Dodatak:Popis biljnih rodova, Gl

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


Gla[uredi VE | uredi]

  1. Gladiolus (Iridaceae)
  2. Gladiopappus (Compositae)
  3. Glandonia (Malpighiaceae)
  4. Glandora (Boraginaceae)
  5. Glandularia (Verbenaceae)
  6. Glaphyrella (Trebouxiophyceae incertae sedis)
  7. Glaphyropteridopsis (Thelypteridaceae)
  8. Glaphyrosiphon Hommersand & Leister, (Halymeniaceae)
  9. Glastaria (Brassicaceae)
  10. Glaucidium (Ranunculaceae)
  11. Glaucium (Papaveraceae)
  12. Glaucocarpum (Brassicaceae)
  13. Glaucocystis (Glaucocystaceae)
  14. Glaucocystopsis (Glaucocystaceae)
  15. Glauconema (Phragmonemataceae)
  16. Glaucosciadium (Apiaceae)
  17. Glaucosphaera (Glaucosphaeraceae)
  18. Glaziophyton (Poaceae)

Gle[uredi VE | uredi]

  1. Gleadovia (Orobanchaceae)
  2. Gleasonia (Rubiaceae)
  3. Glebionis (Compositae)
  4. Glechoma (Lamiaceae)
  5. Glechon (Lamiaceae)
  6. Gleditsia (Leguminosae)
  7. Glehnia (Apiaceae)
  8. Gleichenella (Gleicheniaceae)
  9. Gleichenia (Gleicheniaceae)
  10. Gleicheniastrum (Gleicheniaceae)
  11. Glekia (Scrophulariaceae)
  12. Glenniea (Sapindaceae)

Gli[uredi VE | uredi]

  1. Glia (Apiaceae)
  2. Glinus (Molluginaceae)
  3. Glionnetia (Rubiaceae)
  4. Gliricidia (Leguminosae)
  5. Glischrocaryon (Haloragaceae)
  6. Glischrocolla (Penaeaceae)
  7. Glischrothamnus (Molluginaceae)

Glo[uredi VE | uredi]

  1. Globba (Zingiberaceae)
  2. Globimetula (Loranthaceae)
  3. Globularia (Plantaginaceae)
  4. Globulariopsis (Scrophulariaceae)
  5. Globulinella (Pottiaceae)
  6. Glochidion (Phyllanthaceae)
  7. Glochidotheca (Apiaceae)
  8. Glochiococcus (Oocystaceae)
  9. Gloeocarpus (Sapindaceae)
  10. Gloeochaete (Gloeochaetaceae)
  11. Gloeococcus (Palmellopsidaceae)
  12. Gloeocystis (Radiococcaceae)
  13. Gloeocystopsis (Oocystaceae)
  14. Gloeodendron (Gloeodendraceae)
  15. Gloeomonas (Chlamydomonadaceae)
  16. Gloeoplax (Chaetophoraceae)
  17. Gloeospermum (Violaceae)
  18. Gloeotaenium (Oocystaceae)
  19. Gloeotila (Chlorellaceae)
  20. Gloeotilopsis (Ulotrichaceae)
  21. Gloiocallis (Liagoraceae)
  22. Gloiodictyon (Palmellaceae)
  23. Gloiophloea (Scinaiaceae)
  24. Gloiotrichus (Liagoraceae)
  25. Glomera (Orchidaceae)
  26. Glomeropitcairnia (Bromeliaceae)
  27. Gloriosa (Colchicaceae)
  28. Glossadelphus (Hypnaceae)
  29. Glossarion (Compositae)
  30. Glossocalyx (Siparunaceae)
  31. Glossocardia (Compositae)
  32. Glossocarya (Lamiaceae)
  33. Glossochilus (Acanthaceae)
  34. Glossodia (Orchidaceae)
  35. Glossogyne (Compositae)
  36. Glossoloma (Gesneriaceae)
  37. Glossonema (Apocynaceae)
  38. Glossopappus (Compositae)
  39. Glossopetalon (Crossosomataceae)
  40. Glossophyllum (Stereophyllaceae)
  41. Glossostelma (Apocynaceae)
  42. Glossostemon (Malvaceae)
  43. Glossostigma (Phrymaceae)
  44. Glossostipula (Rubiaceae)
  45. Glottidium (Leguminosae)
  46. Glottiphyllum (Aizoaceae)
  47. Gloveria (Celastraceae)
  48. Gloxidium (Oocystaceae)
  49. Gloxinella (Gesneriaceae)
  50. Gloxinia (Gesneriaceae)
  51. Gloxiniopsis (Gesneriaceae)

Glu[uredi VE | uredi]

  1. Gluema (Sapotaceae)
  2. Glumicalyx (Scrophulariaceae)
  3. Gluta (Anacardiaceae)

Gly[uredi VE | uredi]

  1. Glyceria (Poaceae)
  2. Glycine (Leguminosae)
  3. Glycinopsis (Leguminosae)
  4. Glycocystis (Scrophulariaceae)
  5. Glycosmis (Rutaceae)
  6. Glycydendron (Euphorbiaceae)
  7. Glycyrrhiza (Leguminosae)
  8. Glycyrrhizopsis (Leguminosae)
  9. Glyphaea (Malvaceae)
  10. Glyphocarpa (Bartramiaceae)
  11. Glyphochloa (Poaceae)
  12. Glyphomitrium (Ptychomitriaceae)
  13. Glyphotaenium (Grammitidaceae)
  14. Glyphothecium (Ptychomniaceae)
  15. Glyptopetalum (Celastraceae)
  16. Glyptopleura (Compositae)
  17. Glyptostrobus (Taxodiaceae)
  18. Glyptothecium (Ptychomniaceae)

Izvori[uredi VE | uredi]