Dodatak:Popis biljnih rodova, Sc

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje


Sca[uredi VE | uredi]

  1. Scabiosa (Caprifoliaceae)
  2. Scabrethia (Compositae)
  3. Scadoxus (Amaryllidaceae)
  4. Scaevola (Goodeniaceae)
  5. Scagea (Picrodendraceae)
  6. Scalesia (Compositae)
  7. Scaligeria (Apiaceae)
  8. Scambopus (Brassicaceae)
  9. Scandix (Apiaceae)
  10. Scapania (Scapaniaceae)
  11. Scapaniella (Scapaniaceae)
  12. Scaphiophora (Burmanniaceae)
  13. Scaphispatha (Araceae)
  14. Scaphium (Malvaceae)
  15. Scaphochlamys (Zingiberaceae)
  16. Scaphopetalum (Malvaceae)
  17. Scaphosepalum (Orchidaceae)
  18. Scaphyglottis (Orchidaceae)
  19. Scariola (Compositae)

Sce[uredi VE | uredi]

  1. Sceletium (Aizoaceae)
  2. Scelochilus (Orchidaceae)
  3. Scenedesmus (Scenedesmaceae)
  4. Sceptridium (Ophioglossaceae)

Sch[uredi VE | uredi]

  1. Schaefferia (Celastraceae)
  2. Schaffnerella (Poaceae)
  3. Schaffneria (Aspleniaceae)
  4. Schanginia (Amaranthaceae)
  5. Schauera (Lauraceae)
  6. Schaueria (Acanthaceae)
  7. Schedonnardus (Poaceae)
  8. Schedonorus (Poaceae)
  9. Schefferomitra (Annonaceae)
  10. Schefflera (Araliaceae)
  11. Schefflerodendron (Leguminosae)
  12. Schelhammera (Colchicaceae)
  13. Schellolepis (Polypodiaceae)
  14. Schenkia (Gentianaceae)
  15. Scherffelia (Chlorodendraceae)
  16. Scheuchzeria (Scheuchzeriaceae)
  17. Schickendantziella (Alstroemeriaceae)
  18. Schiedeella (Orchidaceae)
  19. Schiekia (Haemodoraceae)
  20. Schiffneria (Cephaloziaceae)
  21. Schiffnerina (Geocalycaceae)
  22. Schiffneriolejeunea (Lejeuneaceae)
  23. Schima (Theaceae)
  24. Schimmelmannia (Schimmelmanniaceae)
  25. Schimpera (Brassicaceae)
  26. Schimperella (Brachytheciaceae)
  27. Schimperobryum (Hookeriaceae)
  28. Schindleria (Phytolaccaceae)
  29. Schinopsis (Anacardiaceae)
  30. Schinus (Anacardiaceae)
  31. Schinziella (Gentianaceae)
  32. Schinziophyton (Euphorbiaceae)
  33. Schippia (Arecaceae)
  34. Schisandra (Schisandraceae)
  35. Schischkinia (Compositae)
  36. Schisma (Herbertaceae)
  37. Schismatoclada (Rubiaceae)
  38. Schismatoglottis (Araceae)
  39. Schismocarpus (Loasaceae)
  40. Schismus (Poaceae)
  41. Schistidium (Grimmiaceae)
  42. Schistocarpha (Compositae)
  43. Schistochila (Schistochilaceae)
  44. Schistochilaster (Schistochilaceae)
  45. Schistochilium (Scenedesmaceae)
  46. Schistochilopsis (Jungermanniaceae)
  47. Schistogyne (Apocynaceae)
  48. Schistomitrium (Dicranaceae)
  49. Schistonema (Apocynaceae)
  50. Schistophragma (Plantaginaceae)
  51. Schistophyllum (Fissidentaceae)
  52. Schistostega (Schistostegaceae)
  53. Schistostemon (Humiriaceae)
  54. Schistostephium (Compositae)
  55. Schistotylus (Orchidaceae)
  56. Schivereckia (Brassicaceae)
  57. Schizachne (Poaceae)
  58. Schizachyrium (Poaceae)
  59. Schizaea (Schizaeaceae)
  60. Schizanthus (Solanaceae)
  61. Schizenterospermum (Rubiaceae)
  62. Schizobasis (Asparagaceae)
  63. Schizocaena (Cyatheaceae)
  64. Schizocalomyrtus (Myrtaceae)
  65. Schizocarphus (Asparagaceae)
  66. Schizocarpum (Cucurbitaceae)
  67. Schizochilus (Orchidaceae)
  68. Schizochlamydella (Oocystaceae)
  69. Schizochlamys (Schizochlamydaceae)
  70. Schizochloris (Radiococcaceae)
  71. Schizocolea (Rubiaceae)
  72. Schizodictyon (Palmellopsidaceae)
  73. Schizoglossum (Apocynaceae)
  74. Schizogonium (Prasiolaceae)
  75. Schizogyne (Compositae)
  76. Schizolaena (Sarcolaenaceae)
  77. Schizolegnia (Dennstaedtiaceae)
  78. Schizolepton (Adiantaceae)
  79. Schizolobium (Leguminosae)
  80. Schizoloma (Dennstaedtiaceae)
  81. Schizomeris (Schizomeridaceae)
  82. Schizomitrium (Hookeriaceae)
  83. Schizomussaenda (Rubiaceae)
  84. Schizopepon (Cucurbitaceae)
  85. Schizopetalon (Brassicaceae)
  86. Schizophragma (Hydrangeaceae)
  87. Schizoptera (Compositae)
  88. Schizostachyum (Poaceae)
  89. Schizostege (Pteridaceae)
  90. Schizostephanus (Apocynaceae)
  91. Schizostigma (Rubiaceae)
  92. Schizotorenia (Linderniaceae)
  93. Schizotrichia (Compositae)
  94. Schizozygia (Apocynaceae)
  95. Schizymenium (Bryaceae)
  96. Schkuhria (Compositae)
  97. Schlagintweitia (Compositae)
  98. Schlechtendalia (Compositae)
  99. Schlegelia (Schlegeliaceae)
  100. Schleichera (Sapindaceae)
  101. Schleinitzia (Leguminosae)
  102. Schliephackea (Dicranaceae)
  103. Schlimmia (Orchidaceae)
  104. Schlotheimia (Orthotrichaceae)
  105. Schlumbergera (Cactaceae)
  106. Schljakovia (Anastrophyllaceae)
  107. Schljakovianthus (Anastrophyllaceae)
  108. Schmalhausenia (Compositae)
  109. Schmaltzia (Anacardiaceae)
  110. Schmardaea (Meliaceae)
  111. Schmidelia (Boraginaceae)
  112. Schmidledesmus (Scenedesmaceae)
  113. Schmidtia (Poaceae)
  114. Schmidtottia (Rubiaceae)
  115. Schnabelia (Lamiaceae)
  116. Schnella (Leguminosae)
  117. Schoenefeldia (Poaceae)
  118. Schoenia (Compositae)
  119. Schoenobiblus (Thymelaeaceae)
  120. Schoenobryum (Cryphaeaceae)
  121. Schoenocaulon (Melanthiaceae)
  122. Schoenocephalium (Rapateaceae)
  123. Schoenocrambe (Brassicaceae)
  124. Schoenolirion (Asparagaceae)
  125. Schoenoplectiella (Cyperaceae)
  126. Schoenoplectus (Cyperaceae)
  127. Schoenorchis (Orchidaceae)
  128. Schoenoxiphium (Cyperaceae)
  129. Schoenus (Cyperaceae)
  130. Schoepfia (Schoepfiaceae)
  131. Scholleropsis (Pontederiaceae)
  132. Scholtzia (Myrtaceae)
  133. Schomburgkia (Orchidaceae)
  134. Schotia (Leguminosae)
  135. Schouwia (Brassicaceae)
  136. Schradera (Rubiaceae)
  137. Schraderobryum (Sematophyllaceae)
  138. Schrankia (Leguminosae)
  139. Schrebera (Oleaceae)
  140. Schreiteria (Portulacaceae)
  141. Schrenkia (Apiaceae)
  142. Schroederia (Schroederiaceae)
  143. Schroederiella (Scenedesmaceae)
  144. Schtschurowskia (Apiaceae)
  145. Schubertia (Apocynaceae)
  146. Schuitemania (Orchidaceae)
  147. Schultesia (Gentianaceae)
  148. Schultesianthus (Solanaceae)
  149. Schultesiophytum (Cyclanthaceae)
  150. Schulzia (Apiaceae)
  151. Schulziella (Tetrasporaceae)
  152. Schumannianthus (Marantaceae)
  153. Schumanniophyton (Rubiaceae)
  154. Schumeria (Compositae)
  155. Schunkea (Orchidaceae)
  156. Schusterella (Jubulaceae)
  157. Schusteria (Lejeuneaceae)
  158. Schusterolejeunea (Lejeuneaceae)
  159. Schuurmansiella (Ochnaceae)
  160. Schwackaea (Melastomataceae)
  161. Schwartzia (Marcgraviaceae)
  162. Schwenckia (Solanaceae)
  163. Schwendenera (Rubiaceae)
  164. Schwenkia (Solanaceae)
  165. Schwetschkea (Leskeaceae)
  166. Schwetschkeopsis (Fabroniaceae)

Sci[uredi VE | uredi]

  1. Sciadocephala (Compositae)
  2. Sciadocladus (Hypnodendraceae)
  3. Sciadopitys (Taxodiaceae)
  4. Sciadotenia (Menispermaceae)
  5. Sciaphila (Triuridaceae)
  6. Sciaromiella (Amblystegiaceae)
  7. Sciaromiopsis (Amblystegiaceae)
  8. Sciaromium (Echinodiaceae)
  9. Scilla (Asparagaceae)
  10. Scinaia (Scinaiaceae)
  11. Scindapsus (Araceae)
  12. Scirpodendron (Cyperaceae)
  13. Scirpoides (Cyperaceae)
  14. Scirpus (Cyperaceae)
  15. Sciuro-hypnum (Brachytheciaceae)
  16. Sciuroleskea (Stereophyllaceae)
  17. Sciurothamnion (Callithamniaceae)

Scl[uredi VE | uredi]

  1. Scleranthopsis (Caryophyllaceae)
  2. Scleranthus (Caryophyllaceae)
  3. Scleria (Cyperaceae)
  4. Scleroblitum (Amaranthaceae)
  5. Sclerocactus (Cactaceae)
  6. Sclerocarpus (Compositae)
  7. Sclerocarya (Anacardiaceae)
  8. Sclerochiton (Acanthaceae)
  9. Sclerochlamys (Amaranthaceae)
  10. Sclerochloa (Poaceae)
  11. Sclerocroton (Euphorbiaceae)
  12. Sclerodactylon (Poaceae)
  13. Sclerodontium (Dicranaceae)
  14. Scleroglossum (Grammitidaceae)
  15. Sclerohypnum (Hookeriaceae)
  16. Sclerolaena (Amaranthaceae)
  17. Sclerolepis (Compositae)
  18. Sclerolinon (Linaceae)
  19. Sclerolobium (Leguminosae)
  20. Scleronema (Malvaceae)
  21. Sclerophylax (Solanaceae)
  22. Scleropodium (Brachytheciaceae)
  23. Scleropogon (Poaceae)
  24. Scleropyrum (Santalaceae)
  25. Sclerorhachis (Compositae)
  26. Sclerosperma (Arecaceae)
  27. Sclerostegia (Amaranthaceae)
  28. Sclerotheca (Campanulaceae)
  29. Sclerotiaria (Apiaceae)

Sco[uredi VE | uredi]

  1. Scoliaxon (Brassicaceae)
  2. Scoliopus (Liliaceae)
  3. Scoliosorus (Vittariaceae)
  4. Scolochloa (Poaceae)
  5. Scolopendrium (Aspleniaceae)
  6. Scolophyllum (Linderniaceae)
  7. Scolopia (Salicaceae)
  8. Scolosanthus (Rubiaceae)
  9. Scolymocephalus (Proteaceae)
  10. Scolymus (Compositae)
  11. Scoparia (Plantaginaceae)
  12. Scopella (Cucurbitaceae)
  13. Scopelophila (Pottiaceae)
  14. Scopolia (Solanaceae)
  15. Scopulina (Pelliaceae)
  16. Scopulophila (Caryophyllaceae)
  17. Scorodocarpus (Olacaceae)
  18. Scorodophloeus (Leguminosae)
  19. Scorpidium (Amblystegiaceae)
  20. Scorpiothyrsus (Melastomataceae)
  21. Scorpiurium (Brachytheciaceae)
  22. Scorpiurus (Leguminosae)
  23. Scorzonera (Compositae)
  24. Scorzoneroides (Compositae)
  25. Scotiella (Oocystaceae)
  26. Scotiellopsis (Scenedesmaceae)
  27. Scotinosphaera (Scotinosphaeraceae)
  28. Scouleria (Grimmiaceae)
  29. Scourfieldia (Scourfieldiaceae)

Scr[uredi VE | uredi]

  1. Scribneria (Poaceae)
  2. Scrobicaria (Compositae)
  3. Scrofella (Plantaginaceae)
  4. Scrophucephalus (Scrophulariaceae)
  5. Scrophularia (Scrophulariaceae)

Scu[uredi VE | uredi]

  1. Scurrula (Loranthaceae)
  2. Scutachne (Poaceae)
  3. Scutellaria (Lamiaceae)
  4. Scutia (Rhamnaceae)
  5. Scuticaria (Orchidaceae)

Scy[uredi VE | uredi]

  1. Scybalium (Balanophoraceae)
  2. Scyphanthus (Loasaceae)
  3. Scyphiphora (Rubiaceae)
  4. Scyphocephalium (Myristicaceae)
  5. Scyphogyne (Ericaceae)
  6. Scyphostachys (Rubiaceae)
  7. Scyphosyce (Moraceae)
  8. Scyphularia (Davalliaceae)
  9. Scytalina (Dicranaceae)
  10. Scytopetalum (Lecythidaceae)

Izvori[uredi VE | uredi]