Dodatak:Popis biljnih rodova, Go

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


Goc[uredi VE | uredi]

  1. Gochnatia (Compositae)

God[uredi VE | uredi]

  1. Godmania (Bignoniaceae)
  2. Godoya (Ochnaceae)

Goe[uredi VE | uredi]

  1. Goebeliella (Goebeliellaceae)
  2. Goebelobryum (Acrobolbaceae)
  3. Goerkemia (Brassicaceae)
  4. Goethalsia (Malvaceae)
  5. Goetzea (Solanaceae)

Gol[uredi VE | uredi]

  1. Goldbachia (Brassicaceae)
  2. Goldmanella (Compositae)
  3. Golenkinia (Neochloridaceae)
  4. Golenkiniopsis (Chlorellaceae)
  5. Gollania (Hypnaceae)

Gom[uredi VE | uredi]

  1. Gomesa (Orchidaceae)
  2. Gomidesia (Myrtaceae)
  3. Gomontia (Gomontiaceae)
  4. Gomortega (Gomortegaceae)
  5. Gomphandra (Stemonuraceae)
  6. Gomphia (Ochnaceae)
  7. Gomphichis (Orchidaceae)
  8. Gomphocalyx (Rubiaceae)
  9. Gomphocarpus (Apocynaceae)
  10. Gomphogyne (Cucurbitaceae)
  11. Gompholobium (Leguminosae)
  12. Gomphostemma (Lamiaceae)
  13. Gomphostigma (Scrophulariaceae)
  14. Gomphrena (Amaranthaceae)

Gon[uredi VE | uredi]

  1. Gonatogyne (Phyllanthaceae)
  2. Gonatopus (Araceae)
  3. Gonatostylis (Orchidaceae)
  4. Gongora (Orchidaceae)
  5. Gongrodiscus (Sapindaceae)
  6. Gongronema (Apocynaceae)
  7. Gongrosira (Chaetophoraceae)
  8. Gongrosirella (Chaetophoraceae)
  9. Gongrospermum (Sapindaceae)
  10. Gongrostylus (Compositae)
  11. Gongrothamnus (Compositae)
  12. Gongylanthus (Arnelliaceae)
  13. Gongylocarpus (Onagraceae)
  14. Gongylolepis (Compositae)
  15. Gongylosciadium (Apiaceae)
  16. Gongylotaxis (Apiaceae)
  17. Goniobryum (Rhizogoniaceae)
  18. Goniocaulon (Compositae)
  19. Goniochilus (Orchidaceae)
  20. Goniodiscus (Celastraceae)
  21. Goniolimon (Plumbaginaceae)
  22. Gonioma (Apocynaceae)
  23. Goniomitrium (Funariaceae)
  24. Goniophlebium (Polypodiaceae)
  25. Goniopteris (Thelypteridaceae)
  26. Goniorrhachis (Leguminosae)
  27. Goniostemma (Apocynaceae)
  28. Goniothalamus (Annonaceae)
  29. Goniotrichiopsis (Stylonemataceae)
  30. Gonium (Goniaceae)
  31. Gonocalyx (Ericaceae)
  32. Gonocarpus (Haloragaceae)
  33. Gonocaryum (Cardiopteridaceae)
  34. Gonocormus (Hymenophyllaceae)
  35. Gonocrypta (Apocynaceae)
  36. Gonocytisus (Leguminosae)
  37. Gonolobus (Apocynaceae)
  38. Gonospermum (Compositae)
  39. Gonostegia (Urticaceae)
  40. Gonostemon (Apocynaceae)
  41. Gontscharovia (Lamiaceae)
  42. Gonystylus (Thymelaeaceae)
  43. Gonzalagunia (Rubiaceae)

Goo[uredi VE | uredi]

  1. Goodallia (Thymelaeaceae)
  2. Goodenia (Goodeniaceae)
  3. Goodia (Leguminosae)
  4. Goodmania (Polygonaceae)
  5. Goodyera (Orchidaceae)

Gor[uredi VE | uredi]

  1. Gorceixia (Compositae)
  2. Gordonia (Theaceae)
  3. Gorgonidium (Araceae)
  4. Gorodkovia (Brassicaceae)
  5. Gorteria (Compositae)

Gos[uredi VE | uredi]

  1. Gosela (Scrophulariaceae)
  2. Gossia (Myrtaceae)
  3. Gossweilera (Compositae)
  4. Gossweilerodendron (Leguminosae)
  5. Gossypioides (Malvaceae)
  6. Gossypiospermum (Salicaceae)
  7. Gossypium (Malvaceae)

Got[uredi VE | uredi]

  1. Gottschea (Schistochilaceae)
  2. Gottschelia (Jungermanniaceae)

Gou[uredi VE | uredi]

  1. Gouania (Rhamnaceae)
  2. Gouinia (Poaceae)
  3. Goupia (Goupiaceae)

Gov[uredi VE | uredi]

  1. Govenia (Orchidaceae)

Goy[uredi VE | uredi]

  1. Goyazia (Gesneriaceae)
  2. Goyazianthus (Compositae)
  3. Goydera (Apocynaceae)

Izvori[uredi VE | uredi]