Dodatak:Popis biljnih rodova, Ge

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


Gea[uredi VE | uredi]

  1. Gearum (Araceae)

Gee[uredi VE | uredi]

  1. Geesinkorchis (Orchidaceae)

Gei[uredi VE | uredi]

  1. Geigeria (Compositae)
  2. Geijera (Rutaceae)
  3. Geissanthus (Primulaceae)
  4. Geissaspis (Leguminosae)
  5. Geissois (Cunoniaceae)
  6. Geissolepis (Compositae)
  7. Geissoloma (Geissolomataceae)
  8. Geissomeria (Acanthaceae)
  9. Geissorhiza (Iridaceae)
  10. Geissospermum (Apocynaceae)
  11. Geitonoplesium (Philesiaceae)

Gel[uredi VE | uredi]

  1. Gelasine (Iridaceae)
  2. Geleznowia (Rutaceae)
  3. Gelidocalamus (Poaceae)
  4. Gelinaria Sonder, (Halymeniaceae)
  5. Gelonium (Sapindaceae)
  6. Gelsemium (Gelsemiaceae)

Gem[uredi VE | uredi]

  1. Gemellicystis (Tetrasporaceae)
  2. Gemina (Ulvaceae)
  3. Geminella (Chlorellaceae)
  4. Geminellopsis (Ulotrichaceae)
  5. Gemmabryum (Bryaceae)
  6. Gemmaria (Amaryllidaceae)
  7. Gemmiphora (Pithophoraceae)

Gen[uredi VE | uredi]

  1. Genianthus (Apocynaceae)
  2. Geniostemon (Gentianaceae)
  3. Geniostoma (Loganiaceae)
  4. Genipa (Rubiaceae)
  5. Genista (Leguminosae)
  6. Genistidium (Leguminosae)
  7. Genlisea (Lentibulariaceae)
  8. Gennaria (Orchidaceae)
  9. Genoplesium (Orchidaceae)
  10. Gentiana (Gentianaceae)
  11. Gentianella (Gentianaceae)
  12. Gentianopsis (Gentianaceae)
  13. Gentianothamnus (Gentianaceae)
  14. Gentingia (Rubiaceae)
  15. Genyorchis (Orchidaceae)

Geo[uredi VE | uredi]

  1. Geoblasta (Orchidaceae)
  2. Geocalyx (Geocalycaceae)
  3. Geocarpon (Caryophyllaceae)
  4. Geocaryum (Apiaceae)
  5. Geocaulon (Santalaceae)
  6. Geocharis (Zingiberaceae)
  7. Geochorda (Plantaginaceae)
  8. Geococcus (Brassicaceae)
  9. Geodorum (Orchidaceae)
  10. Geoffroea (Leguminosae)
  11. Geogenanthus (Commelinaceae)
  12. Geohintonia (Cactaceae)
  13. Geomitra (Burmanniaceae)
  14. Geonoma (Arecaceae)
  15. Geophila (Rubiaceae)
  16. Georgeantha (Ecdeiocoleaceae)
  17. Georgia (Tetraphidaceae)
  18. Geosiris (Iridaceae)
  19. Geostachys (Zingiberaceae)

Gep[uredi VE | uredi]

  1. Geppella (Codiaceae)

Ger[uredi VE | uredi]

  1. Geraea (Compositae)
  2. Geranium (Geraniaceae)
  3. Gerardia (Orobanchaceae)
  4. Gerardiina (Orobanchaceae)
  5. Gerascanthus (Boraginaceae)
  6. Gerbera (Compositae)
  7. Gereaua (Sapindaceae)
  8. Germainia (Poaceae)
  9. Geropogon (Compositae)
  10. Gerrardanthus (Cucurbitaceae)
  11. Gerritea (Poaceae)
  12. Gertrudiella (Pottiaceae)

Ges[uredi VE | uredi]

  1. Gesneria (Gesneriaceae)
  2. Gesnouinia (Urticaceae)

Get[uredi VE | uredi]

  1. Gethyllis (Amaryllidaceae)
  2. Getonia (Combretaceae)

Geu[uredi VE | uredi]

  1. Geum (Rosaceae)

Gev[uredi VE | uredi]

  1. Gevuina (Proteaceae)

Izvori[uredi VE | uredi]