceae)
  13. Cyanophora (Glaucocystaceae)
  14. Cyanoptyche (Gloeochaetales familia incertae sedis)
  15. Cyanostegia (Lamiaceae)
  16. Cyanotis (Commelinaceae)
  17. Cyanthillium (Compositae)
  18. Cyanus (Compositae)
  19. Cyathea (Cyatheaceae)
  20. Cyathobasis (Amaranthaceae)
  21. Cyathocalyx (Annonaceae)
  22. Cyathochaeta (Cyperaceae)
  23. Cyathocline (Compositae)
  24. Cyathocoma (Cyperaceae)
  25. Cyathodes (Ericaceae)
  26. Cyathodium (Targioniaceae)
  27. Cyathomone (Compositae)
  28. Cyathophorella (Daltoniaceae)
  29. Cyathophorum (Hookeriaceae)
  30. Cyathopsis (Ericaceae)
  31. Cyathopus (Poaceae)
  32. Cyathoselinum (Apiaceae)
  33. Cyathostegia (Leguminosae)
  34. Cyathostelma (Apocynaceae)
  35. Cyathostemma (Annonaceae)
  36. Cyathostemon (Myrtaceae)
  37. Cyathula (Amaranthaceae)

Cyb[uredi VE | uredi]

  1. Cybebus (Orchidaceae)
  2. Cybianthus (Primulaceae)
  3. Cybistax (Bignoniaceae)

Cyc[uredi VE | uredi]

  1. Cycas (Cycadaceae)
  2. Cyclacanthus (Acanthaceae)
  3. Cycladenia (Apocynaceae)
  4. Cyclamen (Primulaceae)
  5. Cyclanthera (Cucurbitaceae)
  6. Cyclantheropsis (Cucurbitaceae)
  7. Cyclanthus (Cyclanthaceae)
  8. Cyclea (Menispermaceae)
  9. Cyclobalanopsis (Fagaceae)
  10. Cyclocarpa (Leguminosae)
  11. Cyclocarya (Juglandaceae)
  12. Cyclocheilon (Orobanchaceae)
  13. Cyclocodon (Campanulaceae)
  14. Cyclocotyla (Apocynaceae)
  15. Cyclodictyon (Pilotrichaceae)
  16. Cyclodium (Dryopteridaceae)
  17. Cyclogramma (Thelypteridaceae)
  18. Cyclolejeunea (Lejeuneaceae)
  19. Cyclolepis (Compositae)
  20. Cyclolobium (Leguminosae)
  21. Cycloloma (Amaranthaceae)
  22. Cycloovoidites (Zygnemataceae)
  23. Cyclopeltis (Lomariopsidaceae)
  24. Cyclophorus (Polypodiaceae)
  25. Cyclophyllum (Rubiaceae)
  26. Cyclopia (Leguminosae)
  27. Cyclopogon (Orchidaceae)
  28. Cyclorhiza (Apiaceae)
  29. Cyclosorus (Thelypteridaceae)
  30. Cyclospermum (Apiaceae)
  31. Cyclostachya (Poaceae)
  32. Cyclotrichium (Lamiaceae)
  33. Cycniopsis (Orobanchaceae)
  34. Cycnium (Orobanchaceae)
  35. Cycnoches (Orchidaceae)

Cyd[uredi VE | uredi]

  1. Cydonia (Rosaceae)

Cyl[uredi VE | uredi]

  1. Cylactis (Rosaceae)
  2. Cylicodiscus (Leguminosae)
  3. Cylicomorpha (Caricaceae)
  4. Cylindraxis (Liagoraceae)
  5. Cylindrocapsa (Cylindrocapsaceae)
  6. Cylindrocapsopsis (Cylindrocapsaceae)
  7. Cylindrocarpa (Campanulaceae)
  8. Cylindrocelis (Chlorellaceae)
  9. Cylindrocline (Compositae)
  10. Cylindrocolea (Cephaloziellaceae)
  11. Cylindromonas (Chlamydomonadaceae)
  12. Cylindrophyllum (Aizoaceae)
  13. Cylindropsis (Apocynaceae)
  14. Cylindropuntia (Cactaceae)
  15. Cylindrothecium (Entodontaceae)

Cym[uredi VE | uredi]

  1. Cymaria (Lamiaceae)
  2. Cymatocarpus (Brassicaceae)
  3. Cymbalaria (Plantaginaceae)
  4. Cymbaria (Orobanchaceae)
  5. Cymbidiella (Orchidaceae)
  6. Cymbidium (Orchidaceae)
  7. Cymbocarpa (Burmanniaceae)
  8. Cymbocarpum (Apiaceae)
  9. Cymbolaena (Compositae)
  10. Cymbomonas (Pyramimonadaceae)
  11. Cymbonotus (Compositae)
  12. Cymbopappus (Compositae)
  13. Cymbopetalum (Annonaceae)
  14. Cymbopogon (Poaceae)
  15. Cymbosema (Leguminosae)
  16. Cymodocea (Cymodoceaceae)
  17. Cymophora (Compositae)
  18. Cymophyllus (Cyperaceae)
  19. Cymopolia (Dasycladaceae)
  20. Cymopterus (Apiaceae)

Cyn[uredi VE | uredi]

  1. Cynanchum (Apocynaceae)
  2. Cynara (Compositae)
  3. Cynarospermum (Acanthaceae)
  4. Cyne (Loranthaceae)
  5. Cynodon (Poaceae)
  6. Cynodontium (Dicranaceae)
  7. Cynoglossopsis (Boraginaceae)
  8. Cynoglossum (Boraginaceae)
  9. Cynoglottis (Boraginaceae)
  10. Cynometra (Leguminosae)
  11. Cynomorium (Cynomoriaceae)
  12. Cynontodium (Ditrichaceae)
  13. Cynorkis (Orchidaceae)
  14. Cynosciadium (Apiaceae)
  15. Cynosurus (Poaceae)

Cyp[uredi VE | uredi]

  1. Cypella (Iridaceae)
  2. Cyperochloa (Poaceae)
  3. Cyperocymbidium (Orchidaceae)
  4. Cyperorchis (Orchidaceae)
  5. Cyperus (Cyperaceae)
  6. Cyphacanthus (Acanthaceae)
  7. Cyphanthera (Solanaceae)
  8. Cyphia (Campanulaceae)
  9. Cyphocardamum (Brassicaceae)
  10. Cyphocarpa (Amaranthaceae)
  11. Cyphocarpus (Campanulaceae)
  12. Cyphochilus (Orchidaceae)
  13. Cyphochlaena (Poaceae)
  14. Cyphokentia (Arecaceae)
  15. Cypholophus (Urticaceae)
  16. Cypholoron (Orchidaceae)
  17. Cyphomandra (Solanaceae)
  18. Cyphomeris (Nyctaginaceae)
  19. Cyphophoenix (Arecaceae)
  20. Cyphosperma (Arecaceae)
  21. Cyphostemma (Vitaceae)
  22. Cyphostigma (Zingiberaceae)
  23. Cyphotheca (Melastomataceae)
  24. Cypringlea (Cyperaceae)
  25. Cypripedium (Orchidaceae)
  26. Cypselea (Aizoaceae)
  27. Cypselocarpus (Gyrostemonaceae)
  28. Cyptodon (Cryphaeaceae)
  29. Cyptodontopsis (Cryphaeaceae)

Cyr[uredi VE | uredi]

  1. Cyrilla (Cyrillaceae)
  2. Cyrillopsis (Ixonanthaceae)
  3. Cyrtandra (Gesneriaceae)
  4. Cyrtandromoea (Gesneriaceae)
  5. Cyrtanthus (Amaryllidaceae)
  6. Cyrtidiorchis (Orchidaceae)
  7. Cyrtocarpa (Anacardiaceae)
  8. Cyrtochiloides (Orchidaceae)
  9. Cyrtochilum (Orchidaceae)
  10. Cyrtochloa (Poaceae)
  11. Cyrtococcum (Poaceae)
  12. Cyrtocymura (Compositae)
  13. Cyrtogonellum (Dryopteridaceae)
  14. Cyrtogonone (Euphorbiaceae)
  15. Cyrto-hypnum (Thuidiaceae)
  16. Cyrtolejeunea (Lejeuneaceae)
  17. Cyrtomidictyum (Dryopteridaceae)
  18. Cyrtomium (Dryopteridaceae)
  19. Cyrtomnium (Mniaceae)
  20. Cyrtopodendron (Pterobryaceae)
  21. Cyrtopodium (Orchidaceae)
  22. Cyrtorchis (Orchidaceae)
  23. Cyrtosia (Orchidaceae)
  24. Cyrtosperma (Araceae)
  25. Cyrtostachys (Arecaceae)
  26. Cyrtostylis (Orchidaceae)

Cys[uredi VE | uredi]

  1. Cysticapnos (Papaveraceae)
  2. Cystium (Leguminosae)
  3. Cystoathyrium (Woodsiaceae)
  4. Cystolejeunea (Lejeuneaceae)
  5. Cystopteris (Cystopteridaceae)
  6. Cystorchis (Orchidaceae)
  7. Cystostemon (Boraginaceae)

Cyt[uredi VE | uredi]

  1. Cytinus (Cytinaceae)
  2. Cytisanthus (Leguminosae)
  3. Cytisogenista (Leguminosae)
  4. Cytisophyllum (Leguminosae)
  5. Cytisopsis (Leguminosae)
  6. Cytisus (Leguminosae)
  7. Cytogonidium (Restionaceae)
  8. Cyttaranthus (Euphorbiaceae)

Izvori[uredi VE | uredi]