Razgovor sa suradnikom:PajoPajimir

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
Arhiva 1
2
3
4

Hvala...[uredi]

...za nagradu. Stvarno me obradovalo :) --Mateo K 01 (razgovor) 17:56, 14. siječnja 2019. (CET)

[1] Kada radim na računalu ili sam na "smartphonu" držim Nedavne promjene otvorene i pogledam ih svaki par minuta... --Mateo K 01 (razgovor) 18:15, 14. siječnja 2019. (CET)

Pa i još jedno "HVALA!"[uredi]

Bok Pajo, kao i što sam naslov poruke glasi, navratio sam da ti zahvalim, a zahvaljujem ti se na dvjema stvarima:

1. Nedavno dodijeljenoj nagradi za metalni doprinos :) Uistinu ti hvala na tome, stvarno cijenim da suradnik poput tebe cijeni moj doprinos metal sceni Wikipedije na hrvatskom jeziku. :) Ove godine još nisam stvorio nijedan članak jer nemam vremena previše, al' vjeruj mi da će ih bit. :)

2. Na uređenim predlošcima koje koristim na svojoj suradničkoj stranici, kao i uvijek, sjajni su.

Toliko od mene za sada, i naravno, stay metal! --Dvanaesti Igrač 23:04, 14. siječnja 2019. (CET)

Angliskij[uredi]

Dragi kolega, solemn u engleskom može imati više značenja, ali nijedno nije "svečan(o)" ili "veseo". Nasuprot, znači ozbiljan (serious and without any humour), pa čak i - tužan, sjetan (somber, gloomy). SpeedyGonsales 14:23, 19. siječnja 2019. (CET)

Molim ne spominjati "u takvoj veni", odmah se sjetim vica "Bodeš li se? U jednu ruku da, u drugu ruku ne". Wikibizut.svg
Tko je izmislio višeznačne riječi, sram ga bilo. Jedan jezik za sve ljude, i jedno značenje za svaku riječ. Kako bi bilo zanimljivo živjeti u takvom svijetu. :) SpeedyGonsales 12:16, 20. siječnja 2019. (CET)

Matilda[uredi]

Zdravo, Pajo. :) Možda ovo nije tvoje područje, ali bih htjela znati tvoje mišljenje — bi li mogao pogledati ovu stranicu za razgovor? Već nekoliko mjeseci razmišljam da premjestim stranicu na „Carica Matilda”. Ipak... nisam sigurna, htjela bih nekoliko mišljenja. Hvala ti! P. S. Nadam se da si veoma dobro ovih dana. ;) - Miha (razgovor) 03:12, 5. veljače 2019. (CET)

Noramiao[uredi]

"Rekao si da im dajem veliki posao." Ja mogu sve to raditi, pogotovo ako me nitko ne prekida. Wikipedija nema čvrstih pravila. Srdačan pozdrav.Noramiao (razgovor) 19:48, 9. veljače 2019. (CET)

Sram te bilo, sram. Ruska verzija me je blokirala samo zbog engleskog. Neću komentirati engleski, jer nemate pojma što se događa. Nadam se da živite ovdje u SAD-u najmanje godinu dana. Nema više komentara na to.

Radim kvantitetu i kvalitetu, ali ljudi poput vas koriste wikipediju kao uslugu e-pošte umjesto da mi dopuste da radim svoju stvar, steknem iskustvo i da budem deblokiran na engleskoj verziji.

Nadam se da ćete postati genij kao Kuburu, Domjanović i Željko. Sve tri ispravljaju moje pogreške, zahvalio sam im i vidio što su ispravili. Mogao sam prevesti sve predloške nakon što sam ih stvorio ako me 5 puta niste prekinuli.

Crveni karton? Možda je wikipedia samo tvoja i nitko drugi, tko zna? Srdačan pozdrav.Noramiao (razgovor) 20:25, 9. veljače 2019. (CET)

Rekao si 2 stvari: 1. "Zamolite administratore da naprave predloške". 2. "Želite čist projekt".

Neću zamoliti nekog drugog da pojede, tako da će mmoj trbuh biti pun. Ako želite čist projekt, onda prestanite prekidati moj posao, idite za mnom, popravite ono što mislite da mora biti popravljeno i pošaljite mi mi popravke. Nitko NE želi vaša trenutna predavanja i ne znači da nisam uzel u obzir pomoć Kuburua, Domjanovića i Željka. Srdačan pozdrav.Noramiao (razgovor) 21:13, 9. veljače 2019. (CET)

Wiki-rođendan[uredi]

Hvala na čestitci!:) − Hmxhmx 18:35, 12. veljače 2019. (CET)

Upit[uredi]

Riješio sam što si me zatražio. Puno pozdrava!--Fraxinus (razgovor) 18:34, 26. veljače 2019. (CET)

Sparta[uredi]

Dobro jutro, Pajo! :) Htjela bih te zamoliti nešto, premda znam da sam te gnjavila s predlošcima. Naime, pišem nešto o Sparti, pa me zanima: bi li mi mogao započeti jedan predložak? Ti ga započni, ja ću ga dovršiti. Ako se slažeš, možeš staviti onaj znak za radove dok predložak ne dospije u moje ruke. Bilo je zaista mnogo tih kraljeva, hehe! Primjer predloška na engleskom: Amikla (scroll down). Unaprijed ti zahvaljujem!-Miha (razgovor) 09:25, 7. ožujka 2019. (CET)

RE:Tempus fugit[uredi]

Bok Pajo, nema problema za ažuriranje, kada sam ponovno pročitao infookvir nakon nekog vremena, mislio sam da se Faust vratio u sastav tj. da je zamijenio Tryma, al' eto, ispada da je u pitanju bila zabuna. xD Što se tiče Borknagara, ne mogu reći da sam u zadnje vrijeme pratio Borknagar, ali kada si izmjenio članak danas, i meni je bilo čudno, velika izmjena odjednom. Tko zna šta bi... --Dvanaesti Igrač 00:27, 14. ožujka 2019. (CET)

Eh i ja povremeno svratim na Metal Injection :) al' eto promaknu mi neke određene stvari. Povremeno još pratim i Perun.hr (hrvatski metal portal) i možda još koji u prolazu. Od kada United Forces više ne izlazi, spao sam na internet portale xD. I inače, bolje biti ažuriran nego zaosta, znaš kako se kaže, što se mora nije teško :) --Dvanaesti Igrač 01:03, 14. ožujka 2019. (CET)

Kralj (si) :)[uredi]

Oh, Pajo, mnogo ti hvala! :) Nisam mislila da ćeš napraviti do kraja; znam da si se namučio, predložak je zaista sjajan! Što se mene tiče, mogao si ga samo započeti jer znam da moraš učiti, a i vrlo vjerojatno imaš druge interese na Wiki. Zahvaljujem od srca! P. S. Ako ja tebi mogu nekako pomoći, tu sam... Hehe, oprosti što kasno odgovaram! ;) -Miha (razgovor) 17:20, 15. ožujka 2019. (CET)

Jelena = Metal[uredi]

[2] Neko se pošao našaliti xD --Dvanaesti Igrač 20:22, 17. ožujka 2019. (CET)

Eh, a ti si zaboravio njenu brutalnu death metal pjesmu "Nirvana", koja govori o članovima grunge sastava Nirvana i Kurt Cobainu. Face-badtooth.svg --Dvanaesti Igrač 11:41, 18. ožujka 2019. (CET)

Odg. Mir se prodaje...[uredi]

Govoreći iz vlastitog iskustva: ponekad se vlastite pogrješke jednostavno ne vide (htio ili ne), već tek nakon nekog vremenskog odmaka. Za dobra djela i namjere nikada nije kasno, isto iz vlastitog iskustva.--MaGaporuči mi 18:51, 23. ožujka 2019. (CET)

Emajlirao sam ti odgovor.--MaGaporuči mi 18:05, 9. travnja 2019. (CEST)

?[uredi]

U čemu je problem? — Prethodni nepotpisani komentar napisao je MiqeloS (razgovordoprinosi) 19:45, 10. travnja 2019. (CEST)

Hvala[uredi]

Hvala što si uklonio izmjenu na članku Youtube.Ja nisam mogao.--109.175.110.19 18:08, 16. travnja 2019. (CEST)

Savjet[uredi]

[3] U redu je, ne triba tirat mak na konac. Samo si triba stavit jednu wikipoveznicu a na vrhu {{wikipedizirati}}. Kubura (razgovor) 21:37, 16. travnja 2019. (CEST)

Promaklo ti je da san bia razgovara s čovikon i baš unia te podatke u članak. Proviria san ono o kupusu. Istina je :) Kubura (razgovor) 21:37, 16. travnja 2019. (CEST)

Duga kosa :)))[uredi]

[4] Slažeš li se? Ili sam možda malo pretjerao? --Dvanaesti Igrač 15:57, 21. travnja 2019. (CEST)

Ne znam za tebe, ali osobno imam dugu kosu i slažem se da je naš "zaštitni znak" xD --Dvanaesti Igrač 00:11, 24. travnja 2019. (CEST)
Nemoj me krivo shvatit, al zapravo me zanimalo imaš li dugu kosu il' ne. xD --Dvanaesti Igrač 23:37, 24. travnja 2019. (CEST)
Hehehe, a moj meštre TI! Shvatio sam da imaš dugu kosu, a u prijašnjoj poruci sam htio naglasiti da me ZANIMALO imaš li dugu kosu prije nego što si mi napisao poruku "Tu smo dvojica". xD Možda sam se malo krivo izjasnio, al' eto hehe :) --Dvanaesti Igrač 23:59, 24. travnja 2019. (CEST)
Mogao bih, samo ne znam baš kako taj Discord funkcionira, al' valjda ću se ušemit. Eto me stižem, samo da napravim račun xD --Dvanaesti Igrač 00:13, 25. travnja 2019. (CEST)

bez naslova[uredi]

Imam li dozvolu da prenesem Vaše poruke meni s Discorda na Wikipediju, ukoliko nemam molim Vas objasnite zašto? Lijep pozdrav.--Uspjeh je ključ života (razgovor) 16:44, 25. travnja 2019. (CEST)

Eh[uredi]

A majstore, da ti budem iskren, naslove sam prekopirao s Discogsa, bio sam prelijen da gledam u gramofonsku ploču i prepisujem nazive, pa sam ih samo prekopirao s Discogsa, a zaboravio sam smanjiti ta slova xD.

Što se tiče gramatike (ne moraš me učiti, znam ju dobro :)), heh, valjda budem brzoplet pa mi koji put promakne greškica ;). Iako, ne vidim ijedan primjer "sa" ili "s" u članku Dodirni mi kolena? --Dvanaesti Igrač 21:19, 21. svibnja 2019. (CEST)

Discogs ne koristim prečesto, jedino ako članak nije o metal albumu pa nema na metal-archives, ili kada nemam ploču ili CD doma da prepisujem. :D Za Dodirni mi kolena imam ploču, i sve je prepisano s nje, (studio, objava, osoblje), al' pjesme sam prekopirao s Discogsa zbog ljenosti, a zaboravih smanjit slova heh. I da, znam za velika slova u engleskim nazivima pjesama, albuma... kod nas se to razlikuje, samo prvo veliko ;) (osim ako sam sastav nije napisao drugačije).
To sa "sa" ili "s", to sam vjerovatno od brzopletosti pogriješio, hah, a štaš, desi se. :) --Dvanaesti Igrač 14:11, 22. svibnja 2019. (CEST)

Odg.:Pitanjce[uredi]

Prijo, eto me stigao sam. Nisam uhvatio vremena prije, a vidim da te nema sada, eh šteta. Ah, biće još prilika ;) --Dvanaesti Igrač 23:53, 25. svibnja 2019. (CEST)

Razgovor[uredi]

Napravljen je novi razgovor ali ne spada u Wikipediju.Provjeri to!--2A02:27B0:4500:6410:45D5:CC43:8CBE:9A30 14:14, 30. svibnja 2019. (CEST)

Riješeno.--MaGaporuči mi 07:09, 16. lipnja 2019. (CEST)

Odg. (The) O2 Arena i Poluotok Greenwich[uredi]

Kakve veze ima to što te riječi nema u hrvatskom? Član "the" u sastavnom je dijelu imena te zgrade, to se vidi i u njezinom logotipu, nisi to trebao uklanjati. K tome, i ostale Wikipedije na drugim jezicima uredno imaju taj članak s članom "the" u naslovu.

Što se poluotoka Greenwicha tiče, ti se šališ? Doista si stavio predložak za to da članak nije dobro preveden s engleskog? Na VLASTITI članak?! Čuj, meštre, neće nitko biti plaćen za to da popravlja za tobom. Takve članke izvoli dorađivati na nekoj svojoj podstranici dok ne budu spremni za glavni imenski prostor jer ovako ispada kao da u njih nisi uložio ni dva posto truda, da se poslužim litotom. --Pajo Pajimir 19:48, 16. lipnja 2019. (CEST)

Naziv O2 Arena je po mrni sasvim u redu, vi niste admisnistrator da o tome odlučujete. Ispričavam se (Poluotok Greenwich), ali svi mi ovdje izdvajamo malo slobodnog vremena, a s obzirom šta se sve događalo na Wikipediji i što se sve događalo između mene i nekih suradnika čudo je što ja uopće izdvajam malo svog slobodnog vremena ovdje, dakle nitko nije plaćen. Na svoj članak sam stavio navedene predloške jer planiram to dovršiti. Pogledajte članke Dean Ambrose, Roman Reigns, Brock Lesnar i Seth Rollins. Tu sam sve naknadno dodao. Uložio sam 2% svog slobodnog vremena koliko imam jer imam puno posla i zato sam servirao članak onako kako sam ga i servirao te ću ga naknadno doraditi, a možda će i netko drugi nema potrebe za upozorenjima i raspravom o tome jer svi mi doprinosimo Wikipediji. Dobar primjer za to je Promet Split, Splitski gradski kotarevi, CineStar i Kane neki od njih su članci koji su bili nikakvi, a ja sam ih uredio, dobro CineStar čine dva spojena članka, onaj Njemački i onaj Hrvatski, ali u početku sam i ja popravljao tuđe članke i popravljat ću ih i dalje. Umjesto da se bavite ophođenjem pravih članaka i suradnika kao što je jedan suradnik napisao članak The Undertaker kojeg ja neću urediti (mislio sam da će je netko popraviti), Vi ovdje razgovarate sa mnom kao da sam ja Vaše dijete, ne ja sam svoj čovjek i nemate se pravo petljati u moj život i rad. Imam i ja svoje dobre prijatelje koji ne žele uređivati na Wikipediji, ali eto ja jesam, zato što su oni dobro upoznati sa situacijom, a ja im iz nekog razloga nisam vjerovao. Vidim kako sam donekle, pogriješio ostajanjem na Wikipediji stoga ću tražiti da me ostavite na miru i ako mislite nešto pogriješio u vezi mog članka popravite to ubuduće, jer sam i ja popravljao i neke Vaše članke i bez obzira na greške koje ste napisali nisam se bunio, niti napisao nepotrebnu poruku. Lijep pozdrav.--Uspjeh je ključ života (razgovor) 00:06, 17. lipnja 2019. (CEST)

Pogo...nešto[uredi]

Riješit ću, ali sumnjam da ću moći prije vikenda.--MaGaporuči mi 17:47, 17. lipnja 2019. (CEST)

P.S. Koliko je pojmova u pitanju? Da ne gatam, što točno treba zamijeniti čime?--MaGaporuči mi 17:48, 17. lipnja 2019. (CEST)

Riješeno.--MaGaporuči mi 17:28, 18. lipnja 2019. (CEST)

Odg. ?[uredi]

Ne ljuti se bezveze to su sitne tehničke pogreške. Tko radi taj i griješi. Lijep pozdrav.--Uspjeh je ključ života (razgovor) 20:06, 24. lipnja 2019. (CEST)

Wikiodmor, ali u drugom smjeru[uredi]

[5] Hvala na dobrodošlici! Ali neću biti mnogo aktivan, ipak sam samo na odmoru Face-wink.svg  • Bonč (razgovor) • Beer a day, doctor away. •  22:56, 13. srpnja 2019. (CEST)

Odg.:Isprike[uredi]

Ma sve pet majstore, događa se i najboljima ;) --Dvanaesti Igrač 13:44, 28. srpnja 2019. (CEST)

Razmjena iskust(a)va[uredi]

Bit će stranica (Predložak:Šnaucer Miniature) obrisana, ali skužit ćeš što hoću reći... Kad se radi o stranicama predložaka, da se ne bi dvaput pojavljivao sadržaj predloška {{bris}}, može se uokviriti parom <noinclude>...</noinclude>.  • Bonč (razgovor) • Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti. •  15:48, 2. rujna 2019. (CEST)

[6] I administrator bi te pogledao poprijeko, s (ne)prikladnim komentarom (u sebi) Face-wink.svg  • Bonč (razgovor) • Don't panic! •  16:10, 2. rujna 2019. (CEST)

El Diablo[uredi]

Ne mogu da ga nađem nigdje na popisu. --Zeljko (razgovor) 16:03, 2. rujna 2019. (CEST)

Molba[uredi]

"Sadržaj na stranicama za razgovor suradnika ne briše se osim ako su u pitanju prijetnje, vandalizmi i slično." A skrnavljenje imena? Kad ste znali ukloniti stranicu, možete obrisati preostali sadržaj i istoriju. Tvrdoglava? Bar ste nečim ostali zapanjeni. Hvala! A 17:01, 7. rujna 2019. (CEST) — Prethodni nepotpisani komentar napisao je Ana Dobrilovic (razgovordoprinosi) 17:01, 7. rujna 2019. (CEST)

Odg.:Hvala ti...[uredi]

Ala Pajo... nisi trebao, ali hvala ti puno na nagradi :D
Jao, čini se da sam stvarno dobro zeznuo, ne mogu reći da sam poznavatelj uradaka Celine Dion, ali svakako sam čuo za nju, tako da nemam pojma kako mi se nešto takvo zalomilo :))) Hvala ti na ukazajnoj grešci, i još jednom, hvala ti puno na nagradi. :)) --Dvanaesti Igrač 21:46, 7. rujna 2019. (CEST)

Cijepljeni strah[uredi]

pozdrav, da spavam malo :) do sad sam bio na godišnjem, a sad počinjem radit pa mislim da neću stić baš puno pisat. malo mi je dugačak pa nikako da ga poslušam u komadu, ali od onog što sam čuo mogu samo reć: dost' dobro. :D --Dijabolični El 23:01, 8. rujna 2019. (CEST)

Ostavio bih ja Vama...[uredi]

...ali je problem što sam mu ja već pisao o tome. Lijep pozz.-- Uspjeh je ključ života (razgovor) 00:16, 24. rujna 2019. (CEST)

Re: Pomoć oko Planeta[uredi]

Bok Pajo Pajimire! Zbog nekih mojih novih životnih okolnosti i privatnih obaveza nisam na Wikipediji koliko bih to doista htio, ali povremeno ipak svratim Face-badtooth.svg. "3 clarinets in B♭ and A" s engleskoga prevodimo kao 3 klarineta in B i in A (oznaku ugodbe glazbala u ovakvom slučaju pišemo u kurzivu), tubular bells su zvona (jest da su cijevastoga oblika, ali to se posebno ne napominje), Glockenspiel su zvončići. Zahvaljujem ti za veliki trud i dobru wikipedijsku volju, rado ću ti i ubuduće pomoći savjetom kad zatreba. Srdačan pozdrav, Maestro Ivanković 04:52, 2. listopada 2019. (CEST)

Hvala![uredi]

Ovo je povodom Svjetskog dana borbe protiv siromaštva? Face-wink.svg  • Bonč (razgovor) • Za dobru svinju nema lošeg napoja. •  12:47, 17. listopada 2019. (CEST)