Dodatak:Popis biljnih rodova, Sa

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


Sab[uredi VE | uredi]

  1. Saba (Apocynaceae)
  2. Sabal (Arecaceae)
  3. Sabatia (Gentianaceae)
  4. Sabazia (Compositae)
  5. Sabia (Sabiaceae)
  6. Sabicea (Rubiaceae)
  7. Sabina (Cupressaceae)
  8. Sabulina (Caryophyllaceae)

Sac[uredi VE | uredi]

  1. Saccellium (Boraginaceae)
  2. Saccharum (Poaceae)
  3. Saccifolium (Gentianaceae)
  4. Sacciolepis (Poaceae)
  5. Saccobasis (Jungermanniaceae)
  6. Saccocalyx (Lamiaceae)
  7. Saccoglossum (Orchidaceae)
  8. Saccogyna (Saccogynaceae)
  9. Saccogynidium (Acrobolbaceae)
  10. Saccolabiopsis (Orchidaceae)
  11. Saccolabium (Orchidaceae)
  12. Saccoloma (Dennstaedtiaceae)
  13. Saccopetalum (Annonaceae)
  14. Sacheria (Lemaneaceae)
  15. Sachokiella (Campanulaceae)
  16. Sachsia (Compositae)
  17. Sacleuxia (Apocynaceae)
  18. Sacodon (Orchidaceae)
  19. Sacoglottis (Humiriaceae)
  20. Sacoila (Orchidaceae)
  21. Sacosperma (Rubiaceae)

Sad[uredi VE | uredi]

  1. Sadiria (Primulaceae)
  2. Sadleria (Blechnaceae)

Sae[uredi VE | uredi]

  1. Saelania (Ditrichaceae)

Sag[uredi VE | uredi]

  1. Sagenia (Dryopteridaceae)
  2. Sagenotortula (Pottiaceae)
  3. Sageraea (Annonaceae)
  4. Sageretia (Rhamnaceae)
  5. Sagina (Caryophyllaceae)
  6. Sagittaria (Alismataceae)
  7. Sagotia (Euphorbiaceae)
  8. Sagraea (Melastomataceae)

Sah[uredi VE | uredi]

  1. Saharanthus (Plumbaginaceae)
  2. Saharifusa (Pyramimonadophyceae familia incertae sedis)
  3. Sahlingia (Erythrotrichiaceae)

Sai[uredi VE | uredi]

  1. Sainthelenia (Brachytheciaceae)
  2. Saintpauliopsis (Acanthaceae)
  3. Sairocarpus (Plantaginaceae)
  4. Saitobryum (Pottiaceae)
  5. Saitoella (Pottiaceae)

Saj[uredi VE | uredi]

  1. Sajania (Apiaceae)

Sak[uredi VE | uredi]

  1. Sakoanala (Leguminosae)
  2. Sakuraia (Entodontaceae)

Sal[uredi VE | uredi]

  1. Salacca (Arecaceae)
  2. Salacia (Celastraceae)
  3. Salacighia (Celastraceae)
  4. Salcedoa (Compositae)
  5. Saldinia (Rubiaceae)
  6. Salicornia (Amaranthaceae)
  7. Salix (Salicaceae)
  8. Salmea (Compositae)
  9. Salmeopsis (Compositae)
  10. Salomonia (Polygalaceae)
  11. Salpianthus (Nyctaginaceae)
  12. Salpichlaena (Blechnaceae)
  13. Salpichroa (Solanaceae)
  14. Salpichroma (Solanaceae)
  15. Salpiglossis (Solanaceae)
  16. Salpinga (Melastomataceae)
  17. Salpingostylis (Iridaceae)
  18. Salsola (Amaranthaceae)
  19. Saltera (Penaeaceae)
  20. Saltugilia (Polemoniaceae)
  21. Salvadora (Salvadoraceae)
  22. Salvia (Lamiaceae)
  23. Salvinia (Salviniaceae)
  24. Salweenia (Leguminosae)
  25. Salzmannia (Rubiaceae)

Sam[uredi VE | uredi]

  1. Samanea (Leguminosae)
  2. Samarorchis (Orchidaceae)
  3. Sambirania (Dennstaedtiaceae)
  4. Sambucus (Adoxaceae)
  5. Sameraria (Brassicaceae)
  6. Samodia (Primulaceae)
  7. Samolus (Primulaceae)
  8. Sampantaea (Euphorbiaceae)
  9. Samyda (Salicaceae)

San[uredi VE | uredi]

  1. Sanango (Gesneriaceae)
  2. Sanblasia (Marantaceae)
  3. Sanchezia (Acanthaceae)
  4. Sanctambrosia (Caryophyllaceae)
  5. Sandbergia (Brassicaceae)
  6. Sandemania (Melastomataceae)
  7. Sandeothallus (Allisoniaceae)
  8. Sanderella (Orchidaceae)
  9. Sandersonia (Colchicaceae)
  10. Sandoricum (Meliaceae)
  11. Sandwithia (Euphorbiaceae)
  12. Sangirellum (Zygnemataceae)
  13. Sanguinaria (Papaveraceae)
  14. Sanguisorba (Rosaceae)
  15. Sanicula (Apiaceae)
  16. Saniculiphyllum (Saxifragaceae)
  17. Saniella (Hypoxidaceae)
  18. Sanionia (Amblystegiaceae)
  19. Sankowskya (Picrodendraceae)
  20. Sannantha (Myrtaceae)
  21. Sansevieria (Asparagaceae)
  22. Santalodes (Connaraceae)
  23. Santaloides (Connaraceae)
  24. Santalum (Santalaceae)
  25. Santiria (Burseraceae)
  26. Santisukia (Bignoniaceae)
  27. Santolina (Compositae)
  28. Santomasia (Hypericaceae)
  29. Santosia (Compositae)
  30. Santotomasia (Orchidaceae)
  31. Sanvitalia (Compositae)

Sap[uredi VE | uredi]

  1. Saphesia (Aizoaceae)
  2. Sapindus (Sapindaceae)
  3. Sapium (Euphorbiaceae)
  4. Saponaria (Caryophyllaceae)
  5. Saposhnikovia (Apiaceae)
  6. Sapranthus (Annonaceae)
  7. Sapria (Rafflesiaceae)
  8. Saprosma (Rubiaceae)

Sar[uredi VE | uredi]

  1. Saraca (Leguminosae)
  2. Saracha (Solanaceae)
  3. Saranthe (Marantaceae)
  4. Sararanga (Pandanaceae)
  5. Sarcanthopsis (Orchidaceae)
  6. Sarcaulus (Sapotaceae)
  7. Sarcinochlamys (Chlorosarcinaceae)
  8. Sarcobatus (Sarcobataceae)
  9. Sarcocaulon (Geraniaceae)
  10. Sarcocephalus (Rubiaceae)
  11. Sarcochilus (Orchidaceae)
  12. Sarcochlamys (Urticaceae)
  13. Sarcococca (Buxaceae)
  14. Sarcocornia (Amaranthaceae)
  15. Sarcocyphos (Gymnomitriaceae)
  16. Sarcodia (Sarcodiaceae)
  17. Sarcodraba (Brassicaceae)
  18. Sarcodum (Leguminosae)
  19. Sarcoglottis (Orchidaceae)
  20. Sarcoglyphis (Orchidaceae)
  21. Sarcolaena (Sarcolaenaceae)
  22. Sarcolobus (Apocynaceae)
  23. Sarcomelicope (Rutaceae)
  24. Sarcomitrium (Aneuraceae)
  25. Sarcomphalus (Rhamnaceae)
  26. Sarcopera (Marcgraviaceae)
  27. Sarcophrynium (Marantaceae)
  28. Sarcophyton (Orchidaceae)
  29. Sarcopygme (Rubiaceae)
  30. Sarcopyramis (Melastomataceae)
  31. Sarcorhachis (Piperaceae)
  32. Sarcosperma (Sapotaceae)
  33. Sarcostemma (Apocynaceae)
  34. Sarcostoma (Orchidaceae)
  35. Sarcotheca (Oxalidaceae)
  36. Sarcozona (Aizoaceae)
  37. Sarcozygium (Zygophyllaceae)
  38. Sargentodoxa (Lardizabalaceae)
  39. Sarmenticola (Orchidaceae)
  40. Sarmentypnum (Amblystegiaceae)
  41. Sarmienta (Gesneriaceae)
  42. Sarojusticia (Acanthaceae)
  43. Sarothamnus (Leguminosae)
  44. Sarotheca (Acanthaceae)
  45. Sarracenia (Sarraceniaceae)
  46. Sartidia (Poaceae)
  47. Sartoria (Leguminosae)
  48. Sartorina (Compositae)
  49. Sartwellia (Compositae)
  50. Saruma (Aristolochiaceae)

Sas[uredi VE | uredi]

  1. Sasa (Poaceae)
  2. Sasaokaea (Amblystegiaceae)
  3. Sassafras (Lauraceae)
  4. Sassia (Oxalidaceae)

Sat[uredi VE | uredi]

  1. Satakentia (Arecaceae)
  2. Satanocrater (Acanthaceae)
  3. Satranala (Arecaceae)
  4. Satureja (Lamiaceae)
  5. Saturnella (Oocystaceae)
  6. Satyria (Ericaceae)
  7. Satyrium (Orchidaceae)

Sau[uredi VE | uredi]

  1. Sauloma (Hookeriaceae)
  2. Saundersia (Orchidaceae)
  3. Saurauia (Actinidiaceae)
  4. Sauroglossum (Orchidaceae)
  5. Saurolophorkis (Orchidaceae)
  6. Sauropus (Phyllanthaceae)
  7. Saururus (Saururaceae)
  8. Saussurea (Compositae)
  9. Sauteria (Cleveaceae)
  10. Sauvagesia (Ochnaceae)
  11. Sauvallea (Commelinaceae)
  12. Sauvetrea (Orchidaceae)

Sav[uredi VE | uredi]

  1. Savannosiphon (Iridaceae)
  2. Savia (Phyllanthaceae)
  3. Saviniona (Malvaceae)

Sax[uredi VE | uredi]

  1. Saxegothaea (Podocarpaceae)
  2. Saxifraga (Saxifragaceae)
  3. Saxifragella (Saxifragaceae)
  4. Saxifragodes (Saxifragaceae)
  5. Saxifragopsis (Saxifragaceae)
  6. Saxofridericia (Rapateaceae)
  7. Saxo-fridericia (Rapateaceae)

Izvori[uredi VE | uredi]