Dodatak:Popis zračnih luka po IATA kodu: Y

Izvor: Wikipedija
Skoči na: orijentacija, traži

Popis zračnih luka po IATA kodovima: A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z


Y[uredi VE | uredi]

IATA ICAO Ime zračne luke Blizina mjesta kojem služi
YA
Sadržaj: YA YB YC YD YE YF YG YH YI YJ YK YL YM YN YO YP YQ YR YS YT YU YV YW YX YY YZ Na vrh stranice
YAC CYAC Zračna luka Cat Lake Cat Lake, Ontario, Kanada
YAG CYAG Zračna luka Fort Francuskas Fort Francuskas, Ontario, Kanada
YAI SCCH Zračna luka General Bernardo O'Higgins Chillán, Čile
YAK PAYA Zračna luka Yakutat Yakutat, Aljaska, SAD
YAL CYAL Zračna luka Alert Bay Britanska Kolumbija, Kanada
YAM CYAM Zračna luka Sault Ste. Marie Sault Ste. Marie, Ontario, Kanada
YAO FKKY Zračna luka Yaoundé Yaoundé, Kamerun
YAP PTYA Zračna luka Yap Colonia, Savezne Države Mikronezije
YAT CYAT Zračna luka Attawapiskat Attawapiskat, Ontario, Kanada
YAU CYAU Zračna luka Liverpool /Južni Shore Liverpool, Nova Škotska, Kanada
YAV CYAV Zračna luka Winnipeg/St. Andrews St. Andrews, Manitoba, Kanada
YAW CYAW Zračna luka Halifax/Shearwater Shearwater, Nova Škotska, Kanada
YAX CYAX Zračna luka Lac Du Bonnet Lac du Bonnet, Manitoba, Kanada
YAY CYAY Zračna luka St. Anthony St. Anthony, Newfoundland, Kanada
YAZ CYAZ Zračna luka Tofino Tofino, Britanska Kolumbija, Kanada
YB
Sadržaj: YA YB YC YD YE YF YG YH YI YJ YK YL YM YN YO YP YQ YR YS YT YU YV YW YX YY YZ Na vrh stranice
YBB CYBB Zračna luka Kugaaruk Kugaaruk, Nunavut, Kanada
YBC CYBC Zračna luka Baie-Comeau Baie-Comeau, Quebec, Kanada
YBE CYBE Zračna luka Uranium City Uranium City, Saskatchewan, Kanada
YBG CYBG Zračna luka CFB Bagotville Bagotville, Quebec, Kanada
YBK CYBK Zračna luka Baker Lake Baker Lake, Nunavut, Kanada
YBL CYBL Zračna luka Campbell River Campbell River, Britanska Kolumbija, Kanada
YBP ZUYB Zračna luka Yibin Yibin, Sichuan, Kina
YBR CYBR Zračna luka Brandon Brandon, Manitoba, Kanada
YBT CYBT Zračna luka Brochet Brochet, Manitoba, Kanada
YBV CYBV Zračna luka Berens River Berens River, Manitoba, Kanada
YBX CYBX Zračna luka Lourdes-de-Blanc-Sablon Lourdes-de-Blanc-Sablon, Quebec, Kanada
YC
Sadržaj: YA YB YC YD YE YF YG YH YI YJ YK YL YM YN YO YP YQ YR YS YT YU YV YW YX YY YZ Na vrh stranice
YCA CAH3 Zračna luka Courtenay Courtenay, Britanska Kolumbija, Kanada
YCB CYCB Zračna luka Cambridge Bay Cambridge Bay, Nunavut, Kanada
YCC CYCC Zračna luka Cornwall Cornwall, Ontario, Kanada
YCD CYCD Zračna luka Nanaimo Nanaimo, Britanska Kolumbija, Kanada
YCE CYCE Zračna luka Centralia Centralia, Ontario, Kanada
YCG CYCG Zračna luka Castlegar Castlegar, Britanska Kolumbija, Kanada
YCH CYCH Zračna luka Miramichi Miramichi, New Brunswick, Kanada
YCL CYCL Zračna luka Charlo Charlo, Novi Brunswick, Kanada
YCN CYCN Zračna luka Cochrane Cochrane, Ontario, Kanada
YCO CYCO Zračna luka Kugluktuk Kugluktuk, Nunavut, Kanada
YCQ CYCQ Zračna luka Chetwynd Chetwynd, Britanska Kolumbija, Kanada
YCR CYCR Zračna luka Cross Lake Cross Lake, Manitoba, Kanada
YCS CYCS Zračna luka Chesterfield Inlet Chesterfield Inlet, Nunavut, Kanada
YCY CYCY Zračna luka Clyde River Clyde River, Nunavut, Kanada
YD
Sadržaj: YA YB YC YD YE YF YG YH YI YJ YK YL YM YN YO YP YQ YR YS YT YU YV YW YX YY YZ Na vrh stranice
YDA CYDA Zračna luka Dawson City Dawson City, Yukon, Kanada
YDB CYDB Zračna luka Burwash Burwash Landing, Yukon, Kanada
YDF CYDF Zračna luka Deer Lake Deer Lake, Newfoundland and Labrador, Kanada
YDM CYDM Zračna luka Ross River Ross River, Yukon, Kanada
YDN CYDN Zračna luka Dauphin (Lt. Col W.G. (Billy) Barker VC ) Dauphin, Manitoba, Kanada
YDO CYDO Zračna luka Dolbeau-St-Félicien Dolbeau-Mistassini, Quebec, Kanada
YDP CYDP Zračna luka Nain Nain, Newfoundland i Labrador, Kanada
YDQ CYDQ Zračna luka Dawson Creek Dawson Creek, Britanska Kolumbija, Kanada
YDT CZBB Zračna luka Boundary Bay Delta, Britanska Kolumbija, Kanada
YDW CKV4 Zračna luka Obre Lake/North of Sixty Obre Lake, Northwest Territories, Kanada
YE
Sadržaj: YA YB YC YD YE YF YG YH YI YJ YK YL YM YN YO YP YQ YR YS YT YU YV YW YX YY YZ Na vrh stranice
YEA
Sve zračne luke Zračna luka Edmonton, Alberta, Kanada
YEE CYEE Zračna luka Midland/Huronia Midland, Ontario, Kanada
YEG CYEG Zračna luka Edmonton Edmonton, Alberta, Kanada
YEH OIBI Zračna luka Asaluje Asaluje, Iran
YEI LTBR Zračna luka Bursa Yenisehir Bursa, Turska
YEK CYEK Zračna luka Arviat Arviat, Nunavut, Kanada
YEL CYEL Zračna luka Elliot Lake Elliot Lake, Ontario, Kanada
YEM CYEM Zračna luka Manitowaning Manitowaning, Ontario, Kanada
YER CYER Zračna luka Fort Severn Fort Severn, Ontario, Kanada
YES OISY Zračna luka Jasudž Jasudž, Iran
YET CYET Zračna luka Edson Edson, Alberta, Kanada
YEV CYEV Zračna luka Inuvik (Mike Zubko) Inuvik, Northwest Territories, Kanada
YEY CYEY Zračna luka Amos/Magny Amos, Quebec, Kanada
YF
Sadržaj: YA YB YC YD YE YF YG YH YI YJ YK YL YM YN YO YP YQ YR YS YT YU YV YW YX YY YZ Na vrh stranice
YFA CYFA Zračna luka Fort Albany Fort Albany, Ontario, Kanada
YFB CYFB Zračna luka Iqaluit Iqaluit, Nunavut, Kanada
YFC CYFC Zračna luka Fredericton Fredericton, Novi Brunswick, Kanada
YFE CYFE Zračna luka Forestville Forestville, Quebec, Kanada
YFH CYFH Zračna luka Fort Hope Fort Hope, Ontario, Kanada
YFO CYFO Zračna luka Flin Flon Flin Flon, Manitoba, Kanada
YFS CYFS Zračna luka Fort Simpson Fort Simpson, Northwest Territories, Kanada
YG
Sadržaj: YA YB YC YD YE YF YG YH YI YJ YK YL YM YN YO YP YQ YR YS YT YU YV YW YX YY YZ Na vrh stranice
YGB CYGB Zračna luka Texada/Gillies Bay Texada Island, Britanska Kolumbija, Kanada
YGD CYGD Zračna luka Goderich Goderich, Ontario, Kanada
YGH CYGH Zračna luka Fort Good Hope Fort Good Hope, Northwest Territories, Kanada
YGK CYGK Zračna luka Kingston/Norman Rogers Kingston, Ontario, Kanada
YGL CYGL Zračna luka La Grande Rivière Radisson, Quebec, Kanada
YGM CYGM Zračna luka Gimli Gimli, Manitoba, Kanada
YGO CYGO Zračna luka Gods Lake Narrows Gods Lake Narrows, Manitoba, Kanada
YGP CYGP Zračna luka Gaspé Gaspé, Quebec, Kanada
YGQ CYGQ Zračna luka Geraldton (Greenstone ) Geraldton, Ontario, Kanada
YGR CYGR Zračna luka Îles-de-la-Madeleine Iles-de-la-Madeleine, Quebec, Kanada
YGT CYGT Zračna luka Igloolik Igloolik, Nunavut, Kanada
YGV CYGV Zračna luka Havre St-Pierre Havre-Saint-Pierre, Quebec, Kanada
YGW CYGW Zračna luka Kuujjuarapik Kuujjuarapik, Quebec, Kanada
YGX CYGX Zračna luka Gillam Gillam, Manitoba, Kanada
YGZ CYGZ Zračna luka Grise Fiord Grise Fiord, Nunavut, Kanada
YH
Sadržaj: YA YB YC YD YE YF YG YH YI YJ YK YL YM YN YO YP YQ YR YS YT YU YV YW YX YY YZ Na vrh stranice
YHD CYHD Zračna luka Dryden Dryden, Ontario, Kanada
YHF CYHF Zračna luka Hearst (René Fontaine) Hearst, Ontario, Kanada
YHI CYHI Zračna luka Ulukhaktok/Holman Ulukhaktok, Northwest Territories, Kanada
YHK CYHK Zračna luka Gjoa Haven Gjoa Haven, Nunavut, Kanada
YHM CYHM Zračna luka Hamilton/John C. Munro Hamilton, Ontario, Kanada
YHN CYHN Zračna luka Hornepayne Hornepayne, Ontario, Kanada
YHO CYHO Zračna luka Hopedale Hopedale, Labrador, Kanada
YHP CYHP Zračna luka Poplar Hill Poplar Hill, Ontario, Kanada
YHR CYHR Zračna luka Chevery Chevery, Quebec, Kanada
YHT CYHT Zračna luka Haines Junction Haines Junction, Yukon, Kanada
YHU CYHU Zračna luka Montréal/St-Hubert Longueuil (pored Montreala), Quebec, Kanada
YHY CYHY Zračna luka Hay River Hay River, Northwest Territories, Kanada
YHZ CYHZ Zračna luka Halifax Stanfield Enfield, Nova Škotska, Kanada
YI
Sadržaj: YA YB YC YD YE YF YG YH YI YJ YK YL YM YN YO YP YQ YR YS YT YU YV YW YX YY YZ Na vrh stranice
YIB CYIB Zračna luka Atikokan Atikokan, Ontario, Kanada
YIF CYIF Zračna luka Saint-Augustin St-Augustin, Québec, Kanada
YIK CYIK Zračna luka Ivujivik Ivujivik, Québec, Kanada
YIO CYIO Zračna luka Pond Inlet Pond Inlet, Nunavut, Kanada
YIP KYIP Zračna luka Willow Run Detroit, Michigan, SAD
YIV CYIV Zračna luka Island Lake Island Lake, Manitoba, Kanada
YJ
Sadržaj: YA YB YC YD YE YF YG YH YI YJ YK YL YM YN YO YP YQ YR YS YT YU YV YW YX YY YZ Na vrh stranice
YJN CYJN Zračna luka St-Jean Saint-Jean-sur-Richelieu, Quebec, Kanada
YJT CYJT Zračna luka Stephenville Stephenville, Newfoundland, Kanada
YK
Sadržaj: YA YB YC YD YE YF YG YH YI YJ YK YL YM YN YO YP YQ YR YS YT YU YV YW YX YY YZ Na vrh stranice
YKA CYKA Zračna luka Kamloops Kamloops, Britanska Kolumbija, Kanada
YKF CYKF Zračna luka Region of Waterloo Zračna luka Waterloo (grad), Ontario, Kanada
YKJ CYKJ Zračna luka Key Lake Key Lake, Saskatchewan, Kanada
YKL CYKL Zračna luka Schefferville Schefferville, Quebec, Kanada
YKM KYKM Zračna luka Yakima (Letilište McAllister) Zračna luka Yakima, Washington, SAD
YKN KYKN Zračna luka Chan Gurney Yankton, Južni Dakota, SAD
YKQ CYKQ Zračna luka Waskaganish Zračna luka Waskaganish, Quebec, Kanada
YKS UEEE Zračna luka Yakutsk Yakutsk, Rusija
YKU CSU2 Zračna luka Chisasibi Chisasibi, Quebec, Kanada
YKX CYKX Zračna luka Kirkland Lake Kirkland Lake, Ontario, Kanada
YKZ CYKZ Zračna luka Toronto/Buttonville Buttonville, Ontario, Kanada
YL
Sadržaj: YA YB YC YD YE YF YG YH YI YJ YK YL YM YN YO YP YQ YR YS YT YU YV YW YX YY YZ Na vrh stranice
YLC CYLC Zračna luka Kimmirut Kimmirut, Nunavut, Kanada
YLD CYLD Zračna luka Chapleau Chapleau, Ontario, Kanada
YLH CYLH Zračna luka Lansdowne House Lansdowne House, Ontario, Kanada
YLJ CYLJ Zračna luka Meadow Lake Meadow Lake, Saskatchewan, Kanada
YLL CYLL Zračna luka Lloydminster Lloydminster, Alberta/ Saskatchewan, Kanada
YLR CYLR Zračna luka Leaf Rapids Leaf Rapids, Manitoba, Kanada
YLT CYLT Zračna luka Alert Zračna luka Alert, Nunavut, Kanada
YLW CYLW Zračna luka Kelowna Kelowna, Britanska Kolumbija, Kanada
YM
Sadržaj: YA YB YC YD YE YF YG YH YI YJ YK YL YM YN YO YP YQ YR YS YT YU YV YW YX YY YZ Na vrh stranice
YMA CYMA Zračna luka Mayo Mayo, Yukon, Kanada
YME CYME Zračna luka Matane Matane, Quebec, Kanada
YMG CYMG Zračna luka Manitouwadge Manitouwadge, Ontario, Kanada
YMH CYMH Zračna luka Mary's Harbour Mary's Harbour, Labrador, Kanada
YML CYML Zračna luka Charlevoix Charlevoix, Quebec, Kanada
YMM CYMM Zračna luka Fort McMurray Fort McMurray, Alberta, Kanada
YMO CYMO Zračna luka Moosonee Moosonee, Ontario, Kanada
YMQ
Sve zračne luke Zračna luka Montreal, Quebec, Kanada
YMT CYMT Zračna luka Chibougamau/Chapais Chibougamau, Quebec, Kanada
YMX CYMX Zračna luka Montréal-Mirabel Mirabel (pored Montreal), Quebec, Kanada
YN
Sadržaj: YA YB YC YD YE YF YG YH YI YJ YK YL YM YN YO YP YQ YR YS YT YU YV YW YX YY YZ Na vrh stranice
YNA CYNA Zračna luka Natashquan Natashquan, Quebec, Kanada
YNB OEYN Zračna luka Yenbo Yenbo, Saudijska Arabija
YNC CYNC Zračna luka Wemindji Wemindji, Quebec, Kanada
YNE CYNE Zračna luka Norway House Norway House, Manitoba, Kanada
YNG KYNG Zračna luka Youngstown-Warren Youngstown/ Warren, Ohio, SAD
YNL CYNL Zračna luka Points North Landing Points North Landing, Saskatchewan, Kanada
YNM CYNM Zračna luka Matagami Matagami, Quebec, Kanada
YNN CYNN Zračna luka Nejanilini Lake Nejanilini Lake, Manitoba, Kanada
YNT ZSYT Zračna luka Yantai Laishan Yantai, Shandong, Kina
YO
Sadržaj: YA YB YC YD YE YF YG YH YI YJ YK YL YM YN YO YP YQ YR YS YT YU YV YW YX YY YZ Na vrh stranice
YOC CYOC Zračna luka Old Crow Old Crow, Yukon, Kanada
YOD CYOD Zračna luka Cold Lake Cold Lake, Alberta, Kanada
YOH CYOH Zračna luka Oxford House Oxford House, Manitoba, Kanada
YOJ CYOJ Zračna luka High Level High Level, Alberta, Kanada
YOO CYOO Zračna luka Oshawa Oshawa, Ontario, Kanada
YOP CYOP Zračna luka Rainbow Lake Rainbow Lake, Alberta, Kanada
YOS CYOS Zračna luka Owen Sound/Billy Bishop Owen Sound, Ontario, Kanada
YOW CYOW Zračna luka Ottawa Macdonald-Cartier Ottawa/Macdonald]], Ontario, Kanada
YP
Sadržaj: YA YB YC YD YE YF YG YH YI YJ YK YL YM YN YO YP YQ YR YS YT YU YV YW YX YY YZ Na vrh stranice
YPA CYPA Zračna luka Prince Albert (Letilište Glass) Prince Albert, Saskatchewan, Kanada
YPC CYPC Zračna luka Paulatuk Paulatuk, Northwest Territories, Kanada
YPE CYPE Zračna luka Peace River Peace River, Alberta, Kanada
YPG CYPG Zračna luka Portage La Prairie/Southport Portage la Prairie, Manitoba, Kanada
YPH CYPH Zračna luka Inukjuak Inukjuak, Québec, Kanada
YPL CYPL Zračna luka Pickle Lake Pickle Lake, Ontario, Kanada
YPM CYPM Zračna luka Pikangikum Pikangikum, Ontario, Kanada
YPN CYPN Zračna luka Port-Menier Port-Menier, Quebec, Kanada
YPO CYPO Zračna luka Peawanuck Peawanuck, Ontario, Kanada
YPQ CYPQ Zračna luka Peterborough Peterborough, Ontario, Kanada
YPR CYPR Zračna luka Prince Rupert Prince Rupert, Britanska Kolumbija, Kanada
YPW CYPW Zračna luka Powell River Powell River, Britanska Kolumbija, Kanada
YPX CYPX Zračna luka Puvirnituq Puvirnituq, Quebec, Kanada
YPY CYPY Zračna luka Fort Chipewyan Fort Chipewyan, Alberta, Kanada
YQ
Sadržaj: YA YB YC YD YE YF YG YH YI YJ YK YL YM YN YO YP YQ YR YS YT YU YV YW YX YY YZ Na vrh stranice
YQA CYQA Zračna luka Muskoka Muskoka, Ontario, Kanada
YQB CYQB Zračna luka Québec/Jean Lesage Sainte-Foy in Quebec City, Quebec, Kanada
YQC CYHA Zračna luka Quaqtaq Quebec, Kanada
YQD CYQD Zračna luka The Pas The Pas, Manitoba, Kanada
YQF CYQF Zračna luka Red Deer Red Deer, Alberta, Kanada
YQG CYQG Zračna luka Windsor Windsor, Ontario, Kanada
YQH CYQH Zračna luka Watson Lake Watson Lake, Yukon, Kanada
YQI CYQI Zračna luka Yarmouth Yarmouth, Nova Škotska, Kanada
YQK CYQK Zračna luka Kenora Kenora, Ontario, Kanada
YQL CYQL Zračna luka Lethbridge County Lethbridge, Alberta, Kanada
YQM CYQM Zračna luka Greater Moncton Moncton, New Brunswick, Kanada
YQN CYQN Zračna luka Nakina Nakina, Ontario, Kanada
YQQ CYQQ Zračna luka Comox Britanska Kolumbija, Kanada
YQR CYQR Zračna luka Regina Regina, Saskatchewan, Kanada
YQS CYQS Zračna luka St. Thomas St. Thomas, Ontario, Kanada
YQT CYQT Zračna luka Thunder Bay Thunder Bay, Ontario, Kanada
YQU CYQU Zračna luka Grande Prairie Grande Prairie, Alberta, Kanada
YQV CYQV Zračna luka Yorkton Yorkton, Saskatchewan, Kanada
YQW CYQW Zračna luka North Battleford (Cameron McIntosh) North Battleford, Saskatchewan, Kanada
YQX CYQX Zračna luka Gander Gander, Newfoundland, Kanada
YQY CYQY Zračna luka Sydney/J.A. Douglas McCurdy Sydney, Nova Škotska, Kanada
YQZ CYQZ Zračna luka Quesnel Quesnel, Britanska Kolumbija, Kanada
YR
Sadržaj: YA YB YC YD YE YF YG YH YI YJ YK YL YM YN YO YP YQ YR YS YT YU YV YW YX YY YZ Na vrh stranice
YRA CYRA Zračna luka Gamètì/Rae Lakes Rae Lakes, Northwest Territories, Kanada
YRB CYRB Zračna luka Resolute Bay Resolute Bay, Nunavut, Kanada
YRC CYRC Zračna luka Chicoutimi/St-Honore Chicoutimi, Quebec, Kanada
YRI CYRI Zračna luka Rivière-du-Loup Rivière-du-Loup, Quebec, Kanada
YRJ CYRJ Zračna luka Roberval Roberval, Quebec, Kanada
YRL CYRL Zračna luka Red Lake Red Lake, Ontario, Kanada
YRO CYRO Zračna luka Ottawa/Rockcliffe Ottawa, Ontario, Kanada
YRP CYRP Zračna luka Ottawa/Carp Carp, Ontario, Kanada
YRQ CYRQ Zračna luka Trois-Rivières Trois-Rivières, Quebec, Kanada
YRS CYRS Zračna luka Red Sucker Lake Red Sucker Lake, Manitoba, Kanada
YRT CYRT Zračna luka Rankin Inlet Rankin Inlet, Nunavut, Kanada
YS
Sadržaj: YA YB YC YD YE YF YG YH YI YJ YK YL YM YN YO YP YQ YR YS YT YU YV YW YX YY YZ Na vrh stranice
YSB CYSB Zračna luka Greater Sudbury Sudbury, Ontario, Kanada
YSC CYSC Zračna luka Sherbrooke Sherbrooke, Quebec, Kanada
YSF CYSF Zračna luka Stony Rapids Stony Rapids, Saskatchewan, Kanada
YSH CYSH Zračna luka Smiths Falls-Montague Smiths Falls, Ontario, Kanada
YSJ CYSJ Zračna luka Saint John Saint John, New Brunswick, Kanada
YSK CYSK Zračna luka Sanikiluaq Sanikiluaq, Nunavut, Kanada
YSL CYSL Zračna luka St. Leonard Saint Leonard, New Brunswick, Kanada
YSM CYSM Zračna luka Fort Smith Fort Smith, Northwest Territories, Kanada
YSN CYSN Zračna luka St. Catharines/Niagara District St. Catharines, Ontario, Kanada
YSP CYSP Zračna luka Marathon Marathon, Ontario, Kanada
YSR CYSR Zračna luka Nanisivik Nanisivik, Nunavut, Kanada
YST CYST Zračna luka St. Theresa Point St. Theresa Point, Manitoba, Kanada
YSU CYSU Zračna luka Summerside Summerside, Prince Edward Island, Kanada
YSY CYSY Zračna luka Sachs Harbour Sachs Harbour, Northwest Territories, Kanada
YT
Sadržaj: YA YB YC YD YE YF YG YH YI YJ YK YL YM YN YO YP YQ YR YS YT YU YV YW YX YY YZ Na vrh stranice
YTA CYTA Zračna luka Pembroke Pembroke, Ontario, Kanada
YTD CZLQ Zračna luka Thicket Portage Thicket Portage, Manitoba, Kanada
YTE CYTE Zračna luka Cape Dorset Cape Dorset, Nunavut, Kanada
YTF CYTF Zračna luka Alma Alma, Quebec, Kanada
YTH CYTH Zračna luka Thompson Thompson, Manitoba, Kanada
YTJ CYTJ Zračna luka Terrace Bay Terrace Bay, Ontario, Kanada
YTL CYTL Zračna luka Big Trout Lake Big Trout Lake, Ontario, Kanada
YTM CYFJ Zračna luka Rivière Rouge/Mont-Tremblant Inc Mont-Tremblant (La Macaza), Quebec, Kanada
YTO
Zračna luka Toronto Toronto, Ontario, Kanada
YTQ CYTQ Zračna luka Tasiujaq Tasiujaq, Québec, Kanada
YTR CYTR Zračna luka CFB Trenton Trenton, Ontario, Kanada
YTS CYTS Zračna luka Timmins/Victor M. Power Timmins, Ontario, Kanada
YTZ CYTZ Zračna luka Billy Bishop Toronto City Toronto, Ontario, Kanada
YU
Sadržaj: YA YB YC YD YE YF YG YH YI YJ YK YL YM YN YO YP YQ YR YS YT YU YV YW YX YY YZ Na vrh stranice
YUB CYUB Zračna luka Tuktoyaktuk/James Gruben Tuktoyaktuk, Northwest Territories, Kanada
YUL CYUL Zračna luka Montréal-Pierre Elliott Trudeau Dorval, Quebec, Kanada
YUM KYUM Zračna luka Yuma / MCAS Yuma Yuma, Arizona, SAD
YUT CYUT Zračna luka Repulse Bay Repulse Bay, Nunavut, Kanada
YUX CYUX Zračna luka Hall Beach Hall Beach, Nunavut, Kanada
YUY CYUY Zračna luka Rouyn-Noranda Rouyn-Noranda, Quebec, Kanada
YV
Sadržaj: YA YB YC YD YE YF YG YH YI YJ YK YL YM YN YO YP YQ YR YS YT YU YV YW YX YY YZ Na vrh stranice
YVB CYVB Zračna luka Bonaventure Bonaventure, Quebec, Kanada
YVC CYVC Zračna luka La Ronge (Letilište Barber) La Ronge, Saskatchewan, Kanada
YVD
Zračna luka Yeva Yeva, Papua Nova Gvineja
YVE CYVK Zračna luka Vernon Vernon, Britanska Kolumbija, Kanada
YVG CYVG Zračna luka Vermilion Vermilion, Alberta, Kanada
YVM CYVM Zračna luka Qikiqtarjuaq Qikiqtarjuaq, Nunavut, Kanada
YVO CYVO Zračna luka Val-d'Or Val-d'Or, Quebec, Kanada
YVP CYVP Zračna luka Kuujjuaq Kuujjuaq, Quebec, Kanada
YVQ CYVQ Zračna luka Norman Wells Norman Wells, Northwest Territories, Kanada
YVR CYVR Zračna luka Vancouver Richmond (pored Vancouvera), Britanska Kolumbija, Kanada
YVT CYVT Zračna luka Buffalo Narrows Buffalo Narrows, Saskatchewan, Kanada
YVV CYVV Zračna luka Wiarton Wiarton, Ontario, Kanada
YVZ CYVZ Zračna luka Deer Lake Deer Lake, Ontario, Kanada
YW
Sadržaj: YA YB YC YD YE YF YG YH YI YJ YK YL YM YN YO YP YQ YR YS YT YU YV YW YX YY YZ Na vrh stranice
YWA CYWA Zračna luka Petawawa Petawawa, Ontario, Kanada
YWG CYWG Zračna luka Winnipeg James Armstrong Richardson Winnipeg, Manitoba, Kanada
YWH CYWH Zračna luka Victoria Inner Harbour Victoria, Britanska Kolumbija, Kanada
YWJ CYWJ Zračna luka Deline Deline, Northwest Territories, Kanada
YWK CYWK Zračna luka Wabush Wabush, Newfoundland i Labrador, Labrador, Kanada
YWL CYWL Zračna luka Williams Lake Williams Lake, Britanska Kolumbija, Kanada
YWP CYWP Zračna luka Webequie Webequie, Ontario, Kanada
YWV CYWV Zračna luka Wainwright Wainwright, Alberta, Kanada
YWY CYWY Zračna luka Wrigley Wrigley, Northwest Territories, Kanada
YX
Sadržaj: YA YB YC YD YE YF YG YH YI YJ YK YL YM YN YO YP YQ YR YS YT YU YV YW YX YY YZ Na vrh stranice
YXC CYXC Zračna luka Cranbrook/Canadian Rockies Cranbrook, Britanska Kolumbija, Kanada
YXD CYXD Zračna luka Edmonton City Centre (Letilište Blatchford) Edmonton, Alberta, Kanada
YXE CYXE Zračna luka Saskatoon/John G. Diefenbaker Saskatoon, Saskatchewan, Kanada
YXH CYXH Zračna luka Medicine Hat Medicine Hat, Alberta, Kanada
YXJ CYXJ Zračna luka Fort St. John Fort St. John, Britanska Kolumbija, Kanada
YXK CYXK Zračna luka Rimouski Rimouski, Quebec, Kanada
YXL CYXL Zračna luka Sioux Lookout Sioux Lookout, Ontario, Kanada
YXN CYXN Zračna luka Whale Cove Whale Cove, Nunavut, Kanada
YXP CYXP Zračna luka Pangnirtung Pangnirtung, Nunavut, Kanada
YXQ CYXQ Zračna luka Beaver Creek Beaver Creek, Yukon, Kanada
YXR CYXR Zračna luka Earlton (Timiskaming ) Earlton, Ontario, Kanada
YXS CYXS Zračna luka Prince George Prince George, Britanska Kolumbija, Kanada
YXT CYXT Zračna luka Terrace Terrace, Britanska Kolumbija Kanada
YXU CYXU Zračna luka London London, Ontario, Kanada
YXX CYXX Zračna luka Abbotsford Abbotsford, Britanska Kolumbija, Kanada
YXY CYXY Zračna luka Erik Nielsen Whitehorse Whitehorse, Yukon, Kanada
YXZ CYXZ Zračna luka Wawa Wawa, Ontario, Kanada
YY
Sadržaj: YA YB YC YD YE YF YG YH YI YJ YK YL YM YN YO YP YQ YR YS YT YU YV YW YX YY YZ Na vrh stranice
YYB CYYB Zračna luka North Bay/Jack Garland North Bay, Ontario, Kanada
YYC CYYC Zračna luka Calgary Calgary, Alberta, Kanada
YYD CYYD Zračna luka Smithers Smithers, Britanska Kolumbija, Kanada
YYE CYYE Zračna luka Fort Nelson Fort Nelson, Britanska Kolumbija, Kanada
YYF CYYF Zračna luka Penticton Penticton, Britanska Kolumbija, Kanada
YYG CYYG Zračna luka Charlottetown Charlottetown, Prince Edward Island, Kanada
YYH CYYH Zračna luka Taloyoak Taloyoak, Nunavut, Kanada
YYJ CYYJ Zračna luka Victoria Victoria, Britanska Kolumbija, Kanada
YYL CYYL Zračna luka Lynn Lake Lynn Lake, Manitoba, Kanada
YYQ CYYQ Zračna luka Churchill Churchill, Manitoba, Kanada
YYR CYYR Zračna luka CFB Goose Bay Goose Bay, Labrador, Kanada
YYT CYYT Zračna luka St. John's St. John's, Newfoundland, Kanada
YYU CYYU Zračna luka Kapuskasing Kapuskasing, Ontario, Kanada
YYW CYYW Zračna luka Armstrong Armstrong, Ontario, Kanada
YYY CYYY Zračna luka Mont-Joli Mont-Joli, Quebec, Kanada
YYZ CYYZ Zračna luka Toronto Pearson Mississauga, Ontario, Kanada
YZ
Sadržaj: YA YB YC YD YE YF YG YH YI YJ YK YL YM YN YO YP YQ YR YS YT YU YV YW YX YY YZ Na vrh stranice
YZD CYZD Zračna luka Toronto/Downsview Toronto, Ontario, Kanada
YZE CYZE Zračna luka Gore Bay-Manitoulin Gore Bay, Ontario, Kanada
YZF CYZF Zračna luka Yellowknife Yellowknife, Northwest Territories, Kanada
YZG CYZG Zračna luka Salluit Salluit, Quebec, Kanada
YZP CYZP Zračna luka Sandspit Sandspit, Britanska Kolumbija, Kanada
YZR CYZR Zračna luka Sarnia (Chris Hadfield) Sarnia, Ontario, Kanada
YZS CYZS Zračna luka Coral Harbour Coral Harbour, Nunavut, Kanada
YZT CYZT Zračna luka Port Hardy Port Hardy, Britanska Kolumbija, Kanada
YZV CYZV Zračna luka Sept-Îles Sept-Îles, Quebec, Kanada
YZW CYZW Zračna luka Teslin Teslin, Yukon, Kanada
YZX CYZX Zračna luka CFB Greenwood Greenwood, Nova Škotska, Kanada

Izvori[uredi VE | uredi]