Dodatak:Popis biljnih rodova, Gr

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


Gra[uredi VE | uredi]

  1. Grabowskia (Solanaceae)
  2. Graderia (Orobanchaceae)
  3. Graellsia (Brassicaceae)
  4. Graesiella (Scotiellocystoidaceae)
  5. Graffenrieda (Melastomataceae)
  6. Grahamia (Portulacaceae)
  7. Grajalesia (Nyctaginaceae)
  8. Grammangis (Orchidaceae)
  9. Grammatophyllum (Orchidaceae)
  10. Grammatotheca (Campanulaceae)
  11. Grammica (Convolvulaceae)
  12. Grammitis (Grammitidaceae)
  13. Grammosciadium (Apiaceae)
  14. Grammosolen (Solanaceae)
  15. Granatum (Meliaceae)
  16. Grandidiera (Achariaceae)
  17. Grangea (Compositae)
  18. Grangeopsis (Compositae)
  19. Grangeria (Chrysobalanaceae)
  20. Grania (Acrochaetiaceae)
  21. Granitites (Rhamnaceae)
  22. Granufilum (Granufilaceae)
  23. Granulochloris (Phacotaceae)
  24. Granulocystis (Oocystaceae)
  25. Granulocystopsis (Oocystaceae)
  26. Graphandra (Acanthaceae)
  27. Graphephorum (Poaceae)
  28. Graphistemma (Apocynaceae)
  29. Graphistylis (Compositae)
  30. Graphorchis (Orchidaceae)
  31. Graphorkis (Orchidaceae)
  32. Graptopetalum (Crassulaceae)
  33. Graptophyllum (Acanthaceae)
  34. Graptoveria (Crassulaceae)
  35. Grastidium (Orchidaceae)
  36. Gratiola (Plantaginaceae)
  37. Gratwickia (Compositae)
  38. Grauanthus (Compositae)
  39. Gravesia (Melastomataceae)
  40. Grayia (Amaranthaceae)
  41. Grazielanthus (Monimiaceae)
  42. Grazielia (Compositae)
  43. Grazielodendron (Leguminosae)

Gre[uredi VE | uredi]

  1. Greenea (Rubiaceae)
  2. Greeniopsis (Rubiaceae)
  3. Greenmaniella (Compositae)
  4. Greenwayodendron (Annonaceae)
  5. Gregiochloris (Selenastraceae)
  6. Greigia (Bromeliaceae)
  7. Grenacheria (Primulaceae)
  8. Greslania (Poaceae)
  9. Grevea (Montiniaceae)
  10. Grevillea (Proteaceae)
  11. Grewia (Malvaceae)
  12. Greyia (Francoaceae)

Gri[uredi VE | uredi]

  1. Grias (Lecythidaceae)
  2. Grielum (Neuradaceae)
  3. Griffinia (Amaryllidaceae)
  4. Griffithsochloa (Poaceae)
  5. Griffonia (Leguminosae)
  6. Grimmeodendron (Euphorbiaceae)
  7. Grimmia (Grimmiaceae)
  8. Grindelia (Compositae)
  9. Grisebachia (Ericaceae)
  10. Grisebachianthus (Compositae)
  11. Griselinia (Griseliniaceae)
  12. Grisollea (Stemonuraceae)

Gro[uredi VE | uredi]

  1. Grobya (Orchidaceae)
  2. Groenbladia (Desmidiaceae)
  3. Groenlandia (Potamogetonaceae)
  4. Grona (Leguminosae)
  5. Gronovia (Loasaceae)
  6. Grosourdya (Orchidaceae)
  7. Grossera (Euphorbiaceae)
  8. Grossularia (Grossulariaceae)
  9. Grosvenoria (Compositae)
  10. Groutiella (Orthotrichaceae)
  11. Grovesichara (Characeae)

Gru[uredi VE | uredi]

  1. Grubbia (Grubbiaceae)
  2. Grusonia (Cactaceae)

Izvori[uredi VE | uredi]