Dodatak:Popis tvrtki tekstilne industrije u Hrvatskoj

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Popis hrvatskih tekstilnih tvrtki, abecedni pregled gospodarskih subjekata iz djelatnosti primarne tekstilne i odjevne industrije koji su upisani u trgovačkom sudskom registru u Republici Hrvatskoj.

Indeks: 0-9 A B C Č Ć D Đ E F G H I J K L Lj M N Nj O P Q R S Š T U V W X Y Z Ž


A[uredi VE | uredi]

  1. Arena - modna kuća, Pula
  2. Amadeus M.A.J., Zagreb

B[uredi VE | uredi]

  1. Benetton tekstil, Labin
  2. B.tex, Belica
  3. Bra.Pag, Osijek
  4. Brod pamuk, Slavonski Brod

C[uredi VE | uredi]

  1. Centar, Andrijaševci
  2. Cheming, Zabok
  3. Comprom plus, Varaždin

Č[uredi VE | uredi]

  1. Čateks, Čakovec

Ć[uredi VE | uredi]

D[uredi VE | uredi]

  1. Dalmatinka nova u stečaju, Sinj
  2. Darteks, Daruvar
  3. Diadema, Sesvete
  4. Digesta, Mursko Središće
  5. DTR, Zagreb

[uredi VE | uredi]

Đ[uredi VE | uredi]

E[uredi VE | uredi]

  1. Endi line, Sveti Ivan Zelina
  2. Entity, Kamanje
  3. Erion, Buje
  4. Estare culto, Valpovo
  5. Eurotenda, Vinkovci

F[uredi VE | uredi]

  1. Fashion Stars, Čakovec
  2. Fotex, Nedeljanec
  3. Fi.Al.Gr., Krapina
  4. Freco, Kutina

G[uredi VE | uredi]

  1. Galeb, Omiš
  2. Gerok, Đakovo


H[uredi VE | uredi]

  1. Helson, Đakovo
  2. Hemco, Đakovo
  3. Hrastovčanka, Garešnica

I[uredi VE | uredi]

  1. Inkop koža, Poznanovec
  2. Intinova, Majerje
  3. Isabela, Grubišno Polje
  4. Iva tekstil, Ivanec

J[uredi VE | uredi]

  1. Jadran, Zagreb

K[uredi VE | uredi]

  1. Katex, Čakovec
  2. Kelteks, Karlovac
  3. Konfeks, Zagreb
  4. Konoplja, Zagreb
  5. Kotka, Krapina
  6. Krateks, Krapina
  7. Krokoteks, Vukovar

L[uredi VE | uredi]

  1. Laba, Vukovar
  2. Labin tekstil, Rijeka
  3. Lateks, Šenkovec (Brdovec)
  4. Leonarda, Daruvar
  5. Lola Ribar, Karlovac

LJ[uredi VE | uredi]

M[uredi VE | uredi]

  1. Mako, Osijek
  2. Mativo, Zagreb
  3. Modea Nova, Garešnica
  4. Moding, Nova Gradiška #MTČ d.d. u stečaju, Čakovec
  5. MTČ Tvornica trikotaže, Štrigova
  6. Multiplet, Zadar

N[uredi VE | uredi]

  1. Nestor, Prelog
  2. Nostro, Slemenice
  3. Nova konfekcija, Beli Manastir
  4. Nird, Kaštel Lukšić
  5. Nirs, Split

NJ[uredi VE | uredi]

O[uredi VE | uredi]

  1. Orljava, Požega

P[uredi VE | uredi]

  1. Pamučna industrija u stečaju, Duga Resa
  2. Pamučna predionica, Glina
  3. Penić tekstil, Garešnica
  4. Pletenina Iris, Kukuljanovo
  5. Pletix, Kamanje
  6. P-m.t.č., Mursko Središće
  7. Pola textile, Pula
  8. Potomac, Zagreb
  9. Pounje, Hrvatska Kostajnica
  10. Predionica Klanjec, Klanjec
  11. Protega tekstil, Prelog

R[uredi VE | uredi]

  1. Regeneracija, Zabok
  2. Renotex, Koprivnica
  3. RIO, Rijeka

S[uredi VE | uredi]

  1. Siton-tex, Lepoglava
  2. Smid, Sinj
  3. Smiv-tekstil, Ivanec
  4. STM, Gornji Hrašćan

Š[uredi VE | uredi]

T[uredi VE | uredi]

  1. Tekstil-LIO, Osijek
  2. Tekstilna industrija Brod, Slavonski Brod
  3. TKZ, Zagreb
  4. Triko, Ilok
  5. Tubla, Čakovec
  6. Tvornica mreža, Biograd na Moru

U[uredi VE | uredi]

  1. Unitas, Zagreb
  2. URIHO, Zagreb

V[uredi VE | uredi]

  1. Varteks, Varaždin
  2. Vesna - tekstilna industrija, Daruvar
  3. Vesta, Đakovo
  4. VIS, Varaždin
  5. Vuteks feniks u stečaju, Vinkovci

Z[uredi VE | uredi]

  1. Zelinka u stečaju, Sveti Ivan Zelina
  2. Zlatna igla - Siscia, Sisak

Ž[uredi VE | uredi]

Vidi još[uredi VE | uredi]

Izvori[uredi VE | uredi]

Vanjske poveznice[uredi VE | uredi]