Dodatak:Popis biljnih rodova, Gy

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


Gym[uredi VE | uredi]

  1. Gyminda (Celastraceae)
  2. Gymnacranthera (Myristicaceae)
  3. Gymnadenia (Orchidaceae)
  4. Gymnaglossum (Orchidaceae)
  5. Gymnanacamptis (Orchidaceae)
  6. Gymnanthe (Acrobolbaceae)
  7. Gymnanthemum (Compositae)
  8. Gymnanthera (Apocynaceae)
  9. Gymnanthes (Euphorbiaceae)
  10. Gymnarrhena (Compositae)
  11. Gymnaster (Compositae)
  12. Gymnema (Apocynaceae)
  13. Gymnemopsis (Apocynaceae)
  14. Gymnocalycium (Cactaceae)
  15. Gymnocarpium (Cystopteridaceae)
  16. Gymnocarpos (Caryophyllaceae)
  17. Gymnocladus (Leguminosae)
  18. Gymnocolea (Anastrophyllaceae)
  19. Gymnocoleopsis (Jungermanniaceae)
  20. Gymnocondylus (Compositae)
  21. Gymnocoronis (Compositae)
  22. Gymnodiscus (Compositae)
  23. Gymnogramma (Adiantaceae)
  24. Gymnogramme (Pteridaceae)
  25. Gymnogrammitis (Polypodiaceae)
  26. Gymnolaena (Compositae)
  27. Gymnolomia (Compositae)
  28. Gymnomitrion (Gymnomitriaceae)
  29. Gymnopentzia (Compositae)
  30. Gymnopetalum (Cucurbitaceae)
  31. Gymnophragma (Acanthaceae)
  32. Gymnophyton (Apiaceae)
  33. Gymnopodium (Polygonaceae)
  34. Gymnopogon (Poaceae)
  35. Gymnopteris (Adiantaceae)
  36. Gymnoschoenus (Cyperaceae)
  37. Gymnosiphon (Burmanniaceae)
  38. Gymnospermium (Berberidaceae)
  39. Gymnosphaera (Cyatheaceae)
  40. Gymnosporia (Celastraceae)
  41. Gymnostachys (Araceae)
  42. Gymnostachyum (Acanthaceae)
  43. Gymnostemon (Simaroubaceae)
  44. Gymnostephium (Compositae)
  45. Gymnosteris (Polemoniaceae)
  46. Gymnostoma (Casuarinaceae)
  47. Gymnostomiella (Pottiaceae)
  48. Gymnostomum (Pottiaceae)
  49. Gymnotheca (Saururaceae)
  50. Gymnozyga (Desmidiaceae)
  51. Gymplatanthera (Orchidaceae)

Gyn[uredi VE | uredi]

  1. Gynerium (Poaceae)
  2. Gynocardia (Achariaceae)
  3. Gynochthodes (Rubiaceae)
  4. Gynocraterium (Acanthaceae)
  5. Gynoglottis (Orchidaceae)
  6. Gynophorea (Brassicaceae)
  7. Gynostemma (Cucurbitaceae)
  8. Gynotroches (Rhizophoraceae)
  9. Gynoxys (Compositae)
  10. Gynura (Compositae)

Gyo[uredi VE | uredi]

  1. Gyoerffyella (Ulotrichaceae)
  2. Gyorffyana (Palmellaceae)
  3. Györffyana (Palmellaceae)

Gyp[uredi VE | uredi]

  1. Gypothamnium (Compositae)
  2. Gypsacanthus (Acanthaceae)
  3. Gypsophila (Caryophyllaceae)
  4. Gyptis (Compositae)

Gyr[uredi VE | uredi]

  1. Gyrandra (Gentianaceae)
  2. Gyranthera (Malvaceae)
  3. Gyrinops (Thymelaeaceae)
  4. Gyrocarpus (Hernandiaceae)
  5. Gyrocaryum (Boraginaceae)
  6. Gyrocheilos (Gesneriaceae)
  7. Gyrodoma (Compositae)
  8. Gyrogona (Characeae)
  9. Gyrogyne (Gesneriaceae)
  10. Gyromitus (Polyblepharidaceae)
  11. Gyroptera (Amaranthaceae)
  12. Gyrosorium (Polypodiaceae)
  13. Gyrostachys (Orchidaceae)
  14. Gyrostemon (Gyrostemonaceae)
  15. Gyrostipula (Rubiaceae)
  16. Gyrotaenia (Urticaceae)
  17. Gyroweisia (Pottiaceae)

Izvori[uredi VE | uredi]