Razgovor sa suradnikom:Dvanaesti Igrač

Izvor: Wikipedija
Jump to navigation Jump to search
Arhiva

Arhiva


Arhiva1 Arhiva2 Arhiva3

Odg.: IRC[uredi]

[1] U nika vrimena davno to je bilo vrlo aktivno. Danas su ritki ondi. Nije sasvim siguran. Zna mu se dogoditi "ispadanje" pa se sudioniku može vidit IP i još niki podatci i zbog toga ni wikipedijin "cloak" ne pomaže. Uz to, nakačilo se mnoštvo uhoda koji stalno visidu na glavnon kanalu, a nikad ne razgovaradu, nego samo "slušadu" tuđe razgovore. Pa onda još imaš i napornih likova (koje u stvanomen životu nitko ne obadaje) koji su upilali, umeli i izvriđali druge i nemalo je ljudi otišlo ća s projekta zbog takvih. Ako uopće misliš ić ondi, prvo triba zatražit "cloak". No za razliku od nekad, to ne čine automatski na zahtjev (ili unutar dana), nego na neko posebno misto, valjda na Meti, pa onda kad skupno izvršidu zahtive za "cloak". Davno su pri već bili podilili te zaštite, ali zbog mnoštva suradnika koji više nisu bili aktivni sve su resetirali i nanovo su ih dilili. Kubura (razgovor) 20:11, 29. lipnja 2018. (CEST)

Dado[uredi]

Promijenio je ime Miladin u Dado [2] pa se tako i članak zove. Ima u infookviru ime koje je imao a u Zanimljivostima piše opromjeni imena--Rovoobob Razgovor 15:01, 2. srpnja 2018. (CEST)

Pa promijenio je ime, više se ne zove Miladin nego Dado. Dado mu više nije nadimak nego ime te ga ne treba stavljati u navodnike. Njegovo ime je Dado Pršo a promjena je navedena.--Rovoobob Razgovor 15:26, 2. srpnja 2018. (CEST)

Igrač utakmice[uredi]

Proglašen, ali od strane koga. --Zeljko (razgovor) 00:21, 14. srpnja 2018. (CEST)

  • E u pravuu su Perišić. I dobio 9–tku --Zeljko (razgovor) 00:28, 14. srpnja 2018. (CEST)

Bilo je više informacija. Netjo je rekao da je Modrić, a vidim da je ipak Perišić.--Fraxinus (razgovor)_

balun[uredi]

danas nižerangirani igraju. Sutra će oni veliki--Zeljko (razgovor) 16:42, 14. srpnja 2018. (CEST)