Dodatak:Popis epizoda emisije Na rubu znanosti

Izvor: Wikipedija
Jump to navigation Jump to search
Družba Bilderberg i navodni planovi tajnih društva također su bile teme emisije
Chemtrail
Vrag radi lik u žitu, ilustracija iz 17. stoljeća
Fotografija navodnog NLO-a u Passaicu, New Jersey , snimljena 31. srpnja 1952. godine.
Kronika nesreće u lokalnim novinama Roswell Daily Record od 8. srpnja 1947., koja spominje lov američkih vojnih zračnih snaga na tajanstveni "leteći tanjur".

Slijedi popis epizoda s temama koje su već bile u emisiji:[1]

2002.[uredi VE | uredi]

2003.[uredi VE | uredi]

  • Opći potop - 4. veljače 2003.
  • Komplementarna medicina - 3. ožujka 2003.
  • Proroci i proročanstva - 25. svibnja 2003.
  • Tesla - 23. lipnja 2003.
  • Konferencija Nexus 2005 1 dio - 23. lipnja 2003.
  • Konferencija Nexus 2005 2 dio - 30. lipnja 2003.
  • Atlantida - 2. srpnja 2003.
  • Čudesna izliječenja - 20. listopada 2003.

2004.[uredi VE | uredi]

  • Voda - 18. veljače 2004.
  • Bliski susreti u susjedstvu - 3. ožujka 2004.
  • Znanje prije znanja - 14. travnja 2004.
  • Život - 26. svibnja 2004.
  • Tajna oružja - 9. lipnja 2004.
  • Kreacionizam - 11. rujna 2004.
  • Svemir kao hologram - 21. rujna 2004.
  • NLO otmice - 12. listopada 2004.
  • Duhovi - 19. listopada 2004.
  • Wilhelm Reich i orgonska energija - 26. listopada 2004.
  • Mitologija Crvenog planeta - 23. studenog 2004.
  • Iskustva bliska smrti - 30. studenog 2004.
  • Geomantija - 16. studenog 2004.
  • Dugovječnost i besmrtnost - 14. prosinca 2004.

2005.[uredi VE | uredi]

  • Ayurveda. - 2. siječnja 2005.
  • Astrologija 1 - 5. siječnja 2005.
  • Homer - 9. siječnja 2005.
  • Znanost sudnjeg dana - 11. siječnja 2005.
  • Polje - 16. siječnja 2005.
  • Dinosauri, život s ljudima - 18. siječnja 2005.
  • Budućnost zrakoplovstva - 25. siječnja 2005.
  • Sljedećih deset trilijuna godina - 8. veljače 2005.
  • Čovjek i NLO - 15. veljače 2005.
  • Templari - 22. veljače 2005.
  • Zablude u pseudoznanosti - 1. ožujka 2005.
  • Tajne drevnih zemljovida - 15. ožujka 2005.
  • Piramidalne strukture - 7. travnja 2005.
  • Kolektivna svijest - 14. travnja 2005.
  • Oružja budućnosti - 5. svibnja 2005.
  • Damanhur - 12. svibnja 2005.
  • Indigo djeca - 26. svibnja 2005.
  • Nebo NLO-a - 2. lipnja 2005.
  • Svici s Mrtvog mora - 9. lipnja 2005.
  • Feng Shui - 16. lipnja 2005.
  • Mojsijev prelazak preko Crvenog mora - 30. lipnja 2005.
  • Novi pogonski sustavi i izvori energije - 26. rujna 2005.
  • Letači drevnog doba - 3. listopada 2005.
  • Rad na tijelu - 11. listopada 2005.
  • Otmice 2 - 17. listopada 2005.
  • Biti jogi - 24. listopada 2005.
  • Fizika i tehnologija Star Treka - 31. listopada 2005.
  • Magijski kultovi - 7. studenog 2005.
  • Lucidno sanjanje - 14. studenog 2005.
  • Vremenski strojevi - 21. studenog 2005.
  • Tajna društva - 28. studenog 2005.
  • Krugovi u žitu - 5. prosinca 2005.
  • Transportna sredstva budućnosti - 12. prosinca 2005.
  • Održivi razvoj - 19. prosinca 2005.

2006.[uredi VE | uredi]

  • Kvantno polje - 16. siječnja 2006.
  • Jules Verne - 23. siječnja 2006.
  • GMO - 30. siječnja 2006.
  • Reinkarnacija 6. veljače 2006.
  • Šamanizam 13. veljače 2006.
  • Okultna strana Trećeg Reicha - 20. veljače 2006.
  • Dlakavi rođaci - 27. veljače 2006.
  • UFO razotkrivanje - 6. ožujka 2006.
  • Copyright - 13. ožujka 2006.
  • Paleokontakti - 20. ožujka 2006.
  • Mlada Zemlja - 3. travnja 2006.
  • Robotika - 10. travnja 2006.
  • Gea - 24. travnja 2006.
  • Michio Kushi - 1. svibnja 2006.
  • Filmski efekti i iluzije - 8. svibnja 2006.
  • Ikone polja - 29. svibnja 2006.
  • Mitovi - 5. lipnja 2006.
  • Umjetna inteligencija - 12. lipnja 2006.
  • William Engdahl - 19. lipnja 2006.
  • Free Energy - 26. lipnja 2006.
  • Čudno - 3. srpnja 2006.
  • Bosanska piramida - 25. rujna 2006.
  • Tehnologija budućnosti - 2. listopada 2006.
  • Izvantjelesna iskustva - 9. listopada 2006.
  • Moć Mantre - 16. listopada 2006.
  • Biblijska arheologija - 23. listopada 2006.
  • Medicinski sustavi - 30. listopada 2006.
  • Nanotehnologija - 6. studenog 2006.
  • Kriptozoologija - 13. studenog 2006.
  • Tesline ideje - 20. studenog 2006.
  • Megaliti - 27. studenog 2006.
  • Geek - 4. prosinca 2006.
  • Istra Terra Magica - 11. prosinca 2006.
  • Iluzionisti - 18. prosinca 2006.

2007.[uredi VE | uredi]

  • Michio Kushi, pionir makrobiotike [mali oblak] - 8. siječnja 2007.
  • Vampiri - 15. siječnja 2007.
  • Bioenergija - 22. siječnja 2007.
  • Povijest NLO - 29. siječnja 2007.
  • Permakultura - 5. veljače 2007.
  • Smrt - 12. veljače 2007.
  • David Icke - 19. veljače 2007.
  • Borilačke vještine - 26. veljače 2007.
  • Nuklearni ratovi starog doba - 5. ožujka 2007.
  • Sinkronicitet - 12. ožujka 2007.
  • Bruno Gröning -  19. ožujka 2007.
  • Alkemija - 2. travnja 2007.
  • Mistične pojave u kršćanstvu - 9. travnja 2007.
  • Pravo na zdravlje - 16. travnja 2007.
  • Znanost susreće duhovnost - 23. travnja 2007.
  • Michael Cremo ljudska devolucija - 30. travnja 2007.
  • Hackeri - 7. svibnja 2007.
  • Konferencija 'Eksperiment namjere' - 14. svibnja 2007.
  • Astrologija 2 - 21. svibnja 2007.
  • Duhovi - 28. svibnja 2007.
  • Zvjezdani vrtovi - 4. lipnja 2007.
  • U pohodu na Svemir - 11. lipnja 2007.
  • Predpotopne civilizacije - 18. lipnja 2007.
  • Čudno 2 - 25. lipnja 2007.
  • Michael Cremo - Zabranjena arheologija - 18. rujna 2007.
  • Viđenje na daljinu - 25. rujna 2007.
  • Živjeti u svijetu mašte - 2. listopada 2007.
  • Ayurveda nauk o životu - 16. listopada 2007.
  • NLO na vijestima - 19. studenog 2007.
  • Kulture interneta - 26. studenog 2007.
  • Edgar Mitchell - 3. prosinca 2007.
  • Fantastična bića Hrvatske - 11. prosinca 2007.
  • Teroristički napad na WTC, 11. IX. 2001. - 27. prosinca 2007.

2008.[uredi VE | uredi]

  • Karizmatici i karizmatska obnova - 7. siječnja 2008.
  • Jeremy Narby kozmicka zmija i podrijetlo znanja 1. dio - 14. siječnja 2008.
  • Jeremy Narby kozmicka zmija i podrijetlo znanja 2. dio - 21. siječnja 2008.
  • Vedska znanost - 28. siječnja 2008.
  • Falsifikati povijesti - 4. veljače 2008.
  • Egzopolitika - 11. veljače 2008.
  • Obnovljivi svijet - 18. veljače 2008.
  • Utjecaj uma na materiju - 25. veljače 2008.
  • Oblici i energija - 3. ožujka 2008.
  • Opet na Mjesec - 10. ožujka 2008.
  • Proricanje - 17. ožujka 2008.
  • Zemljovid drevnih kraljeva mora - 24. ožujka 2008.
  • Povijest i tajna društva - 7. travnja 2008.
  • Lucidni snovi - 14. travnja 2008.
  • Transcedentalna meditacija - 21. travnja 2008.
  • 2012. i Mayanski kalendar - 28. travnja 2008.
  • John A West - Mistični Egipat - 5. svibnja 2008.
  • Transplatacija organa - 19. svibnja 2008.
  • Čudno 3 - 26. svibnja 2008.
  • Jens Seiler - Matematički čarobnjak - 27. listopada 2008.
  • William Engdahl 2 - 3. studenog 2008.
  • David Icke 2 10. studenog 2008.
  • Novi Gilgameš - 17. studenog 2008.
  • Ayurveda - nauk o životu - 24. studenog 2008.
  • Znanje prije znanja - 1. prosinca 2008.
  • Maharishi Swami Dev Murti - 22. prosinca 2008.
  • Velika sibirska eksplozija - 29. prosinca 2008.

2009.[uredi VE | uredi]

  • Tony Samara - 5. siječnja 2009.
  • Hira Ratan Manek- Solarna joga 1.dio - 12. siječnja 2009.
  • Hira Ratan Manek- Solarna joga 2.dio - 19. siječnja 2009.
  • James Demeo - Orgonska energija - 26. siječnja 2009.
  • Lothar Hirneise - Izliječiti rak - 2. veljače 2009.
  • David Icke, Priroda stvarnosti 1 - 9. veljače 2009.
  • David Icke, Priroda stvarnosti 2 - 16. veljače 2009.
  • Fantastična bića Istre i Kvarnera - 23. veljače 2009.
  • Acharya S. U potrazi za Isusom - 2. ožujka 2009.
  • NLO razotkrivanja 2 - 9. ožujka 2009.
  • Jacob Liberman, Znanost o svjetlosti 1.dio - 16. ožujka 2009.
  • Jacob Liberman, Znanost o svjetlosti 2.dio - 23. ožujka 2009.
  • Energetika piramida - 30. ožujka 2009.
  • Lucidni sanjači - 6. travnja 2009.
  • Istraživanje smrti - 13. travnja 2009.
  • Izmijenjena stanja svijesti - 20. travnja 2009.
  • Kuće budućnosti - 27. travnja 2009.
  • Tajni zrakoplovi i pogoni NLO-a - 4. svibnja 2009.
  • Mit o Globalnom zatopljenju - 11. svibnja 2009.
  • Vastu, život u skladu s prirodom - 18. svibnja 2009.
  • Putovanje duše - 25. svibnja 2009.
  • Transurfing - 1. lipnja 2009.
  • Austrougarski steampunk - 8. lipnja 2009.
  • Konferencija Izmjenjeno stanje svijesti - 2 dio - 22. lipnja 2009.
  • Čudno 4 - 29. lipnja 2009.
  • David Icke o EU i Hrvatskoj - 21. rujna 2009.
  • Izvanzemaljska prisutnost na Mjesecu - 28. rujna 2009.
  • Amazonski šamanizam i ayahuasca - 5. listopada 2009.
  • Jahvina slava - Drevna biblijska letjelica - 12. listopada 2009.
  • Lijekovi ili priča o obmani - 19. listopada 2009.
  • Na tragu Tesle: Bežični prijenos energije - 26. listopada 2009.
  • Afrički šamanizam - 2. studenog 2009.
  • Uređaji za suptilne energije - 9. studenog 2009.
  • David Icke - Proizvodnja Krize - 16. studenog 2009.
  • Sai Baba - 23. studenog 2009.
  • Jane Burgermeister - Tragom svinjske gripe - 30. studenog 2009.
  • NLO - Hrvatska priča - 7. prosinca 2009.
  • Sam svoj liječnik - 14. prosinca 2009.
  • Jezerska čudovišta - 21. prosinca 2009.
  • Daniel Estulin - Družba Bilderberg - 28. prosinca 2009.

2010.[uredi VE | uredi]

  • Istraživanja u bosanskoj dolini piramida - 4. siječnja 2010.
  • Indigo i kristalna djeca - 11. siječnja 2010.
  • Egzopolitičke konferencije - 18. siječnja 2010.
  • Chemtrail - 1. veljače 2010.
  • Viktor Schauberger - Čarobnjak vode - 8. veljače 2010.
  • Nevidljivi svemir Harrya Oldfielda - 15. veljače 2010.
  • Priča o GMO - 22. veljače 2010.
  • Evolucija porođaja - 1. ožujka 2010.
  • Klaus Volkamer - Znanstveni dokazi o energiji ki - 8. ožujka 2010.
  • Psiha od Freuda do transpersonalne psihologije - 15. ožujka 2010.
  • Svjetlosna bića - 22. ožujka 2010.
  • James Demeo Orgonska energija - 29. ožujka 2010.
  • Suptilno tijelo - 12. travnja 2010.
  • Megaliti Dalmacije - 19. travnja 2010.
  • Biodinamičko poljodjelstvo - 26. travnja 2010.
  • Razvoj aure - 3. svibnja 2010.
  • Čudno 5 - 24. svibnja 2010.
  • Ajurveda u Hrvatskoj - 23. svibnja 2010.
  • Eric Pearl i rekonekcija - 30. rujna 2010.
  • Duhovnost i škola života - 7. rujna 2010.
  • Zemljovidi drevnih kraljeva mora - 14. listopada 2010.
  • Holotropsko disanje - 4. studenog 2010.
  • Krugovi nove budućnosti - 11. studenog 2010.
  • Lijekovi ili priča o obmani 25. studenog 2010.
  • Gary Biltcliffe - Megaliti Italije i Grčke - 2. prosinca 2010.
  • Novi svjetski poredak - 9. prosinca 2010.
  • Drevna vedska znanost - 16. prosinca 2010.
  • Novosti iz bosanske doline piramida - 23. prosinca 2010.

2011.[uredi VE | uredi]

  • Krug prijatelja Brune Gröninga - 7. siječnja 2011.
  • Stephen Poplin - U svijetu hipnoze - 14. siječnja 2011.
  • Električni automobil- 21. siječnja 2011.
  • Svijest i obrazovanje - 28. siječnja 2011.
  • Tajna Teslinih valova - 4. veljače 2011.
  • Tony Samara - Isto, a različito - 11. veljače 2011.
  • Tragom braće Seljan - 18. veljače 2011.
  • Transcendentalna meditacija - Povratak zdravlju - 25. veljače 2011.
  • John Virapen - Nuspojava: smrt - 4. ožujka 2011.
  • NLO vojni incidenti - 11. ožujka 2011.
  • Sungazing tri godine kasnije - 18. ožujka 2011.
  • Psihotronička kontrola uma - 25. ožujka 2011.
  • Atlas(kralježak) - 1. travnja 2011.
  • Korporatizam (1. Dio) - 08. travnja 2011.
  • Korporatizam (2. Dio) - 15. travnja 2011.
  • Zvukoterapija - 29. travnja 2011.
  • Priča o konoplji - 7. svibnja 2011.
  • Stapatjaveda - 14. svibnja 2011.
  • Troja u Gabeli - 20. svibnja 2011.
  • Čudno 6 - 17. lipnja 2011.
  • Mira Omerzel Mirit: Glazba Slavena iz davnina - 3. lipnja 2011.
  • NLO - vojni incidenti - 3. studenog 2011.
  • Ivan Ladislav Galeta i krajolik nulte točke - 24. prosinca 2011.
  • Transhumanizam - 31. prosinca 2011.

2012.[uredi VE | uredi]

  • Priroda kao liječnik - 6. siječnja 2012.
  • David Icke - pozadina zbivanja 1 - 13. siječnja 2012.
  • David Icke - pozadina zbivanja 2 - 20. siječnja 2012.
  • Energetska neovisnost - 27. siječnja 2012.
  • Znanstvena konferencija o bosanskim piramidama 1 - 4. veljače 2012.
  • Znanstvena konferencija o bosanskim piramidama 2 - 11. veljače 2012.
  • Znanstvena konferencija o bosanskim piramidama 3 - 18. veljače 2012.
  • Phyllis Krystal i kidanje veza - 25. veljače 2012.
  • Hrvatsko bajoslovlje - 3. ožujka 2012.
  • Parapsihologija i spiritizam - 10. ožujka 2012.
  • U svijetu Aboridžina - 17. ožujka 2012.
  • Biostanovanje - 24. ožujka 2012.
  • Vedska matematika 31. ožujka 2012.
  • Bruno Groning 2 - 7. travnja 2012.
  • Labirinti - 14. travnja 2012.
  • Hrana i ponašanje - 21. travnja 2012.
  • Alex Podolinsky - Biodinamika - 28. travnja 2012.
  • Stigme - 5. svibnja 2012.
  • Nevidljivi Svemir Harryja Oldfielda - 12. svibnja 2012.
  • Vještice - 19. svibnja 2012.
  • Bioterapija - 26. svibnja 2012.
  • Čudno 7 - 8. lipnja 2012.
  • Ken Page - Hipnoterapija - 3. rujna 2012.
  • Tragom drevne tehnologije - 10. rujna 2012.
  • Ekohistorija - 17. rujna 2012.
  • Sirova hrana - 24. rujna 2012.
  • Transformacija karmičkih obrazaca - 1. listopada 2012.
  • Subliminalne poruke - 8. listopada 2012.
  • Posluh - 15. listopada 2012.
  • Damir Tenodi - Umijeće Tai Chija - 22. listopada 2012.
  • Vudu- 29. listopada 2012.
  • Felix Kagi - TM nekad i danas - 5. studenog 2012.
  • Konoplja i drugo ljekovito bilje - 12. studenog 2012.
  • Mabel Katz - Ho'oponopono - 19. studenog 2012.
  • Tragom drevnog rudarstva Balkana - 26. studenog 2012.
  • Peter Hess-Terapija zvukom - 3. prosinca 2012.
  • Neuroplastićnost mozga i moć uma - 12. prosinca 2012.
  • Anthony Peake - Izvantjelesno iskustvo - 17. prosinca 2012.

2013.[uredi VE | uredi]

  • HAARP - 7. siječnja 2013.
  • Istraživanja emocija i svijesti životinja - 14. siječnja 2013.
  • Svemirsko rudarstvo i Lunar X Prize - 21. siječnja 2013.
  • Fascija i tehnike rada na tijelu - 28. siječnja 2013.
  • Prirodno roditeljstvo - 4. veljače 2013.
  • Instrumentalna transkomunikacija - 11. veljače 2013.
  • Tajanstveni Dioklecijan - 18. veljače 2013.
  • Anthony Peake - Ima li života poslije smrti - 25. veljače 2013.
  • Vedska joga - 4. ožujka 2013.
  • Herman Potočnik Noordung i orbitalne postaje - 11. ožujka 2013.
  • Transhumanizam i korporatizam - 18. ožujka 2013.
  • Propaganda - 24. ožujka 2013.
  • Tesla za 21 stoljeće - 1. travnja 2013.
  • NLO i vlade - 8. travnja 2013
  • Kvantna medicina - 15. travnja 2013
  • Fred Goldberg - Iza vela globalnog zatopljenja - 22. travnja 2013
  • Informoterapija - 29. travnja 2013
  • Jesu li životinje kulturna bića - 6. svibnja 2013.
  • Fred Travis - Mozak i meditacija - 13. svibnja 2013.
  • Hao Huaimu tajne Qigong-a - 20. svibnja 2013.
  • Rupert Sheldrake i nova znanost o životu - 27. svibnja 2013.
  • Kamene kugle - 3. lipnja 2013.
  • Čudno 8 - 10. lipnja 2013.
  • Renesansa konoplje - 30. rujna 2013.
  • Rana trauma - 7. listopada 2013.
  • Mitska zemlja Mu (kontinent)- 14. listopada 2013.
  • Vianna Stibal - Theta iscjeljivanje - 21. listopada 2013.
  • Bioelektrična medicina - 28. listopada 2013.
  • Percepcija, umjetnost, znanost i društvo - 4. studenog 2013.
  • John Mulinde: priča iz Ugande - 11. studenog 2013.
  • Potraga za životom u Sunčevu sustavu - 18. studenog 2013.
  • U potrazi za Aleksandrom Makedonskim - 25. studenog 2013.
  • Slučajevi velike čudnovatosti - 2. prosinca 2013.
  • Saša Marković - Manifest protiv imperije 1 - 9. prosinca 2013.
  • Saša Marković - Manifest protiv imperije 2 - 16. prosinca 2013.
  • Kultura neandertalca - 23. prosinca 2013.
  • John Fielder - Sirova hrana - 30. prosinca 2013.

2014.[uredi VE | uredi]

  • Elektronički nadzor - 13. siječnja 2014.
  • TM i globalna mirovna inicijativa - 27. siječnja 2014.
  • Komunikacija životinja - 3. veljače 2014.
  • Arheoastronomski opservatorij Kokino - 10. veljače 2014.
  • Privatne sigurnosne tvrtke - 17. veljače 2014.
  • Stanislav Grof i holotropsko disanje - 24. veljače 2014.
  • Glazba pretpovijesti - 3. ožujka 2014.
  • Parapsihološki ratovi - 10. ožujka 2014.
  • Strukture osobnosti - 17. ožujka 2014.
  • Novac - 24. ožujka 2014.
  • Lidija Gajski - Dijagnoza medicine - 31. ožujka 2014.
  • Neopaganizam - 7. travnja 2014.
  • Hessdalenska svjetla - 14. travnja 2014.
  • Istraživanja reinkarnacije - 28. travnja 2014.
  • Globalizacija od jučer do sutra - 5. svibnja 2014.
  • Izvantjelesna iskustva u teoriji i praksi - 12. svibnja 2014.
  • Dobra ekonomija - 19. svibnja 2014
  • Život između života 26. svibnja 2014
  • Anthony Nec - Zvukoterapija - 2. lipnja 2014.
  • Čudno 9 - 9. lipnja 2014.
  • Victor Truviano - Živjeti bez vode 2 - 9. rujna 2014.
  • NLO i jugoslavensko ratno zrakoplovstvo 1. dio - 6. listopada 2014.
  • NLO i jugoslavensko ratno zrakoplovstvo 2. dio - 13. listopada 2014.
  • Kako životinje uče odgoj ili nasljeđe - 20. listopada 2014.
  • Fraktalni crteži - 27. listopada 2014.
  • Paganizam, magija i vještičarenje - 3. studenog 2014.
  • Subliminalne poruke - Okultna simbolika i društveni inženjering - 10. studenog 2014.
  • Izmijeriti vrijeme - 17. studenog 2014.
  • Drevni grad Xochicalco i tradicija Tezcatlipoca - 24. studenog 2014.
  • Urs Surbeck - Voda kao eliksir - 1. prosinca 2014.
  • John B. Alexander američka vojska i parapsihologija - 8. prosinca 2014.
  • Robotika danas i sutra - 15. prosinca 2014.

2015.[uredi VE | uredi]

  • Daniel Mackler i drugi pogled na psihoterapiju - 12. siječnja 2015.
  • Letjeti do zvijezda - 19. siječnja 2015.
  • Anna Jakuba - Suhi post - 26. siječnja 2015.
  • Šamanizam Inka - 9. veljače 2015.
  • NLO incident - Pan-Adria 1977. godine - 16. veljače 2015.
  • Nela Sršen - Tajna zdravlja kroz kvantnu medicinu - 23. veljače 2015.
  • Unutarnja metoda ili neijia - 2. ožujka 2015.
  • Paracelsus - 9. ožujka 2015.
  • Tony Samara - Utjecaj negativnih misli - 16. ožujka 2015.
  • Piktogrami u usjevima - misterij koji traje - 23. ožujka 2015.
  • Matematika, muzika i mikrotonalni instrumenti - 30. ožujka 2015.
  • Tibetanski budizam - 13. travnja 2015.
  • Alterglobalizacijski pokreti - 20. travnja 2015.
  • Domestikacija Domesticiranje - 27. travnja 2015.
  • Transhumanizam - 04. svibnja 2015.
  • Dobra ekonomija - 2. konferencija - 11. svibnja 2015.
  • Egzopolitička škola - 18. svibnja 2015.
  • Anita Moorjani - Smrt i povratak - 25. svibnja 2015.
  • Stephan Hausner - Sistemske konstelacije - 1. lipnja 2015.
  • Komercijalizacija straha - 8. lipnja 2015.
  • Čudno 10 - 15. lipnja 2015.
  • Podsvjesno funkcioniranje u ljubavnim odnosima - 28. rujna 2015.
  • Ples prostornih molekula - 5. listopada 2015.
  • Ekologija urbanizma - 12. listopada 2015.
  • 40 dana - Ajurvedski put do ravnoteže - 19. listopada 2015.
  • Howard Strauss - Gersonova terapija - 26. listopada 2015.
  • Kolo godine - 2. studenog 2015.
  • Kuće od slame - 9. studenog 2015.
  • Tradicionalna kineska medicina - 6. studenog 2015.
  • Tibetanska knjiga mrtvih - 23. studenog 2015.
  • Michael Tellinger - Zvuk kao tehnologija - 30. studenog 2015.
  • Michael Tellinger - Adamov kalendar - 7. prosinca 2015..
  • Glazbena medicina - 14. prosinca 2015.

2016.[uredi VE | uredi]

  • U šumi - Denis Delogu - 11. siječnja 2016.
  • Kanaliziranje - 18. siječnja 2016.
  • Bežični prijenos energije danas - 25. siječnja 2016.
  • Sinkronicitet - značajne koincidencije - 1. veljače 2016.
  • Dioklecijanova palača ili antičke splitske terme - 8. veljače 2016.
  • Ekonomija sreće - 15. veljače 2016.
  • Piramida u Tomsku - 22. veljače 2016.
  • Američka prapovijesna naselja jugoistoka - graditelji humaka - 7. ožujka 2016.
  • Deep web- 14. ožujka 2016.
  • Kozmologija Martinusa - 21. ožujka 2016.
  • Igra kod životinja - 4. travnja 2016.
  • Michael Tellinger - Ubuntu- 11. travnja 2016.
  • Ajurveda i autoimune bolesti - 18. travnja 2016.
  • U svijetu kriptozoologije - 25. travnja 2016.
  • Teorije Viktora Schaubergera - 2. svibnja 2016.
  • Paleoprehrana - 9. svibnja 2016.
  • Magija i eksperimentalne znanosti - 16. svibnja 2016.
  • Pjotr Garjajev - Lingvističko-valna genetika (1. dio) - 23. svibnja 2016.
  • Pjotr Garjajev - Lingvističko-valna genetika (2. dio) - 30. svibnja 2016.
  • Čudno 11 - 6. lipnja 2016.
  • Tajne Moslavačke gore - 3. listopada 2016.
  • Suvremeno iscjeljivanje pranom - 10. listopada 2016.
  • Skrivena strana starozavjetnih priča - 17. listopada 2016.
  • Kimatika]]- 24. listopada 2016.
  • Mistični Zagreb, 1. Dio - 31. listopada 2016.
  • Mistični Zagreb, 2. Dio - 7. studenog 2016.
  • Anarhizam - 14. studenog 2016.
  • Arheoakustika i rotonda u Ošlju - 21. studenog 2016.
  • Razvoj života - od jučer do sutra - 28. studenog 2016.
  • Ljekovito bilje Amazone - 12. prosinca 2016.
  • Hipnoza - 19. prosinca 2016.

2017.[uredi VE | uredi]

  • Informatika, energetika,geometrija - 9. siječnja 2017.
  • Trauma, prostor i vrijeme - 23. siječnja 2017.
  • GMO - kritički pogled - 30. siječnja 2017.
  • Bioenergetika i t.r.e. - 6. veljače 2017.
  • Nebeska mapa Dalmacije - 13. veljače 2017.
  • Nassim Haramein - Od crnih rupa do fraktalnog svemira - 20. veljače 2017.
  • Majanski kalendar- 27. veljače 2017.
  • Pomnost - 6. ožujka 2017.
  • Duhovno nasljeđe drevnih civilizacija Balkana - 13. ožujka 2017.
  • Smisao i značenje bajki - 20. ožujka 2017.
  • Putovati prema zvijezdama - 28. ožujka 2017.
  • Tradicionalna medicina Kolumbije - 3. travnja 2017.
  • Sistemske konstelacije i partnerski odnosi - 10. travnja 2017.
  • Politička korektnost - 24. travnja 2017.
  • Starovjerci - 1. travnja 2017.
  • Ajurvedski post i detoksikacija - 8. svibnja 2017.
  • Društveni inženjering - 15. svibnja 2017.
  • Dioklecijan - progonitelj kršćana ili reformator - 22. svibnja 2017.
  • David Icke - Fantomski ja (1. Dio) - 29. svibnja 2017.
  • David Icke - Fantomski ja (2. Dio) - 5. lipnja 2017.
  • Pitanje slobodne volje - 12. lipnja 2017.
  • Društvene traume - 2. listopada 2017.
  • Stećci - 9. listopada 2017.
  • Moksibucija - 16. listopada 2017.
  • U posjetu biblijskim mjestima - 23. listopada 2017.
  • Velike piramide i zviježđe Orion - 30. listopada 2017.
  • Vile (mitologija) - 6. studenog 2017.
  • Skrivena značenja riječi - 13. studenog 2017.
  • Povijest istraživanja reinkarnacije - 20. studenog 2017.
  • Endokanabinoidni sustav i konoplja - 27. studenog 2017.
  • Kabala - 4. prosinca 2017.
  • U svijetu umjetne inteligencije - 11. prosinca 2017.
  • Majstor Zhang - Kineske tradicije danas - 18. prosinca 2017.

2018.[uredi VE | uredi]

  • Očima ekohistorije - 8. siječnja 2018.
  • Peter Levine - Somatsko doživljavanje - 15. siječnja 2018.
  • Indijski jogi Umašankar - 29. siječnja 2018.
  • Konstantin Korotkov - od Kirlianove fotografije do GDV-a - 5. veljače 2018.
  • Biljna medicina Amazonije - 12. veljače 2018.
  • Povijest istraživanja utjecaja uma na materiju - 26. veljače 2018.
  • Masne dijete - 5. ožujka 2018
  • Pentagon istražuje NLO-e - 12. ožujka 2018.
  • Joe Dispenza - Placebo: mehanizam i implikacije - 19. ožujka 2018.
  • Hod po žaru - 26. ožujka 2018.
  • Nova istraživanja o vodi - 9. travnja 2018.
  • Inteligencija životinja - 16. travnja 2018.
  • Potraga za biopoljem - 23. travnja 2018.
  • Nova svjetska kultura, 30. travnja 2018.
  • Poljoprivreda bez pesticida - 7. svibnja 2018.
  • Ruediger Dahlke - Bolest kao put - 14. svibnja 2018.
  • Fenomeni NLO otmica - 21. svibnja 2018.
  • Karma - 28. svibnja 2018.
  • Šumski budistički monah Vimokkha Mendhino - 10. rujna 2018.
  • Biogeometrija - 17. rujna 2018.
  • Tragom Odiseja na Jadranu - 24. rujna 2018.
  • Demokratska škola - 1. listopada 2018.
  • Utjecaj tajnih društava kroz povijest - 8. listopada 2018.
  • Neale Donald Walsch - Promjene i što s njima - 15. listopada 2018.
  • Drevna znanost Sankhya - Geometrija svijeta - 22. listopada 2018.
  • Model REI - 29. listopada 2018.
  • NLO - Tragom incidenata - 5. studenog 2018.
  • Simbolika tarota - 12. studenog 2018.
  • Iza demokracije - 19. studenog 2018.








Izvori[uredi VE | uredi]