Razgovor sa suradnikom:Vujacicm

Izvor: Wikipedija
Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje

Dobrodošlica[uredi]

WikipediaTutorial.png
Ovaj je članak dio wikipedijina
Uvodnog tečaja
Tečaj

Naslovna stranica
Uređivanje članaka
Oblikovanje članaka
Wikipoveznice
Wikiprojekti
Slike
Tablice
Stranice za razgovor
Ne zaboravite
Prijavljivanje
Imenski prostori
Zaključak

Vidi

Pomoć:Sadržaj

Vujacicm, dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. godine – slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije na hrvatskom standardnom jeziku.


Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija − što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Wikiusvajanje − pronađite mentora koji će vam pomoći u snalaženju na Wikipediji
  • Izvori − kako uspješno činiti Wikipediju boljom!
  • Slikeobvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika

Ako želite vježbati možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć učinite slijedeće:


Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za razgovor, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte tako što ćete pritisnuti gumbić Button sig.png ili Vector toolbar signature button.png na alatnoj vrpci ili napisati 4 tilde (tilda = 4x istovremeno tipke AltGr + tipka s brojem 1), što kod uređivanja izgleda ovako ~~~~.
Vlastitu suradničku stranicu (onu koja se zove "Suradnik:vaše ime") možete uređivati po svojoj želji u skladu s pravilima uređivanja suradničke stranice (npr. asketski ili šminkerski).


Molimo Vas, ne stavljajte zaštićene radove bez dopuštenja! Nemojte izravno kopirati sadržaje s drugih web stranica ako nemate izričito dopuštenje. Ako imate dopuštenje, napišite to na stranici za razgovor ili jednostavno dodajte ovdje. No, obvezno to napravite prije nego započnete s pisanjem preuzetog teksta. Molimo uočite da se svi doprinosi Wikipediji smatraju dualno licencirani, pod Creative Commons Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima 3.0 i GFDL licencijom. Ako ne želite da se vaše pisanje nemilosrdno uređuje i slobodno raspačava, nemojte ga ovamo slati. Također nam obećavate da ćete ono što ćete napisati sami napisati, ili ćete to prepisati iz nečeg što je u javnom vlasništvu ili pod sličnom slobodnom licencijom.


If you don't speak Croatian: This is the welcome message sent to new users of hr.wikipedia

Još jednom, dobro došli! --Bugoslav (razgovor) 18:41, 4. lipnja 2011. (CEST)

Pravilno potpisivanje[uredi]

Potpis.gif
Potpis vector 2010.png

Information.svg Pozdrav, zahvaljujemo na vašim doprinosima na stranicama za razgovor i usput, prilikom komentiranja molimo vas da se potpišete kako bi komunikacija bila uspješnija. Potpis možete napraviti upisivanjem 4 tilde: ~~~~, ili jednostavnim pritiskom na alat za potpis prikazan na jednoj od slika s desne strane. Hvala na razumijevanju.--Bugoslav (razgovor) 18:41, 4. lipnja 2011. (CEST)


Potpiši se i na ostalim mjestima gdje si pisao, npr. na onim pustim stranicama za razgovor. -- Bugoslav (razgovor) 18:44, 4. lipnja 2011. (CEST)

Brisanje![uredi]

Information.svg Dobrodošli na Wikipediju. Možda niste to učinili namjerno, ali vaša je nedavna izmjena uklonila sadržaj na Dukljansko kraljevstvo. Kako takvi postupci mogu izgledati kao vandalizam, molimo vas da ih izbjegavate bez obrazloženja. Možete pogledati i uvodni tečaj za više informacija o uređivanju na Wikipediji. Hvala na razumijevanju. --Bugoslav (razgovor) 18:48, 4. lipnja 2011. (CEST)

Netočno![uredi]

Information.svgPozdrav, zahvaljujemo na vašim doprinosima! Neki od vaših nedavnih doprinosa (Zetska država) ocijenjeni su netočnima i uklonjeni su. Namjerno unošenje netočnih informacija smatra se vandalizmom pa vas molimo da to ubuduće na radite. Ako ste krivi podatak unijeli slučajno, ispričavamo se na smetnji. Hvala na razumijevanju.--Bugoslav (razgovor) 18:51, 4. lipnja 2011. (CEST)

Ako je Raška prestala da postoji do 1345. godine je barem do tada ne smatrajte srpskom zemljom, isto važi za Duklju (Zetu). Do države Crnojevića je ovo bila zemlja južnoslavenskih plemena, koji su se nazivali Dukljani ili Zećani a ne Crnogorci!!!

Samo piši. Nastoj i koju referencu ubaciti. Od silne srpske propagande kojom je sve zatrpano, teško je pronač referencu. --Zeljko (razgovor) 19:19, 4. lipnja 2011. (CEST)

Ostavite nacionalizam na miru i ne izmišljajte crnogorske nacije prije nastanka države sa imenom Crna Gora i ne izmišljajte srpske nacije, dok nije postojala država sa imenom Srbija!!!

Briši srpsku propagandu, kako si i započeo, ne moraš odlaziti na stranice za razgovor. Dukljani su preci kasnijih crnogorskih plemena, a onaj tko to nezna ne mora se mišat u takve članke. Ajde naprid, piši. --Zeljko (razgovor) 19:30, 4. lipnja 2011. (CEST)

Cijeli svijet zna, da "nacije" nijesu postojali prije 19. vijeka, a vi jih izmišljate. Ako su Dukljani predaki današnjih Crnogoraca još ne znaći da su i oni Crnogorci. Dajem ti prijemir za Sloveniju: Karantanci su preci današnjih Slovenaca što ne znači da su Karantanci slovenačko plijeme!!! Karantanci su pljeme iz koji su izašli Slovenci, tako su i Dukljani-Zećani plijeme iz kojih su izašli Crnogorci!!!

Žuti karton


Rekao sam crnogorskih plemena, ne pravi problema gdje ga nema, dobro si počeo i pređi na pisanje, i nemoj više zamarat sa time. --Zeljko (razgovor) 19:40, 4. lipnja 2011. (CEST)

Opet si jednu glupu naveo: napisao si crnogorska plemena. Kako mogu crnogorska plemena da postoje prije Crnogoraca??? hahahaha Jel moguće da to slušam. Ovo so južnoslavenska a na crnogorska plemena:-). — Prethodni nepotpisani komentar napisao je Vujacicm (razgovordoprinosi) 19:49, 4. lipnja 2011.

Vujacicum, izbjegavaj govoriti drugima da su rekli nešto glupo [1] (kao u prijašnjem tekstu). Ljudi će osjećati da su WP:NAPADnuti i riskiraš da te administratori blokiraju (kolega te je već u međuvremenu blokirao [2]). Kubura (razgovor) 04:18, 17. lipnja 2011. (CEST)

WP:NAPAD[uredi]

Sveza: Tvoje obraćanje u 19:21:46, 4. lipnja 2011. (CEST) na stranici za razgovor Razgovor:Vojislavljevići.
Information.svgDobrodošli na Wikipediju! Iako su svi koji pridonose stvaranju ove enciklopedije dobrodošli, želimo Vas podsjetiti da osobni napadi na druge suradnike, kao što ste učinili na Razgovor:Vojislavljevići nisu dopušteni. Molimo vas da sve primjedbe uputite na stranicama za razgovor o člancima, a ne na stranicama za razgovor sa suradnicima. Pogledajte ponovo stranicu dobrodošlice da biste saznali više o tome kako doprinositi Wikipediji. Nisu dopušteni ni općeniti napadi odnosno oni koji su upereni prema više osoba. Hvala na razumijevanju. Lijepi pozdrav.--Bugoslav (razgovor) 20:02, 4. lipnja 2011. (CEST)

Riječ je o ovoj rečenici, citiram:

Wikicitati „Opet pišu istoriju neki, koji nemaju pojma o politici, a kamo li o Istoriji.”

Gornja rečenica je prenesena u cijelosti, a indikativan je i nadnevak. -- Bugoslav (razgovor) 20:02, 4. lipnja 2011. (CEST)

Potpisivanja[uredi]

Poštovani suradniče Vujacicm, za početak vas molim da se potpisujete na stranicama za razgovor (što od prije vidim da znate), a posebno vas molim da doprinose IP-ova ne potpisujete vašim imenom. LP--MaCroatian squares Ljubicic.pngGa 20:04, 4. lipnja 2011. (CEST)

Zadnje upozorenje: ne potpisujte doprinose IP suradnika pod vaše. LP --MaCroatian squares Ljubicic.pngGa 07:29, 5. lipnja 2011. (CEST)

Crveni karton.
Blokirani ste!


neproduktivno uređivanje, vidi povijest. --Zeljko (razgovor) 11:52, 5. lipnja 2011. (CEST)

Izvinite što sam se podpisao umjesto IP adrese, to sam uradio zato, jer sem jo pisao ovaj tekst sa IP adrese prije nego sam se prijavijo. Za to se Vam izvinjavam!

Pozdrav, --Vujacicm (razgovor) 13:23, 5. lipnja 2011. (CEST)

Blok ti je došao, ako ni zbog čega drugog, onda zbog ovog [3]. Kubura (razgovor) 04:21, 17. lipnja 2011. (CEST)

Suradniče,

Nemojte unositi besmislice u članke ili ih ostavljati pod stranicama za razgovor. Ne potpisujte članke čas sa suradničkim imenom čas kao "anonimni suradnik". Proučite Wiki pravila. --Markus cg1 (razgovor) 00:14, 14. rujna 2011. (CEST)