Dodatak:Popis zračnih luka po IATA kodu: H

Izvor: Wikipedija
Skoči na: orijentacija, traži

Popis zračnih luka po IATA kodovima: A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z


H[uredi VE | uredi]

IATA ICAO Ime zračne luke Blizina mjesta kojem služi
HA
Sadržaj: HA HB HC HD HE HF HG HH HI HJ HK HL HM HN HO HP HQ HR HS HT HU HV HW HX HY HZ Na vrh stranice
HAA ENHK Zračna luka Hasvik Hasvik, Norveška
HAB KHAB Zračna luka Marion County - Rankin Fite Hamilton, Alabama, SAD
HAC RJTH Zračna luka Hachijojima (Zračna luka Hachijo Jima) Hachijojima (Hachijo Jima), Tokijo, Japan
HAD ESMT Zračna luka Halmstad Halmstad, Švedska
HAE Heliodrom Lava Falls (FAA: AZ15) (Zračna luka Havasupai) Supai Village, Arizona, SAD
HAF KHAF Zračna luka Half Moon Bay Half Moon Bay, Kalifornija, SAD
HAH FMCH Zračna luka Prince Said Ibrahim Moroni, Komori
HAI KHAI Zračna luka Three Rivers (Letilište Dr. Haines Flying) Three Rivers, Michigan, SAD
HAJ EDDV Zračna luka Hannover-Langenhagen Hannover, Donja Saska, Njemačka
HAK ZJHK Zračna luka Haikou Meilan Haikou, Hainan, Kina
HAL FYHI Zračna luka Halali Halali, Namibija
HAM EDDH Zračna luka Hamburg (Zračna luka Fuhlsbüttel) Hamburg / Fuhlsbüttel, Njemačka
HAN VVNB Zračna luka Noi Bai Hanoi, Vijetnam
HAO KHAO Zračna luka Butler County Hamilton, Ohio, SAD
HAP Zračna lukaLong Island Long Island, Queensland, Australija
HAQ VRMH Zračna luka Hanimaadhoo Hanimaadhoo, Haa Dhaalu Atoll, Maldivi
HAR KCXY Zračna luka Capital City (FAA: CXY) Harrisburg, Pennsylvania, SAD
HAS OEHL Zračna luka Ha'il Ha'il, Saudijska Arabija
HAT YHTL Zračna luka Heathlands Heathlands, Queensland, Australija
HAU ENHD Zračna luka Haugesund, Karmøy Haugesund / Karmøy , Norveška
HAV MUHA Zračna luka José Martí Havana, Kuba
HAW EGFE Zračna luka Haverfordwest Haverfordwest, Wales, Ujedinjeno Kraljevstvo
HAX KHAX Letilište Hatbox Muskogee, Oklahoma, SAD
HAY Zračna luka Haycock Haycock, Aljaska, SAD
HAZ Zračna luka Hatzfeldthaven Hatzfeldthaven, Papua Nova Gvineja
HB
Sadržaj: HA HB HC HD HE HF HG HH HI HJ HK HL HM HN HO HP HQ HR HS HT HU HV HW HX HY HZ Na vrh stranice


HBA YMHB Zračna luka Hobart Hobart, Tasmanija, Australija
HBB Letilište Industrial (FAA: NM83) Hobbs, Novi Meksiko, SAD
HBD Zračna luka Habi Habi, Papua Nova Gvineja
HBE HEBA Zračna luka Borg El Arab Alexandria / Borg El Arab , Egipat
HBG KHBG Zračna luka Bobby L. Chain Hattiesburg, Mississippi, SAD
HBH Hidro-baza Entrance Island (Hobart Bay) (FAA: 2Z1) Entrance Island, Aljaska, SAD
HBI Zračna luka Harbour Island Harbour Island, Bahamas
HBN Zračna luka Phu Bon Phu Bon, Vijetnam
HBR KHBR Zračna luka Hobart Hobart, Oklahoma, SAD
HBT OEKK Zračna luka Hafar Al-Batin Domestic King Khalid Military City / Hafar Al-Batin, Saudijska Arabija
HBX VAHB Zračna luka Hubli Hubli, Indija
HC
Sadržaj: HA HB HC HD HE HF HG HH HI HJ HK HL HM HN HO HP HQ HR HS HT HU HV HW HX HY HZ Na vrh stranice


HCC Zračna luka Columbia County (FAA: 1B1) Hudson, New York, SAD
HCM HCME Zračna luka Eil Eil, Somalija
HCN RCKW Zračna luka Hengchun Hengchun, Tajvan
HCW KCQW Zračna luka Cheraw / Letilište Lynch Bellinger (FAA: CQW) Cheraw, Južni Carolina, SAD
HCQ YHLC Zračna luka Halls Creek Halls Creek, Zapadna Australija, Australija
HCR PAHC Zračna luka Holy Cross (FAA: HCA) Holy Cross, Aljaska, SAD
HD
Sadržaj: HA HB HC HD HE HF HG HH HI HJ HK HL HM HN HO HP HQ HR HS HT HU HV HW HX HY HZ Na vrh stranice


HDB EDIU Zračna luka Heidelberg Heidelberg, Baden-Württemberg, Njemačka
HDD OPKD Zračna luka Hyderabad Hyderabad, Pakistan
HDE KHDE Letilište Brewster Holdrege, Nebraska, SAD
HDF EDAH Zračna luka Heringsdorf Heringsdorf, Mecklenburg-Vorpommern, Njemačka
HDH PHDH Letilište Dillingham Mokuleia, Hawaii, SAD
HDM OIHH Zračna luka Hamadan Hamadan, Iran
HDN KHDN Zračna luka Yampa Valley Hayden, Colorado, SAD
HDO KHDO Zračna luka Hondo (former Hondo AAF) Hondo, Teksas, SAD
HDS FAHS Zračna luka Hoedspruit Hoedspruit, Južni Afrika
HDY VTSS Zračna luka Hat Yai Hat Yai, Songkhla Province, Tajland
HE
Sadržaj: HA HB HC HD HE HF HG HH HI HJ HK HL HM HN HO HP HQ HR HS HT HU HV HW HX HY HZ Na vrh stranice


HEA OAHR Zračna luka Herat Herat, Afganistan
HEB VBHD Zračna luka Henzada Henzada, Mjanma
HED Zračna luka Herendeen Bay (FAA: AK33) Herendeen Bay, Aljaska, SAD
HEE KHEE Zračna luka Thompson-Robbins Helena / West Helena, Arkansas, SAD
HEF KHEF Zračna luka Manassas (Letilište Harry P. Davis) Manassas, Virginia, SAD
HEH VYHH Zračna luka Heho Heho, Mjanma (Burma)
HEI EDXB Zračna luka Heide-Büsum Heide, Schleswig-Holstein, Njemačka
HEK ZYHE Zračna luka Heihe Heihe, Heilongjiang, Kina
HEL EFHK Zračna luka Helsinki-Vantaa Helsinki / Vantaa, Finska
HEM EFHF Zračna luka Helsinki-Malmi Helsinki / Malmi, Finska
HEO Zračna luka Haelogo Haelogo, Papua Nova Gvineja
HER LGIR Zračna luka Heraklion , "Nikos Kazantzakis" Heraklion, Crete, Grčka
HES KHRI Zračna luka Hermiston (FAA: HRI) Hermiston, Oregon, SAD
HET ZBHH Zračna luka Hohhot Baita Hohhot, Inner Mongolia, Kina
HEX MDHE Zračna luka Herrera (zatvorena) Santo Domingo, Dominikanska Republika
HEY KHEY Heliodrom Hanchey Army Fort Rucker, Dale County, Alabama, SAD
HEZ KHEZ Zračna luka Natchez-Adams County (Letilište Hardy-Anders) Natchez, Mississippi, SAD
HF
Sadržaj: HA HB HC HD HE HF HG HH HI HJ HK HL HM HN HO HP HQ HR HS HT HU HV HW HX HY HZ Na vrh stranice


HFA LLHA Zračna luka Haifa (Zračna luka Uri Michaeli) Haifa, Izrael
HFD KHFD Zračna luka Hartford-Brainard Hartford, Connecticut, SAD
HFE ZSOF Zračna luka Hefei Luogang Hefei, Anhui, People's Republic of Kina
HFF KHFF Letilište Mackall Army Camp Mackall, Sjeverna Carolina, SAD
HFN BIHN Zračna luka Hornafjörður Höfn, Island
HFS ESOH Zračna luka Hagfors Hagfors, Švedska
HFT ENHF Zračna luka Hammerfest Hammerfest, Finnmark, Norveška
HG
Sadržaj: HA HB HC HD HE HF HG HH HI HJ HK HL HM HN HO HP HQ HR HS HT HU HV HW HX HY HZ Na vrh stranice


HGA HCMH Zračna luka Egal Hargeisa, Somalija
HGD YHUG Zračna luka Hughenden Hughenden, Queensland, Australija
HGH ZSHC Zračna luka Hangzhou Xiaoshan Hangzhou, Kina
HGL EDXH Zračna luka Düne (Zračna luka Helgoland) Düne, Helgoland, Schleswig-Holstein, Njemačka
HGN VTCH Zračna luka Mae Hong Son Mae Hong Son, Tajland
HGO DIKO Zračna luka Korhogo Korhogo, Obala Bjelokosti
HGR KHGR Zračna luka Hagerstown (Richard A. Henson Letilište) Hagerstown, Maryland, SAD
HGS GFHA Zračna luka Hastings Freetown, Sijera Leone
HGT KHGT Heliodrom Tusi Army Fort Hunter Liggett / Jolon, Kalifornija, SAD
HGU AYMH Zračna luka Mount Hagen Mount Hagen, Papua Nova Gvineja
HGZ Zračna luka Hog River (FAA: 2AK6) Hogatza, Aljaska, SAD
HH
Sadržaj: HA HB HC HD HE HF HG HH HI HJ HK HL HM HN HO HP HQ HR HS HT HU HV HW HX HY HZ Na vrh stranice


HHA ZGHA Zračna luka Huanghua Changsha, Hunan, People's Republic of Kina
HHE RJSH Zrakoplovna baza Hachinohe Hachinohe, Honshu, Japan
HHH KHXD Zračna luka Hilton Head (FAA: HXD) Hilton Head Island, JužnaCarolina, SAD
HHI PHHI Letilište Wheeler Army Wahiawa, Hawaii, SAD
HHN EDFH Zračna luka Frankfurt-Hahn Rhineland-Palatinate, Njemačka
HHQ VTPH Zračna luka Hua Hin Hua Hin, Tajland
HHR KHHR Zračna luka Hawthorne (Letilište Jack Northrop) Hawthorne, Kalifornija, SAD
HHZ NTGH Zračna luka Hikueru Atoll Hikueru Atoll, Francuska Polinezija
HI
Sadržaj: HA HB HC HD HE HF HG HH HI HJ HK HL HM HN HO HP HQ HR HS HT HU HV HW HX HY HZ Na vrh stranice


HIB KHIB Zračna luka Chisholm-Hibbing Hibbing, Minnesota, SAD
HID YHID Zračna luka Horn Island Horn Island, Queensland, Australija
HIE KHIE Zračna luka Mount Washington Whitefield, New Hampshire, SAD
HIF KHIF Vojna zrakoplovna baza Hill Ogden, Utah, SAD
HIG YHHY Zračna luka Highbury Highbury, Queensland, Australija
HIH Zračna luka Hook Island Hook Island, Queensland, Australija
HII KHII Zračna luka Lake Havasu City Lake Havasu City, Arizona, SAD
HIJ RJOA Zračna luka Hiroshima Hiroshima, Honshū, Japan
HIK PHIK Vojna zrakoplovna baza Hickam Honolulu, Hawaii, SAD
HIL Zračna luka Shilabo Shilabo, Etiopija
HIN RKPS Zračna luka Sacheon / Zrakoplovna baza Sacheon Sacheon, Južni Koreja
HIO KHIO Zračna luka Portland-Hillsboro Hillsboro / Portland, Oregon, SAD
HIP YHDY Zračna luka Headingly Headingly, Queensland, Australija
HIR AGGH Zračna luka Honiara Honiara, Guadalcanal Island, Salomonovi Otoci
HIS Hidro-baza Hayman Island Hayman Island, Queensland, Australija
HIT Zračna luka Hivaro Hivaro, Papua Nova Gvineja
HIW RJBH Zračna luka Hiroshima West Hiroshima, Honshu, Japan
HIX NTMN Zračna luka Atuona Hiva Oa, Marquesas Islands, Francuska Polinezija
HJ
Sadržaj: HA HB HC HD HE HF HG HH HI HJ HK HL HM HN HO HP HQ HR HS HT HU HV HW HX HY HZ Na vrh stranice


HJJ Zračna luka Zhijiang Zhijiang, Hubei, Kina
HJR VAKJ Zračna luka Khajuraho Khajuraho, Indija
HJT ZMHU Zračna luka Khujirt Khujirt, Övörkhangai, Mongolija
HK
Sadržaj: HA HB HC HD HE HF HG HH HI HJ HK HL HM HN HO HP HQ HR HS HT HU HV HW HX HY HZ Na vrh stranice


HKA KHKA Zračna luka Blytheville Blytheville, Arkansas, SAD
HKB PAHV Zračna luka Healy River (FAA: HRR) Healy, Aljaska, SAD
HKD RJCH Zračna luka Hakodate Hakodate, Hokkaidō, Japan
HKG VHHH Zračna luka Hong Kong (succeeded Zračna luka Kai Tak) Chek Lap Kok, Hong Kong
HKK NZHK Zračna luka Hokitika Hokitika, Novi Zeland
HKN AYHK Zračna luka Kimbe Hoskins, Papua Nova Gvineja
HKS KHKS Letilište Hawkins Jackson, Mississippi, SAD
HKT VTSP Zračna luka Phuket Phuket, Tajland
HKV Zračna luka Haskovo Haskovo, Bugarska
HKY KHKY Zračna luka Hickory Hickory, North Carolina, SAD
HL
Sadržaj: HA HB HC HD HE HF HG HH HI HJ HK HL HM HN HO HP HQ HR HS HT HU HV HW HX HY HZ Na vrh stranice


HLA FALA Zračna luka Lanseria Lanseria, Južna Afrika
HLB KHLB Zračna luka Hillenbrand Industries Batesville, Indijana, SAD
HLC KHLC Zračna luka Hill City Hill City, Kansas, SAD
HLD ZBLA Zračna luka Hailar Dongshan Hailar, Inner Mongolia, Kina
HLF ESSF Zrakoplovna baza Hultsfred-Vimmerby Hultsfred / Vimmerby, Švedska
HLG KHLG Zračna luka Wheeling Ohio County Wheeling, Zapadna Virginia, SAD
HLH ZBUL Zračna luka Ulanhot Ulanhot, Kina
HLI KCVH Zračna luka Hollister (FAA: CVH) Hollister, Kalifornija, SAD
HLJ EYSB Zračna luka Barysiai (Zračna luka Shauliaj) Barysiai / Shauliaj, Litva
HLL YHIL Zračna luka Hillside Hillside, Zapadna Australija, Australija
HLM KHLM Zračna luka Park Township Holland, Michigan, SAD
HLN KHLN Zračna luka Helena Helena, Montana, SAD
HLO BIID Zračna luka Ingjaldssanður (Ingjaldssandur) Onundarfjörður, Island
HLP WIIH Zračna luka Halim Perdanakusuma Jakarta, Indonezija
HLR KHLR Letilište Hood Army Fort Hood / Killeen, Teksas, SAD
HLS YSTH Zračna luka St. Helens St. Helens, Tasmania, Australija
HLT YHML Zračna luka Hamilton Hamilton, Victoria, Australija
HLU NWWH Zračna luka Nesson Houailou, Nova Kaledonija
HLV Zračna luka Helenvale Helenvale, Queensland, Australija
HLW FAHL Zračna luka Hluhluwe Hluhluwe, Južna Afrika
HLY EGOV Zračna luka Anglesey (Maes Awyr Môn) / RAF Valley Anglesey, Wales
HLZ NZHN Zračna luka Hamilton Hamilton, Novi Zeland
HM
Sadržaj: HA HB HC HD HE HF HG HH HI HJ HK HL HM HN HO HP HQ HR HS HT HU HV HW HX HY HZ Na vrh stranice


HME DAUH Zračna luka Oued Irara Hassi Messaoud, Alžir
HMG YHMB Zračna luka Hermannsburg Hermannsburg, Sjeverni teritorij, Australija
HMI ZWHM Zračna luka Hami Hami, Xinjiang Uyghur, Kina
HMJ UKLH Zračna luka Khmelnitskiy Khmelnitskiy, Ukrajina
HMN KHMN Vojna zrakoplovna baza Holloman Alamogordo, New Meksiko, SAD
HMO MMHO Zračna luka General Ignacio Pesqueira Garcia Hermosillo, Sonora, Meksiko
HMR ENHA Zračna luka Hamar, Stafsberg Hamar, Norveška
HMT KHMT Zračna luka Hemet-Ryan Hemet, Kalifornija, SAD
HMV ESUT Zračna luka Hemavan Hemavan, Švedska
HN
Sadržaj: HA HB HC HD HE HF HG HH HI HJ HK HL HM HN HO HP HQ HR HS HT HU HV HW HX HY HZ Na vrh stranice


HNA RJSI Zračna luka Hanamaki Morioka, Honshu, Japan
HNB KHNB Zračna luka Huntingburg Huntingburg, Indijana, SAD
HNC KHSE Zračna luka Billy Mitchell (FAA: HSE) Hatteras, Sjeverna Carolina, SAD
HND RJTT Zračna luka Tokyo (Zračna luka Haneda) Tokyo, Honshu, Japan
HNE PAHE Zračna luka Tahneta Pass (closed) Tahneta Pass Lodge, Aljaska, SAD
HNG NWWI Zračna luka Hienghene Hienghene, Nova Kaledonija
HNH PAOH Zračna luka Hoonah Hoonah, Aljaska, SAD
HNI Zračna luka Heiweni Heiweni, Papua Nova Gvineja
HNK Zračna luka Hinchinbrook Island Hinchinbrook Island, Queensland, Australija
HNL PHNL Zračna luka Honolulu Honolulu, Hawaii, SAD
HNM PHHN Zračna luka Hana Hana, Hawaii, SAD
HNN Zračna luka Honinabi Honinabi, Papua Nova Gvineja
HNS PAHN Zračna luka Haines Haines, Aljaska, SAD
HNY ZGHY Zračna luka Hengyang Hengyang, Hunan, Kina
HO
Sadržaj: HA HB HC HD HE HF HG HH HI HJ HK HL HM HN HO HP HQ HR HS HT HU HV HW HX HY HZ Na vrh stranice


HOA HKHO Zračna luka Hola Hola, Kenija
HOB KHOB Zračna luka Lea County Hobbs, New Meksiko, SAD
HOC Zračna luka Komako Komako, Papua Nova Gvineja
HOD OYHD Zračna luka Hodeida Al Hudaydah (Hodeida), Jemen
HOE VLHS Zračna luka Houeisay Houeisay, Laos
HOF OEAH Zračna luka al-Ahsa (al-Hasa Zračna luka) Hofuf, Saudijska Arabija
HOG MUHG Zračna luka Frank Pais Holguin, Kuba
HOH LOIH Zračna luka Hohenems-Dornbirn Hohenems, Austrija
HOI NTTO Zračna luka Hao Hao, Tuamotu Island, Francuska Polinezija
HOK YHOO Zračna luka Lajamanu (Hooker Creek Zračna luka) Lajamanu, Sjeverni teritorij, Australija
HOM PAHO Zračna luka Homer Homer, Aljaska, SAD
HON KHON Zračna luka Huron Huron, Južna Dakota, SAD
HOO Zračna luka Nhon Co Quanduc (Quang Duc), Vijetnam
HOP KHOP Letilište Campbell Army Fort Campbell / Hopkinsville, Kentucky, SAD
HOQ EDQM Zračna luka Hof (Zračna luka Plauen) Hof, Bavaria, Njemačka
HOR LPHR Zračna luka Horta Horta, Azori, Portugal
HOS SAHC Zračna luka Chos Malal (Zračna luka Oscar Reguera) Chos Malal, Neuquén, Argentina
HOT KHOT Memorialna zračna luka Hot Springs Hot Springs, Arkansas, SAD
HOU KHOU Zračna luka William P. Hobby Houston, Teksas, SAD
HOV ENOV Zračna luka Ørsta/Volda, Hovden Ørsta / Volda / Hovden, Møre og Romsdal, Norveška
HOX VYHL Zračna luka Hommalinn Hommalinn, Mjanma
HOY Zračna luka Hoy Longhope, Škotska, Ujedinjeno Kraljevstvo
HP
Sadržaj: HA HB HC HD HE HF HG HH HI HJ HK HL HM HN HO HP HQ HR HS HT HU HV HW HX HY HZ Na vrh stranice


HPA NFTL Zračna luka Salote Pilolevu Lifuka, Ha'apai, Tonga
HPB PAHP Zračna luka Hooper Bay Hooper Bay, Aljaska, SAD
HPE Zračna luka Hope Vale Hope Vale, Queensland, Australija
HPH VVCI Zračna luka Cat Bi (Zračna luka Catbi) Hai Phong (Haiphong), Vijetnam
HPN KHPN Zračna luka Westchester County White Plains, New York, SAD
HPR Heliodrom Pretoria Central Pretoria, Južna Afrika
HPT KHPT Zračna luka Hampton Hampton, Iowa, SAD
HPV Zračna luka Princeville (FAA: HI01) Hanalei, Hawaii, SAD
HPY KHPY Zračna luka Baytown Baytown, Teksas, SAD
HQ
Sadržaj: HA HB HC HD HE HF HG HH HI HJ HK HL HM HN HO HP HQ HR HS HT HU HV HW HX HY HZ Na vrh stranice


HQM KHQM Zračna luka Bowerman Hoquiam, Washington, SAD
HR
Sadržaj: HA HB HC HD HE HF HG HH HI HJ HK HL HM HN HO HP HQ HR HS HT HU HV HW HX HY HZ Na vrh stranice


HRA Zračna luka Mansehra Mansehra, Pakistan
HRB ZYHB Zračna luka Harbin Taiping Harbin, Heilongjiang, Kina
HRC Zračna luka Zhairem Zhairem, Kazahstan
HRE FVHA Zračna luka Harare Harare, Zimbabve
HRG HEGN Zračna luka Hurghada Hurghada, Egipat
HRJ VNCJ Zračna luka Chaurjhari Chaurjhari, Nepal
HRK UKHH Zračna luka Kharkiv (Zračna luka Osnova) Kharkiv, Ukrajina
HRL KHRL Zračna luka Valley Teksas Harlingen,, SAD
HRM DAFH Zračna luka Tilrempt Hassi R'Mel, Alžir
HRN Heliodrom Heron Island Heron Island, Queensland, Australija
HRO KHRO Zračna luka Boone County Harrison, Arkansas, SAD
HRR Zračna luka Herrera Herrera, Kolumbija
HRS FAHR Zračna luka Harrismith Harrismith, Južni Africa
HRT EGXU Zračna luka Linton-On-Ouse Harrogate, Engleska, Ujedinjeno Kraljevstvo
HRY YHBY Zračna luka Henbury Henbury, Sjeverni teritorij, Australija
HRZ Zračna luka Horizontina Horizontina, Rio Grande do Sul, Brazil
HS
Sadržaj: HA HB HC HD HE HF HG HH HI HJ HK HL HM HN HO HP HQ HR HS HT HU HV HW HX HY HZ Na vrh stranice


HSB KHSB Zračna luka Harrisburg-Raleigh Harrisburg, Illinois, SAD
HSC Zračna luka Shaoguan Shaoguan, Guangdong, Kina
HSD KHSD Zračna luka Sundance Oklahoma City, Oklahoma, SAD
HSG RJFS Zračna luka Saga Saga, Kyūshū, Japan
HSH KHND Zračna luka Henderson (FAA: HND) Henderson / Las Vegas, Nevada, SAD
HSI KHSI Zračna luka Hastings Hastings, Nebraska, SAD
HSK LEHC Zračna luka Huesca-Pirineos Huesca, Španjolska
HSL PAHL Zračna luka Huslia (FAA: HLA) Huslia, Aljaska, SAD
HSM YHSM Zračna luka Horsham Horsham, Victoria, Australija
HSN ZSZS Zračna luka Zhoushan Zhoushan, Zhejiang, Kina
HSP KHSP Letilište Ingalls Hot Springs, Virginia, SAD
HSS VIHR Zračna luka Hissar Hissar, Indija
HST KHST Rezervna zrakoplovna baza Homestead Homestead, Florida, SAD
HSV KHSV Zračna luka Huntsville (Carl T. Jones Letilište) Huntsville / Decatur, Alabama, SAD
HT
Sadržaj: HA HB HC HD HE HF HG HH HI HJ HK HL HM HN HO HP HQ HR HS HT HU HV HW HX HY HZ Na vrh stranice


HTA UIAA Zračna luka Kadala Chita, Rusija
HTB Zračna luka Terre-de-Bas Terre-de-Bas, Gvadalupa
HTF EGTH Letilište Hat (closed 1990s) HatLetilište, Hertfordshire, Engleska, Ujedinjeno Kraljevstvo
HTG UOHH Zračna luka Hatanga Hatanga, Rusija
HTH KHTH Hawthorne Industrial Zračna luka Hawthorne, Nevada, SAD
HTI YBHM Zračna luka Great Barrier Reef Hamilton Island, Queensland, Australija
HTL KHTL Zračna luka Roscommon County - Blodgett Memorial Houghton Lake, Michigan, SAD
HTN ZWTN Zračna luka Hotan Hotan, Xinjiang Uyghur, Kina
HTO KHTO Zračna luka East Hampton Istočni Hampton, New York, SAD
HTR RORH Zračna luka Hateruma Hateruma, Okinawa, Japan
HTS KHTS Zračna luka Tri-State (Milton J. Ferguson Letilište) Huntington, Zapadna Virginia, SAD
HTU YHPN Zračna luka Hopetoun Hopetoun, Victoria, Australija
HTV KUTS Zračna luka Huntsville Huntsville, Teksas, SAD
HTW KHTW County Lawrence Chesapeake, Ohio / Huntington, Zapadna Virginia, SAD
HTY LTDA Zračna luka Hatay Hatay, Turska
HTZ SKHC Zračna luka Hato Corozal Hato Corozal, Kolumbija
HU
Sadržaj: HA HB HC HD HE HF HG HH HI HJ HK HL HM HN HO HP HQ HR HS HT HU HV HW HX HY HZ Na vrh stranice


HUA KHUA Letilište Redstone Army Redstone Arsenal (pored Huntsvillea), Alabama, SAD
HUB YHBR Zračna luka Humbert River Humbert River, Sjeverni teritorij, Australija
HUC Zračna luka Humacao Humacao, Portoriko, SAD
HUD Zračna luka Humboldt (FAA: 0K7) Humboldt, Iowa, SAD
HUE HAHU Zračna luka Humera Humera, Etiopija
HUF KHUF Zračna luka Terre Haute (Letilište Hulman) Terre Haute, Indijana, SAD
HUG MGHT Zračna luka Huehuetenango Huehuetenango, Huehuetenango, Gvatemala
HUH NTTH Zračna luka Fare Huahine, Society Islands, Francuska Polinezija
HUI VVPB Zračna luka Phu Bai Hue, Thua Thien-Hue, Vijetnam
HUJ KHHW Zračna luka Stan Stamper (FAA: HHW) Hugo, Oklahoma, SAD
HUK Zračna luka Hukuntsi Hukuntsi, Bocvana
HUL KHUL Zračna luka Houlton Houlton, Maine, SAD
HUM KHUM Zračna luka Houma-Terrebonne Houma, Louisiana, SAD
HUN RCYU Zračna luka Hualien Hualien, Taiwan, Kina
HUQ HLON Zračna luka Houn Houn, Libija
HUS PAHU Zračna luka Hughes Hughes, Aljaska, SAD
HUT KHUT Zračna luka Hutchinson Hutchinson, Kansas, SAD
HUU SPNC Zračna luka Alférez FAP David Figueroa Fernandini Huánuco, Huánuco Region, Peru
HUV ESNH Zračna luka Hudiksvall Hudiksvall, Švedska
HUX MMBT Zračna luka Huatulco Huatulco (Bahías de Huatulco), Oaxaca, Meksiko
HUY EGNJ Zračna luka Humberside Sjeverni Lincolnshire, Ujedinjeno Kraljevstvo
HUZ ZGHZ luka Huizhou Zračna Huizhou, Guangdong, Kina
HV
Sadržaj: HA HB HC HD HE HF HG HH HI HJ HK HL HM HN HO HP HQ HR HS HT HU HV HW HX HY HZ Na vrh stranice


HVA FMNL Zračna luka Analalava Analalava, Madagaskar
HVB YHBA Zračna luka Hervey Bay Hervey Bay, Queensland, Australija
HVD ZMKD Zračna luka Khovd Khovd, Mongolija
HVE KHVE Zračna luka Hanksville Hanksville, Utah, SAD
HVG ENHV Zračna luka Honningsvåg, Valan Nordkapp, Finnmark, Norveška
HVK BIHK Zračna luka Hólmavík Hólmavík, Island
HVM BIHV Zračna luka Krókstaðarmelar (Krokstadarmelar) Hvammstangi, Island
HVN KHVN Zračna luka Tweed-New Haven New Haven, Connecticut, SAD
HVR KHVR Zračna luka Havre City-County Havre, Montana, SAD
HVS KHVS Zračna luka Hartsville Hartsville, Južna Carolina, SAD
HW
Sadržaj: HA HB HC HD HE HF HG HH HI HJ HK HL HM HN HO HP HQ HR HS HT HU HV HW HX HY HZ Na vrh stranice


HWA Zračna luka Hawabango Hawabango, Papua Nova Gvineja
HWD KHWD Zračna luka Hayward Hayward, Kalifornija, SAD
HWI Hidro-baza Hawk Inlet Hawk Inlet, Aljaska, SAD
HWK YHAW Wilpena Pound Hawker, Južni Australija, Australija
HWN FVWN Zračna luka Hwange National Park Hwange National Park, Zimbabve
HWO KHWO Zračna luka North Perry Hollywood, Florida, SAD
HX
Sadržaj: HA HB HC HD HE HF HG HH HI HJ HK HL HM HN HO HP HQ HR HS HT HU HV HW HX HY HZ Na vrh stranice


HXX YHAY Zračna luka Hay Hay, Novi Južni Wales, Australija
HY
Sadržaj: HA HB HC HD HE HF HG HH HI HJ HK HL HM HN HO HP HQ HR HS HT HU HV HW HX HY HZ Na vrh stranice


HYA KHYA Zračna luka Barnstable (Letilište Boardman/Polando) Hyannis, Massachusetts, SAD
HYC EGUH RAF High Wycombe, Buckinghamshire, Engleska, Ujedinjeno Kraljevstvo
HYD VOHS Zračna luka Hyderabad (succeeded Zračna luka Begumpet) Hyderabad, Indija
HYF Zračna luka HayLetilištes HayLetilištes, Papua Nova Gvineja
HYG PAHY Hidro-baza Hydaburg Hydaburg, Aljaska, SAD
HYL Hidro-baza Hollis Hollis, Aljaska, SAD
HYN ZSLQ Zračna luka Luqiao Huangyan, Zhejiang, Kina
HYR KHYR Zračna luka Sawyer County Hayward, Wisconsin, SAD
HYS KHYS Zračna luka Hays Hays, Kansas, SAD
HYV EFHV Zračna luka Hyvinkää Hyvinkää, Finska
HZ
Sadržaj: HA HB HC HD HE HF HG HH HI HJ HK HL HM HN HO HP HQ HR HS HT HU HV HW HX HY HZ Na vrh stranice


HZB LFQT Zračna luka Merville - Calonne Merville / Calonne, Francuska
HZG ZLHZ Zračna luka Hanzhong Hanzhong, Shaanxi, Kina
HZH ZUNP Zračna luka Liping Liping City, Guizhou, Kina
HZK BIHU Zračna luka Húsavík Húsavík, Island
HZL KHZL Zračna luka Hazleton Hazleton, Pennsylvania, SAD
HZR KHZR Zračna luka False River New Roads, Louisiana, SAD
HZV FAHW Zračna luka Hazyview Hazyview, Južna Afrika

Izvori[uredi VE | uredi]