Dodatak:Popis biljnih rodova, Se

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


Sea[uredi VE | uredi]

  1. Searsia (Anacardiaceae)

Seb[uredi VE | uredi]

  1. Sebaea (Gentianaceae)
  2. Sebastiania (Euphorbiaceae)

Sec[uredi VE | uredi]

  1. Secale (Poaceae)
  2. Secamone (Apocynaceae)
  3. Secamonopsis (Apocynaceae)
  4. Sechiopsis (Cucurbitaceae)
  5. Sechium (Cucurbitaceae)
  6. Secondatia (Apocynaceae)
  7. Securidaca (Polygalaceae)
  8. Securigera (Leguminosae)
  9. Securinega (Phyllanthaceae)

Sed[uredi VE | uredi]

  1. Sedastrum (Crassulaceae)
  2. Seddera (Convolvulaceae)
  3. Sedderopsis (Convolvulaceae)
  4. Sedirea (Orchidaceae)
  5. Sedum (Crassulaceae)

See[uredi VE | uredi]

  1. Seegeriella (Orchidaceae)
  2. Seemannaralia (Araliaceae)
  3. Seemannia (Gesneriaceae)
  4. Seetzenia (Zygophyllaceae)

Seg[uredi VE | uredi]

  1. Seguieria (Phytolaccaceae)

Seh[uredi VE | uredi]

  1. Sehima (Poaceae)
  2. Sehnemobryum (Orthotrichaceae)

Sei[uredi VE | uredi]

  1. Seidelia (Euphorbiaceae)
  2. Seidenfadenia (Orchidaceae)
  3. Seidenfadeniella (Orchidaceae)
  4. Seidlitzia (Amaranthaceae)

Sek[uredi VE | uredi]

  1. Sekra (Pottiaceae)

Sel[uredi VE | uredi]

  1. Selaginella (Selaginellaceae)
  2. Selago (Scrophulariaceae)
  3. Selanodesmium (Hymenophyllaceae)
  4. Selenastrum (Selenastraceae)
  5. Selenia (Brassicaceae)
  6. Selenicereus (Cactaceae)
  7. Selenipedium (Orchidaceae)
  8. Selenochloris (Chlamydomonadaceae)
  9. Selenoderma (Oocystaceae)
  10. Selenodictyon (Botryococcaceae)
  11. Seligeria (Seligeriaceae)
  12. Selinum (Apiaceae)
  13. Selkia (Rhodophyta incertae sedis)
  14. Selleophytum (Compositae)
  15. Selliera (Goodeniaceae)
  16. Selliguea (Polypodiaceae)
  17. Selloa (Compositae)
  18. Sellocharis (Leguminosae)
  19. Selysia (Cucurbitaceae)

Sem[uredi VE | uredi]

  1. Sematophyllites (Sematophyllaceae)
  2. Sematophyllum (Sematophyllaceae)
  3. Semecarpus (Anacardiaceae)
  4. Semele (Asparagaceae)
  5. Semenovia (Apiaceae)
  6. Semialarium (Celastraceae)
  7. Semiaquilegia (Ranunculaceae)
  8. Semiarundinaria (Poaceae)
  9. Semibarbula (Pottiaceae)
  10. Semiliquidambar (Altingiaceae)
  11. Semiramisia (Ericaceae)
  12. Semnanthe (Aizoaceae)
  13. Semnothyrsus (Acanthaceae)
  14. Sempervivum (Crassulaceae)

Sen[uredi VE | uredi]

  1. Sendtnera (Herbertaceae)
  2. Senecillis (Compositae)
  3. Senecio (Compositae)
  4. Senefeldera (Euphorbiaceae)
  5. Senefelderopsis (Euphorbiaceae)
  6. Senegalia (Leguminosae)
  7. Senghasiella (Orchidaceae)
  8. Senna (Leguminosae)
  9. Sennia (Nephroselmidaceae)

Seo[uredi VE | uredi]

  1. Seorsus (Myrtaceae)

Sep[uredi VE | uredi]

  1. Septorella (Clavatoraceae)
  2. Septotheca (Malvaceae)
  3. Septulina (Loranthaceae)

Seq[uredi VE | uredi]

  1. Sequoia (Taxodiaceae)
  2. Sequoiadendron (Taxodiaceae)

Ser[uredi VE | uredi]

  1. Serapias (Orchidaceae)
  2. Serenoa (Arecaceae)
  3. Sergia (Campanulaceae)
  4. Serianthes (Leguminosae)
  5. Sericanthe (Rubiaceae)
  6. Sericocalyx (Acanthaceae)
  7. Sericocarpus (Compositae)
  8. Sericocoma (Amaranthaceae)
  9. Sericodes (Zygophyllaceae)
  10. Sericographis (Acanthaceae)
  11. Sericolea (Elaeocarpaceae)
  12. Sericorema (Amaranthaceae)
  13. Sericostachys (Amaranthaceae)
  14. Sericotheca (Rosaceae)
  15. Seringia (Malvaceae)
  16. Seriphidium (Compositae)
  17. Seriphium (Compositae)
  18. Serissa (Rubiaceae)
  19. Serjania (Sapindaceae)
  20. Serpocaulon (Polypodiaceae)
  21. Serpoleskea (Amblystegiaceae)
  22. Serpotortella (Serpotortellaceae)
  23. Serratula (Compositae)
  24. Sersalisia (Sapotaceae)
  25. Sertifera (Orchidaceae)
  26. Sertula (Leguminosae)

Ses[uredi VE | uredi]

  1. Sesamoides (Resedaceae)
  2. Sesamothamnus (Pedaliaceae)
  3. Sesamum (Pedaliaceae)
  4. Sesban (Leguminosae)
  5. Sesbania (Leguminosae)
  6. Seseli (Apiaceae)
  7. Seselopsis (Apiaceae)
  8. Sesleria (Poaceae)
  9. Sessea (Solanaceae)
  10. Sessilanthera (Iridaceae)
  11. Sestosoma (Oocystaceae)
  12. Sesuvium (Aizoaceae)

Set[uredi VE | uredi]

  1. Setacea (Batrachospermaceae)
  2. Setaria (Poaceae)
  3. Setariopsis (Poaceae)
  4. Setchellanthus (Setchellanthaceae)
  5. Setulocarya (Boraginaceae)

Seu[uredi VE | uredi]

  1. Seutera (Apocynaceae)

Sev[uredi VE | uredi]

  1. Sevada (Amaranthaceae)

Sex[uredi VE | uredi]

  1. Sextonia (Lauraceae)

Sey[uredi VE | uredi]

  1. Seychellaria (Triuridaceae)
  2. Seymeria (Orobanchaceae)

Izvori[uredi VE | uredi]