Dodatak:Popis biljnih rodova, Co

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


Coa[uredi VE | uredi]

  1. Coaxana (Apiaceae)

Cob[uredi VE | uredi]

  1. Cobaea (Polemoniaceae)
  2. Cobana (Iridaceae)
  3. Cobresia (Cyperaceae)

Coc[uredi VE | uredi]

  1. Coccineorchis (Orchidaceae)
  2. Coccinia (Cucurbitaceae)
  3. Coccochondra (Rubiaceae)
  4. Coccocypselum (Rubiaceae)
  5. Coccoloba (Polygonaceae)
  6. Coccomonas (Phacotaceae)
  7. Coccomyxa (Coccomyxaceae)
  8. Cocconerion (Euphorbiaceae)
  9. Coccopterum (Pyramimonadaceae)
  10. Coccosperma (Ericaceae)
  11. Coccothrinax (Arecaceae)
  12. Coccothrix (Gloeotilaceae)
  13. Cocculus (Menispermaceae)
  14. Cochleanthes (Orchidaceae)
  15. Cochlearia (Brassicaceae)
  16. Cochlianthus (Leguminosae)
  17. Cochlidiosperma (Plantaginaceae)
  18. Cochlidium (Grammitidaceae)
  19. Cochlioda (Orchidaceae)
  20. Cochliostema (Commelinaceae)
  21. Cochlospermum (Bixaceae)
  22. Cocos (Arecaceae)

Cod[uredi VE | uredi]

  1. Codariocalyx (Leguminosae)
  2. Coddia (Rubiaceae)
  3. Codia (Cunoniaceae)
  4. Codiaeum (Euphorbiaceae)
  5. Codiocarpus (Stemonuraceae)
  6. Codiolum (Ulotrichaceae)
  7. Codiophyllum J.E.Gray, (Halymeniaceae)
  8. Codium (Codiaceae)
  9. Codon (Boraginaceae)
  10. Codonacanthus (Acanthaceae)
  11. Codonanthe (Gesneriaceae)
  12. Codonanthopsis (Gesneriaceae)
  13. Codonoblepharon (Orthotrichaceae)
  14. Codonoblepharum (Calymperaceae)
  15. Codonocarpus (Gyrostemonaceae)
  16. Codonocephalum (Compositae)
  17. Codonochlamys (Malvaceae)
  18. Codonopsis (Campanulaceae)
  19. Codonorchis (Orchidaceae)
  20. Codonosiphon (Orchidaceae)
  21. Codriophorus (Grimmiaceae)

Coe[uredi VE | uredi]

  1. Coelachne (Poaceae)
  2. Coelachyrum (Poaceae)
  3. Coelanthum (Molluginaceae)
  4. Coelastrella (Scenedesmaceae)
  5. Coelastropsis (Scenedesmaceae)
  6. Coelastrum (Scenedesmaceae)
  7. Coelia (Orchidaceae)
  8. Coelidium (Leguminosae)
  9. Coeliopsis (Orchidaceae)
  10. Coelocarpum (Verbenaceae)
  11. Coelocaryon (Myristicaceae)
  12. Coeloclonium (Rhodomelaceae)
  13. Coelogyne (Orchidaceae)
  14. Coeloneurum (Solanaceae)
  15. Coelophragmus (Brassicaceae)
  16. Coelopyrena (Rubiaceae)
  17. Coelorachis (Poaceae)
  18. Coelospermum (Rubiaceae)
  19. Coelostegia (Malvaceae)
  20. Coenochloris (Radiococcaceae)
  21. Coenococcus (Radiococcaceae)
  22. Coenocystis (Radiococcaceae)
  23. Coenodispora (Radiococcaceae)
  24. Coenolamellus (Oocystaceae)
  25. Coespeletia (Compositae)

Cof[uredi VE | uredi]

  1. Coffea (Rubiaceae)

Cog[uredi VE | uredi]

  1. Cogniauxia (Cucurbitaceae)
  2. Cogswellia (Apiaceae)

Coh[uredi VE | uredi]

  1. Cohniella (Orchidaceae)

Coi[uredi VE | uredi]

  1. Coilochilus (Orchidaceae)
  2. Coilostigma (Ericaceae)
  3. Coincya (Brassicaceae)
  4. Coix (Poaceae)

Coj[uredi VE | uredi]

  1. Cojoba (Leguminosae)

Col[uredi VE | uredi]

  1. Cola (Malvaceae)
  2. Colacodictyon (Stylonemataceae)
  3. Colaconema (Colaconemataceae)
  4. Colacopsis (Rhodomelaceae)
  5. Colanthelia (Poaceae)
  6. Colchicum (Colchicaceae)
  7. Coldenia (Boraginaceae)
  8. Colea (Bignoniaceae)
  9. Coleactina (Rubiaceae)
  10. Coleanthera (Ericaceae)
  11. Coleanthus (Poaceae)
  12. Colebrookea (Lamiaceae)
  13. Colemanosphaera (Volvocaceae)
  14. Coleocarya (Restionaceae)
  15. Coleocephalocereus (Cactaceae)
  16. Coleochaete (Coleochaetaceae)
  17. Coleochaetium (Orthotrichaceae)
  18. Coleochlamys (Rhopalosolenaceae)
  19. Coleochloa (Cyperaceae)
  20. Coleocoma (Compositae)
  21. Coleonema (Rutaceae)
  22. Coleosanthus (Compositae)
  23. Coleostachys (Malpighiaceae)
  24. Coleostephus (Compositae)
  25. Coleotrype (Commelinaceae)
  26. Coleus (Lamiaceae)
  27. Colignonia (Nyctaginaceae)
  28. Colina (Schizaeaceae)
  29. Collabium (Orchidaceae)
  30. Collaea (Leguminosae)
  31. Colleteria (Rubiaceae)
  32. Colletia (Rhamnaceae)
  33. Colletoecema (Rubiaceae)
  34. Colletogyne (Araceae)
  35. Colliguaja (Euphorbiaceae)
  36. Collinsia (Plantaginaceae)
  37. Collinsiella (Gomontiaceae)
  38. Collinsiellopsis (Collinsiellaceae)
  39. Collinsonia (Lamiaceae)
  40. Collodictyon (Asteromonadaceae)
  41. Collomia (Polemoniaceae)
  42. Collospermum (Asteliaceae)
  43. Colobanthera (Compositae)
  44. Colobanthus (Caryophyllaceae)
  45. Colobocarpos (Euphorbiaceae)
  46. Colobodontium (Sematophyllaceae)
  47. Colocasia (Araceae)
  48. Cologania (Leguminosae)
  49. Cololejeunea (Lejeuneaceae)
  50. Cololobus (Compositae)
  51. Colona (Malvaceae)
  52. Colophospermum (Leguminosae)
  53. Colpias (Scrophulariaceae)
  54. Colpodium (Poaceae)
  55. Colpogyne (Gesneriaceae)
  56. Colpoon (Santalaceae)
  57. Colpothrinax (Arecaceae)
  58. Colquhounia (Lamiaceae)
  59. Colubrina (Rhamnaceae)
  60. Columbea (Araucariaceae)
  61. Columbiadoria (Compositae)
  62. Columellia (Columelliaceae)
  63. Columnea (Gesneriaceae)
  64. Colura (Lejeuneaceae)
  65. Coluria (Rosaceae)
  66. Colurolejeunea (Lejeuneaceae)
  67. Colutea (Leguminosae)
  68. Coluteastrum (Leguminosae)
  69. Coluteocarpus (Brassicaceae)
  70. Colvillea (Leguminosae)
  71. Colysis (Polypodiaceae)

Com[uredi VE | uredi]

  1. Comaclinium (Compositae)
  2. Comandra (Santalaceae)
  3. Comanthosphace (Lamiaceae)
  4. Comarobatia (Rosaceae)
  5. Comaropsis (Rosaceae)
  6. Comarostaphylis (Ericaceae)
  7. Comarum (Rosaceae)
  8. Comasiella (Scenedesmaceae)
  9. Comastoma (Gentianaceae)
  10. Combera (Solanaceae)
  11. Comborhiza (Compositae)
  12. Combretocarpus (Anisophylleaceae)
  13. Combretum (Combretaceae)
  14. Comesperma (Polygalaceae)
  15. Cometes (Caryophyllaceae)
  16. Cominsia (Marantaceae)
  17. Comiphyton (Rhizophoraceae)
  18. Commelina (Commelinaceae)
  19. Commersonia (Malvaceae)
  20. Commidendrum (Compositae)
  21. Commiphora (Burseraceae)
  22. Comocladia (Anacardiaceae)
  23. Comolia (Melastomataceae)
  24. Comoliopsis (Melastomataceae)
  25. Comoranthus (Oleaceae)
  26. Comospermum (Asparagaceae)
  27. Compactochlorella (Chlorellaceae)
  28. Comparettia (Orchidaceae)
  29. Compsoneura (Myristicaceae)
  30. Compsopogon (Compsopogonaceae)
  31. Compsopogonopsis (Compsopogonaceae)
  32. Comptonella (Rutaceae)
  33. Comptonia (Myricaceae)

Con[uredi VE | uredi]

  1. Conandrium (Primulaceae)
  2. Conandron (Gesneriaceae)
  3. Conanthera (Tecophilaeaceae)
  4. Conardia (Amblystegiaceae)
  5. Conceveiba (Euphorbiaceae)
  6. Conchidium (Orchidaceae)
  7. Conchocarpus (Rutaceae)
  8. Conchopetalum (Sapindaceae)
  9. Condalia (Rhamnaceae)
  10. Condaminea (Rubiaceae)
  11. Condylidium (Compositae)
  12. Condylocarpon (Apocynaceae)
  13. Condylopodium (Compositae)
  14. Congea (Lamiaceae)
  15. Congolanthus (Gentianaceae)
  16. Conicosia (Aizoaceae)
  17. Conimitella (Saxifragaceae)
  18. Coniogramme (Adiantaceae)
  19. Conioselinum (Apiaceae)
  20. Conipora (Dasycladaceae)
  21. Conium (Apiaceae)
  22. Connarus (Connaraceae)
  23. Connellia (Bromeliaceae)
  24. Conobea (Plantaginaceae)
  25. Conocalyx (Acanthaceae)
  26. Conocarpus (Combretaceae)
  27. Conocephalum (Conocephalaceae)
  28. Conochaete (Coleochaetaceae)
  29. Conocliniopsis (Compositae)
  30. Conoclinium (Compositae)
  31. Conomitra (Apocynaceae)
  32. Conomitrium (Fissidentaceae)
  33. Conopholis (Orobanchaceae)
  34. Conophytum (Aizoaceae)
  35. Conopodium (Apiaceae)
  36. Conosapium (Euphorbiaceae)
  37. Conoscyphus (Lophocoleaceae)
  38. Conospermum (Proteaceae)
  39. Conostegia (Melastomataceae)
  40. Conostephium (Ericaceae)
  41. Conostomium (Rubiaceae)
  42. Conostomum (Bartramiaceae)
  43. Conostylis (Haemodoraceae)
  44. Conothamnus (Myrtaceae)
  45. Conradia (Oocystaceae)
  46. Conradia (Scrophulariaceae)
  47. Conradimonas (Volvocaceae)
  48. Conradina (Lamiaceae)
  49. Conringia (Brassicaceae)
  50. Consolea (Cactaceae)
  51. Consolida (Ranunculaceae)
  52. Constancea (Compositae)
  53. Constantia (Orchidaceae)
  54. Convallaria (Asparagaceae)
  55. Convolvulus (Convolvulaceae)
  56. Conyza (Compositae)
  57. Conzattia (Leguminosae)

Coo[uredi VE | uredi]

  1. Cooktownia (Orchidaceae)
  2. Coopernookia (Goodeniaceae)

Cop[uredi VE | uredi]

  1. Copaiba (Leguminosae)
  2. Copaifera (Leguminosae)
  3. Copaiva (Leguminosae)
  4. Copelandiopteris (Pteridaceae)
  5. Copernicia (Arecaceae)
  6. Copiapoa (Cactaceae)
  7. Coprosma (Rubiaceae)
  8. Coptidium (Ranunculaceae)
  9. Coptis (Ranunculaceae)
  10. Coptocheile (Gesneriaceae)
  11. Coptophyllum (Rubiaceae)
  12. Coptosapelta (Rubiaceae)
  13. Coptosperma (Rubiaceae)

Cor[uredi VE | uredi]

  1. Coralliodendron (Udoteaceae)
  2. Corallocarpus (Cucurbitaceae)
  3. Corallodendron (Leguminosae)
  4. Corallodiscus (Gesneriaceae)
  5. Corallorhiza (Orchidaceae)
  6. Corallospartium (Leguminosae)
  7. Corbichonia (Lophiocarpaceae)
  8. Corbierea (Chlamydomonadaceae)
  9. Corchoropsis (Malvaceae)
  10. Corchorus (Malvaceae)
  11. Cordeauxia (Leguminosae)
  12. Cordia (Boraginaceae)
  13. Cordiera (Rubiaceae)
  14. Cordiglottis (Orchidaceae)
  15. Cordisepalum (Convolvulaceae)
  16. Cordobia (Malpighiaceae)
  17. Cordyla (Leguminosae)
  18. Cordylanthus (Orobanchaceae)
  19. Cordyline (Asparagaceae)
  20. Cordyloblaste (Symplocaceae)
  21. Cordylocarpus (Brassicaceae)
  22. Cordylogyne (Apocynaceae)
  23. Corema (Ericaceae)
  24. Coreocarpus (Compositae)
  25. Coreopsis (Compositae)
  26. Corethamnium (Compositae)
  27. Corethrodendron (Leguminosae)
  28. Corethrogyne (Compositae)
  29. Coriandrum (Apiaceae)
  30. Coriaria (Coriariaceae)
  31. Coriophyllum (Rhodophysemataceae)
  32. Coris (Primulaceae)
  33. Corispermum (Amaranthaceae)
  34. Cormonema (Rhamnaceae)
  35. Cormophyllum (Cyatheaceae)
  36. Cormus (Rosaceae)
  37. Cornopteris (Woodsiaceae)
  38. Cornucopiae (Poaceae)
  39. Cornukaempferia (Zingiberaceae)
  40. Cornulaca (Amaranthaceae)
  41. Cornus (Cornaceae)
  42. Cornutia (Lamiaceae)
  43. Corokia (Argophyllaceae)
  44. Corollonema (Apocynaceae)
  45. Coronaphycus (Rhodomelaceae)
  46. Coronanthera (Gesneriaceae)
  47. Coronastrum (Chlorellaceae)
  48. Coronidium (Compositae)
  49. Coronilla (Leguminosae)
  50. Corothamnus (Leguminosae)
  51. Corothamus (Leguminosae)
  52. Corpuscularia (Aizoaceae)
  53. Correa (Rutaceae)
  54. Corrigiola (Molluginaceae)
  55. Corryocactus (Cactaceae)
  56. Corsia (Corsiaceae)
  57. Corsinia (Corsiniaceae)
  58. Corsiopsis (Corsiaceae)
  59. Cortaderia (Poaceae)
  60. Cortia (Apiaceae)
  61. Cortiella (Apiaceae)
  62. Cortusa (Primulaceae)
  63. Coryanthes (Orchidaceae)
  64. Corybas (Orchidaceae)
  65. Corycium (Orchidaceae)
  66. Corydalis (Papaveraceae)
  67. Corylopsis (Hamamelidaceae)
  68. Corylus (Betulaceae)
  69. Corymbia (Myrtaceae)
  70. Corymbium (Compositae)
  71. Corymborkis (Orchidaceae)
  72. Corynabutilon (Malvaceae)
  73. Corynaea (Balanophoraceae)
  74. Corynanthe (Rubiaceae)
  75. Corynanthera (Myrtaceae)
  76. Corynephorus (Poaceae)
  77. Corynocarpus (Corynocarpaceae)
  78. Corynomorpha J.Agardh, (Halymeniaceae)
  79. Corynoplastis (Rhodellaceae)
  80. Corynopuntia (Cactaceae)
  81. Corynostylis (Violaceae)
  82. Corynotheca (Asparagaceae)
  83. Corypha (Arecaceae)
  84. Coryphantha (Cactaceae)
  85. Coryphopteris (Thelypteridaceae)
  86. Coryphothamnus (Rubiaceae)
  87. Corythophora (Lecythidaceae)
  88. Corytoplectus (Gesneriaceae)

Cos[uredi VE | uredi]

  1. Coscinium (Menispermaceae)
  2. Coscinodon (Grimmiaceae)
  3. Coscinodontella (Grimmiaceae)
  4. Cosmaridium (Desmidiaceae)
  5. Cosmarium (Desmidiaceae)
  6. Cosmelia (Ericaceae)
  7. Cosmianthemum (Acanthaceae)
  8. Cosmibuena (Rubiaceae)
  9. Cosmocalyx (Rubiaceae)
  10. Cosmocladium (Desmidiaceae)
  11. Cosmos (Compositae)
  12. Cosmostigma (Apocynaceae)
  13. Cossinia (Sapindaceae)
  14. Costachloris (Chlamydomonadaceae)
  15. Costaricia (Dennstaedtiaceae)
  16. Costera (Ericaceae)
  17. Costesia (Gigaspermaceae)
  18. Costularia (Cyperaceae)
  19. Costus (Costaceae)

Cot[uredi VE | uredi]

  1. Cota (Compositae)
  2. Cotinus (Anacardiaceae)
  3. Cotoneaster (Rosaceae)
  4. Cotopaxia (Apiaceae)
  5. Cottea (Poaceae)
  6. Cottendorfia (Bromeliaceae)
  7. Cottonia (Orchidaceae)
  8. Cotula (Compositae)
  9. Cotyledon (Crassulaceae)
  10. Cotylelobium (Dipterocarpaceae)
  11. Cotylolabium (Orchidaceae)

Cou[uredi VE | uredi]

  1. Couepia (Chrysobalanaceae)
  2. Coula (Olacaceae)
  3. Coulterella (Compositae)
  4. Coulterophytum (Apiaceae)
  5. Couma (Apocynaceae)
  6. Coumarouna (Leguminosae)
  7. Couratari (Lecythidaceae)
  8. Couroupita (Lecythidaceae)
  9. Coursetia (Leguminosae)
  10. Courtoisina (Cyperaceae)
  11. Cousinia (Compositae)
  12. Cousiniopsis (Compositae)
  13. Coussapoa (Urticaceae)
  14. Coussarea (Rubiaceae)
  15. Coutaportla (Rubiaceae)
  16. Coutarea (Rubiaceae)
  17. Coutoubea (Gentianaceae)

Cov[uredi VE | uredi]

  1. Coveniella (Dryopteridaceae)

Cow[uredi VE | uredi]

  1. Cowania (Rosaceae)
  2. Cowiea (Rubiaceae)

Izvori[uredi VE | uredi]