Dodatak:Popis zračnih luka po IATA kodu: R

Izvor: Wikipedija
Skoči na: orijentacija, traži

Popis zračnih luka po IATA kodovima: A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z


R[uredi VE | uredi]

Sadržaj: RA RB RC RD RE RF RG RH RI RJ RK RL RM RN RO RP RQ RR RS RT RU RV RW RX RY RZ
IATA ICAO Ime zračne luke Blizina mjesta kojem služi
-RA-
RAB AYRB Zračna luka Rabaul Rabaul, Papua Nova Gvineja
RAC KRAC Zračna luka John H. Batten Racine, Wisconsin, SAD
RAF Zračna luka Ras an-Naqb Ras an-Naqb, Egipat
RAI GVFM
GVNP
Zračna luka Praia Praia, Zelenortska Republika
RAJ VARK Zračna luka Rajkot Rajkot, Indija
RAK GMMX Zračna luka Menara Marrakech, Maroko
RAL KRAL Zračna luka Riverside Riverside, Kalifornija, SAD
RAO SBRP Zračna luka Leite Lopes Ribeirão Preto, São Paulo, Brazil
RAP KRAP Zračna luka Rapid City Rapid City, Južna Dakota, SAD
RAR NCRG Zračna luka Rarotonga Avarua, Kukovi otoci
RAS OIGG Zračna luka Rašt Rašt, Iran
RAW KRAW Zračna luka Warsaw Warsaw, Missouri, SAD
-RB-
RBA GMME Zračna luka Sale Rabat, Maroko
RBB SWBR Zračna luka Borba Borba, Amazonas, Brazil
RBC YROI Zračna luka Robinvale Robinvale, Victoria, Australija
RBD KRBD Zračna luka Dallas Dallas, Teksas, SAD
RBE VDRK Zračna luka Ratanakiri Ratanakiri, Kambodža
RBG KRBG Zračna luka Roseburg Roseburg, Oregon, SAD
RBL KRBL Zračna luka Red Bluff Red Bluff, Kalifornija, SAD
RBM KRBM Robinson AAF/NG Camp Robinson/Little Rock, Arkansas, SAD
RBM EDMS Zračna luka Straubing Straubing, Njemačka
RBO KRBO Zračna luka Nueces County Robstown, Teksas, SAD
RBQ SLRQ Zračna luka Rurrenabaque Rurrenabaque, Bolivia
RBR SBRB Zračna luka Rio Branco (Zračna luka Presidente Medici) Rio Branco, Acre, Brazil
RBW KRBW Zračna luka Lowcountry Walterboro, Južni Carolina, SAD
RBY PARY Zračna luka Ruby Ruby, Aljaska, SAD
-RC-
RCA KRCA Ellsworth AFB Rapid City, Južni Dakota, SAD
RCK KRCK Zračna luka H. H. CofLetilište Rockdale, Teksas, SAD
RCM YRMD Zračna luka Richmond Richmond, Queensland, Australija
RCR KRCR Zračna luka Fulton County Rochester, Indijana, SAD
RCS EGTO Zračna luka Rochester Kent, Ujedinjeno Kraljevstvo
RCT KRCT Letilište Nartron Reed City, Michigan, SAD
RCX KRCX Zračna luka Rusk County Ladysmith, Wisconsin, SAD
-RD-
RDD KRDD Zračna luka Redding Redding, Kalifornija, SAD
RDG KRDG Zračna luka Reading (Letilište Carl A. Spaatz) Reading, Pennsylvania, SAD
RDK KRDK Zračna luka Red Oak Red Oak, Iowa, SAD
RDM KRDM Letilište Roberts Redmond, Oregon, SAD
RDR KRDR Grand Forks AFB Grand Forks, North Dakota, SAD
RDT GOSR Zračna luka Richard Toll Richard Toll, Senegal
RDU KRDU Zračna luka Raleigh-Durham Morrisville, North Carolina (između Raleigha i Durhama), SAD
RDV Zračna luka Red Devil Red Devil, Aljaska, SAD
RDZ LFCR Zračna luka Rodez-Marcillac Salles-La-Source, Aveyron, Francuska
-RE-
REC SBRF Zračna luka Guararapes Recife, Brazil
RED KRED Zračna luka Red Lodge Red Lodge, Montana, SAD
REG LICR Zračna luka Reggio Calabria Reggio Calabria, Italija
REK BIRK Zračna luka Reykjavík Reykjavík, Island
REL SAVT Zračna luka Almirante Marco Andrés Zar Trelew, Chubut, Argentina
REN UWOO Zračna luka Orenburg Tsentralny Orenburg, Rusija
REO KREO Zračna luka Rome State Rome, Oregon, SAD
REP VDSR Zračna luka Angkor Siem Reap, Kambodža
RER MGRT Zračna luka Retalhuleu Retalhuleu, Gvatemala
RES SARE Zračna luka Resistencia Resistencia, Chaco, Argentina
RET ENRS Zračna luka Røst Røst, Nordland, Norveška
REU LERS Zračna luka Reus Reus (pored Tarragona), Španjolska
REX MMRX Zračna luka General Lucio Blanco Reynosa, Meksiko
-RF-
RFD KRFD Zračna luka Chicago Rockford (Zračna luka Greater Rockford) Rockford, Illinois, SAD
RFG KRFG Letilište Rooke Refugio, Teksas, SAD
-RG-
RGA SAWE Zračna luka Hermes Quijada Río Grande, Tierra del Fuego, Argentina
RGB KRGB Zračna luka Roseburg Roseburg, Oregon, SAD
RGL SAWG Zračna luka Piloto Civil Norberto Fernández Río Gallegos, Santa Cruz, Argentina
RGN VYYY Zračna luka Yangon Yangon, Mjanma
RGS LEBG Zračna luka Burgos Burgos, Španjolska
-RH-
RHE LFSR Zračna luka Reims Champagne Reims, Francuska
RHI KRHI Zračna luka Rhinelander-Oneida County Rhinelander, Wisconsin, SAD
RHO LGRP Zračna luka Rhodes , "Diagoras" Rhodes, Grčka
RHP KRHP Zračna luka Andrews-Murphy Andrews, North Carolina, SAD
RHV KRHV Zračna luka Reid-Hillview of Santa Clara County San Jose, Kalifornija, SAD
-RI-
RIA SBSM Zračna luka Santa Maria Santa Maria, Rio Grande do Sul, Brazil
RIB SLRI Zračna luka Riberalta Riberalta, Bolivija
RIC KRIC Zračna luka Richmond Richmond, Virginia, SAD
RID KRID Zračna luka Richmond Richmond, Indijana, SAD
RIE KRPD Zračna luka Rice Lake (Letilište aka Carl's) Rice Lake, Wisconsin, SAD
RIF KRIF Zračna luka Richfield Richfield, Utah, SAD
RIG SBRG Zračna luka Rio Grande Rio Grande, Brazil
RIK MRCR Zračna luka Carrillo Carrillo, Kostarika
RIL KRIL Zračna luka Garfield County Rifle, Colorado, SAD
RIO Sve zračne luke Rio de Janeiro, Brazil
RIR KRIR Zračna luka Flabob Riverside/Rubidoux, Kalifornija, SAD
RIU KRIU Zračna luka Rancho Murieta Rancho Murieta, Kalifornija, SAD
RIV KRIV March ARB Riverside, Kalifornija, SAD
RIW KRIW Zračna luka Riverton Riverton, Wyoming, SAD
RIX EVRA Zračna luka Riga Riga, Latvija
-RJ-
RJD KRJD Zračna luka Ridgely Ridgely, Maryland, SAD
RJH VGRJ Zračna luka Shah Makhdum Rajshahi, Bangladeš
RJK LDRI Zračna luka Rijeka Rijeka, Hrvatska
RJN OIKR Zračna luka Rafsandžan Rafsandžan, Iran
-RK-
RKC Zračna luka Montague Montague, Kalifornija, SAD
RKD KRKD Zračna luka Knox County Rockland, Maine, SAD
RKE EKRK Zračna luka Roskilde Roskilde (pored Copenhagena), Danska
RKP KRKP Zračna luka Aransas County Rockport, Teksas, SAD
RKR KRKR Zračna luka Robert S. Kerr Poteau, Oklahoma, SAD
RKS KRKS Zračna luka Rock Springs-Sweetwater County Rock Springs, Wyoming, SAD
RKT OMRK Zračna luka Ras Al Khaimah Ras Al Khaimah, Ujedinjeni Arapski Emirati
RKV BIRK Zračna luka Reykjavík Reykjavík, Island
RKW KRKW Zračna luka Rockwood Rockwood, Tennessee, SAD
-RL-
RLA Zračna luka Rolla Downtown Rolla, Missouri, SAD
RLD KRLD Zračna luka Richland Richland, Washington, SAD
RLG ETNL Zračna luka Rostock Laage Rostock, Njemačka
RLT Zračna luka Arlit Arlit, Niger
-RM-
RMD Zračna luka Ramagundam Ramagundam, Andhra Pradesh, Indija
RME KRME Zračna luka Griffiss Rome, New York, SAD
RMF HEMA Marsa Alam Marsa Alam, Egipat
RMG KRMG Zračna luka Richard B. Russell Rome, Georgia, SAD
RMI LIPR Zračna luka Federico Fellini Rimini, Italija
RMK YREN Zračna luka Renmark Renmark, Južna Australija
RML VCCC Zračna luka Ratmalana Ratmalana, Šri Lanka
RMN KRMN Zračna luka Stafford Stafford, Virginia, SAD
RMP Zračna luka Rampart Rampart, Aljaska, SAD,
RMQ RCMQ Zračna luka Taichung Ching Chuan Kang Taichung, Taiwan, Taiwan,
RMS ETAR Zrakoplovna baza Ramstein Ramstein, Njemačka
RMY KRMY Letilište Brooks Marshall, Michigan, SAD
-RN-
RNA AGAR Zračna luka Ulawa Arona, Ulawa Island, Salomonovi Otoci
RNC KRNC Memorialna Zračna luka Warren County McMinnville, Tennessee, SAD
RND KRND Randolph AFB Universal City, Teksas, SAD
RNH KRNH Zračna luka New Richmond New Richmond, Wisconsin, SAD
RNI MNCI Zračna luka Corn Island Corn Island, Nikaragva
RNM KRNM Zračna luka Ramona Ramona, Kalifornija, SAD
RNN EKRN Zračna luka Bornholm Rønne, Danska
RNO KRNO Zračna luka Reno-Tahoe Reno, Nevada, SAD
RNP Zračna luka Rongelap Rongelap Atoll, Maršalovi Otoci
RNS LFRN Zračna luka St. Jacques Rennes, Francuska
RNT KRNT Zračna luka Renton Renton, Washington, SAD
RNV KRNV Zračna luka Cleveland Cleveland, Mississippi, SAD
RNZ KRZL Zračna luka Jasper County Rensselaer, Indijana, SAD
-RO-
ROA KROA Zračna luka Roanoke (Letilište Woodrum) Roanoke, Virginia, SAD
ROB GLRB Zračna luka Roberts Monrovia, Liberija
ROC KROC Zračna luka Greater Rochester Rochester, New York, SAD
ROG KROG Zračna luka Rogers (Letilište Carter) Rogers, Arkansas, SAD
ROK KBRK Zračna luka Rockhampton Queensland, Australija
ROM Sve zračne luke Rome, Italija
ROP PGRO Zračna luka Rota Rota Island, Sjevernomarijanski otoci
ROR PTRO Zračna luka Babelthuap Koror, Palau
ROS SAAR Zračna luka Rosario - Islas Malvinas Rosario, Argentina
ROT NZRO Zračna luka Rotorua Rotorua, Novi Zeland
ROU LBRS Zračna luka Rousse Rousse, Bugarska
ROV URRR Zračna luka Rostov-on-Don Rostov-on-Don, Rusija
ROW KROW Zrakoplovni centar Roswell Roswell, New Meksiko, SAD
ROX KROX Zračna luka Roseau (Letilište Rudy Billberg) Roseau, Minnesota, SAD
-RP-
RPB KRPB Zračna luka Belleville Belleville, Kansas, SAD
RPD KRPD Zračna luka Rice Lake (Letilište Carl's) Rice Lake, Wisconsin, SAD
RPH KRPH Zračna luka Graham Graham, Teksas, SAD
RPJ KRPJ Zračna luka Rochelle (Letilište Koritz) Rochelle, Illinois, SAD
RPN LLIB Zračna luka Rosh Pina Rosh Pina, Izrael
RPR VARP Zračna luka Raipur Raipur, Indija
RPX KRPX Zračna luka Roundup Roundup, Montana, SAD
-RQ-
RQB KRQB Zračna luka Roben-Hood Big Rapids, Michigan, SAD
RQE KRQE Zračna luka Window Rock Window Rock, Arizona, SAD
RQO KRQO Zračna luka El Reno El Reno, Oklahoma, SAD
-RR-
RRG FIMR Zračna luka Sir Gaëtan Duval Rodrigues Island, Maricijus
RRK VERK Zračna luka Rourkela Rourkela, Indija
RRL KRRL Zračna luka Merrill Merrill, Wisconsin, SAD
RRQ KRRQ Zračna luka Rock Rapids Rock Rapids, Iowa, SAD
RRR NTKO Zračna luka Raroia Raroia, Francuska Polinezija
RRS ENRO Zračna luka Røros Røros, Norveška
RRT KRRT Zračna luka Warroad (Letilište Swede Carlson) Warroad, Minnesota, SAD
-RS-
RSA SAZR Zračna luka Santa Rosa Santa Rosa, Argentina
RSH PARS Zračna luka Rusijan Mission Rusijan Mission, Aljaska, SAD
RSL KRSL Zračna luka Russell Russell, Kansas, SAD
RSN KRSN Zračna luka Ruston Ruston, Louisiana, SAD
RST KRST Zračna luka Rochester Rochester, Minnesota, SAD
RSV KRSV Zračna luka Robinson Robinson, Illinois, SAD
RSW KRSW Zračna luka Southwest Florida Fort Myers, Florida, SAD
-RT-
RTB MHRO Zračna luka Juan Manuel Gálvez Roatán, Honduras
RTC VARG Zračna luka Ratnagiri Ratnagiri
RTM EHRD Zračna luka Rotterdam The Hague Rotterdam, Nizozemska
RTN KRTN Raton Zračna luka (Crews Letilište) Raton, New Meksiko, SAD
RTO Letilište Morrow Colton, Kalifornija, SAD
RTS YRTI Zračna luka Rottnest Island Rottnest Island, Zapadna Australija
RTW UWSS Zračna luka Saratov Tsentralny Saratov, Rusija
-RU-
RUA HUAR Zračna luka Arua Arua, Uganda
RUE KRUE Zračna luka Russellville Russellville, Arkansas, SAD
RUG KRUG Zračna luka Rugby Rugby, North Dakota, SAD
RUH OERK Zračna luka King Khalid Riyadh, Saudijska Arabija
RUK VNRK Zračna luka Rukumkot Rukumkot, Nepal
RUM VNRT Zračna luka Rumjatar Rumjatar, Nepal
RUN FMEE Zračna luka Roland Garros St Denis, Réunion, Francuska
RUP VERU Zračna luka Rupsi Rupsi, Meghalaya, Indija
RUQ KRUQ Zračna luka Rowan County Salisbury, North Carolina, SAD
RUR NTAR Zračna luka Rurutu Rurutu, Francuska Polinezija
RUT KRUT Zračna luka Rutland State Rutland, Vermont, SAD
-RV-
RVE SKSA Zračna luka Los Colonizadores Saravena, Kolumbija
RVJ KRVJ Zračna luka Reidsville (Letilište Swinton Smith) Reidsville, Georgia, SAD
RVK ENRM Zračna luka Rørvik, Ryum Rørvik, Norveška
RVL KRVL Zračna luka Mifflin County Reedsville, Pennsylvania, SAD
RVN EFRO Zračna luka Rovaniemi Rovaniemi, Finska
RVS KRVS Zračna luka Richard Lloyd Jones Jr. Tulsa, Oklahoma, SAD
-RW-
RWF KRWF Zračna luka Redwood Falls Redwood Falls, Minnesota, SAD
RWI KRWI Zračna luka Rocky Mount-Wilson Rocky Mount, North Carolina, SAD
RWL KRWL Zračna luka Rawlins (Letilište Harvey) Rawlins, Wyoming, SAD
RWN KRWN Letilište Arens Winamac, Indijana, SAD
-RX-
RXE KRXE Zračna luka Rexburg-Madison County Rexburg, Idaho, SAD
RXS RPVR Zračna luka Roxas Roxas City, Capiz, Filipini
-RY-
RYG ENRY Zračna luka Moss, Rygge Rygge (pored Mossa), Norveška
RYM KRYM Ray S. Miller AAF/NG Camp Ripley, Minnesota, SAD
RYN KRYN Letilište Ryan Tucson, Arizona, SAD
RYV KRYV Zračna luka Watertown Watertown, Wisconsin, SAD
RYY KRYY Zračna luka Cobb County (Letilište McCollum) Atlanta, Georgia, SAD
-RZ-
RZE EPRZ Zračna luka Rzeszów-Jasionka Rzeszów, Poljska
RZN KRZN Zračna luka Burnett County Siren, Wisconsin, SAD
RZP RPSD Zračna luka Taytay Taytay, Palawan, Filipini
RZR OINR Zračna luka Ramsar Ramsar, Iran
RZT KRZT Zračna luka Ross County Chillicothe, Ohio, SAD
RZZ KRZZ Zračna luka Halifax County Roanoke Rapids, North Carolina, SAD
Sadržaj: RA RB RC RD RE RF RG RH RI RJ RK RL RM RN RO RP RQ RR RS RT RU RV RW RX RY RZ