Razgovor sa suradnikom:Pastat911

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
WikipediaTutorial.png
Ovaj je članak dio wikipedijina
Uvodnog tečaja
Tečaj

Naslovna stranica
Uređivanje članaka
Oblikovanje članaka
Wikipoveznice
Wikiprojekti
Slike
Tablice
Stranice za razgovor
Ne zaboravite
Prijavljivanje
Imenski prostori
Zaključak

Vidi

Pomoć:Sadržaj

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije na hrvatskom standardnom jeziku.


Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti? (vidi predložak desno)
  • Slike - obvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika

Ako želite vježbati možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć učinite slijedeće:


Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za razgovor, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte se tako što ćete pritisnuti gumbić Button sig.png na alatnoj traci ili napisati 4 tilde (tilda = 4x istovremeno tipke AltGr + tipka s brojem 1), što kod uređivanja izgleda ovako ~~~~.
Vlastitu suradničku stranicu (onu koja se zove "Suradnik:vaše ime") možete uređivati po svojoj želji u skladu s pravilima uređivanja suradničke stranice (npr. asketski ili šminkerski).


Molimo Vas ne stavljajte zaštićene radove bez dopuštenja!

Nemojte izravno kopirati sadržaje s drugih web stranica ako nemate izričito dopuštenje. Ako imate dopuštenje, napišite to na stranici za razgovor ili jednostavno dodajte ovdje. No, obavezno to napravite prije nego započnete s pisanjem preuzetog teksta.

Molimo uočite da se svi doprinosi Wikipediji smatraju objavljenima pod uvjetima GNU licence za slobodnu dokumentaciju.

Ako ne želite da se vaše pisanje nemilosrdno uređuje i slobodno raspačava, nemojte ga ovamo slati. Također nam obećavate da ćete ono što ćete napisati sami napisati, ili ćete to prepisati iz nečeg što je u javnom vlasništvu ili pod sličnom slobodnom licencijom.


Još jednom, dobro došli!

Prikazi kako ce izgledati2.gif

Information.svgPozdrav, cijenimo vaše doprinose na wikipediji i stoga vas molimo da prije nego što snimite svoje promjene na stranici upotrijebite tipku Prikaži kako će izgledati! koja se nalazi pored tipke Sačuvaj stranicu. Ovako ćete odmah vidjeti što ste napravili i moći ispraviti eventualne pogreške. Prečestim snimanjem raznih sitnica zatrpava se stranica nedavnih promjena. Tipka je prikazana na slici desno! Ako namjeravate raditi veće izmjene ili pisati duži tekst, bolje je da prvo kopirate stari tekst stranice na svoje računalo (u Notepad ili neki drugi program), tamo ga uredite, a zatim konačnu verziju iskopirate u prozor za izmjenu teksta stranice. Hvala na razumijevanju.--D tomAero-stub img.svg 12:15, 17. veljača 2008. (CET)

Grenlandski morski pas[uredi]

Uklonio sam ovu tvoju izmjenu jer se u člancima ne potpisujemo. Pozdrav. --Flopy razgovor 09:55, 1. travnja 2010. (CEST)

Sleeper shark[uredi]

Pastat911, ne nalazim da su Sleeper shark i Grenlandski morski pas isti psi, pa sam uklonila preusmjeravanje. Inače se preusmjeravaju nazivi s latinskoga naziva, na hrvatski, ne preusmjeravamo nazive s drugih jezika, osim ako oni nisu udomaćeni i u uporabi. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 10:12, 1. travnja 2010. (CEST)

Čuj, Roberta F., grenlandski morski pas se svakako, dodouše neformalno, naziva još i pas spavač. On nije jedini pas spavač nego postoje još i pacifički pas spavač (Somniosus pacificus) te mali pas spavač (Somniosus rostrus), al i grenlandski je definitivno "spavač"!!!

Slika Megalania[uredi]

Slika je pobrisana jer je preuzeta sa ove stranice. Molim da ubuduće ne unosiš sadržaj sa stranica zaštićenih autorskim pravima ako nemaš prethodno odobrenje. Hvala na razumijevanju.--Braco (razgovor) 18:00, 2. travnja 2010. (CEST)

Aj dobro, sliku jesam skinio bezveze, nisam gledao, al što mi čovječe ukloni i taksokvir???

Živio rođo!— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Pastat911 (razgovordoprinosi) 15:18, 3. travnja 2010. (CET)

Rođo, članak u kojem se nalazi samo taskokvir nije članak pa se briše. Ukoliko si mislio nastavit radit na tom članku onda si trebao postaviti predložak {{radovi}} pa ne bi bio pobrisan. Lijep pozdrav :-)--Braco (razgovor) 19:18, 3. travnja 2010. (CEST)

Rođo članke ne potpisujemo pa sam uklonio tvoj potpis iz članka. Pozdrav :-)--Braco (razgovor) 21:20, 3. travnja 2010. (CEST)

Rođo opet ne valja:

Vaša/e slika/e krši/e opća pravila označavanja novih slika.
Nuvola apps important blue.svg

Slika/e će biti obrisana/e ako se do 18. travnja 2010. ne označi/e u skladu s gore navedenim pravilima.

Molimo pročitajte ove članke ako imate nedoumica.

Smatrajte se obaviještenim.

Hvala!

--Braco (razgovor) 20:48, 4. travnja 2010. (CEST)


Dobro, rođo, izbriši ovu, nije frx, ima dvije inačice ove slike... živio — Prethodni nepotpisani komentar napisao je Pastat911 (razgovordoprinosi)

Pozdrav[uredi]

Drago mi je da vidim još ponekog ko se bavi ribama. Imam par savjeta, koji se odnose na komunikaciju. Ukoliko ti netko napiše obavijest na tvojoj stranici, uobičajeno je da odgovoriš suradniku na njegovoj. Svaki svoj doprinos na razgovorima potpisuješ tako što ostaviš svoj potpis (klikni na desetu ikonicu s lijeva na vrhu ovog prozorčića). Pozdrav --Lasta 13:48, 6. travnja 2010. (CEST)

Potpis[uredi]

Potpis.gif
Potpis vector 2010.png

Information.svg Pozdrav, zahvaljujemo na Vašim doprinosima na stranicama za razgovor i usput, prilikom komentiranja molimo vas da se potpišete kako bi komunikacija bila uspješnija. Potpis možete napraviti upisivanjem 4 tilde: ~~~~, ili jednostavnim pritiskom na alat za potpis prikazan na jednoj od slika s desne strane. Hvala na razumijevanju.--Braco (razgovor) 23:21, 6. travnja 2010. (CEST)

Prikaži kako će izgledati[uredi]

Prikazi kako ce izgledati2.gif

Nuvola apps important.svg Molimo vas da upotrebljavate tipku Prikaži kako će izgledati! Vašim učestalim snimanjem promjena na istom članku nepotrebno se zatrpavaju nedavne promjene, čime otežavate rad suradnika koji pregledavaju nedavne promjene. Suradnici koji ignoriraju ovu uputu budu nakratko blokirani! Hvala na razumijevanju.--Roberta F. 20:43, 8. veljače 2011. (CET)

Status zaštite[uredi]

Pastat911, pretpostavljam da si mislio na Wikipedija:Korištenje_taksokvira#Status zaštite. Lijep pozdrav :-) --Roberta F. 20:58, 8. veljače 2011. (CET)

Navođenje izvora?[uredi]

Information.svg Dobrodošli na Wikipediju! Drago nam je što doprinosite Wikipediji, no skrećemo pozornost da je poželjno doprinose potkrijepiti referencijama. Više o tome pročitajte na Wikipedija:Literatura i Wikipedija:Navođenje izvora. Hvala na razumijevanju.--Roberta F. 21:21, 8. veljače 2011. (CET)

Prikaži[uredi]

Prikazi kako ce izgledati2.gif

Nuvola apps important.svg Molimo vas da upotrebljavate tipku Prikaži kako će izgledati! Vašim učestalim snimanjem promjena na istom članku nepotrebno se zatrpavaju nedavne promjene, čime otežavate rad suradnika koji pregledavaju nedavne promjene. Suradnici koji ignoriraju ovu uputu budu nakratko blokirani! Hvala na razumijevanju.--MAN_USK recider 21:27, 8. veljače 2011. (CET)

dooobro --D.B. 22:43, 8. veljače 2011. (CET)

Nepravilno postavljene datoteke[uredi]

Vaša/e slika/e krši/e opća pravila označavanja novih slika.
Nuvola apps important blue.svg

Slika/e će biti obrisana/e ako se do 4. listopada 2011. ne označi/e u skladu s gore navedenim pravilima.

Molimo pročitajte ove članke ako imate nedoumica.

Smatrajte se obaviještenim.

Hvala!

--Braco dbk 12:58, 20. rujna 2011. (CEST)


Molim te pripazi malo s postavljanjem datoteka jer ćeš se dovesti u situaciju da ti nakon trećeg upozorenja bude izrečena zabrana postavljanja datoteka u trajanju od jedne godine i blokada suradničkog računa u trajanju od mjesec dana. Ukoliko imaš problema s postavljanjem slika obrati se nekome od administratora. Hvala na razumijevanju.--Braco dbk 12:58, 20. rujna 2011. (CEST)

Dobro šta sad još trebam, kopati da mi daju licencu za postavljanje slika? Javno su postavili sliku i slobodna je za korištenje...i napisao sam u opisu da jsadržaj svih slika javan--pas-tat (razgovor) 14:34, 20. rujna 2011. (CEST)

Prikaži2[uredi]

Prikazi kako ce izgledati2.gif

Nuvola apps important.svg Molimo vas da upotrebljavate tipku Prikaži kako će izgledati. Vašim učestalim snimanjem promjena na istom članku nepotrebno se zatrpavaju nedavne promjene, čime otežavate rad suradnika koji pregledavaju nedavne promjene. Suradnici koji ignoriraju ovu uputu budu nakratko blokirani! Hvala na razumijevanju. [1]. Kubura (razgovor) 05:17, 27. rujna 2011. (CEST)