Dodatak:Popis biljnih rodova, St

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


Sta[uredi | uredi kôd]

  1. Staavia (Bruniaceae)
  2. Staberoha (Restionaceae)
  3. Stableria (Bryaceae)
  4. Stachyandra (Picrodendraceae)
  5. Stachyanthus (Icacinaceae)
  6. Stachyarrhena (Rubiaceae)
  7. Stachycephalum (Compositae)
  8. Stachydeoma (Lamiaceae)
  9. Stachyococcus (Rubiaceae)
  10. Stachyopsis (Lamiaceae)
  11. Stachyothyrsus (Leguminosae)
  12. Stachyphrynium (Marantaceae)
  13. Stachys (Lamiaceae)
  14. Stachystemon (Picrodendraceae)
  15. Stachytarpheta (Verbenaceae)
  16. Stachyurus (Stachyuraceae)
  17. Stadiochilus (Zingiberaceae)
  18. Stadmania (Sapindaceae)
  19. Staehelina (Compositae)
  20. Staelia (Rubiaceae)
  21. Stahlia (Leguminosae)
  22. Stahlianthus (Zingiberaceae)
  23. Stalkya (Orchidaceae)
  24. Standleya (Rubiaceae)
  25. Standleyanthus (Compositae)
  26. Stanfieldiella (Commelinaceae)
  27. Stangea (Caprifoliaceae)
  28. Stangeria (Zamiaceae)
  29. Stanhopea (Orchidaceae)
  30. Stanleya (Brassicaceae)
  31. Stanmarkia (Melastomataceae)
  32. Stapelia (Apocynaceae)
  33. Stapelianthus (Apocynaceae)
  34. Stapeliopsis (Apocynaceae)
  35. Staphidiastrum (Melastomataceae)
  36. Staphidium (Melastomataceae)
  37. Staphylea (Staphyleaceae)
  38. Stathmostelma (Apocynaceae)
  39. Stauntonia (Lardizabalaceae)
  40. Stauracanthus (Leguminosae)
  41. Stauranthera (Gesneriaceae)
  42. Stauranthus (Rutaceae)
  43. Staurastrum (Desmidiaceae)
  44. Stauridium (Hydrodictyaceae)
  45. Staurochilus (Orchidaceae)
  46. Staurochlamys (Compositae)
  47. Staurodesmus (Desmidiaceae)
  48. Staurogenia (Scenedesmaceae)
  49. Staurogyne (Acanthaceae)
  50. Staurogynopsis (Acanthaceae)
  51. Stauropsis (Orchidaceae)
  52. Staurospermum (Zygnemataceae)
  53. Stawellia (Xanthorrhoeaceae)

Ste[uredi | uredi kôd]

  1. Stebbinsia (Compositae)
  2. Steenisia (Rubiaceae)
  3. Steenisioblechnum (Blechnaceae)
  4. Steerea (Jubulaceae)
  5. Steerecleus (Brachytheciaceae)
  6. Steereella (Metzgeriaceae)
  7. Steereobryon (Polytrichaceae)
  8. Steereochila (Plagiochilaceae)
  9. Steereocolea (Balantiopsaceae)
  10. Steganotaenia (Apiaceae)
  11. Stegnogramma (Thelypteridaceae)
  12. Stegnosperma (Stegnospermataceae)
  13. Stegolepis (Rapateaceae)
  14. Stegonia (Pottiaceae)
  15. Steinchisma (Poaceae)
  16. Steinedesmus (Scenedesmaceae)
  17. Steirachne (Poaceae)
  18. Steiractinia (Compositae)
  19. Steiranisia (Saxifragaceae)
  20. Steirodiscus (Compositae)
  21. Steironema (Primulaceae)
  22. Steiropteris (Thelypteridaceae)
  23. Stelechantha (Rubiaceae)
  24. Stelechocarpus (Annonaceae)
  25. Stelestylis (Cyclanthaceae)
  26. Stelis (Orchidaceae)
  27. Stellaria (Caryophyllaceae)
  28. Stellariomnium (Mniaceae)
  29. Stellariopsis (Rosaceae)
  30. Stellatochara (Porocharaceae)
  31. Stellera (Thymelaeaceae)
  32. Stelligera (Amaranthaceae)
  33. Stelmation (Apocynaceae)
  34. Stelmocrypton (Apocynaceae)
  35. Stemmacantha (Compositae)
  36. Stemmadenia (Apocynaceae)
  37. Stemmatella (Compositae)
  38. Stemodia (Plantaginaceae)
  39. Stemona (Stemonaceae)
  40. Stemonocoleus (Leguminosae)
  41. Stemonurus (Stemonuraceae)
  42. Stemotria (Calceolariaceae)
  43. Stenachaenium (Compositae)
  44. Stenactis (Compositae)
  45. Stenandriopsis (Acanthaceae)
  46. Stenandrium (Acanthaceae)
  47. Stenanona (Annonaceae)
  48. Stenanthium (Melanthiaceae)
  49. Stenaria (Rubiaceae)
  50. Stenia (Orchidaceae)
  51. Stenocactus (Cactaceae)
  52. Stenocarpha (Compositae)
  53. Stenocarpidiopsis (Brachytheciaceae)
  54. Stenocarpus (Proteaceae)
  55. Stenocephalum (Compositae)
  56. Stenocereus (Cactaceae)
  57. Stenochlaena (Blechnaceae)
  58. Stenocline (Compositae)
  59. Stenocoelium (Apiaceae)
  60. Stenocoryne (Orchidaceae)
  61. Stenodesmus (Daltoniaceae)
  62. Stenodictyon (Hookeriaceae)
  63. Stenodrepanum (Leguminosae)
  64. Stenofilix (Grammitidaceae)
  65. Stenoglottis (Orchidaceae)
  66. Stenogonum (Polygonaceae)
  67. Stenogyne (Lamiaceae)
  68. Stenolejeunea (Lejeuneaceae)
  69. Stenolepia (Dryopteridaceae)
  70. Stenomeria (Apocynaceae)
  71. Stenomeris (Dioscoreaceae)
  72. Stenomesson (Amaryllidaceae)
  73. Stenopadus (Compositae)
  74. Stenopeltis (Liagoraceae)
  75. Stenopetalum (Brassicaceae)
  76. Stenophalium (Compositae)
  77. Stenophyllus (Cyperaceae)
  78. Stenops (Compositae)
  79. Stenoptera (Orchidaceae)
  80. Stenorrhynchos (Orchidaceae)
  81. Stenosemia (Dryopteridaceae)
  82. Stenosepala (Rubiaceae)
  83. Stenoseris (Compositae)
  84. Stenosiphon (Onagraceae)
  85. Stenosolenium (Boraginaceae)
  86. Stenospermation (Araceae)
  87. Stenostegia (Myrtaceae)
  88. Stenostelma (Apocynaceae)
  89. Stenostephanus (Acanthaceae)
  90. Stenostomum (Rubiaceae)
  91. Stenotaenia (Apiaceae)
  92. Stenotalis (Restionaceae)
  93. Stenotaphrum (Poaceae)
  94. Stenotheciopsis (Hypnaceae)
  95. Stenothecium (Hylocomiaceae)
  96. Stenotis (Rubiaceae)
  97. Stenotus (Compositae)
  98. Stephanachne (Poaceae)
  99. Stephanandra (Rosaceae)
  100. Stephania (Menispermaceae)
  101. Stephaniellidium (Gymnomitriaceae)
  102. Stephanocereus (Cactaceae)
  103. Stephanochara (Characeae)
  104. Stephanochilus (Compositae)
  105. Stephanococcus (Rubiaceae)
  106. Stephanodaphne (Thymelaeaceae)
  107. Stephanodoria (Compositae)
  108. Stephanomeria (Compositae)
  109. Stephanoon (Volvocaceae)
  110. Stephanopodium (Dichapetalaceae)
  111. Stephanoptera (Polyblepharidaceae)
  112. Stephanosphaera (Haematococcaceae)
  113. Stephanostegia (Apocynaceae)
  114. Stephanostema (Apocynaceae)
  115. Stephanothelys (Orchidaceae)
  116. Stephanotis (Apocynaceae)
  117. Steppomitra (Funariaceae)
  118. Steptorhamphus (Compositae)
  119. Sterculia (Malvaceae)
  120. Stereocaryum (Myrtaceae)
  121. Stereochilus (Orchidaceae)
  122. Stereochlaena (Poaceae)
  123. Stereococcus (Chaetophoraceae)
  124. Stereococcus (Chaetophoraceae)
  125. Stereodon (Hypnaceae)
  126. Stereodontopsis (Hypnaceae)
  127. Stereohypnum (Hypnaceae)
  128. Stereophyllum (Stereophyllaceae)
  129. Stereosandra (Orchidaceae)
  130. Stereospermum (Bignoniaceae)
  131. Sterigmapetalum (Rhizophoraceae)
  132. Sterigmostemum (Brassicaceae)
  133. Steriphoma (Capparaceae)
  134. Sternbergia (Amaryllidaceae)
  135. Stetsonia (Cactaceae)
  136. Steudnera (Araceae)
  137. Stevenia (Brassicaceae)
  138. Steveniella (Orchidaceae)
  139. Stevensia (Rubiaceae)
  140. Stevia (Compositae)
  141. Steviopsis (Compositae)
  142. Stewartia (Theaceae)
  143. Steyerbromelia (Bromeliaceae)
  144. Steyermarkia (Rubiaceae)
  145. Steyermarkina (Compositae)
  146. Steyermarkochloa (Poaceae)

Sti[uredi | uredi kôd]

  1. Sticherus (Gleicheniaceae)
  2. Stichianthus (Rubiaceae)
  3. Stichococcus (Prasiolaceae)
  4. Stichoneuron (Stemonaceae)
  5. Stichorkis (Orchidaceae)
  6. Stictocardia (Convolvulaceae)
  7. Stictolejeunea (Lejeuneaceae)
  8. Stictophyllorchis (Orchidaceae)
  9. Stifftia (Compositae)
  10. Stigeoclonium (Chaetophoraceae)
  11. Stigmaphyllon (Malpighiaceae)
  12. Stigmatocarpum (Aizoaceae)
  13. Stigmatodactylus (Orchidaceae)
  14. Stigmatopteris (Dryopteridaceae)
  15. Stigmatorhynchus (Apocynaceae)
  16. Stigmatosema (Orchidaceae)
  17. Stilbanthus (Amaranthaceae)
  18. Stilbe (Stilbaceae)
  19. Stilbocarpa (Araliaceae)
  20. Stillingia (Euphorbiaceae)
  21. Stilpnogyne (Compositae)
  22. Stilpnolepis (Compositae)
  23. Stilpnopappus (Compositae)
  24. Stilpnophyllum (Rubiaceae)
  25. Stimpsonia (Primulaceae)
  26. Stipa (Poaceae)
  27. Stipagrostis (Poaceae)
  28. Stipecoma (Apocynaceae)
  29. Stipularia (Rubiaceae)
  30. Stirtonanthus (Leguminosae)
  31. Stisseria (Apocynaceae)
  32. Stixis (Capparaceae)
  33. Stizolobium (Leguminosae)
  34. Stizolophus (Compositae)
  35. Stizophyllum (Bignoniaceae)

Sto[uredi | uredi kôd]

  1. Stobaea (Compositae)
  2. Stockwellia (Myrtaceae)
  3. Stoebe (Compositae)
  4. Stoeberia (Aizoaceae)
  5. Stoibrax (Apiaceae)
  6. Stokesia (Compositae)
  7. Stolonivector (Lophocoleaceae)
  8. Stolzia (Orchidaceae)
  9. Stomatanthes (Compositae)
  10. Stomatochaeta (Compositae)
  11. Stomatochroon (Trentepohliaceae)
  12. Stomatostemma (Apocynaceae)
  13. Stomochara (Porocharaceae)
  14. Stonea (Pottiaceae)
  15. Stoneobryum (Orthotrichaceae)
  16. Stonesiella (Leguminosae)
  17. Storckiella (Leguminosae)
  18. Stormesia (Aspleniaceae)

Str[uredi | uredi kôd]

  1. Stracheya (Leguminosae)
  2. Straminergon (Amblystegiaceae)
  3. Stranvaesia (Rosaceae)
  4. Strasburgeria (Strasburgeriaceae)
  5. Stratiotes (Hydrocharitaceae)
  6. Straussiella (Brassicaceae)
  7. Streblacanthus (Acanthaceae)
  8. Streblochaete (Poaceae)
  9. Streblopilum (Brachytheciaceae)
  10. Streblorrhiza (Leguminosae)
  11. Streblosa (Rubiaceae)
  12. Streblosiopsis (Rubiaceae)
  13. Streblotrichum (Pottiaceae)
  14. Streblus (Moraceae)
  15. Strelitzia (Strelitziaceae)
  16. Strempeliopsis (Apocynaceae)
  17. Strephedium (Funariaceae)
  18. Strepsilejeunea (Lejeuneaceae)
  19. Streptanthella (Brassicaceae)
  20. Streptanthus (Brassicaceae)
  21. Streptocalypta (Pottiaceae)
  22. Streptocarpus (Gesneriaceae)
  23. Streptocaulon (Apocynaceae)
  24. Streptochaeta (Poaceae)
  25. Streptochlora (Chaetophoraceae)
  26. Streptochlora (Chaetophoraceae)
  27. Streptocolea (Grimmiaceae)
  28. Streptoglossa (Compositae)
  29. Streptogyna (Poaceae)
  30. Streptogyne (Orchidaceae)
  31. Streptolirion (Commelinaceae)
  32. Streptoloma (Brassicaceae)
  33. Streptolophus (Poaceae)
  34. Streptonema (Desmidiaceae)
  35. Streptopogon (Pottiaceae)
  36. Streptopus (Asparagaceae)
  37. Streptosolen (Solanaceae)
  38. Streptostachys (Poaceae)
  39. Striga (Orobanchaceae)
  40. Strigosella (Brassicaceae)
  41. Strobilanthes (Acanthaceae)
  42. Strobilanthopsis (Acanthaceae)
  43. Strobilomonas (Glaucocystaceae)
  44. Stromanthe (Marantaceae)
  45. Strombocactus (Cactaceae)
  46. Strombosia (Olacaceae)
  47. Strombosiopsis (Olacaceae)
  48. Strombulidens (Ditrichaceae)
  49. Strongylodon (Leguminosae)
  50. Strophanthus (Apocynaceae)
  51. Strophioblachia (Euphorbiaceae)
  52. Strophocaulos (Convolvulaceae)
  53. Strophostyles (Leguminosae)
  54. Strotheria (Compositae)
  55. Struchium (Compositae)
  56. Struckia (Sematophyllaceae)
  57. Strumaria (Amaryllidaceae)
  58. Strumpfia (Rubiaceae)
  59. Struthanthus (Loranthaceae)
  60. Struthiola (Thymelaeaceae)
  61. Struthiopteris (Blechnaceae)
  62. Struvea (Boodleaceae)
  63. Struveopsis (Boodleaceae)
  64. Strychnos (Loganiaceae)
  65. Stryphnodendron (Leguminosae)

Stu[uredi | uredi kôd]

  1. Stuartina (Compositae)
  2. Stubendorffia (Brassicaceae)
  3. Stuckenia (Potamogetonaceae)
  4. Stuckertiella (Compositae)
  5. Stuessya (Compositae)
  6. Stuhlmannia (Leguminosae)
  7. Stussenia (Melastomataceae)

Sty[uredi | uredi kôd]

  1. Stylapterus (Penaeaceae)
  2. Stylidium (Stylidiaceae)
  3. Stylisma (Convolvulaceae)
  4. Styloceras (Buxaceae)
  5. Stylochaeton (Araceae)
  6. Stylochiton (Araceae)
  7. Stylocline (Compositae)
  8. Stylocomium (Polytrichaceae)
  9. Stylogyne (Primulaceae)
  10. Stylolejeunea (Lejeuneaceae)
  11. Stylomecon (Papaveraceae)
  12. Stylonema (Stylonemataceae)
  13. Stylophorum (Papaveraceae)
  14. Stylophyllum (Crassulaceae)
  15. Stylosanthes (Leguminosae)
  16. Stylosiphonia (Rubiaceae)
  17. Stylosphaeridiella (Chlorangiellaceae)
  18. Stylosphaeridium (Chlorangiellaceae)
  19. Stylotrichium (Compositae)
  20. Stypandra (Xanthorrhoeaceae)
  21. Styphelia (Ericaceae)
  22. Styphnolobium (Leguminosae)
  23. Styphonia (Anacardiaceae)
  24. Styppeiochloa (Poaceae)
  25. Styrax (Styracaceae)
  26. Styrophyton (Melastomataceae)

Izvori[uredi | uredi kôd]