Razgovor sa suradnikom:Markkonen

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
WikipediaTutorial.png
Ovaj je članak dio wikipedijina
Uvodnog tečaja
Tečaj

Naslovna stranica
Uređivanje članaka
Oblikovanje članaka
Wikipoveznice
Wikiprojekti
Slike
Tablice
Stranice za razgovor
Ne zaboravite
Prijavljivanje
Imenski prostori
Zaključak

Vidi

Pomoć:Sadržaj

Markkonen, dobro došli na Wikipediju na hrvatskome jeziku, započetu 16. veljače 2003. godine – slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije na hrvatskome standardnom jeziku.


Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija − što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta,
  • izvori − kako uspješno činiti Wikipediju boljom, te
  • slikeobvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika.

Ako želite vježbati možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć učinite sljedeće:


Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za razgovor, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte tako što ćete pritisnuti gumbić Button sig.png ili OOUI JS signature icon LTR.svg na alatnoj vrpci ili napisati 4 tilde (tilda = 4x istovremeno tipke AltGr + tipka s brojem 1), što kod uređivanja izgleda ovako ~~~~.
Vlastitu suradničku stranicu (onu koja se zove "Suradnik:Markkonen") možete uređivati po svojoj želji u skladu s pravilima uređivanja suradničke stranice (npr. asketski ili šminkerski).


Molimo Vas, ne stavljajte zaštićene radove bez dopuštenja! Nemojte izravno kopirati sadržaje s drugih internetskih stranica ako nemate izričito dopuštenje. Ako imate dopuštenje, napišite to na stranici za razgovor ili jednostavno dodajte ovdje. No, obvezno to napravite prije nego započnete s pisanjem preuzetog teksta. Molimo uočite da se svi doprinosi Wikipediji smatraju dvojno licencirani, pod Creative Commons Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima 3.0 i GFDL licencijom. Ako ne želite da se vaše pisanje nemilosrdno uređuje i slobodno raspačava, nemojte ga ovamo slati. Također nam obećavate da ćete ono što ćete napisati sami napisati, ili ćete to prepisati iz nečeg što je u javnom vlasništvu ili pod sličnom slobodnom licencijom.


If you don't speak Croatian: This is a welcome message sent to new users of hr.wikipedia.

Još jednom, dobro došli! --Dvanaesti Igrač 00:33, 17. listopada 2018. (CEST)

Concept One[uredi]

Pozdrav, uklonio sam Vaše uređivanje jer niste naveli izvor. Uistinu nije bilo potrebno zalijepiti sve one linkove na puste izvore, od kojih neki i nisu pouzdani. Opet sam uklonio Vaše uređivanje, naravno mogao sȃm i sam dodati izvor, ali evo prepuštam to Vama da se naučite dodavati izvore kako ne bi imali problema u budućnosti. Više na Wikipedija:Navođenje izvora i Wikipedija:Literatura. Hvala na razumijevanju. --Dvanaesti Igrač 23:51, 20. listopada 2018. (CEST)

Pozdrav, bolje pitanje je, koji dio Vama ove poruke nije bio jasan? Jasno sam naveo da sam uklonio uređivanje kako bi Vi sami odlučili koji je od onih pustih izvora na mojoj SZR najpouzadiniji te ga i sami dodali u članak. Što je tu nejasno i čudno oko moje poruke? Trebate se naučiti dodavati izvore u članak. --Dvanaesti Igrač 06:50, 21. listopada 2018. (CEST)

Dobar dan[uredi]

Molio bih da se suzdržite od neprimjerenog tona u ophođenju i da uvažavate sugovornike u razgovoru. Kolega Dvanaesti Igrač je tražio da svoju tvrdnju potkrijepite referencom, isto što ja tražim od mojih studenata kada pišu radove. Umjesto da to uvažite kao dobronamjernu uputu, vi na to odgovarate ljutnjom i neprimjerenim komentarima, kao i navođenjem hrpe izvora koji ne potvrđuju vaš navod (koji nije točan, prvi hrvatski električni automobil je Loox). --Lasta 11:42, 25. listopada 2018. (CEST)

Lasta :Dvanaesti Igrač


Dobro, zar su svi na hrvatskoj wikipediji totalno retardirani!?! Evo to je sad bila uvreda, neprimjereni ton i neuvažavanje sugovornika... Da li ste u stanju pročitati nešto s pozornošću i razumijevanjem?

Dakle pod prvo:

https://hr.wikipedia.org/wiki/Razgovor_sa_suradnikom:Dvanaesti_Igra%C4%8D

Gdje ovo sadrži neprimjereni ton u ophođenju i neuvažavanje suradnika u razgovoru? Nadalje, u razgovoru se vidi da sam stavio više referenci na to da je DOK-ING XD prvi hrvatski električni automobil, a ostatak referenci je tu čisto da se dobije daljnji uvid u cjelokupnu priču oko Rimac automobila...

Pod drugo, u članku je pisalo da je Concept One prvi hrvatski električni automobil, te pored toga nije bilo nikakve refrence za to...

Ja sam to maknuo, jer to nije istina, a u editiranju sam lijepo napisao - Brisanje netočnog navoda da je to prvi hrvatski elektricni automobil, prvi je bio DOK-ING XD

Da bi Dvanaesti Igrač maknuo moje editiranje i pitao za izvor da Concept One nije prvi hrvatski električni automobil!?! U međuvremenu sam opet maknuo netočni navod, da bi on nakon toga ponovno uklonio editiranje, citiram: "jer niste naveli izvor"!?! Pa tko je tu lud?!? Kako bi taj članak po tome trebao izgledati? Trebalo je ostati Concept One je prvi hrvatski električni automobil, a ja sam pored toga trebao dodati - to nije istina, prvi hrvatski električni automobil je DOK-ING XD, odnosno DOK-ING Loox i staviti pored toga referencu!?!

Da bi ti sad na kraju napravio isto što i ja, maknuo si taj dio gdje piše da je Concept One prvi hrvatski električni automobil...

Evo, jedva čekam da pročitam sljedeće objašnjenje, vjerojatno se nakon toga mogu trajno maknuti sa hrvatske wikipedije, jer izgleda da ovdje vlada totalno ludilo...Markkonen (razgovor) 00:28, 26. listopada 2018. (CEST)

  • Dobro iz rayumljivih rayloga burno si reagirao, a čovjek se onda i smiri. Najvažnije je ono što se tvrdi da se ima valjan izvor. --Zeljko (razgovor) 15:33, 26. listopada 2018. (CEST)

Ajde, bar netko da je shvatio...Markkonen (razgovor) 19:40, 26. listopada 2018. (CEST)

Uklanjanje stranice za razgovor[uredi]

Ne možete izbrisati cjelokupan sadržaj sa stranice za razgovor. Što je tu je tu. --Dvanaesti Igrač 18:43, 6. prosinca 2018. (CET)

Mogu i hocu Markkonen (razgovor) 09:34, 7. prosinca 2018. (CET)

Potpis[uredi]

Potpis.gif
Potpis vector 2010.png

Information.svg Pozdrav, zahvaljujemo na vašim doprinosima na stranicama za razgovor i usput, prilikom komentiranja molimo vas da se potpišete kako bi komunikacija bila uspješnija. Potpis možete napraviti upisivanjem 4 tilde: ~~~~, ili jednostavnim pritiskom na alat za potpis prikazan na jednoj od slika s desne strane. Hvala na razumijevanju. --Dvanaesti Igrač 18:49, 6. prosinca 2018. (CET)

Blokada[uredi]

Crveni karton.
Blokirani ste!


Zbog brisanja sadržaja stranice za razgovor blokiran si --Zeljko (razgovor) 10:09, 7. prosinca 2018. (CET)

Wikipedija je mjesto dijaloga, a ne svađa[uredi]

Poštovani kolega Markkonen, pozivam Vas na smirivanje tenzija u razgovorima s ostalim suradnicima. Wikipedija nije bojno polje kao ni mjesto gdje je bahatost. Pozivam Vas također da pročitate članke o: Wikipedija:Wikibonton i Wikipedija:Što ne spada u Wikipediju te ostale članke koji se spominju u njima. Ovo nije nikakva prijetnja nego samo prijedlog kako rješiti probleme. Ja se osobno zalažem za to da Wikipedija bude mjesto gdje suradnici konstruktivno i bez vrijeđanja raspravljaju o problemima koje se nalaze. Nadam se da ćete i dalje davati svoje doprinose, ali u skladu s Wikipedijinim uvjetima i poštivanja ostalih suradnika.-Kraljnnm (razgovor) 10:08, 7. prosinca 2018. (CET)

Blokada[uredi]

Mislio sam se da li da bude trajno ili ne...


Crveni karton.
Blokirani ste!


--Lasta 16:14, 17. prosinca 2018. (CET)