Razgovor sa suradnikom:Nick Bick

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Dobrodošlica[uredi]

WikipediaTutorial.png
Ovaj je članak dio wikipedijina
Uvodnog tečaja
Tečaj

Naslovna stranica
Uređivanje članaka
Oblikovanje članaka
Wikipoveznice
Wikiprojekti
Slike
Tablice
Stranice za razgovor
Ne zaboravite
Prijavljivanje
Imenski prostori
Zaključak

Vidi

Pomoć:Sadržaj

Nick Bick, dobro došli na Wikipediju na hrvatskome jeziku, započetu 16. veljače 2003. godine – slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije na hrvatskome standardnom jeziku.


Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija − što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta,
  • izvori − kako uspješno činiti Wikipediju boljom, te
  • slikeobvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika.

Ako želite vježbati možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć učinite sljedeće:


Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za razgovor, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte tako što ćete pritisnuti gumbić Button sig.png ili OOUI JS signature icon LTR.svg na alatnoj vrpci ili napisati 4 tilde (tilda = 4x istovremeno tipke AltGr + tipka s brojem 1), što kod uređivanja izgleda ovako ~~~~.
Vlastitu suradničku stranicu (onu koja se zove "Suradnik:Nick Bick") možete uređivati po svojoj želji u skladu s pravilima uređivanja suradničke stranice (npr. asketski ili šminkerski).


Molimo Vas, ne stavljajte zaštićene radove bez dopuštenja! Nemojte izravno kopirati sadržaje s drugih internetskih stranica ako nemate izričito dopuštenje. Ako imate dopuštenje, napišite to na stranici za razgovor ili jednostavno dodajte ovdje. No, obvezno to napravite prije nego započnete s pisanjem preuzetog teksta. Molimo uočite da se svi doprinosi Wikipediji smatraju dvojno licencirani, pod Creative Commons Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima 3.0 i GFDL licencijom. Ako ne želite da se vaše pisanje nemilosrdno uređuje i slobodno raspačava, nemojte ga ovamo slati. Također nam obećavate da ćete ono što ćete napisati sami napisati, ili ćete to prepisati iz nečeg što je u javnom vlasništvu ili pod sličnom slobodnom licencijom.


If you don't speak Croatian: This is a welcome message sent to new users of hr.wikipedia.

Još jednom, dobro došli! SpeedyGonsales 18:18, 11. kolovoza 2018. (CEST)

Test[uredi]

Information.svg Dobro došli na Wikipediju, zahvaljujemo na vašem testiranju. Vaš je test uspio i upravo je uklonjen. Ako želite i dalje testirati, činite to na stranici za vježbanje, a možete i pogledati kratki uvodni tečaj za više informacija o uređivanju na Wikipediji. Ako se niste do sada prijavili možete to učiniti ovdje. Hvala na razumijevanju.Kubura (razgovor) 18:48, 26. lipnja 2019. (CEST)

Test2[uredi]

Nuvola apps important.png Molimo Vas, ne nastavljajte s dodavanjem besmislenog sadržaja na Wikipediju, jer se takva uređivanja smatraju vandalizmom. Vaše testiranje upravo je uspješno uklonjeno. Ukoliko želite i dalje testirati, molimo Vas rabite stranicu za vježbanje. Hvala na razumijevanju.ˇKubura (razgovor) 01:25, 18. siječnja 2020. (CET)

Prikaži kako će izgledati[uredi]

Prikaži kako će izgledati3.PNG

Information.svg Pozdrav, cijenimo Vaše doprinose na Wikipediji i stoga Vas molimo da prije nego što snimite svoje promjene na stranici uporabite tipku Prikaži kako će izgledati koja se nalazi pored tipke Sačuvaj stranicu. Tako ćete odmah vidjeti što ste napravili i moći ispraviti eventualne pogrješke. Prečestim snimanjem raznih sitnica zatrpava se stranica nedavnih promjena. Tipka je prikazana na slici desno. Ako namjeravate raditi veće izmjene ili pisati duži tekst, bolje je da prvo kopirate stari tekst stranice na svoje računalo (u Notepad ili neki drugi program), tamo ga uredite, a zatim konačnu inačicu iskopirate u prozor za izmjenu teksta stranice. Hvala na razumijevanju.-- MaGaporuči mi 13:50, 2. veljače 2020. (CET)

Suradnički okvirići[uredi]

Pozdrav. U nedavnim sam promjenama vidio da si imao nekih manjih problema sa suradničkim okvirićima za glazbu – čini mi se da ne znaš kojih ima, a kojih nema.

Ovdje se nalazi predložak za suradničke okviriće općenito, a za glazbu imaš Wikipedija:Suradnički okvirići/Glazba. Naravno, ako ti bude potreban kakav novi suradnički okvirić, tipa za Cream, Judas Priest ili koji god sastav, slobodno javi pa ću ti ga napraviti! --Pajo Pajimir 18:33, 2. veljače 2020. (CET)

P.S., uklonio sam ti okvirić za patroliranje nedavnih promjena jer nemaš status ophoditelja. Hvala na razumijevanju! --Pajo Pajimir 18:36, 2. veljače 2020. (CET)

Lijepo molim, nemojte dodavati suradnički okvirić da ste ophoditelj, kad niste. Time u zabludu možete dovesti ostale suradnike što bi bilo nedopustivo. Zahvaljujem na razumijevanju.---Tulkas Astaldo (razgovor) 07:43, 7. veljače 2020. (CET)

Prikaži[uredi]

Prikaži kako će izgledati3.PNG

Nuvola apps important.svg Molimo vas rabite tipku Prikaži kako će izgledati. Vašim učestalim snimanjem promjena na istom članku nepotrebno se zatrpavaju nedavne promjene, čime otežavate rad suradnika koji pregledavaju nedavne promjene. Suradnici koji zanemaruju ovu uputu budu nakratko blokirani! Hvala na razumijevanju.--Tulkas Astaldo (razgovor) 15:19, 6. veljače 2020. (CET)

Prikaži kako će izgledati3.PNG
Stop hand nuvola.svg Ovo vam je posljednje upozorenje! Molimo vas rabite tipku Prikaži kako će izgledati. Vašim učestalim snimanjem promjena na istom članku nepotrebno se zatrpavaju nedavne promjene, čime otežavate rad suradnika koji pregledavaju nedavne promjene. Budete li ignorirali ovu uputu, bit ćete blokirani!--Tulkas Astaldo (razgovor) 15:52, 6. veljače 2020. (CET)

Sedmorica mladih[uredi]

Sedmorica mladih izgleda kao da je strojno prevedeno. Možete li još jednom pregledati članak, neke su rečenice nejasne. --Lasta 22:09, 6. veljače 2020. (CET)

Upozorenje[uredi]

Stop hand nuvola.svg Prije nastavka rada na Wikipediji, proučite uvodni tečaj (poveznice na vrhu stranice) i pročitajte pažljivo gornja upozorenja. Ne budete li se pridržavali uputa, bit ćete blokirani.  • Bonč (razgovor) • Ako nemate što raditi, ne radite to ovdje! •  14:48, 7. veljače 2020. (CET)