Dodatak:Popis biljnih rodova, De

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


Dea[uredi VE | uredi]

  1. Deasonia (Actinochloridaceae)

Deb[uredi VE | uredi]

  1. Debarya (Zygnemataceae)
  2. Debregeasia (Urticaceae)

Dec[uredi VE | uredi]

  1. Decachaeta (Compositae)
  2. Decagonocarpus (Rutaceae)
  3. Decaisnea (Lardizabalaceae)
  4. Decaisnina (Loranthaceae)
  5. Decalepis (Apocynaceae)
  6. Decanema (Apocynaceae)
  7. Decaphalangium (Clusiaceae)
  8. Decaptera (Brassicaceae)
  9. Decarya (Didiereaceae)
  10. Decarydendron (Monimiaceae)
  11. Decaryella (Poaceae)
  12. Decaryochloa (Poaceae)
  13. Decaschistia (Malvaceae)
  14. Decaspermum (Myrtaceae)
  15. Decastelma (Apocynaceae)
  16. Decastylocarpus (Compositae)
  17. Decatoca (Ericaceae)
  18. Decatropis (Rutaceae)
  19. Decazesia (Compositae)
  20. Decazyx (Rutaceae)
  21. Deccania (Rubiaceae)
  22. Deceptor (Orchidaceae)
  23. Deckenia (Arecaceae)
  24. Declieuxia (Rubiaceae)
  25. Decodon (Lythraceae)
  26. Decorsea (Leguminosae)
  27. Decorsella (Violaceae)
  28. Decumaria (Hydrangeaceae)

Ded[uredi VE | uredi]

  1. Dedeckera (Polygonaceae)

Dee[uredi VE | uredi]

  1. Deeringia (Amaranthaceae)
  2. Deeringothamnus (Annonaceae)

Deg[uredi VE | uredi]

  1. Degeneria (Degeneriaceae)
  2. Degenia (Brassicaceae)
  3. Degranvillea (Orchidaceae)
  4. Deguelia (Leguminosae)

Deh[uredi VE | uredi]

  1. Dehaasia (Lauraceae)
  2. Deherainia (Primulaceae)

Dei[uredi VE | uredi]

  1. Deianira (Gentianaceae)
  2. Deidamia (Passifloraceae)
  3. Deilanthe (Aizoaceae)
  4. Deinandra (Compositae)
  5. Deinanthe (Hydrangeaceae)
  6. Deinbollia (Sapindaceae)
  7. Deinocheilos (Gesneriaceae)
  8. Deinostema (Plantaginaceae)
  9. Deinostigma (Gesneriaceae)
  10. Deiregyne (Orchidaceae)

Del[uredi VE | uredi]

  1. Delairea (Compositae)
  2. Delamerea (Compositae)
  3. Delarbrea (Myodocarpaceae)
  4. Delavaya (Sapindaceae)
  5. Delilia (Compositae)
  6. Delisea (Bonnemaisoniaceae)
  7. Delissea (Campanulaceae)
  8. Delonix (Leguminosae)
  9. Delopyrum (Polygonaceae)
  10. Delosperma (Aizoaceae)
  11. Delostoma (Bignoniaceae)
  12. Delphinium (Ranunculaceae)
  13. Delphinomonas (Phacotaceae)
  14. Delpinophytum (Brassicaceae)
  15. Delpydora (Sapotaceae)
  16. Deltaria (Thymelaeaceae)
  17. Delwiensia (Compositae)

Dem[uredi VE | uredi]

  1. Demavendia (Apiaceae)
  2. Demosthenesia (Ericaceae)

Den[uredi VE | uredi]

  1. Dendranthema (Compositae)
  2. Dendroalsia (Leucodontaceae)
  3. Dendroarabis (Brassicaceae)
  4. Dendrobangia (Cardiopteridaceae)
  5. Dendrobazzania (Lepidoziaceae)
  6. Dendrobium (Orchidaceae)
  7. Dendrocacalia (Compositae)
  8. Dendrocalamus (Poaceae)
  9. Dendroceros (Dendrocerotaceae)
  10. Dendrochilum (Orchidaceae)
  11. Dendrocnide (Urticaceae)
  12. Dendroconche (Polypodiaceae)
  13. Dendrocousinsia (Euphorbiaceae)
  14. Dendrocryphaea (Cryphaeaceae)
  15. Dendrocyathophorum (Hookeriaceae)
  16. Dendrocystis (Hormotilaceae)
  17. Dendrodictyon (Palmellaceae)
  18. Dendroglossa (Polypodiaceae)
  19. Dendro-hypnum (Hypnodendraceae)
  20. Dendrohypopterygium (Hypopterygiaceae)
  21. Dendrokingstonia (Annonaceae)
  22. Dendrolejeunea (Lejeuneaceae)
  23. Dendroligotrichum (Polytrichaceae)
  24. Dendrolobium (Leguminosae)
  25. Dendrolycopodium (Lycopodiaceae)
  26. Dendromastigophora (Mastigophoraceae)
  27. Dendromecon (Papaveraceae)
  28. Dendromyza (Santalaceae)
  29. Dendronema (Ulotrichaceae)
  30. Dendropanax (Araliaceae)
  31. Dendropemon (Loranthaceae)
  32. Dendrophorbium (Compositae)
  33. Dendrophthoe (Loranthaceae)
  34. Dendrophthora (Santalaceae)
  35. Dendrophylax (Orchidaceae)
  36. Dendropogonella (Cryphaeaceae)
  37. Dendroportulaca (Portulacaceae)
  38. Dendrorchis (Orchidaceae)
  39. Dendrosenecio (Compositae)
  40. Dendroseris (Compositae)
  41. Dendrosicyos (Cucurbitaceae)
  42. Dendrosida (Malvaceae)
  43. Dendrosipanea (Rubiaceae)
  44. Dendrosma (Rutaceae)
  45. Dendrostylis (Achariaceae)
  46. Dendrothrix (Euphorbiaceae)
  47. Dendrotrophe (Santalaceae)
  48. Denhamia (Celastraceae)
  49. Denmoza (Cactaceae)
  50. Dennettia (Annonaceae)
  51. Dennstaedtia (Dennstaedtiaceae)
  52. Denotarisia (Adelanthaceae)
  53. Denscantia (Rubiaceae)
  54. Dentella (Rubiaceae)

Dep[uredi VE | uredi]

  1. Depanthus (Gesneriaceae)
  2. Deparia (Woodsiaceae)
  3. Deplanchea (Bignoniaceae)
  4. Deppea (Rubiaceae)
  5. Deprea (Solanaceae)

Der[uredi VE | uredi]

  1. Derbesia (Derbesiaceae)
  2. Dermatobotrys (Scrophulariaceae)
  3. Dermatophyton (Pithophoraceae)
  4. Dermocorynus P.Crouan & H.Crouan, (Halymeniaceae)
  5. Dermonema (Liagoraceae)
  6. Derris (Leguminosae)
  7. Derwentia (Plantaginaceae)

Des[uredi VE | uredi]

  1. Desbordesia (Irvingiaceae)
  2. Deschampsia (Poaceae)
  3. Descurainia (Brassicaceae)
  4. Desertella (Trebouxiophyceae incertae sedis)
  5. Desfontainia (Columelliaceae)
  6. Desideria (Brassicaceae)
  7. Desmanthodium (Compositae)
  8. Desmanthus (Leguminosae)
  9. Desmaria (Loranthaceae)
  10. Desmatodon (Pottiaceae)
  11. Desmatractum (Treubariaceae)
  12. Desmazeria (Poaceae)
  13. Desmidium (Desmidiaceae)
  14. Desmidorchis (Apocynaceae)
  15. Desmochloris (Ulvophyceae familia incertae sedis)
  16. Desmocladus (Restionaceae)
  17. Desmococcus (Prasiolaceae)
  18. Desmodesmus (Scenedesmaceae)
  19. Desmodiastrum (Leguminosae)
  20. Desmodium (Leguminosae)
  21. Desmogymnosiphon (Burmanniaceae)
  22. Desmoncus (Arecaceae)
  23. Desmopsis (Annonaceae)
  24. Desmos (Annonaceae)
  25. Desmoscelis (Melastomataceae)
  26. Desmoschoenus (Cyperaceae)
  27. Desmostachya (Poaceae)
  28. Desmostachys (Icacinaceae)
  29. Desmotes (Rutaceae)
  30. Desmotetra (Chlorosarcinaceae)
  31. Desmotheca (Orthotrichaceae)
  32. Despeleza (Leguminosae)
  33. Desplatsia (Malvaceae)

Det[uredi VE | uredi]

  1. Detarium (Leguminosae)
  2. Dethawia (Apiaceae)
  3. Detzneria (Plantaginaceae)

Deu[uredi VE | uredi]

  1. Deuterocharacium (Characiaceae)
  2. Deuterocohnia (Bromeliaceae)
  3. Deutzia (Hydrangeaceae)
  4. Deutzianthus (Euphorbiaceae)

Dev[uredi VE | uredi]

  1. Devaleraea (Palmariaceae)
  2. Deverra (Apiaceae)
  3. Devia (Iridaceae)
  4. Devillea (Podostemaceae)
  5. Devogelia (Orchidaceae)

Dew[uredi VE | uredi]

  1. Dewevrea (Leguminosae)
  2. Dewevrella (Apocynaceae)
  3. Dewildemania (Compositae)
  4. Dewinteria (Pedaliaceae)

De[uredi VE | uredi]

  1. Deyeuxia (Poaceae)

Izvori[uredi VE | uredi]