Razgovor sa suradnicom:AmyMirka/Arhiv 1

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Ostavite mi novu poruku ovdje
Suradnik
Razgovor
Doprinosi
Jeste li znali...?




Wikipedijin
uvodni tečaj
Tečaj

Naslovna stranica
Uređivanje članaka
Oblikovanje članaka
Wikipoveznice
Sestrinski projekti
Slike
Tablice
Stranice za razgovor
Ne zaboravite
Prijavljivanje
Imenski prostori
Zaključak

Dodatno

Pomoć:Sadržaj

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije na hrvatskom standardnom jeziku.


Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti? (vidi predložak desno)
  • Slike - obvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika

Ako želite vježbati možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć učinite slijedeće:


Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za razgovor, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte se tako što ćete pritisnuti gumbić na alatnoj traci ili napisati 4 tilde (tilda = 4x istovremeno tipke AltGr + tipka s brojem 1), što kod uređivanja izgleda ovako ~~~~.
Vlastitu suradničku stranicu (onu koja se zove "Suradnik:vaše ime") možete uređivati po svojoj želji u skladu s pravilima uređivanja suradničke stranice (npr. asketski ili šminkerski).


Molimo Vas, ne stavljajte zaštićene radove bez dopuštenja!

Nemojte izravno kopirati sadržaje s drugih web stranica ako nemate izričito dopuštenje. Ako imate dopuštenje, napišite to na stranici za razgovor ili jednostavno dodajte ovdje. No, obvezno to napravite prije nego započnete s pisanjem preuzetog teksta.

Molimo uočite da se svi doprinosi Wikipediji smatraju objavljenima pod uvjetima GNU licence za slobodnu dokumentaciju.

Ako ne želite da se vaše pisanje nemilosrdno uređuje i slobodno raspačava, nemojte ga ovamo slati. Također nam obećavate da ćete ono što ćete napisati sami napisati, ili ćete to prepisati iz nečeg što je u javnom vlasništvu ili pod sličnom slobodnom licencijom.


Još jednom, dobro došli! --Mario Žamić (razgovor) 22:11, 26. ožujak 2009. (CET)

Fenikija[uredi kôd]

Bok. Vidio si i sam da postoji članak Fenicija tako da nije potrebno raditi "jednostavniju" verziju istoga. Ukoliko se ne slažeš sa sadržajem prvoga, slobodno ga uredi.--Saxum 10:13, 27. ožujak 2009. (CET)


Fenikija - Fenicija[uredi kôd]

Nisam ja znala za Feniciju.Jer ja sam učena na Fenikija.Tek kad sam na Google-u ukucala Fenikija,pojavila mi se stranica sa Fenicijom.A ne želim mijenjati onaj o Feniciji jer ja pišem u drugom stilu.Možete li vratiti moj članak?Trudila sam se za njega i evo sad se razočarala...

--3D (razgovor) 20:38, 27. ožujak 2009. (CET)

Pomoć, uvodni tečaj i ostalo[uredi kôd]

3D, sve što trebaš za uređivanje na Wikipediji piše ti na nekoliko strana, na vrhu stranice u Dobrodošlici (koju si nadam se pročitala), zatim pomoć s lijeve strane na svakoj stranici Wikipedije (ispod logotipa Wikipedije). S desne strane na ovoj stranici u okviru nalaze ti se također sve upute pojedinačno, pa i upute kako se radi sa slikama, što se mora vrlo temeljito pročitati. Molim te najprije pročitaj uvodni tečaj i sve što je s njime povezano, pokušaj urediti, a onda ako ti nešto nije jasno, pitaj, jer upute su napisane kako bi ih suradnici čitali i uvijek im bile pri ruci. Sve o suradničkim okvirićima piše ovdje. Lijep pozdrav :-) --Roberta F. 21:45, 27. ožujak 2009. (CET)

Eto, Roberta ti je sve rekla ... sve detaljno pričitati ... a ako nekad i zapne, uvijek možeš pitati! -- Zdravi bili! -- Jure Grm, 27. dana mjeseca ožujka, godine Gospodnje dvijetisućedevete u 23:06 sati. (CET)

HVALA VAM[uredi kôd]

Hvala Vam puno,divni ste!Nikad u životu nisam upoznala nekoga kulturnijeg i ljubaznijeg!Niste onaj tip:´´Što mi kradeš?´´ili tako nešto.Evo sad mi se stranica šareni..Konačno!!!

--3D (razgovor) 21:43, 28. ožujak 2009. (CET)

Hannah Montana i likovi[uredi kôd]

3D, kako si nova ovdje, trebaš još vježbati, prije nego što kreneš pisati nove članke, predlažem ti da još malo čitaš članke na wikipediji, pogotovo slične onima o kojima namjeravaš pisati, pogledaj njihov stil, način pisanja, redoslijed, kategorije i ostalo. Ovih nekoliko tvojih članaka prebačeni su na stranice za razgovor, da se tamo srede, jer ne odgovaraju stilu wikipedije ... ne bi želio da ovo shvatiš negativno, te se naljutiš na sustav rada na wikipediji, jednostavno moraš naučiti nešto što nitko od nas nije znao prije dolaska ovdje, pa smo svi malo po malo učili, a učimo i dalje! Samo naprijed! -- Zdravi bili! -- Jure Grm, 29. dana mjeseca ožujka, godine Gospodnje dvijetisućedevete u 01:25 sati. (CET)

Odgovor ..[uredi kôd]

Toliko sam se potrudila za taj članak! ! ! Šta nije u redu s njim?! --3D (razgovor) 01:27, 29. ožujak 2009. (CET)

- Samo se nastavi truditi, i brzo će sve biti OK! Malo popravi članke na stranicama za razgovor prema sličnim člancima na wikipediji, i oni će biti vraćeni na svoje mjesto.
- Odgovore suradnicima ti je bolje pisati na njihovim stranicama za razgovor, da prije vide.
- Potpiši se na kraju razgovora sa ikonicom za potpis -- Zdravi bili! -- Jure Grm, 29. dana mjeseca ožujka, godine Gospodnje dvijetisućedevete u 01:31 sati. (CET)


Evo uredio sam članak i mislim će uskoro netko od administratora to vratiti sa stranice za razgovor. Za ubuduće molim te za malo više strpljenja i pažljivijeg čitanja uvodnog tečaja. U stranice trebaš dodati i poveznice na druge wikipedije (najlakše tako da ih iskopiraš s npr. en wiki). Također, članci bi trebali biti potkrijepljeni izvorima, jer svatko može napisati da je npr. prvu epizodu Hanne Montane gledalo 5,4 milijuna ljudi, ali to treba potkrijepiti izvorima, bilo s interneta ili iz literature (vidi ovdje). Također pripazi kod tipkanja na razmake iza interpunkcijskih znakova (razgodaka) - npr. razmak obvezno ide iza zareza, ovako: "TEKST, TEKST", a ne ovako: "TEKST,TEKST". Inače ti dobro ide i samo tako nastavi. --Mario Žamić (razgovor) 11:53, 29. ožujak 2009. (CEST)

Što nije bilo dobro?[uredi kôd]

Evo, sad možeš vidit kako članak Hannah Montana treba izgledati na wikipediji (tvoj članak je bio odličan, recimo za ... Story), Mario me preduhitrio i potrudio se popraviti ga ... sad ga usporedi sa svojim, te prema toj razlici popravi i ostale članke, da ih vratimo u glavni imenski prostor ... i onda idemo dalje! Nedaj se smesti i nemoj se ljutiti na admine i patrolere, kojim je odje zadaća dovesti sve članke u wikistandard, te provjeriti sve detalje, a članke prebacuju na stranice za razgovor da se srede, a ne da se brišu! Samo naprijed ... ima još likova, a i glumaca, za početak. -- Zdravi bili! -- Jure Grm, 29. dana mjeseca ožujka, godine Gospodnje dvijetisućedevete u 11:57 sati. (CET)

Dva ista članka?[uredi kôd]

Koja dva članka su ista? Inače...ja sam muško. Pozdrav! --Herr Mlinka (razgovor) 22:29, 29. ožujka 2009. (CET)[odgovori]

Hvala na pohvali vezanoj za članke Klub studenata južne slavistike "A302" i Klub studenat južne slavistike "A302". Ispriku prihvaćam! Imam par savjeta vezanih za uređivanje:
  • dok pišeš stavi razmake između interpunkcijskih znakova
  • potpiši se kad pišeš na nečijoj starnici za razgovor da se odmah zna da si to ti
Sve ovo su ti već objasnili suradnici (Roberta, Jure, Mario) pa zato ja neću puno duljit. Ako trebaš pomoć pitaj. Pozdrav! --Herr Mlinka (razgovor) 00:05, 30. ožujka 2009. (CET)[odgovori]

Čitanje uvodnog tečaja i zapitkivanja[uredi kôd]

Crveni karton.
Blokirani ste na rok: 1 dan!

Razlog je: Ometanje rada Wikipedije


3D, blokirana si na 1 dan zbog svoje nestrpljivosti, nepažnje, stalnog nepotrebnog zapitkivanja suradnika. Upozorena si na pravopis, ali se nisi posvetila ispravcima. Suradnici Wikipedije nisu dužni stalno dežurati na Wikipediji i trenutačno odgovarati na svako pitanje ili smjesta ispunjavati zahtjeve. Ponovno te molim, pažljivo pročitaj već spomenute upute, pravila i potrudi se uskladiti svoj rad s njima. Lijep pozdrav --Roberta F. 01:34, 30. ožujak 2009. (CEST)

Ali Wikipedija je enciklopedija, stoga članak mora sadržavati činjenice o nekom pojmu, kao i uvod. Mislim da svi znaju što je sendvič, ali definicija i ostale činjenice sigurno neće štetiti nikome. Ionako na Wikipediji ima mnogo članaka o raznim temama, pa se stoga ni ne treba čuditi zašto je tu i članak o sendviču. --Vatrena ptica (razgovor) 13:56, 31. ožujak 2009. (CEST)
Ne smiješ brisati svoju poruku sa str. za razgovor. Ako misliš da je loše to što si napisala, samo stavi {{bris}} i sve je OK, jer će nakon kraćeg vremena (najkraće za nekoliko minuta) administratori to obrisati, pa možeš biti mirna.--Vatrena ptica (razgovor) 14:02, 31. ožujak 2009. (CEST)
Nema na čemu, ovdje je uobičajeno obraćati se drugima sa ti.

Upozorenje[uredi kôd]

Žuti karton


Wikipedija nije zbirka činjenica ili neka stranica na kojoj se komentira sadržaj. Ukoliko ti nešto smeta u članku, pokušaj to izmjeniti a ne na stranici za razgovor pisat neprimjerene i arognatne komentare.--Saxum 14:09, 31. ožujak 2009. (CEST)

Facebook ili Wikipedija[uredi kôd]

3D, molim te odluči se kako želiš doprinositi na Wikipediji. Glavni cilj suradnje na Wikipediji stvaranje je enciklopedijskog sadržaja. Suradnici se mogu družiti, ali ako želiš ostvariti veću komunikaciju sa suradnicima prijeđi na dopisivanje elektroničkom poštom ili se dogovori za chat na IRC-u. Svojim porukama zatrpavaš nedavne promjene i gomilaš nepotreban posao patrolerima. Čini se da nisi baš proučila što je Wikipedija, njezine smjernice i što Wikipedija nije. Lijep pozdrav --Roberta F. 15:00, 31. ožujak 2009. (CEST)

Nagrade[uredi kôd]

Hvala za nagradu, potrudi se i ti pisati dobre članke, pa ćeš i ti zaslužiti pokoju! -- Zdravi bili! -- Jure Grm, 31. dana mjeseca ožujka, godine Gospodnje dvijetisućedevete u 18:14 sati. (CET)

Hvala za nagradu! Slažem s Jurom. Pozdrav! --Herr Mlinka (razgovor) 20:44, 31. ožujka 2009. (CET)[odgovori]

nema na čemu — Prethodni nepotpisani komentar napisao je 3D (razgovordoprinosi)

prikaži...[uredi kôd]

Pozdrav, cijenimo vaše doprinose na wikipediji i stoga vas molimo da prije nego što snimite svoje promjene na stranici upotrijebite tipku Prikaži kako će izgledati! koja se nalazi pored tipke Sačuvaj stranicu. Ovako ćete odmah vidjeti što ste napravili i moći ispraviti eventualne pogreške. Prečestim snimanjem raznih sitnica zatrpava se stranica nedavnih promjena. Tipka je prikazana na slici desno! Ako namjeravate raditi veće izmjene ili pisati duži tekst, bolje je da prvo kopirate stari tekst stranice na svoje računalo (u Notepad ili neki drugi program), tamo ga uredite, a zatim konačnu verziju iskopirate u prozor za izmjenu teksta stranice. Hvala na razumijevanju. pozdrav --zhile i 20:56, 31. ožujak 2009. (CEST)

Tjedan dana za proučavanje Wikipedije bez ometanja suradnika[uredi kôd]

Crveni karton.
Blokirani ste na rok: 1 tjedan!

Razlog je: Ignoriranje uputa


--Roberta F. 00:20, 1. travanj 2009. (CEST)

Super je stvar da si malo popravila članak, samo ima tu i tamo još nekih stvarčica: malo mi je čudno da je zanimljivost da je pjevačica i supermodel visoka 177 cm (jer to je ok visina za žene), te one rečenice (znam da ih ti nisi napisala) "Skinula se i za Playboy" te "Supermodel je sa jako dugačkom karijerom". --Vatrena ptica (razgovor) 19:07, 10. travanj 2009. (CEST)
Trebaš dodavati samo one važne poveznice, dakle, nije važna poveznica npr. na svijet ili na narod, već, primjerice, na Beer Ševa ili Awabakal. I ne treba ih biti previše, jer kao što nije dobra stvar kad članak nema nijednu wikipoveznicu ili veoma malo njih (ne možemo samo jednostavno kliknuti na pojam koji nas zanima, već ga trebamo utipkati u wikipedijsku tražilicu), tako nije ni dobro kad ih ima previše (tekst postaje nečitljiv).--Vatrena ptica (razgovor) 19:54, 10. travanj 2009. (CEST)

Pravopis[uredi kôd]

3D, molim te ne radi "pravopisne ispravke" ili stisku doradu, ako pravopis izvrsno ne poznaješ ili ako nisi dovoljno upućena u temu. Kao prvo činiš pogreške s enklitikama, pa čak gdje je i pravopisno ispravno napisano ti "ispraviš" u pogrešan oblik. U hrvatskome jeziku za članove rodbinske zajednice rabimo riječ "obitelj", a "porodica" u prvom redu za sistematsku kategoriju u podjeli biljnog i životinjskog svijeta. Naomi Campbell je pozirala za Playboy 1999. godine, kao što se pojavila i u Madonninoj knjizi "Sex" i to jesu enciklopedijski podaci, koji trebaju biti u takvom obliku u nečijem životopisu i navedeni. Naslovi filmova se prevode i trebaju biti prevedeni, kao što se prevode i književna djela. Ukratko, ne miješaj se u teme i područja koja dovoljno ne poznaješ, zadrži se na onome što si već učila, dobro naučila, a ako nešto nisi sigurna, pogledaj u svojim knjigama, provjeri, pretpostavkama na Wikipediji nije mjesto. Lijep pozdrav --Roberta F. 15:29, 11. travanj 2009. (CEST)

Nisam ti ja zapravo željela reći da makneš onu rečenicu o Playboyu, nego mi je samo bila malo čudno napisana, to nije bio razlog da je makneš, već da je popraviš.--Vatrena ptica (razgovor) 15:33, 11. travanj 2009. (CEST)

Molim te da ne ispravljaš enklitike, jer ih stavljaš na pogrješno mjesto. Tvoj je raspored uobčajena pogrješka koju radi mnogo ljudi. Bilo bi najbolje kada bi pročitala članak Enklitike ili, pokatkad, zavirila u neku slovnicu. Lijep pozdrav! --Binx ® 17:31, 11. travanj 2009. (CEST)

Nagrade[uredi kôd]

Vidim da još nisi shvatila wikipediju. Smisao wikipedije nije da ti bezveze ljudima koje ne znaš i s čijim doprinosima nisi upoznata dijeliš nagrade - ono - kako ti padne na pamet. Radi na wikipediji (wiki nije društvena stranica) upoznaj ljude, i kad vidiš da se netko stvarno trudi onda mu slobodno daj nagradu.--Saxum 20:53, 12. travanj 2009. (CEST)

Nije važno za što je ta nagrada, stvar je u tomu da ih daješ suradnicima s kojima nikad nisi izmjenila riječ i koji nisu aktivni već neko vrijeme - ukratko: nasumice. Nagrada se ne daje nekomu zato što se tebi čini kao super. I još jednom, bit wikipedije nije dodijeljivane nagrada već pisanje i sređivanje članaka. Nadam se da sam sad bio jasniji.--Saxum 21:14, 12. travanj 2009. (CEST)

Stranica za vježbanje[uredi kôd]

Bi li voljela imati svoju stranicu za vježbanje, na kojoj ćeš moći uvježbavati neke stvari i primjenjivati prethodno naučene?--Vatrena ptica (razgovor) 18:32, 13. travanj 2009. (CEST)

Jezik[uredi kôd]

3D, moram te na našto upozoriti, citiram tvoju rečenicu sa suradničke stranice:

Wikicitati »Pošto sam iz BiH, pišem po bosanskom pravopisu (na koji sam navikla) i nadam se da se suradnici neće naljutiti kad umjesto obitelj napišem porodica ili umjesto tko ili netko napišem ko ili neko i sl.«
(3D)

nitko ti neće, niti smije zamjeriti na tvom jeziku i izražavanju, ali u člancima moraš pisati isključivo jezikom ove wikipedije, tako da se neće tolerirati "porodica" (u smislu obitelji), ko, neko i tabela (tablica) ... --Jure Grm, 13. dana mjeseca travnja, godine Gospodnje dvijetisućedevete u 20:15.

Mogu ti je i ja napraviti.--Vatrena ptica (razgovor) 18:42, 14. travanj 2009. (CEST)
Ma nije, evo krećem, za 3 minute je gotovo.--Vatrena ptica (razgovor) 18:52, 14. travanj 2009. (CEST)
Napravljena ti je podstranica pod nazivom Suradnik:3D/Stranica za vježbanje.--Vatrena ptica (razgovor) 18:55, 14. travanj 2009. (CEST)

Prijevod[uredi kôd]

Ne moraš baš brisati strane rečenice, preporučljivo je prevesti one koje možeš i umiješ, ono što ne znaš prepusti nekom drugom s boljim znanjem enlgeskog jezika.--Vatrena ptica (razgovor) 19:21, 16. travanj 2009. (CEST)

Ako su dupikati, onda možeš. :)--Vatrena ptica (razgovor) 19:29, 16. travanj 2009. (CEST)
Pa nije baš dobro ako su ti izvori blogovi - koji imaju neprovjerene informacije, bolje je da nađeš neku službenu stranicu, tamo sve piše (ako ti nešto nije razumljivo, za to postoji Google Prevoditelj). :)--Vatrena ptica (razgovor) 19:41, 18. travanj 2009. (CEST)
Ako test urediš na str. za vježbanje, tretirat će se samo kao tvoja vježba, jer ona nije u glavnom imenskom prostoru.--Vatrena ptica (razgovor) 19:42, 18. travanj 2009. (CEST)
Molim te, izbriši u članku Rihanna podnaslov "Među-wiki poveznice" i poveznicu na en.wiki, jer ću ti sad objasniti kako se pravilno postavljaju interwiki (ili međuwiki) poveznice: dođi na engleski članak o Rihanni, klikni "edit", dođi na samo dno članka i iskopiraj (ako ne znaš kako se to radi, objasnit ću ti, samo me pitaj ako ti nije jasno) interwiki poveznice u drugi prozor gdje uređuješ hrvatski članak o Rihanni (na en.wiki ne klikaj gumbić pomoću kojeg ćeš sačuvati stranicu, suradnici i admini to bi shvatili kao vandalizam). Upiši u hrvatski okvir još i [[en:Rihanna]], i to na pravo mjesto (gledaj po abecedi). Klikni Sačuvaj stranicu. Na en.wiki pak ponovno klikni "edit" pa upiši (isto tako na pravo mjesto) [[hr:Rihanna]].--Vatrena ptica (razgovor) 21:25, 18. travanj 2009. (CEST)
Kod kopiranja? Ili cijeli čin?--Vatrena ptica (razgovor) 22:22, 18. travanj 2009. (CEST)

Pogledaj na stranicu za razgovor sa dečkom (zadnju poruku) otprilike tvoje dobi (možda čak i iste).--Vatrena ptica (razgovor) 22:34, 18. travanj 2009. (CEST)

Ne moraš, i ja sam to nekoliko puta uradila (ali sam samo jednom dobila obavijest o prijavi/logiranju), možda ti oni nikaj neće poslati.--Vatrena ptica (razgovor) 22:48, 18. travanj 2009. (CEST)
Je li piše da je stranica zaštićena? Onda ti je račun star manje od 4 dana (ako sam u pravu).--Vatrena ptica (razgovor) 22:57, 18. travanj 2009. (CEST)
Sutra me pitaj, idem spavati.--Vatrena ptica (razgovor) 22:58, 18. travanj 2009. (CEST)

Naravno ;), pogledaj.--frk@ 00:10, 19. travanj 2009. (CEST)

Također, za Rihannu nema problema, samo pitaj ako ti treba kakva pomoć ;-). Uživaj!--frk@ 00:12, 19. travanj 2009. (CEST)

Pa vrlo je jednostavno, suradnik Mario je postavio noviju inačicu slike :-).--frk@ 00:16, 19. travanj 2009. (CEST)

hr interwiki[uredi kôd]

Riješila sam ti situaciju (odnosno uredila stanicu) na en. članku Rihanna.--Vatrena ptica (razgovor) 18:01, 19. travanj 2009. (CEST)

Jesi li pogledala kako izgledaju slični albumi?--Vatrena ptica (razgovor) 20:06, 20. travanj 2009. (CEST)

Albumi Rihanna[uredi kôd]

Naravno da možeš napisati članak o Rihanninom albumu i na njega staviti popis pjesama. Podatke možeš preuzeti s en. wiki (osim slike nju za sad nemoj postavljati), predložak album nalazi se ovdje, a za pjesme ti je ovdje. Ti slobodno radi pa ću ja to pregledati i ako ti treba kakva pomoć samo pitaj ;-).--frk@ 21:28, 20. travanj 2009. (CEST)

Nema na čemu. Dobit ćeš ti još puno nagrada jer lijepo napreduješ. Da, točno je da vazdazeleni znači uvijek zeleni. Hvala također na nagradi.----Valentina96 (razgovor) 18:01, 24. travanj 2009. (CEST)Valentina96
Pa mislim da može na hrvatskom i gledaoci, samo je gledatelji gramatički pravilnije, a možeš pisati i na hr.wiki biografija.--Vatrena ptica (razgovor) 19:13, 25. travanj 2009. (CEST)
Možeš li pokušati malo smanjiti veličinu smajlića, najbolje na 20px kod npr. ovog ili ili na pedesetak kod drugih?--Vatrena ptica (razgovor) 19:27, 25. travanj 2009. (CEST)
Slobodno ti možeš prekopirati sa moje stranice, i ja sam to od nekoga preuzela. Možeš staviti druge slike. To se ovako postavlja: <center> <table border="0px"> <tr> <td width="110px"><center>{{click|image=Crystal Clear app Startup Wizard.png|link=Suradnik:Valentina96|height=64px}}</center></td> <td width="110px"><center>{{click|image=Exquisite-microphone.png|link=Razgovor sa suradnikom:Valentina96|width=64px|height=64px}}</center></td> <td width="110px"><center>{{click|image=Crystal Clear app List manager.png|link=Suradnik:Valentina96/Doprinosi|width=64px|height=64px}}</center></td> <td width="110px"><center>{{click|image=Nuvola apps kfig.png|link=Suradnik:Valentina96/Svega pomalo|width=64px|height=64px}}</center></td> <td width="110px"><center>{{click|image=Crystal Clear action flag.png |link=Suradnik:Valentina96/Nagrade crnog rebca|width=64px|height=64px}}</center></td> </tr> <tr> <td><center>[[ Suradnik:Valentina96|Suradnik]]</center></td> <td><center>[[ Razgovor sa suradnikom:Valentina96|Razgovor]]</small></td> <td><center>[[Suradnik:Valentina96/Doprinosi|Doprinosi]]</center></td> <td><center>[[Suradnik:Valentina96/Svega pomalo|Svega pomalo]]</center></td> <td><center>[[Suradnik:Valentina96/Nagrade crnog rebca|Nagrade]]</center></td> </tr> </table> </center>
Naravno, ti upiši svoje podstranice i slike koje ti želiš. --Valentina96 (razgovor) 09:09, 1. svibanj 2009. (CEST)
Super ti je stranica Jeste li znali.... Stvarno sam se začudila nekim stvarima--Valentina96 (razgovor) 09:16, 1. svibanj 2009. (CEST)
Trebaš li ukupno 2 slatke tračice za svoju suradničku stranicu i stranicu za razgovor? Ako ti 2 tračice nisu potrebne, možeš ostaviti jednu na svojoj suradničkoj ili na str. za razgovor. --Vatrena ptica (razgovor) 17:24, 2. svibanj 2009. (CEST)
Imam jedan savjet. Mogla bi možda i na svoje podstranice staviti onaj okvir na početku. Lijep pozdrav!--Valentina96 (razgovor) 10:29, 3. svibanj 2009. (CEST)

Nagradica[uredi kôd]

Evo ti jedna nagrada, ne želim ti pobrkati red na suradničkoj, pa je ti stavi :):

još jedna nagrada za trud kod poveznica i sl.
Nagrada za
rad i trud
 
Dodijelio:
Vatrena ptica

--Vatrena ptica (razgovor) 13:05, 3. svibanj 2009. (CEST)

Na što točno misliš?--Vatrena ptica (razgovor) 09:26, 4. svibanj 2009. (CEST)
Hahaha, možda ti to znači da ti je antivirusni program preoprezan. LOL. --Vatrena ptica (razgovor) 19:25, 7. svibanj 2009. (CEST)
Ali nekad su zbilja čudni, čitala sam u jednom informatičkom časopisu da ih obično treba naučiti da raspoznaju dobre i loše web stranice. --Vatrena ptica (razgovor) 19:31, 7. svibanj 2009. (CEST)
Osim toga, mogu li ti ja napraviti arhiv umjesto Valentine?--Vatrena ptica (razgovor) 19:32, 7. svibanj 2009. (CEST)